Коли чоловік і жінка працюють разом
Відправлено 01 вересень 2009 - 20:32
Для одних це справжня ідилія, а для інших важкі випробування.
Ми працюємо з чоловіком разом, бачимось постійно, передзвонюємся. Одні скажуть,що це суперово, коли постійно знаєш де і що робить твоя половинка. Але є і інший бік цього. Відносини на роботі це не відносини в ліжку. Тут в кожного є cвої обов'язки, за невиконання який несеш відповідальність тільки ти. Тут вже не скажеш -вибач коханий, якщо не передала вчасно факс, чи здала звіт.
На роботі,як на роботі.
А про сварки -я взагалі мовчу. Думаю,якби моїм шефом був би хтось інший, я б ніколи з ним так не сварилась,як ми з чоловіком.
Я підрахувала,що за останній тиждень з всіх наших суперечок тільки дві були на тему хати і сім'ї, решта все по роботі.
А чи є тут такі, які працюють зі своїми половинками? і як у вас справи?
і чи могли б ви працювати разом зі соїм чоловіком(дружиною) разом?
Відправлено 01 вересень 2009 - 20:42
Відправлено 02 вересень 2009 - 02:49
Ми не сварились через роботу.. зато зручно було.. разом на роботу їхдили ( а то до того йому приходилось мене відвозити..
надіюсь коли вийду із декрету - знову будемо разом працювати :))
Відправлено 02 вересень 2009 - 08:48
Відправлено 02 вересень 2009 - 08:51
Хоча справді є ті, хто дивується такому укладу речей... є знайомі, котрі питають чи ми ще не божеволіємо від того, що стільки часу разом проводимо)) але мені наша спіьна робота тільки до щастя!
Відправлено 02 вересень 2009 - 09:29
Мої батьки вже 15 років працюють разом. Це вічні скандали, сварки, завжди винен тато, навіть якщо мама сама щось забула.
Думаю, що працюючи разом і не сваритись можна тільки тоді, коли у вас різні напрямки і ви пересікаєтесь рідко, у кожного свої підлеглі, а ви так само як і чоловік для вас на роботі як надійна підтримка.
Відправлено 02 вересень 2009 - 12:39
Хоча ми часто спілкуємося про роботу, обговорюємо проблеми. Ми знаємо про роботу один одного багато, але все-таки моменти інтимності повинні бути.
Відправлено 02 вересень 2009 - 12:46

Відправлено 02 вересень 2009 - 12:51
Тут не справа, що часом хочеться покомандувати один одним - це в мене і побуті табу, оскільки все ж намагаємся командувати кожен своїм напрямком. Та й не в командуванні справа. А ситуація, коли чоловік підлеглий для мене взагалі просто некомфортна.
Справа у особистому просторі, - разом 24 години на добу, може це і звучить піднесено і романтично, але це занадто, ми б почали приїдатися один одному...
Відправлено 02 вересень 2009 - 12:57
Але я так тішилася, коли через рік мене перевели в інший офіс... Просто була на сьомому небі. З того часу вже 5 років пройшло. Я б не хотіла знову опинитися з ним в одному кабінеті... Справді, на роботі і вдома кожна людина поводить себе по-різному. Якраз на своїй роботі я відриваюся по повному і чоловік теж. А дома ми зовсім інакші люди, які люблять одне одного...
А ще. Коли ми разом працювали, то мені багато чого не подобалося в його поведінці, в його манері керування людьми. І я після роботи завжди щось намагалася йому пояснити, підкоректівати... Короче лізла постійно в його справи. Мене це дуже втомлювало. Він і так як працював, так і працює. І його поважають. Тобто мої поради були ні до чого. Просто характери у нас різні і погляди на роботу. А домашні погляди і на життя - однакові. Ось так !
Відправлено 02 вересень 2009 - 13:16
Я була менеджером а він за стінкою працювам в ремзоні - діагностом.
Відправлено 02 вересень 2009 - 13:35
Відправлено 02 вересень 2009 - 13:58
Відправлено 05 вересень 2009 - 03:33
Та й коли вийшла в декрет, він носив мені всілякі папірці додому, які треба було на роботі підписати, чим позбавив мене того всього бюрократичного клопоту.

Будь-яка переміна пов'язана з незручностями, навіть якщо це переміна на краще
Відправлено 05 вересень 2009 - 16:03

Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
Відправлено 10 вересень 2009 - 10:01
Думаю що працювати разом - це супер АЛЕ КОЛИ У ВАС СВІЙ ВЛАСНИЙ БІЗНЕС. бо якщо працювати на когось то ниття одного з партнерів ("який паршивий начальник, він мене щемить") виведе другого з рівноваги, а це вже зовсім не допоможе будувати здорові сімейні відносини.

Світ цікавий... інколи 2+2 = 5
Відправлено 11 вересень 2009 - 19:14
Відправлено 12 вересень 2009 - 09:15
Відправлено 12 вересень 2009 - 12:09
Якщо мені була потрібна допомога по роботі - завжди є до кого звернутись, так і у чоловіка (завжди є я). Зараз працюю вдома, то чоловік завжди допомогає, як щось треба. Ну, і різні папери на підпис (щодо декретної відпустки і т.ін.) приносить чи мої заяви відносить - дуже зручно :)
Але ідилія получилась, бо ми працюємо в різних відділах і професійно майже не перетинаємось. Якби хтось був директором, а інший підлеглий - то швидше за все б не спрацювались і сварок було б більше.

Допомога