Дівчата, порадьте хорошого ортопеда . Проблема з ножками, дитині 2 роки ставили діагнози клешоногість, плоско-вальгусна стопа, тепер пласка нога. Покращення не бачу. Зробили 115 масажів, фізпроцедури.
Можливо хтось звертався і мав результат.
Буду дуже вдячна за координати хорошого спеціаліста.
Дівчата, порадьте хорошого ортопеда . Проблема з ножками, дитині 2 роки ставили діагнози клешоногість, плоско-вальгусна стопа, тепер пласка нога. Покращення не бачу. Зробили 115 масажів, фізпроцедури.
Можливо хтось звертався і мав результат.
Буду дуже вдячна за координати хорошого спеціаліста.
У мене є контакти дуже хорошого ортопеда, але з Києва. Якщо потрібно буде, звертайтесь до мене у приват.
В нас не було таких проблем, але знаю хорошого лікаря на Сихові-Костишин, ортопед-хірург, поліклініка на Червоної калини, маю хороші відгуки про нього і люди теж так відкликаються, але може хтось по вашій проблемці підкаже, бо він нас тільки оглядав і певні невеликі проблемки вирішував...Виздоровлюйте!!!
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
ми зараз лікуємося у Попика на Орлика... дуже багато дітей до нього приводять... старший лікар і толковий... він приймає у вівторок у 24 кабінеті на Орлика в поліклініці з 13 до 15 год...... людей багатенько завжди тому раджу приїхати завчасно. якщо треба то дам мобільний телефон лікаря.
у Чорнобільській лікарні приймає Щуровський, ортопед- практикуючий хірург, один з найкращтх спеціалістів.
І ми звертались тільки до нього. Перший раз, в 3 місяці, були в ортопеда в ОХМАТДИТі, але довіри він не викликав. Тому з 3-ох місяців лікуємося суто в Щуровського. Він працює і у стаціонарі, робить дуже складні операції, люди до нього часто звертаються...
Ми були на прийомі в Охмадеті в ортопеда Кузьо Златослави, поставила діагноз дисплазія. Справляє враження кваліфікованого специаліста, хоча я не мала більше досвіду спілкування з ортопедами. Все доступно пояснює, віддяки не вимагає ( але чекає, видно по ній )
Скільки ви віддячуєте за консультацію ортопеду??? Чи приходили безпосередньо на прийом чи домовлялись на перед по телефону про зустріч? Хто має телефони ортопедів, скиньте будь ласка в приват. Чи хтось чув за Чепіль Євгена Богдановича з Ахматдиту? Нам його радила одна знайома, але тут на форумі ніхто до нього не звертався, нема відгуків, хотілось би попасти до професіонала. В малої кривошия, може хтось з ортопедів більше по цій проблемі знає, стикається?
В малої кривошия, може хтось з ортопедів більше по цій проблемі знає, стикається?
[/quote]
А уневролога ви консультувались? Я думаю, це більше неврологічна проблема
і нам потрібно якогось ортопеда, в малого складочки на ножка не співпадають, і ще ліву ножку бере до середини, так виходить ліва ножка коротша. Зараз робимо масаж вже другий курс, головне коли проводили перший раз масаж все було окей. Може це при першому курсі масажу щось зрушилось? Порадьте щось?
Я би порадила звернутись до Щуровського, внушає до себе довір"я, але ні в якому разі не Охмадит. Не хочу нікого з лікарів образити, але там толкових спеціалістів немає. В нашому випадку хотів дитину вдіти в стремена на цілий рік, але коли побачив, що маякнули перед ним грошима за стремена забув і пояснив, що в дитини все добре. Потім консультувались в іншого ортопеда- ні про які стремена мова не йшла, все в нормі.
[quote name='smaili' date='10.3.2010, 0:00' post='326566']
Я би порадила звернутись до Щуровського, внушає до себе довір"я, але ні в якому разі не Охмадит. Не хочу нікого з лікарів образити, але там толкових спеціалістів немає. В нашому випадку хотів дитину вдіти в стремена на цілий рік, але коли побачив, що маякнули перед ним грошима за стремена забув і пояснив, що в дитини все добре. Потім консультувались в іншого ортопеда- ні про які стремена мова не йшла, все в нормі.
[Ви маєте телефон його. Якщо можна скиньте в приват. Дякую.
Я його телефона не маю. Я дзвонила в реєстратуру Чорнобильської лікарні і мені там розказали коли він приймає. Його трохи важко застати, досить часто в розїздах, але дзвоніть і питайте. Більше нічим вам не можу допомогти.