Розпочну, тому й створила таку темку. Кого зацікавить техніка та захочеться ідей, маю книги та журнали, можу викладати по мірі. Деякі мої іграшки -мої вигадки ( навіть деяким забула викрійки зберегти). Вдячна за ваші фото і книжки-журнали
Марфа в нас тітонька молода і модна, займається квітникарством в своєму маленькому провінційному містечку, а Бу-веселий лінивий хлопчисько, що радіє всім і вся
( тут вони їздили на відпочинок " у поля":))

Бу відірвався від компанії і катався на квіточках:

Марфуська потім довго йому розповідала про правила поведінки ( вдома) :D

Шановні форумчани!
Щоб зробити перегляд сторінок даної теми максимально зручним та швидким, пропоную всім дотримуватись наступних рекомендацій:
- тексти великого об"єму, скопійовані з інших джерел, оформлювати у вигляді тексту, що розкривається. Таким чином також варто оформлювати майстер-класи (як текстові, так і в картинках) - кінцевий результат лишаєте, решту ховаєте під тег [spoiler]
- якщо вам відомий автор майстер-класу, статті чи знимків, які ви виставляєте, додайте до свого допису його ім"я або посилання на його сайт/блог, з якого взято інформацію. Поважайте авторське право!
- посилання на сторонні ресурси слід оформлювати як прихований текст за допомогою тегу [hide]
- виставляючи кілька зображень підряд, не ставте між ними Enter - таким чином зображення розташовуватимуться в рядочок, що полегшить перегляд сторінки
- не засмічуйте тему повідомленнями типу "Написала в приват" та "Як вставити фото?". Хочете написати в приват - пишіть, не знаєте, як вставляти фото - подивіться тему "Допомога Новеньким"
- ну і, звичайно, не забувайте дотримуватись Правил Форуму!
Дописи двотижневої давності та старіші, що не містять корисної з точки зору спрямування теми інформації, можуть бути видалені модераторами.
Дякую за увагу та приємного спілкування!
З повагою, Адміністрація форуму
Повідомлення відредаговано jane: 21 лютий 2010 - 16:17

Допомога

[/url]