Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Вибір дитячої косметики - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 16 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Вибір дитячої косметики Оцінка: -----

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 лютий 2008 - 08:46

Ось постала нова проблема-вибір косметики,товари догляду за шкірою дитини. Я розгублилась :blush: .Підкажіть якою косметикою ви пестите ніжну шкіру ваших малят?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 лютий 2008 - 09:48

В нас уся косметика фірми Бюбхен. Найбільше користуємось олійкою.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 лютий 2008 - 09:52

Ми користуємось лише Бюбхен. Чудова косметика і ніколи ніяких алергічних реакцій не було. Використовуємо від самаго народження.
Зараз старшій подобається шампунь з принцесою.
Зображення
Вона каже: "Що, це шампунька лише для принцес. Правда мама?"
І друзі також використовують такуж косметику.
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   PaNtera 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 лютий 2008 - 10:12

Дивлячись, яка шкіра в маленького... нам косметику радила лікар-педіатр (не з п-ки). І та косметика далеко не дешева... але ж і дитинка в мене бесцінна))) і, на мою думку, рідко буває, щоб дешева косметика була хорошою. Хіба що наша, на травах якась... З Бубхену мені подобається тільки олійка з календулою, пахне дуже вже приємно... але малого стараюсь не мазюкати нею лишній раз, тільки як проходимо з ним курс масажу.
Ми трошки схильні до алергії, тому педіатр рекомендувала молочко екзомегу від А-дерми для повсякденного використання після ванни. Вже рік ним користуємся, не липкий, шкіра малого дуже класно його сприймає. Гель для купання Урьяж на термальній воді - створює захисну плівку на шкірі і активно бореться з мікробами, не дає їм грунту для розмноження. Теж перевірено на своїй дитині)) дуже задоволена, сама вмиваюсь іноді, чудова штука. ))
Попу миємо просто водичкою, коли вже без мила не можна - використовую рідке мило з тальком Чікко. Якщо почервоніння і висипання на попі - дермалібур від А-дерми. Кілька раз намазюкаю - знімає як рукою. З цим кремом ми за рік вже ні разу не знали, що таке попріла попа)
Доречі, всі ці креми-гелі я купувала в аптеці.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 лютий 2008 - 10:14

Я цією косметикою користувалась буквально до вчорашнього дня. після купання,як завжди, масаж з олійкою,попку намастила трошки кремом, іна тобі...На наступний день дитина вся у прищиках,а попка в тому місці,де мастила кремом червонюща. на наступний день, після купання не використовувала жодних олійок, лише крем деситин на попку-все,як рукою зняло. Але ж дитині потрібне додаткове зволоження шкіри,чи не так? Що вибрати? :blush:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наталочка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 17 лютий 2008 - 17:30

Перегляд повідомленняPaNtera (17.2.2008, 10:12) писав:

Якщо почервоніння і висипання на попі - дермалібур від А-дерми. Кілька раз намазюкаю - знімає як рукою. З цим кремом ми за рік вже ні разу не знали, що таке попріла попа)

А нам цей крем взагалі не допоміг , скільки мазали - ніякого ефекту. Вийшло що на вітер гроші викинули. Тепер лежить і ніхто ним не користується.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 17 лютий 2008 - 17:39

Перегляд повідомленняdenysko (17.2.2008, 10:14) писав:

Я цією косметикою користувалась буквально до вчорашнього дня. після купання,як завжди, масаж з олійкою,попку намастила трошки кремом, іна тобі...На наступний день дитина вся у прищиках,а попка в тому місці,де мастила кремом червонюща. на наступний день, після купання не використовувала жодних олійок, лише крем деситин на попку-все,як рукою зняло. Але ж дитині потрібне додаткове зволоження шкіри,чи не так? Що вибрати? :blush:

Щось я не зовсім зрозуміла. Крем був вперше застосований? Чи з нової упаковки? Бо якщо ні, то скоріш за все не від крему, а так співпало просто. Зазвичай на сідничках швидко проявляється харчова алергія.

Ми в основному теж Бюбхен використовуємо. Ще мені чіківська косметика подобається.
Але я взагалі не фанат використання косметики дитячої. Лише шампунь зараз і все. Шкіра в порядку якщо, то нащо щось ще. Така моя думка. Лежить всяке різне. Ще досі крем під підгузок який при народжені купляли не скінчився.
My Signature
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   musia_79 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 лютий 2008 - 19:16

Я також думаю, що не варто лишній раз мазюкати дитинку всякими олійками і кремами, якщо шкіра чистенька. Майже вся подарована дитяча косметика так і простоює в нас на поличках, користуємось тільки шампунем, пінкою для купання і дитячими вологими серветками. Молочком і кремами користуюсь я сама. А от від прищиків нам дуже допомагав крем Бепантен. Його в роддомах пропонують від тріщин на сосках, а ми його використовували для синочка, коли появлялись попрілості чи прищики. Нам сподобалось. :blush:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 лютий 2008 - 20:41

