Вибір дитячої косметики
Відправлено 17 лютий 2008 - 08:46
Відправлено 17 лютий 2008 - 09:48
Відправлено 17 лютий 2008 - 09:52
Зараз старшій подобається шампунь з принцесою.

Вона каже: "Що, це шампунька лише для принцес. Правда мама?"
І друзі також використовують такуж косметику.
Відправлено 17 лютий 2008 - 10:12
Ми трошки схильні до алергії, тому педіатр рекомендувала молочко екзомегу від А-дерми для повсякденного використання після ванни. Вже рік ним користуємся, не липкий, шкіра малого дуже класно його сприймає. Гель для купання Урьяж на термальній воді - створює захисну плівку на шкірі і активно бореться з мікробами, не дає їм грунту для розмноження. Теж перевірено на своїй дитині)) дуже задоволена, сама вмиваюсь іноді, чудова штука. ))
Попу миємо просто водичкою, коли вже без мила не можна - використовую рідке мило з тальком Чікко. Якщо почервоніння і висипання на попі - дермалібур від А-дерми. Кілька раз намазюкаю - знімає як рукою. З цим кремом ми за рік вже ні разу не знали, що таке попріла попа)
Доречі, всі ці креми-гелі я купувала в аптеці.
Відправлено 17 лютий 2008 - 10:14
Відправлено 17 лютий 2008 - 17:30
PaNtera (17.2.2008, 10:12) писав:
А нам цей крем взагалі не допоміг , скільки мазали - ніякого ефекту. Вийшло що на вітер гроші викинули. Тепер лежить і ніхто ним не користується.
Відправлено 17 лютий 2008 - 17:39
denysko (17.2.2008, 10:14) писав:
Щось я не зовсім зрозуміла. Крем був вперше застосований? Чи з нової упаковки? Бо якщо ні, то скоріш за все не від крему, а так співпало просто. Зазвичай на сідничках швидко проявляється харчова алергія.
Ми в основному теж Бюбхен використовуємо. Ще мені чіківська косметика подобається.
Але я взагалі не фанат використання косметики дитячої. Лише шампунь зараз і все. Шкіра в порядку якщо, то нащо щось ще. Така моя думка. Лежить всяке різне. Ще досі крем під підгузок який при народжені купляли не скінчився.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 17 лютий 2008 - 19:16
Відправлено 17 лютий 2008 - 20:41
Бепантен чомусь не давав ніяких результатів. А ще хороша косметика Weleda але досить дорога.
Відправлено 17 лютий 2008 - 20:44
Зайвий раз стараюсь не мастити дитину, але під час купання для масажу використовую.Сьогодні купила чіко-молочко.Про результати повідомлю.
Для старшої донечки теж використовувала бюбхен, жодних проблем.
Відправлено 17 лютий 2008 - 20:46
denysko (17.2.2008, 20:44) писав:
Зайвий раз стараюсь не мастити дитину, але під час купання для масажу використовую.Сьогодні купила чіко-молочко.Про результати повідомлю.
Для старшої донечки теж використовувала бюбхен, жодних проблем.
Скоріш за все тоді обсипало на щось інше.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 18 лютий 2008 - 08:51

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 18 лютий 2008 - 08:55
Відправлено 19 лютий 2008 - 14:58
Відправлено 25 лютий 2008 - 22:46
раз попробували олійку "Jonsons", дістали страшну алергію
Відправлено 02 березень 2008 - 17:03

[font=Arial][font=Times New Roman][size=4][size=7]
Відправлено 03 березень 2008 - 00:47
Відправлено 03 березень 2008 - 08:16
У мене прохання. Підскажіть якусь хорошу шампуньку дитячу!!!
Відправлено 03 березень 2008 - 10:09
На полиці маємо всі засоби Бюбхен, але використовуємо з того що маємо тільки молочко, іноді крем. Пару раз присипкою користувалися. А після олійки Бюбхен в нас була алергія. Тому використовуємо рафіновану олію, яку прокип'ятили на паровій бані.
Відправлено 03 березень 2008 - 11:06
Маруся (3.3.2008, 10:09) писав:
На полиці маємо всі засоби Бюбхен, але використовуємо з того що маємо тільки молочко, іноді крем. Пару раз присипкою користувалися. А після олійки Бюбхен в нас була алергія. Тому використовуємо рафіновану олію, яку прокип'ятили на паровій бані.
В мене таке враження, що дитині на перших порах треба лише жирний крем, який набагато кращий всіх цих олійок, я от сама нею намазалась і одягла сорочку, і вона ніяких слідів не залишає... цікаво, що ж то за олійка така, взяти звичайну олійку, то вона залишає сліди... я от взагалі потроху, маючи всію косметику Бюбхен також, користуюсь самими звичайними кремами, нам вони гарно підійшли... це так же як і з підгузками - для кожної дитини різні підходять, от почала знов користуватись Хагісами - то нема попрілостей, хоча чоловік каже, що йому більше подобаються Памперси, зручніше їх одягати, але ж для дитини кращі ці, так що діло навіть не в ціні, а в тому, що саме підходить для ніжної шкіри дитинки

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках