Хочу на роботу!
Відправлено 20 лютий 2008 - 08:51
А як у Вас?

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 20 лютий 2008 - 09:29
Я пішла на роботу вперше як Миросьці було 7 місяців. Але я працюю в навчальному закладі, тож пішла на пару- через півтори-дві години повернулася. Цього року теж взяла невелике навантаження, щоб не розслаблятися і не відставати від життя. Бо навіть пробувши кілька місяців вдома, відчула, що забуваю слова, професійні терміни...важкувато було спочатку. Тим більше у мене світ повністю змінився, з"явився новий центр життя

Відправлено 20 лютий 2008 - 13:23
От зараз не даже хочеться. Мене і дома не погано годують...Та потрібно. Та ні я всеж таки трішки хочу, но на пару днів , а так не буваю... Чому???
Відправлено 20 лютий 2008 - 13:41
Ще дуже переживаю за те, що втрачаю кваліфікацію. Коли вийду на роботу, то напевне нічого не буду пам'ятати.
В декретну відпустку з відділу зі мною майже одночасно пішла колега і вона планує вийти ще до року, а у мене немає такої можливості. З іншого боку, коли ще у нас буде така можливість подивитися як ростуть наші дітки. А також плануємо через два роки ще одне дитятко, так що якщо все буде добре, то я тут надовго.
Відправлено 20 лютий 2008 - 13:46
Відправлено 20 лютий 2008 - 15:12
Відправлено 20 лютий 2008 - 20:22
Відправлено 21 лютий 2008 - 08:04

Відправлено 21 лютий 2008 - 08:13
Щасливий татусь (21.2.2008, 8:04) писав:
Цілком і повністю з вами згодна, Щасливий татусю. Я це бачу по своїм діткам. Вийшла на роботу коли старшій не було щей року і вона нормально і обьєктивно все сприймаю. Майже не було ревності до народження сестрички (Період їх адаптації тривав 3 дні). Зате менша вже настільки звикла до моєї присутності, що ревнує мене до усіх. Мої речі або те що я купувала не має права брати ніхто навіть папа. Вона закатує такий скандал. Полож це мої мамульки і все. Старшій не дозволяє навіть підійти до мене. Дрочиться з неї, мовляв, мамулька моя не твоя. Та плаче від обіди. Я намагаюсь приділяти увагу обом однаково та Ліза відчуває свою перевагу і дразниться всеодно. Іди в садочок я буду сяма з мамою...
Відправлено 21 лютий 2008 - 09:15
Щасливий татусь (21.2.2008, 8:04) писав:
А до чого тут няня та невістка, ото вже вам наснилося. Няня це чужа людина яку я не зможу контролювати, а дитина ще мала щоб це робити. А невістка чи зять це вже дорослі люди яких свідомо обиратимуть наші діти.
Відправлено 21 лютий 2008 - 09:43
Яблучко (21.2.2008, 9:15) писав:
До вашого відома я вже від 6 не сплю. Постійно так!
Тепер про інше. Так зять то дорослий і невістка також. тільки для вас, як для вас ваша дитина найкраща і ви (я не конкретоно про вас а про багатьох мама )не можете відразу віддати дитину комусь іншому, щоб хтось інший про нього неї піклувався і щоб він в першу чергу піклувався цікавився не про маму, а про жінку чоловіка, а потім про вас. Тай саме усвідомлення як це він вона без вас проживе? Пропаде біднятко.!
Тому кажу, що маю кілька прикладів, коли так батьки думають, а відповідно роблять бугато дурниць які заважать нормально жити молодому подружжю!!

Відправлено 21 лютий 2008 - 10:33
Щасливий татусь (21.2.2008, 9:43) писав:
Тепер про інше. Так зять то дорослий і невістка також. тільки для вас, як для вас ваша дитина найкраща і ви (я не конкретоно про вас а про багатьох мама )не можете відразу віддати дитину комусь іншому, щоб хтось інший про нього неї піклувався і щоб він в першу чергу піклувався цікавився не про маму, а про жінку чоловіка, а потім про вас. Тай саме усвідомлення як це він вона без вас проживе? Пропаде біднятко.!
Тому кажу, що маю кілька прикладів, коли так батьки думають, а відповідно роблять бугато дурниць які заважать нормально жити молодому подружжю!!
Всеодно не бачу звязку між роботою нянею та невісткою. Це як вася пішов в пальто, а коля в бібліотеку. Якщо батьки дурні і роблять дурниці, то як це повязано з роботою мами
Відправлено 21 лютий 2008 - 10:45
Відправлено 21 лютий 2008 - 11:41
Яблучко (21.2.2008, 9:15) писав:
Цілком погоджуюсь. Любов до дитини не може ламати їй життя. Я просто хочу брати участь у його зростанні, а не подарувати цю участь комусь іншому.
А ще я вважаю, що маю його виховати сама, щоб він вважав мене авторитетом, а не когось іншого, і якщо я йому у 10 років скажу, що паління - це погано, то він слухатиме мене, а не зграйку на вулиці, що краде гроші у батьків на цигарки і каже як то кльово покурити.
Відправлено 21 лютий 2008 - 11:47
Ось власне це мене і понукало написати це повідомлення про ревність. Подібгна ситуація може виникнути і в майбутньому в мами щодо зятя чи невістки. Бо знову буде важко пережити, що хтосьтам з кимось там щосьтам а не з мамою...

Відправлено 21 лютий 2008 - 16:01
Sophу, щодо паління у 10 років, то хочу поділитись досвідом, що ми за сараєм на трьох перший раз курили Біломор у 6 років, правда, нікому не сподобалось:) Все рівно палити буде, все рівно слухати вулицю буде, важливіше, щоб мав свій міцний внутрішній стержень, щоб його не зламала ні вулиця, ні погані дівчата з хлопцями, ні, сторонь Боже, наркотики :(
Відправлено 18 березень 2008 - 10:43
Тим більше, що донечку є з ким залишити, так як моя мама живе з нами. Вона у мене супер. Вона гляділа мою старшу донечку з 2 міс. віку, Я тоді залишала її по тижднях, так як була ще студенткою.
Я з легкістю оставлю дітей з нею, хоча кожну хвилину буду думати про них, як вони без мене.
Відправлено 18 березень 2008 - 10:48
Оленка (18.3.2008, 10:43) писав:
Тим більше, що донечку є з ким залишити, так як моя мама живе з нами. Вона у мене супер. Вона гляділа мою старшу донечку з 2 міс. віку, Я тоді залишала її по тижднях, так як була ще студенткою.
Я з легкістю оставлю дітей з нею, хоча кожну хвилину буду думати про них, як вони без мене.
То мабуть кожна так мама переживає за свою дитину! Батькам (про чоловіків) у цьому плані набагато легше!

Відправлено 18 березень 2008 - 23:15
Отака мама. ;)
Відправлено 19 березень 2008 - 09:42

Допомога