Ми також ростемо з Бюбхен і дуже задоволені. Від попрілостей нас спасає синька (коли вже треба підсушувати) та деситин.
Бепантен чомусь не давав ніяких результатів. А ще хороша косметика Weleda але досить дорога.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 лютий 2008 - 20:44

Олійкою та молочком користувалась від народження. переважно купували маленькі баночки,щоб були "свіжі". Крем та молочко вже використовували.
Зайвий раз стараюсь не мастити дитину, але під час купання для масажу використовую.Сьогодні купила чіко-молочко.Про результати повідомлю.
Для старшої донечки теж використовувала бюбхен, жодних проблем. :blush:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 17 лютий 2008 - 20:46

Перегляд повідомленняdenysko (17.2.2008, 20:44) писав:

Олійкою та молочком користувалась від народження. переважно купували маленькі баночки,щоб були "свіжі". Крем та молочко вже використовували.
Зайвий раз стараюсь не мастити дитину, але під час купання для масажу використовую.Сьогодні купила чіко-молочко.Про результати повідомлю.
Для старшої донечки теж використовувала бюбхен, жодних проблем. :blush:

Скоріш за все тоді обсипало на щось інше.
My Signature
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 лютий 2008 - 08:51

Виключно Бупхен. Влаштою всіх: маму тата, а передовсім дитинку. Проблем жодних. Приємностей і ніжностей - вагон з пичіпом!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 18 лютий 2008 - 08:55

Ми ще пробували косметику фірми HIPP також не погана. Та до Бюбхену вже просто звикли.
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2008 - 14:58

Вчора після купання масаж з молочком "чіко".Жодної висипки та й аромат чудовий.Я задоволена. :blink:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Golka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2008 - 22:46

"Bubchen", ніякої алергії і за ціною досить доступно. Від попрілостей нам допомагва "Деситин", а зараз - "Судокрем", або гола дупка посипана присипкою;)
раз попробували олійку "Jonsons", дістали страшну алергію :give_rose:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Заинька27 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 02 березень 2008 - 17:03

Найкраща косметика фірми Веледа. Там нема щодної мінеральної олії, тільки витяг з рослин. Але коштує недешево.
My Signature
[font=Arial][font=Times New Roman][size=4][size=7]
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2008 - 00:47

Ми користуємся Бюбхеном... наче все нормально... але от ніяк не можу підібрати там хороший жирний дитячий крем, бо олійка не зовсім знімає шелушіння і сухість, тому в нас є також самий звичайний вітчизняний дитячий крем, яким коли перший раз помастила малу - сухість зникла... а олійкою я її перед купанням мажу, шкіра розм"якає і потім менш суха шкіра
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2008 - 08:16

А ми практично нічим не користуємося. Хіба іноді дитячим кремом джонсон бебі, олійки стоять собі мирно на поличц. Ще використовуємо мило дитяче та шампунь, нам подарували Тео бебе. Якщо попка покрасніє - то деситином мажу, і на други день усе проходить. Мені подобається краще за бепантен, та й коштує дешевше.
У мене прохання. Підскажіть якусь хорошу шампуньку дитячу!!!
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маруся 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2008 - 10:09

Під підгузник мажу Судокрем(подарували в пологовому будинку), подобається, поки що висипів та подразнень немає.
На полиці маємо всі засоби Бюбхен, але використовуємо з того що маємо тільки молочко, іноді крем. Пару раз присипкою користувалися. А після олійки Бюбхен в нас була алергія. Тому використовуємо рафіновану олію, яку прокип'ятили на паровій бані. :mocking:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Юлія 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 03 березень 2008 - 11:06

Перегляд повідомленняМаруся (3.3.2008, 10:09) писав:

Під підгузник мажу Судокрем(подарували в пологовому будинку), подобається, поки що висипів та подразнень немає.
На полиці маємо всі засоби Бюбхен, але використовуємо з того що маємо тільки молочко, іноді крем. Пару раз присипкою користувалися. А після олійки Бюбхен в нас була алергія. Тому використовуємо рафіновану олію, яку прокип'ятили на паровій бані. :mocking:

В мене таке враження, що дитині на перших порах треба лише жирний крем, який набагато кращий всіх цих олійок, я от сама нею намазалась і одягла сорочку, і вона ніяких слідів не залишає... цікаво, що ж то за олійка така, взяти звичайну олійку, то вона залишає сліди... я от взагалі потроху, маючи всію косметику Бюбхен також, користуюсь самими звичайними кремами, нам вони гарно підійшли... це так же як і з підгузками - для кожної дитини різні підходять, от почала знов користуватись Хагісами - то нема попрілостей, хоча чоловік каже, що йому більше подобаються Памперси, зручніше їх одягати, але ж для дитини кращі ці, так що діло навіть не в ціні, а в тому, що саме підходить для ніжної шкіри дитинки
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 16 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему