Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Коли діти хворіють - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 49 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Коли діти хворіють Як краще лікувати дітей? Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 16 лютий 2008 - 22:02

Неприємно, але факт, наші кохані янгалята :blush: попри всі наші турботи також хворіють.
Мене цікавить таке питання, якими методами вилікуєте своїх чад? По бабусиним старим рецептам? Новітніми препаратами? Чи може орієнтуєтесь по ситуації? І ще одне, кому більше довіряєте народним цілителям, лікарям гомеопатам, звичайним з поліклініки чи приватним ?
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аделіна 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 16 лютий 2008 - 22:22

Перегляд повідомленнятатіка (16.2.2008, 22:02) писав:

Неприємно, але факт, наші кохані янгалята :blush: попри всі наші турботи також хворіють.
Мене цікавить таке питання, якими методами вилікуєте своїх чад? По бабусиним старим рецептам? Новітніми препаратами? Чи може орієнтуєтесь по ситуації? І ще одне, кому більше довіряєте народним цілителям, лікарям гомеопатам, звичайним з поліклініки чи приватним ?

Я намагаюся орієнтуватися по ситуації. Якщо, наприклад при кашлі, немає хрипів лікую доню гомеопатичними препаратами (дрозера, аканіт).
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 лютий 2008 - 22:26

Я особисто більше довіряю звичайним лікарям, хоча після поставлення діагнозу перепитую, ще в декількох. Для лікування використовую аптечні ліки хоча і деяким бабусиним рецептам не противлюсь.
Моя меньшинька хворіє на пневмо-алергз з загрозою бронхіальної астми, нас останнім часам замучили приступи,а переважна більшість ліків вже майже не допомогає. Ось одні наші знайомі запропонували звернутись до приватного гомеопата. Кажуть, що жінка є чудовим лікарем. Спочатку проводить компьютерну діагностику, а вже потім призначає лікування. Те лікування є не з дешевих, та щей виключно на травах... Я боюсь чи не стане нам гірше від такого лікування. Дівчатка може хтось стикався, або щось про це чув. Напишіть! Не прошу поради, але хочу почути думку та коментарі...
ПЛІЗ!!! ПЛІЗ!!! ПЛІЗ!!! :blush:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Емма 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 17 лютий 2008 - 00:32

Перегляд повідомленнятатіка (16.2.2008, 22:26) писав:

Я особисто більше довіряю звичайним лікарям, хоча після поставлення діагнозу перепитую, ще в декількох. Для лікування використовую аптечні ліки хоча і деяким бабусиним рецептам не противлюсь.
Моя меньшинька хворіє на пневмо-алергз з загрозою бронхіальної астми, нас останнім часам замучили приступи,а переважна більшість ліків вже майже не допомогає. Ось одні наші знайомі запропонували звернутись до приватного гомеопата. Кажуть, що жінка є чудовим лікарем. Спочатку проводить компьютерну діагностику, а вже потім призначає лікування. Те лікування є не з дешевих, та щей виключно на травах... Я боюсь чи не стане нам гірше від такого лікування. Дівчатка може хтось стикався, або щось про це чув. Напишіть! Не прошу поради, але хочу почути думку та коментарі...
ПЛІЗ!!! ПЛІЗ!!! ПЛІЗ!!! :blush:

На одному з форумів мамочки підняли питання щодо комп ютерної діагностики, відповідав головний педіатр України професор Бережний, ось його слова: "Компьютерная диагностика и лечение не относится к официальной медицине, это так называемая "нетрадиционная медицина". Детям эта форма диагностики и оказания помощи не показана."

Я часто спілкуюся з цим лікарем і він мені багато чого толкового радив. Так я трохи економлю на приватних педіатрах.
Біднятко ваша маленька. Розумію вас, коли хочеться допомогти дитні то шукаєш різні шляхи. Може її на якийсь курорт літом відвезти? Або в соляні шахти в Солотвино на Закарпаття. Там люди з распіраторними захворюваннями навіть добами ночують.
Бажаю найшвидшого одужання вашій крихітці.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 лютий 2008 - 09:12

Перегляд повідомленняЕмма (17.2.2008, 0:32) писав:

Я часто спілкуюся з цим лікарем і він мені багато чого толкового радив. Так я трохи економлю на приватних педіатрах.
Біднятко ваша маленька. Розумію вас, коли хочеться допомогти дитні то шукаєш різні шляхи. Може її на якийсь курорт літом відвезти? Або в соляні шахти в Солотвино на Закарпаття. Там люди з распіраторними захворюваннями навіть добами ночують.
Бажаю найшвидшого одужання вашій крихітці.

Дякую Еммо !!! Ми їздили в санаторій "Авангард", що в Немирові - там є соляна кімната і вона нам таки дійсно помогла. Тоді Лізі було 1.1, нам ставили діагноз пневмонія, острий бронхіт і т.д. Короче все та не потемі, від того лікування стало тільки гірше і ми на свій страх і ризик за власний рахунок возили її кожен день туди і назад на процедури. В санаторій путівку дають дітям після 3 років, і на постійне перебування аналогічно, тому ми і їздили з Вінниці кожен день з хворою дитиною на руках(благо, що чоловік їздив туди у відрядження і ми мали машину під рукою)
У нас в місті є така кімната та нам туди ще не показано ходити не так сильно ще задихається, як сказали...
Одні з найкращих лікарів у нас яких ми знайшли приписують дорогущі ліки та ефекту від них не видно, кажеть що допоміг їй не санаторій, а ті ліки, а санаторій просто був якраз під рукою в той момент. Одна звичайний лікар порекомендувала спробувати звичайний Кетотифен в сиропі, допомогає чудово, та по відміні все вертається назад. От я і думаю скільки ми так можем мучитись. Ні проб не роблять ні звичайних процедур не назначають. От і маюсь, шукаю щось краще...
За надану інформацію ДУЖЕ ВДЯЧНА !!!
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 лютий 2008 - 11:20

Татіко я не дуже орієнтуюся на вашому діагнозі. Я так розумію що Лізочка кашляє.
У мене є один рецепт, яким ми лікуємося при кашлеві. Навіть Катюші вилікували бронхіт, хоч нам приписали антибіотики. Рецепт простий.
100гр. жиру борсука
100гр. вершкового масла,
100гр. меду.
2 столові ложки соку алоє.
Це все нагріти на водяній бані , щоб все розтопилося. Остудити і вилити в баночку і в холодильник. Закипятити пів склянки молока . Як трошки схолоне то додати 1 чайну ложку ліків, які ми приготували.
бажаю здоровя твоїм діткам.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 3
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 лютий 2008 - 12:22

Дякую!!! Такого ми ще не пробували. :blush:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 17 лютий 2008 - 13:05

татіка, а можливо варто в Анапу літом поїхати. Там спеціалізований дитячий курорт.
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 лютий 2008 - 22:13

Татіка. Якщо хочете, то я можу скерувати вас на форум через який ви зможете зв язатися з цим професором. Пишіть у лічку бо відкрито давати ссилку здається не можна.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маша 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 18 лютий 2008 - 13:55

У нас горечко! Наш малюк прихворів (з'явилися сопельки, інколи покашлює) :yahoo: . Вчора дньом була температура 37,3, визвали швидку, сказали, що легені і горло чисті і виписали "інтерферон" капати в носик по 2 крапельки через 2-3 години. Вночі і сьогодні температура була в нормі, але дільничого я визвала. Вона оглянула ( легені чисті, але є почервоніння горла) і виписила "лазолван" по 1/3 табл. 3 р. в день, "ангін-хель" по 1/2 табл. 3 р. в день і мазь "доктора Тайса". Сказала, якщо простуда пошириться далі, то прийдеться приймати антибіотики!!!!!! :sorry: :sorry: :rofl2:
Будь ласка допоможіть розібратися в ліках, чи варто їх давати дитині ( в аптеці сказали, що "лазолван" рекомендовано з 2-х років, але педіатри виписують його постійно, то значить можна).
Я не довіряю дільничим лікарям, шкода, що на форумі ще немає спеціаліста.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 лютий 2008 - 23:31

Перегляд повідомленняМаша (18.2.2008, 13:55) писав:

У нас горечко! Наш малюк прихворів (з'явилися сопельки, інколи покашлює) :blink: . Вчора дньом була температура 37,3, визвали швидку, сказали, що легені і горло чисті і виписали "інтерферон" капати в носик по 2 крапельки через 2-3 години. Вночі і сьогодні температура була в нормі, але дільничого я визвала. Вона оглянула ( легені чисті, але є почервоніння горла) і виписила "лазолван" по 1/3 табл. 3 р. в день, "ангін-хель" по 1/2 табл. 3 р. в день і мазь "доктора Тайса". Сказала, якщо простуда пошириться далі, то прийдеться приймати антибіотики!!!!!! :sorry: :cray: :cray:
Будь ласка допоможіть розібратися в ліках, чи варто їх давати дитині ( в аптеці сказали, що "лазолван" рекомендовано з 2-х років, але педіатри виписують його постійно, то значить можна).
Я не довіряю дільничим лікарям, шкода, що на форумі ще немає спеціаліста.

Інтерферон - добре воно імуностимулююче, але воно в ампулах і не зручно закапувати є більш нова версія анаферон в таблетках. я сама використовувала інтерферон і боялася щоб правильно відкрити ампулу щоб скло не потрапило в розчин. Мені призначили Умкалор воно і від горла і від усяких вірусів распіраторних хвороб також дітям до року не рекомендують. Питала професора на одному форумі він сказав що ускладнення від хвороби можуть бути більшими і тому ризик оправданий краще давати ліки бо потім прийдеться застосовувати антибіотики і я давала і слава Богу все минулося.
Здоров я вашому дитятку!

Мазь др Тайса добре, дитині легше дихати і прогріває.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   zajka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2008 - 09:42

Ангін-хеєль це гомеопатичний засіб, наскільки я пам"ятаю, тому його точно можна, мабуть.
Коли моя мала мала червоне горло і соплі в 3 тижні, нам дільничний педіатр рекомендувала змащувати горло Хлорофіліптом (в таблетках). 1/4 таблетки розтерти, на свій палець і змастити горло. І ще я при перших ознаках починаю давати Афлубін.
Одужуйте! :36_17_1:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2008 - 10:15

Наш Дениско захворів бронхітом у 2,5 місяці.Призначили антибіотик Оспамокс, краплі для носика протаргол, а також Афлубін. Ну здається вилікували.Потім почався розлад травлення, проноси, зригування і т.п. Здається,пройшло. За деякий час виявили алергію на пилюку!!!!!!!!!Це проявляється через кашель.Жодних препаратів для лікування не назначили., лише масаж грудної клітки та спини.Чи можна у віці 4,5 міс. мастити мазю др.Тайса?
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 лютий 2008 - 11:02

Перегляд повідомленняdenysko (20.2.2008, 10:15) писав:

Наш Дениско захворів бронхітом у 2,5 місяці.Призначили антибіотик Оспамокс, краплі для носика протаргол, а також Афлубін. Ну здається вилікували.Потім почався розлад травлення, проноси, зригування і т.п. Здається,пройшло. За деякий час виявили алергію на пилюку!!!!!!!!!Це проявляється через кашель.Жодних препаратів для лікування не назначили., лише масаж грудної клітки та спини.Чи можна у віці 4,5 міс. мастити мазю др.Тайса?

Нам також приписували цю мазь, ще десь з 3 місяців. Та хочу сказати (вже з власного гіркого досвіду знаю) що той кашель є специфічним і звичайним лікуваням і мазями ви його не позбудетесь. Перш за все вам необхідні антигістамінні препарати(крапельки феністил наприклад) І відхірькувальні засоби(Актіфед) це дуже допомогає. А ще, такій дитині не можна давати антибіотики, це вже має бути в крайньому випадку. Тому, що антибіотики тільки погіршують дані стани.Ну якби ви пішли на прийом до алерголога то там би вам дали більш детельну інформацію, згідно стану здоровя дитини І лікування відповідне підібрали. Ще хочу сказати, що з вашої розповіді я зрозуміла, що у Дениски був Дисбактеріоз, а цей стан так швидко не проходить навіть післязняття симптомів. І саме він, доречі, і є першим підтримником алергії, а ще в період дисбактеріозу діагностика по Фолю не є достовірною( я так зрозуміла вам робили саме її) Тому придивіться до дитинки, пройдіть ше раз діагностику і відвідайте алерголога. Бажаю вашому малюку здоровья
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 лютий 2008 - 11:59

Вчора та сьогодні ходили до лікарні бо хочемо спробувати піти в садочок. З нашої лікарні нас направили до обласної на підтвердження діагнозу. Приходим до чергового пульмонолога(нашого не було)кажу, дайте будь-ласка виписку дільничий лікар попросила з діагнозом. Вона послухаєм дитину, я сіла після того як послухала каже ми вам діагноз знімаєм ви здорові... :blush: :blush: :blush: Блін, :shok: як знімаєм ми місяць на кетотифені сидим і після початку і під час прийому нема приступів знімаєм заново, а вона мені не фонтазіруй. А якщо це правда то зніми ліки і прийдеш коли будуть знов приступи напишу що хворі. Я не памятаю коли крила кось матом та цю стару пердунку обложила. В кінцевому результаті вона не зробила жодного запису і ми пішли...
Позвонили занайомому(він у нас хоч і онколог, має декілька знайомих і в іншій обласі) відвів нас до алерголога та дала виписку і за одно направлення на імунодіагностику та на педіатричну панель(алергопроби, як сказали) до часної лабараторії. Сьогодні зранку ходили взяли кров з венки :cray: :cray: :cray: , заплатили кошти вісі вічливі і добрі ніхто не сердиться і не тріпає тою дитиною. Чекаєм результату, що з нами!!!
Не знаю, як дитячі лікарі можуть бути натільки халатними і безвідповідальними. Чому в звичайну поліклініку тре йти з торбою хабарних грошей, щоб на тебе чи дитятко хтось звернув увагу... :prapor:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 лютий 2008 - 13:30

А нам казали, що у перші місяці теба, щоб дитика спала з мамою і щоб якнайдовше їла цицю. Так і було до 5 місяців. Кутруся спала з нами на широкому ліжку, потіп переселили в ліжечко. Від циці тільки зараз відмовляється.
І знаєте шо? Вона практично не хворіла. Щоправда було в неї 2 дні якесь подразнення, але д-пантенол робить чудеса, ну і те що вона перехворіла краснухою і то досить легко всьо пройшло. А так всьо тьху-тьху.
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оля-ля 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 28 лютий 2008 - 15:08

На рахунок мазі доктора Тайса. Нам було 8 міс, коли почався легенький кашель. Нам порадили якраз цю мазь. На наступний день в малого так затягнуло бронхи, що він ледь дихав. Діагноз - обструктивний(надіюсь, правильно написала) бронхіт - тобто бронхіт з алергією. Як пояснив лікар, пішла алергія якраз від мазі. Так що будьте з нею обережними.
Ціього тижня в нас була така ситуація. Малий кашляв, пішли в нашу дитячу консультацію. Його послухали, подивилися - червоне горло, хрипів ніяких нема. Ми полікували горло, знову обстежилися - сказали що все добре. Через кілька днів у малого температура 39. Ми поїхали в інше місто, здали аналізи - а в малого бронхо-пневмонія. Я не розумію - невже у нас за кілька днів до цього лікарка не почула ніяких хрипів? Заспокоїла мене, що дитина здорова, бо він майже не кашляв. А що виявилося?!
My Signature
Зображення
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Віллі Вонка 

• Душа Малечі, Патріот року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Адміністратор

Відправлено 28 лютий 2008 - 15:10

Оля-ля, бажаю вам скорішого одужання!!! Страшно мати спаву з такими лікарями.
My Signature
Зображення
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 лютий 2008 - 20:26

Оля-ля, у нас була схожа ситуація з старшею. Та я привчилась по кожному подиху і звуку розрізняти усі ті проблеми в бронхах. Привела її до лікарі в обласну, а вона мені мол ви здорові і діть. Я кажу ні, не може бути. Вона покричала намене я на нюю потім написала направлення на ренген виявилось пневмонія, а хрипів вона не чула. Ось такі вони (ці лікарі?)!
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Кравчоля 

• Найцікавіше інтерв'ю, Сонечко семикрапкове, Розумниця року,
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 лютий 2008 - 14:27

Дівчата, я купила "Інтерферон", а мені його в аптеці замотали в мішечок, я так і побігла й не подивилась, що на ампулі не написано, як користуватися. Підкажіть, будь ласка.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 49 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему