Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Хочу на роботу! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Хочу на роботу! Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 20 лютий 2008 - 08:51

Ваша дитина росте і розвивається! Вже сама пішки ходить. Все прекрасно. Але до досягнення дитиною трьох річного віку ще так довго чекати. А вже так хочеться на роботу. Бо вдома вже не сила сидіти! Саме такі відчуття у моєї дружини. Вона страшенно хоче на роботу, водночас не хоче відпускати від себе донечку!
А як у Вас?
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2008 - 09:29

Якщо робота дозволяє, можна спробувати працювати неповний робочий день. Звичайно, потрібно ще комусь залишатися з дитинкою на цей час. Мені здається, добре ще тим, хто може працювати вдома. Але важко розмежувати час для роботи і для всього іншого.
Я пішла на роботу вперше як Миросьці було 7 місяців. Але я працюю в навчальному закладі, тож пішла на пару- через півтори-дві години повернулася. Цього року теж взяла невелике навантаження, щоб не розслаблятися і не відставати від життя. Бо навіть пробувши кілька місяців вдома, відчула, що забуваю слова, професійні терміни...важкувато було спочатку. Тим більше у мене світ повністю змінився, з"явився новий центр життя :blink: , а на роботі, виявляється, ніхто й не підозрює, що я живу в іншому світі: годування, ігри, прогулянки в парку, перші кроки, перші слова.... ;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 20 лютий 2008 - 13:23

Я після народження Натюші вийшла через 11 місяців. Найняла няню. Чудову жінку ми й досі з нею товаришуємо бо багато чого пережили разом.
От зараз не даже хочеться. Мене і дома не погано годують...Та потрібно. Та ні я всеж таки трішки хочу, но на пару днів , а так не буваю... Чому??? :36_17_1:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маша 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 20 лютий 2008 - 13:41

Від роботи відпочити ще хочеться, але за колективом скучаю СТРАШЕННО! :child_ 06:
Ще дуже переживаю за те, що втрачаю кваліфікацію. Коли вийду на роботу, то напевне нічого не буду пам'ятати.
В декретну відпустку з відділу зі мною майже одночасно пішла колега і вона планує вийти ще до року, а у мене немає такої можливості. З іншого боку, коли ще у нас буде така можливість подивитися як ростуть наші дітки. А також плануємо через два роки ще одне дитятко, так що якщо все буде добре, то я тут надовго. :36_17_1:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2008 - 13:46

И меня терзают противоречия! В дитсадок нам ще рано, а як подумаю, що моє щастя треба віддати якійсь тьоті, серце болить. Зараз Даня сміється як я, сердиться як я, повторює мої міміку та жести, і вже деякі слова. Ми розуміємо один одного без слів. А якщо буде няня, то він вбере в себе її життєвий досвід, погляди, звички, її, а не мої! Жах! А з іншої сторони, потреба в активізації життя дуже велика! Є прагнення, потреба бути соціально успішною , та й гроші заробляти хочеться! А сьогодні, під враженням від розповіді товаришки про співбесіди при влаштуванні на роботу, подумала, що коли вийду на роботу, з якою тугою буду згадувати про прогулянки з сином, і що голова була забита не роботою, а такими важливими справами як догляд за сином!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2008 - 15:12

Я поки що працюю вдома, теж не хочеться віддавати дитятко чужій тьоті, але й на роботу хочеться бо вже втомилася від сидіння вдома.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2008 - 20:22

А я працювала майже до пологів. Не хотілося залишати роботу. Думала, що довго в декреті не витримаю, хоча чоловік відразу поставив умову (ніякої роботи мінімум 2 роки). А тепер я до 3-х точно не планую працювати, хібащо дома. Я ревнива дуже :36_17_1: , непереживу, що мій синуля до якоїсь чужої тьотки потягнеться і потім розповідатиме: а ми там-то гуляли, а ми то-то робили... Бррр Думати навіть не хочеться. Тому буду сидіти дома скільки треба буде :)
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2008 - 08:04

Що ж приділятя дитині увагу до трьох років то дуже добре! І тут я з вами погоджуюся на всі сто! Але бентежить мене тільки одне. Ваша ревнивість уже зараз до ймовірної нані, що потім переростає у ревнивість дитини до невістки. Ой скільки таких випадків знаю, причому деякі зних не надто добре закінчуюються! Може з цим уже зараз треба боротися?
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2008 - 08:13

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (21.2.2008, 8:04) писав:

Що ж приділятя дитині увагу до трьох років то дуже добре! І тут я з вами погоджуюся на всі сто! Але бентежить мене тільки одне. Ваша ревнивість уже зараз до ймовірної нані, що потім переростає у ревнивість дитини до невістки. Ой скільки таких випадків знаю, причому деякі зних не надто добре закінчуюються! Може з цим уже зараз треба боротися?

Цілком і повністю з вами згодна, Щасливий татусю. Я це бачу по своїм діткам. Вийшла на роботу коли старшій не було щей року і вона нормально і обьєктивно все сприймаю. Майже не було ревності до народження сестрички (Період їх адаптації тривав 3 дні). Зате менша вже настільки звикла до моєї присутності, що ревнує мене до усіх. Мої речі або те що я купувала не має права брати ніхто навіть папа. Вона закатує такий скандал. Полож це мої мамульки і все. Старшій не дозволяє навіть підійти до мене. Дрочиться з неї, мовляв, мамулька моя не твоя. Та плаче від обіди. Я намагаюсь приділяти увагу обом однаково та Ліза відчуває свою перевагу і дразниться всеодно. Іди в садочок я буду сяма з мамою...
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2008 - 09:15

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (21.2.2008, 8:04) писав:

А до чого тут няня та невістка, ото вже вам наснилося. Няня це чужа людина яку я не зможу контролювати, а дитина ще мала щоб це робити. А невістка чи зять це вже дорослі люди яких свідомо обиратимуть наші діти. :36_17_1:
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2008 - 09:43

Перегляд повідомленняЯблучко (21.2.2008, 9:15) писав:

А до чого тут няня та невістка, ото вже вам наснилося. Няня це чужа людина яку я не зможу контролювати, а дитина ще мала щоб це робити. А невістка чи зять це вже дорослі люди яких свідомо обиратимуть наші діти. :36_17_1:

До вашого відома я вже від 6 не сплю. Постійно так!
Тепер про інше. Так зять то дорослий і невістка також. тільки для вас, як для вас ваша дитина найкраща і ви (я не конкретоно про вас а про багатьох мама )не можете відразу віддати дитину комусь іншому, щоб хтось інший про нього неї піклувався і щоб він в першу чергу піклувався цікавився не про маму, а про жінку чоловіка, а потім про вас. Тай саме усвідомлення як це він вона без вас проживе? Пропаде біднятко.!
Тому кажу, що маю кілька прикладів, коли так батьки думають, а відповідно роблять бугато дурниць які заважать нормально жити молодому подружжю!!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2008 - 10:33

Перегляд повідомленняЩасливий татусь (21.2.2008, 9:43) писав:

До вашого відома я вже від 6 не сплю. Постійно так!
Тепер про інше. Так зять то дорослий і невістка також. тільки для вас, як для вас ваша дитина найкраща і ви (я не конкретоно про вас а про багатьох мама )не можете відразу віддати дитину комусь іншому, щоб хтось інший про нього неї піклувався і щоб він в першу чергу піклувався цікавився не про маму, а про жінку чоловіка, а потім про вас. Тай саме усвідомлення як це він вона без вас проживе? Пропаде біднятко.!
Тому кажу, що маю кілька прикладів, коли так батьки думають, а відповідно роблять бугато дурниць які заважать нормально жити молодому подружжю!!

Всеодно не бачу звязку між роботою нянею та невісткою. Це як вася пішов в пальто, а коля в бібліотеку. Якщо батьки дурні і роблять дурниці, то як це повязано з роботою мами
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 21 лютий 2008 - 10:45

Татусю, я теж не бачу зв'язку між страхом перед нянею і ревнощами до мабутнього подружнього вибору дитини. Дитина беззахисна перед чужою, можливо, байдужою людиною. Ніхто і ніколи не гарантуватиме мені, що няня дійсно за моєї відсутності на 100 відсотків виконує свої обов'язки. Власне тому я не довірю няні свою дитинку, але це не ознака мого майбутнього неприйняття зятя. І навіть те, що я не хочу, щоб зростання моєї дитини проходило на очах у чужої тьоті, а не під моїм крильцем не означає, що всі майбутні кавалери моєї дочки будуть безжально забраковані.
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2008 - 11:41

Перегляд повідомленняЯблучко (21.2.2008, 9:15) писав:

А до чого тут няня та невістка, ото вже вам наснилося. Няня це чужа людина яку я не зможу контролювати, а дитина ще мала щоб це робити. А невістка чи зять це вже дорослі люди яких свідомо обиратимуть наші діти. :crazy:

Цілком погоджуюсь. Любов до дитини не може ламати їй життя. Я просто хочу брати участь у його зростанні, а не подарувати цю участь комусь іншому.

