дівчата а хтось чув чи приймав такі таблетки як ЦИНАБСИН ?вони гомеопатичні і від гаймориту -мені до вагітності дуже допомагали при насморку? А вам що допомагало?
нежить може бути через гормони під час вагітності. сходіть до лікаря. в мене так і було. після пологшів пройшло само. а всю вагітність з платком ходила...
Від гаймориту приймала Синупрет. Гомеопатични й, пшотипоказань немає. Бо в мене вже починася такий гайморит, що навіть аналізи показали запалення в організмі.
Добре, що пройшло потихеньку.
Здоров"я вам.
Для лікування нежитю користувалася Піносолом - на маслах, капати потрібно часто, але пройшло за 3 дні. Зараз маю щоранку проблемку - в носі трішки крові (судинки не витримують) то теж ЛОР порекомендувала Піносол, щоб змащувати ніс всередині. Для вагітних він підходить на всі 100.
Я впевнена, що кожна матуся може годувати свого малюка груддю,
Вірю, що допоможу повірити в це мамам,
Зроблю все, щоб підтримати і допомогти їм у цьому.
А я свій нежить лікувала інгаляціями з аромамаслами і ставила гірчичники на ноги-мені допомогло, хоча до того чим тільки не пробувала-нічого не допомагало.
колись у лора на прийомі я розказала що планую вагітність, а сама була підсівша на судинозвужуючі каплі для носа і чим далі тим сильні купувала, то лікар розказав, що у вагітних є таке явище як "насморк беременних", це пов"язане з виділенням гормонів, як писали тут. тому з великим тягарем але я відучила ніс від капель і зараз я не можу сказати що дихає супер, але терпимо. Нежитю як такого нема, зате з"явилась жахлива сухість в носі , у когось таке було?
Піносол або делуфен. З народних, інгаляція лушпиння картоплі і евкаліпт, або шавлія з ромашкою. Також закапувала водичкою з сіллю і крапелькою йоду. Но найкраще для мене це інгаляція і для горла і для носа
Natan,, Delphi, , а хіба можна інгаляції??? Я десь читала, що при вагітності не можна...
Jolia, , я від сухості мащу тим самим піносолом.... Можна ще як діткам - фізрозчином капати. Головне, щоб носик не пересихав
Я впевнена, що кожна матуся може годувати свого малюка груддю,
Вірю, що допоможу повірити в це мамам,
Зроблю все, щоб підтримати і допомогти їм у цьому.
колись у лора на прийомі я розказала що планую вагітність, а сама була підсівша на судинозвужуючі каплі для носа і чим далі тим сильні купувала, то лікар розказав, що у вагітних є таке явище як "насморк беременних", це пов"язане з виділенням гормонів, як писали тут. тому з великим тягарем але я відучила ніс від капель і зараз я не можу сказати що дихає супер, але терпимо. Нежитю як такого нема, зате з"явилась жахлива сухість в носі , у когось таке було?
В мене жахлива сухість і потсійно судинки лопають!В мене і так схиьність до алергії і в сухому приміщені важко бути,а зараз коли вагітна просто жах.Для себе я відкрила Аквамаріс.А ще в кімнаті не сплю порозставляла кружки з водою і вологі рушники на батарею!Допомагає наче...
Дуже важливо під час вагітності приймати якнайменше препаратів. Аквамаріс - дуже класна річ. Крім нього є ще багато аналогічних, можна взагалі капати в нос фізрозчин. Крім цього важливо провітрювати приміщення. Можна купити зволожувач повітря, для малюка потім буде дуже корисно.
В мене дуже цікава ситуація..... Починаючи з 3 місяця щодня по-кілька разів на день пчихаю, а за ніч так закладає ніс, що під ранок просто дихати немає чим((( Через це дуже погано сплю. Що б це могло бути?
в мене під час вагітності ніс був закладений постійно і так сказав лікар лор що буде поки ненароджу,і в моеї мами коли мене носила таклж так було.я користувалась евказоліном допомагало і майже нешкідливо.