Вибір горщика
Відправлено 24 серпень 2009 - 04:31
Зрозуміла, що вибір горщика - це не легка справа. А я то думала, куплю гарненький простенький...
Тому питаю вашої думки.
Яким має бути дитячий горщик? Які горщики зручніші для хлопчиків, а які для дівчаток?
Чи працюють музичні горщики? Які поради у виборі горщика?
І фотки покажіть :)
Від мене поки лиш одна порада, дивитися на місця приєднання кришки до сидіння. У нас пластмасові і вже побіліла пластмаса, а значить довго не протяне. От тепер думаю чи треба ту кришку на горщик чи ні...
Відправлено 24 серпень 2009 - 07:45
Відправлено 24 серпень 2009 - 08:29
Відправлено 24 серпень 2009 - 08:42

блакитного кольору, без музики. мене цілком влаштовує, та й дитину теж. не думаю, що для хлопчика і дівчинки принципово різні мають бути горщики. у брата і сестри були такі ж, і нормально. а з тими складовими частинами мучатись - імхо то вже зайве. і кришка також - ніхто ж не збирається по півдня залишати повний горщик, накритий кришкою.
у брата був музичний горщик - такий же за формою, тільки на дні два контакта, які при попадінні вологи (коли дитина пісяє) починають грати музику. Дуже зручно особливо вночі, коли дитина вже прокидається щоб попісяти - напівспляча мама одразу чує, коли знімати дитину :)
а ще в журналі читала про прикольні горщики, але в продажу їх ніколи не бачила. горщик "з юбкою" - якось знизу приділана тканина, чи то може бути просто пластмасові кайомочкі навколо горщика, які йдуть по підлозі, щоб дитина, вставаючі, наступала на них ногою. бо коли дитина вже побільша, і сідає на горщик сама, то під час вставання горщик може прилипнути до попи і перевернутися
Відправлено 24 серпень 2009 - 09:00
Відправлено 24 серпень 2009 - 09:19
А інший такий,де серединка виймається, і нетреба весь великий горщик виливати, потім мити. А досить легко витягнути з горщика наповнений ковшик, вилити, помити його.
Відправлено 24 серпень 2009 - 11:40
Тому, на мою думку варто, якщо є можливість, горщик вибирати разом з дитиною, щоб відразу підібрати оптимальний варіант.
Відправлено 24 серпень 2009 - 11:44
Відправлено 24 серпень 2009 - 11:48
Відправлено 24 серпень 2009 - 12:07
Вважаю, що горщик не повинен бути маленьким, особливо для хлопчиків, щоб уночі спросоння не напісяти мимо горщика.
Відправлено 24 серпень 2009 - 20:59
Теж подумую над горщиком... А з якого віку садити можна, коли вже сам без опори сидить чи як??
Відправлено 24 серпень 2009 - 21:08
Відправлено 24 серпень 2009 - 21:12
jane, вибач, що флужу, але це я просто напитання відповідаю, а ще дуже б все таки хотілося поради - який краще горщик для такої малечі як в мене - чи всі горщики розраховані на більші попи? Де у Львові є хороший вибір горщиків?
Повідомлення відредаговано Ліньтяйка: 24 серпень 2009 - 21:15
Відправлено 24 серпень 2009 - 21:26
Відправлено 24 серпень 2009 - 21:41

Повідомлення відредаговано Ліньтяйка: 24 серпень 2009 - 21:42
Відправлено 24 серпень 2009 - 21:56
Відправлено 24 серпень 2009 - 22:03
а ще в журналі читала про прикольні горщики, але в продажу їх ніколи не бачила. горщик "з юбкою" - якось знизу приділана тканина, чи то може бути просто пластмасові кайомочкі навколо горщика, які йдуть по підлозі, щоб дитина, вставаючі, наступала на них ногою. бо коли дитина вже побільша, і сідає на горщик сама, то під час вставання горщик може прилипнути до попи і перевернутися
jane, напевно, маєте на увазі такий горщик як у нас :D У нас якраз є такий бортик по краю, і, справді, нам його порекомендували як дуже зручний і що не буде прилипати до сідничок дитини. Виробник - французька компанія Bebe confort, купували в Антошці.
Відправлено 24 серпень 2009 - 22:10
у нас два горщики.Один звичайнісінький от такий

інший серединка виймається ( не знайшла малюнку)
Малий досить вправно ходить на той і на інший.
Також чула, що музгоршки виробляють в дитини рефлекс мочитися на музику, тому часом це може завдавати певні незручності ( хоча сама не провіряла, але досить розповсюдженя теорія).
І ще - найркаще піти обрати горщик з дитиною.
Повідомлення відредаговано Рижуля: 24 серпень 2009 - 22:11

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 24 серпень 2009 - 22:12

Красавицы могут всё
Красавиц счастливей нет
Они никогда не плачут
У них не бывает бед (В.Меладзе)
Відправлено 24 серпень 2009 - 22:15
дуже зручний.Ті ручки відкручуються,і деколи,як неприкріплю їх,а малого висажую,то він і секунди несидить-виривається,тікає.... А так ,ніби за руль тримається,викручує.кусає,ну і .... основні функції :D .
Один раз малий попробував на музичний(гостювали у моєї мами-купила для таких випадків онуку ),все зробив-почала музика співати,а він пулею втікати з нього...

Допомога