Вирішили ми замінити батареї, бо кімната холодна і одна стіна постійно пліснівіє взимку. Виникло питання: які саме батареї вибрати? Чи немає тут ніяких "підводних каменів", про які треба знати до покупки та встановлення? На що треба звернути увагу?
Також якщо хтось міняв і може порадити толкового сантехніка, то буду дуже вдячна.
Сторінка 1 з 1
Заміна батарей. Поради по вибору та встановленню.
Відправлено 24 серпень 2009 - 15:42
Sophy (24.8.2009, 12:12) писав:
Вирішили ми замінити батареї, бо кімната холодна і одна стіна постійно пліснівіє взимку. Виникло питання: які саме батареї вибрати? Чи немає тут ніяких "підводних каменів", про які треба знати до покупки та встановлення? На що треба звернути увагу?
Також якщо хтось міняв і може порадити толкового сантехніка, то буду дуже вдячна.
Ніколи особливо цим питанням не цікавилась, але минулого року десь по акції побачили нові батареї і зовсім недорого, вирішили поцікавитись. В магазині хлопець нам чесно відповів (дякую йому) , шо ці батареї алюмінієві і він їх би не рекомендував би ставити в квартирі з центральним опаленням, бо вони можуть не витримати тиск. А в приватному будинку теж, якщо спеціально буде враховано, що ці батареї алюмінієві.
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
тут можна трошки глянути
Прихований текст
Відправлено 08 травень 2010 - 17:51
Ой дівчата я по батареях тепер знаток,-ми з чоловіком за цю зиму ,ой перемінялися батарей
-текли,ржавіли...не знаю колись,коли робили опалення,то познімали чугунні,і поставили такі біленькі новенькі,-але це був певно брак...-текли,як скаженні,намерзлись,а зима самі знаєте яка була...напевне чугунні найкращі
(надійніші)
Відправлено 25 серпень 2011 - 23:00
Для заміни радіаторів в квартирах без автономного опалення, а з централізованим, на мою думку, найкраще біметалачні радіатори, бо при встановленні сталевих або алюмінієвих є певні особливості, а чавунні погано (повільно) віддають тепло.
Звичайно, найкраще міняти систему повністю - відключатись від централізованого опалення і самому "керувати парадом" та й економія велика і так нідійніше!
Звичайно, найкраще міняти систему повністю - відключатись від централізованого опалення і самому "керувати парадом" та й економія велика і так нідійніше!
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога