Кіно яке надзвичайно вразило Ваші улюблені фільми
Відправлено 19 червень 2007 - 18:32

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 03 грудень 2007 - 15:38
А вразив мене фільм "Ефект метелика", саме перший фільм, бо другий вже не те. Сподобався фільм "Медовий місяць в Лас-Вегасі", "Кактус", це з тих, які я дивилась за останній тиждень.
Відправлено 03 грудень 2007 - 17:07
Відправлено 03 грудень 2007 - 21:37
Відправлено 04 грудень 2007 - 10:03
Відправлено 04 грудень 2007 - 12:32
2. "Життя прекрасне"
3. Зелена миля"
4. "Будинок дурнів"
5. "Місто Ангелів"
6. "Розфарбована вуаль"
7. "Невідвертність"
8. "Та, що танцює у темряві"
9. "Шосте почуття"
10. "Амелі"
11. "Все про мою матір"
12. "Втеча з Шоушенка"
13. "Леон"
14. "Будинок з піску та туману"
15. "Форест гамп"
16. "Філаделфія"
Це топік найкращих, хоча ясна річ, щось пропустила.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 08 грудень 2007 - 13:05
ясочка (3.12.2007, 17:07) писав:
Мені він також подобається. особливо новий "Вавілон-5:остання повість". Це новий "Вавілон-5" - дуже класний. Змушує "дуже розумно думати".

Відправлено 09 грудень 2007 - 00:00
"Двойная фамилия" реж.Станислав Митин, 2006, драма
коротко:
"У супругов Воздвиженских очень долго - в течение восьми лет - не было детей. Когда же наконец у них родился сын Филипп, глава семьи узнал, что этот ребенок не от него. Воздвиженский решает уйти из дома, однако жалость к беспомощной жене и малышу не позволяет ему это сделать. С каждым днем в нем усиливаются отцовские чувства, и в конце концов Воздвиженский так привязывается к ребенку, что не может жить без него. Но он не в состоянии простить жене измену и остается с ней только ради мальчика, которого любит как родного сына. Однако спустя пять лет этот семейный союз все же окончательно распадается: жена Воздвиженского уходит к отцу ребенка, пообещав своему бывшему мужу, что мальчик будет носить его фамилию, правду же о своем появлении на свет он узнает только после смерти одного из мужчин... "
Фільм спарвді відноситься до них які захоплюють. Тяжкий фільм але глибокий. Цікаво знятий розвиток подій.
Хто буде мати змогу - обов'язково перегляньте! Не пошкодуєте!
Відправлено 09 грудень 2007 - 20:07
Відправлено 09 грудень 2007 - 22:37
Відправлено 10 грудень 2007 - 12:41

Відправлено 10 грудень 2007 - 14:28
oksanocka (10.12.2007, 12:41) писав:
Це точно, особливо Тачки подобаються, ще Сезон полювання, коли дивилась російською - плювалася, якийсь жорстокий мульт - так мені здалося, а українською
Напишу і я улюблені фільми :)
Пардон, перекладати не буду, як дивилась так і напишу :
"Гордость и предубеждение" - дуже подобається, може хтось порадить щось подібне, щоб без насилля та чорнухи.
"Черный ящик" Франція, вражає... про чорну скриньку, що у кожного в голові, може хтось підкаже де скачати його можна, бо дивилась по телевізору, ще б із задоволенням переглянула і не раз :)
Зовсім не художній фільм, але вартий уваги - "Секрет", хто не дивився, перегляньте ОБОВЯЗКОВО :)
Ще з цієї серії "Кроличья нора".
Останній - "Дом у озера", ДУЖЕ давно хотіла його побачити, все не виходило, а тут посварилась зі своєю половинкою, сіла дивлюся...

Здоров'я вам та вашим малюкам!
Відправлено 10 грудень 2007 - 15:03
Раджу подивитись(немає американського кровопролиття - бо вже дістало!!!)

Відправлено 22 грудень 2007 - 18:43
Раджу "Емма" - теж за романом Джейн Остен.
Відправлено 22 грудень 2007 - 18:57
Мені дуже сподобався останній з переглянутих фільмів "Золотий компас. Темні початки".
Дивились в кінотеатрі. Класна казочка.
Особливо ідея про те, що душа людей (деймон) живе окремо від людини і може приймати зовнішність різних звірів, в залежності від настрою людини. Що правда, тільки у дітей деймони могли змінюватися, а у дорослих ні.
Ось сайт, де можна дізнатися про фільм і за допомогою теста визначити свого деймона.
Доречі, це трилогія - буде продовження.
Відправлено 22 грудень 2007 - 19:03
Анюта (22.12.2007, 18:57) писав:
Мені дуже сподобався останній з переглянутих фільмів "Золотий компас. Темні початки".
Дивились в кінотеатрі. Класна казочка.
Особливо ідея про те, що душа людей (деймон) живе окремо від людини і може приймати зовнішність різних звірів, в залежності від настрою людини. Що правда, тільки у дітей деймони могли змінюватися, а у дорослих ні.
Ось сайт, де можна дізнатися про фільм і за допомогою теста визначити свого деймона.
Доречі, це трилогія - буде продовження.
Да, фільм класний, і в домашньому перегляді також.

Відправлено 22 грудень 2007 - 19:07
Відправлено 22 грудень 2007 - 19:20

Відправлено 25 грудень 2007 - 23:20
Ось фільми які я залюбки повторно переглядаю:
1. Знайомтеся, Джо Блек.
2. Вам лист.
3. Місто янголів.
4. Осінь в Нью-Йорку.
5.Парфумер
6. Зелена миля.
7. Сім"янин
8.Піаніно
9. Чого хочуть жінки
10.Хоробре серце
11. Холодна гора
12. Години
13 Другі
14 Фантом опери
14. Інтерв ю з вампіром
Крім того мені дуже подобався серіал "Відчайдушні домогосподарки" - не дочекаюся його продовження. ;)

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках