Дмитрия, зараз створювати теми в Дошці оголошень можуть лише активні користувачі, з 50 і більше повідомлень.
Через кілька днів будуть нові правила. Слідкуйте за оновленнями.
Флоріана, створювати у Дошці Оголошень теми мають право лише користувачі з більш ніж 50 корисними повідомленнями. Продавати можна лише свої речі і речі своїх діток.
Ходунки і слінг підпадають під розділ Дошки Оголошень Товари для прогулянок і дому.
Створюйте там тему сміливо.
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.
В мене вже більше 50повідомлень.Будь-ласка підкажіть покроково,як подати оголошення.Щось я сама не можу допетрати.Буду дуже вдячна.Дитина вже виросла і нема куди збирати речі.Та й я дуже поправилась,а речі дуже непогані.Шкода викидати.Дякую.
СЕПТІМА, це легко:
1) заходите в розділ Дошка Оголошень
2) читаєте зверху Правила розділу
3) вибираєте підрозділ
4) створюєте тему.
5) фото загружаєте через радикал.ру і копіюєте в тему 2ге посилання
6) всі посилання на зовнішні ресурси виділяєте і натискаєте на піктограму з замочком!!! не забудьте про це.
Всі дружно "дякуємо" ArjanA...
Вчора модератори перконували мене поставити обмеження в Дошці Оголошень до 150 повідомлень...
Не послухався. Пошкодував звичайних користувачів....
Виправляюсь!!!!
супер мама231007, тепер потрібно 150 повідомлень для розмішення оголошення продаж
У землі тільки небо, у ночі лише сни, у кохання є крила, а у мене є ти... Хочу счастья... маленького такого счастья... с крохотными ручками и ножками... и с голубыми глазами