Діти від першого шлюбу ваші відносини з дітьми
Відправлено 23 серпень 2009 - 22:11
Відправлено 23 серпень 2009 - 22:22
Спробуйте знайти у тих зустрічах щось позитивне для себе, бо інакше наражаєтесь на проблемні розмови з чоловіком...або трохи побути і відпроситись згодм у них по своїх справах.
Відправлено 23 серпень 2009 - 22:31
Відправлено 23 серпень 2009 - 22:32
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Ірина І (23.8.2009, 23:31) писав:
не там створила треба її перенести,я вже попросила про це
Відправлено 23 серпень 2009 - 23:08
Я зареклась говорити з чоловіком про його доньку, все ж таки це його кровинка і йому важко усвідомлювати, що час на виховання 19-річної жінки втрачено. Так, певно, і вашому. Єдине, що я намагаюсь контролювати, це питання грошей і їхнє вимагання, бо, вибачайте, доросла уже і заробляє на себе сама.
Може, просто вартує підвести його до думки, що, певно, його донька хоче з ним чимось таким поділись, що не обов'язково вам чути і знати.
Відправлено 24 серпень 2009 - 09:50
orestyk Що порадти незнаю, бо ситуації різні. Але я вас підтримую
Відправлено 24 серпень 2009 - 10:23
Відправлено 24 серпень 2009 - 10:51
Його син, теж проявляє такі емоції. Але він ще малий, і в цьому винувата його мама. Вона постійно настроює проти чоловіка і мене. Розказує малому, що тато його нелюбить, що в нього тепер є Маша(тобто я ), що він їх покинув (розійшлись вони ще за рік до мене). І коли вони розходились, її цікавило тільки що він їй залишить з меблів, і сума грошей яку він їй буде переводити, і аж ніяк не те, які у нього будуть стосунки із сином.
А ще Діма цього разу видав новину нам "Тату, у тебе є дружина. А от у мами є мужик" :D Думаю не без її підсказок :)
Відправлено 24 серпень 2009 - 12:13
Відправлено 24 серпень 2009 - 13:36
Відправлено 25 серпень 2009 - 17:44
Тому коли одного разу я приїхала, а батько сказав, що він живе з іншою жінкою... це був трохи шок, хоч я старалась тримати себе в руках : " я доросла, я все повинна розуміти... і т.д", але насправді я просто не втрачала надію, шо вони назад зійдуця, і навіть зара її ше не втратила.
Пару раз я в них жила по тижню, в неї ше дочка була на рік молодша за мене. Було трохи важкувато спочатку, але потім якось більш-менш наладилось. Я старалась, шоб від мене не було ніякої мороки, поводилась чемно все допомогала по дому, коли доня валялась задерши ноги. Але потім виявилось, шо тажінка жалілась, як це жахливо, шо я приїзжаю, шо доводиця мене годувати, шей чоловік (мій батько) весь час хоче мені шось купити... Було неприємно, але про це ми дізнались пізніше, коли вона переїхала до бітьків десь на південь, а батько не захотів з нею їхати.
Друга була ше молодша, я вже тоді пішла вчитись, теж наче нормальна, вона мене фарбувала, я їй робила манікюр, разим дивились комедії і ставилась до мене зовсім не погано, поки знову ж таки не заходила мова про гроші... Притому, шо вона не працювала, а тільки тим і займалась, шо тринькала батькові гроші, бо він в той час непогано заробляв. І коли я просила, а це було не так вже й часто, то батькові приходилось крадьма там мені шось вділяти, бо інакше б його чекав шкандаль.
Третя :D була ше молодша :D майже моїх років. Вона була мабуть сама прикольніша. Але я вже і не потребувала тоді від батька ніякої допомоги, хоч і сильно подружитись ми теж не встигли, бо я вже жила з своїм майбутнім чоловіком, і бачились ми не настільки часто.
Так, шо спробуйте ше подивитись на цю ситуацію з іншого боку, і дуже шкода тих дітей які потрапляють під розборки батьків...я дуже буду старатись, щоб з моєю родиною такого не сталось, бо це справді дуже боляче для дітей.
А з мамою батько в чудових стосунках, вони вітаюця зі святами і ДН, питають мене хто як поживає, ніколи ніхто не пробував мене настроїти проти іншого, а навпвки. Та і з іншими жінками бітько теж нормально розійшовся :D , час від часу бачиться ( крім першої)
Відправлено 25 серпень 2009 - 19:45
Відправлено 16 листопад 2009 - 13:55
Відправлено 10 липень 2010 - 22:32
Відправлено 11 липень 2010 - 00:17
Відправлено 11 липень 2010 - 00:30
Нехай щастить!!!

Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!
Відправлено 11 липень 2010 - 00:38
Відправлено 11 липень 2010 - 17:43
сімейка (11.7.2010, 1:17) писав:
Сім"ю я не розбивала.Ми познайомились через рік після їхнього розводу. Дружити з малою я не зможу і не хочу.Раніше сприймала все нормально.Постійно купляла їй подарки, підтримувала чоловіка, ходила на двоники, а зараз переклинило. Неможу навіть про неї чути
Відправлено 11 липень 2010 - 20:10
Відправлено 11 липень 2010 - 20:20

Допомога