А ще я вважаю, що маю його виховати сама, щоб він вважав мене авторитетом, а не когось іншого, і якщо я йому у 10 років скажу, що паління - це погано, то він слухатиме мене, а не зграйку на вулиці, що краде гроші у батьків на цигарки і каже як то кльово покурити.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2008 - 11:47

Я ревнива дуже , непереживу, що мій синуля до якоїсь чужої тьотки потягнеться і потім розповідатиме: а ми там-то гуляли, а ми то-то робили... Бррр Думати навіть не хочеться. Тому буду сидіти дома скільки треба буде.

Ось власне це мене і понукало написати це повідомлення про ревність. Подібгна ситуація може виникнути і в майбутньому в мами щодо зятя чи невістки. Бо знову буде важко пережити, що хтосьтам з кимось там щосьтам а не з мамою...
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2008 - 16:01

Звичайно, ревнувати до невістки буду! Ще б пак! Але знаю, що з повагою сприйму вибір сина. Думаю, в мене хватить розуму і власного життєвого досвіду, щоб не довести це до крайнощів. І зроблю, поки він ще не женився, все, щоб дитина мене поважала. До речі, десь читала, що діти у більш старшому віці, 10-12 років, дуже хочуть, щоб їх мами були не домогосподарками, а соціально успішними, поважними у суспільстві. І в очах дитини мама, яка працює має більший авторитет, ніж та, яка "нічого не робить і сидить дома".
Sophу, щодо паління у 10 років, то хочу поділитись досвідом, що ми за сараєм на трьох перший раз курили Біломор у 6 років, правда, нікому не сподобалось:) Все рівно палити буде, все рівно слухати вулицю буде, важливіше, щоб мав свій міцний внутрішній стержень, щоб його не зламала ні вулиця, ні погані дівчата з хлопцями, ні, сторонь Боже, наркотики :(
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2008 - 10:43

Я хочу на роботу! Хочу щодня бути у суспільстві дорослих людей, хочу отримувати матеріальний дохід, хочу робити ще щось, крім домашніх турбот. Але справа у тому, що на ту роботу, де я працювала я йти не хочу, потрібно шукати щось нове, щоб було до душі. Я вже певний час у пошуках.
Тим більше, що донечку є з ким залишити, так як моя мама живе з нами. Вона у мене супер. Вона гляділа мою старшу донечку з 2 міс. віку, Я тоді залишала її по тижднях, так як була ще студенткою.
Я з легкістю оставлю дітей з нею, хоча кожну хвилину буду думати про них, як вони без мене.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2008 - 10:48

Перегляд повідомленняОленка (18.3.2008, 10:43) писав:

Я хочу на роботу! Хочу щодня бути у суспільстві дорослих людей, хочу отримувати матеріальний дохід, хочу робити ще щось, крім домашніх турбот. Але справа у тому, що на ту роботу, де я працювала я йти не хочу, потрібно шукати щось нове, щоб було до душі. Я вже певний час у пошуках.
Тим більше, що донечку є з ким залишити, так як моя мама живе з нами. Вона у мене супер. Вона гляділа мою старшу донечку з 2 міс. віку, Я тоді залишала її по тижднях, так як була ще студенткою.
Я з легкістю оставлю дітей з нею, хоча кожну хвилину буду думати про них, як вони без мене.

То мабуть кожна так мама переживає за свою дитину! Батькам (про чоловіків) у цьому плані набагато легше!
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 березень 2008 - 23:15

А я то хочу на роботу, до людей, до різноманітності, то зовсім не хочу покидати манюську. Він такий кумедний стає, такий смішний, і розуміє щось там, і погратися можна, і книжечку почитати. :36_1_10: :36_19_2: Іноді подумаю, так не хочеться покидати це сонечко на чужих людей у садочку. Хочу бути завжди разом, радіти новим умінням, виправляти шкоду...
Отака мама. ;)
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кравчоля 

• Найцікавіше інтерв'ю, Сонечко семикрапкове, Розумниця року,
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 березень 2008 - 09:42

Мені, звичайно, рано ще. Я ніколи не думала, що захочу на роботу до своїх "вреднюків" в школу. Але хотілося б (хоч знаю, що через місяць буду нити знову, що не витримую). Але я, коли покидаю дитину на когось навіть на годинку, зразу перживаю, що там і як без мене. Так совість гризе... Тим більше, що якби то робота тільки в робочий час, а то й вдома зошити, конспекти до півночі...
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 4 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему