Дельфінотерапія - як один з видів реабілітації Найпопулярніші дельфінарії України, вартість курсу ребілітації, відгук
Відправлено 21 серпень 2009 - 15:31
Сьогодні пропоную мамам продовжити тему "Реабілітація ДЦП" і поспілкуватися на тему "Дельфінотерапія - як вид реабілітації". Чому саме така тема мене цікавить? На даний час це актуальна тема в нашій сім"ї. Ми плануємо на наступний рік їхати з дитиною на дельфінотерапію. Але є одне но. В нас поставлений діагноз: симптоматична епілепсія. Хоча в нас немає судом майже сім місяців (ми з ними цілий рік боролися). Але я чула, що таких дітей не хочуть брати. Поділіться будьте добрі своїми думками. Думаю, що є багато батьків, які таке пробували. Які самі популярні дельфінарії? Як туди попасти? Може хтось має якісь координати лікарів, які можуть поставити на чергу і може поділитися зі мною. Яка вартість курсу занять? Мене цікавить будь-яка інформація. Дякую.
Відправлено 26 серпень 2009 - 23:48
smaili (21.8.2009, 15:31) писав:
Сьогодні пропоную мамам продовжити тему "Реабілітація ДЦП" і поспілкуватися на тему "Дельфінотерапія - як вид реабілітації". Чому саме така тема мене цікавить? На даний час це актуальна тема в нашій сім"ї. Ми плануємо на наступний рік їхати з дитиною на дельфінотерапію. Але є одне но. В нас поставлений діагноз: симптоматична епілепсія. Хоча в нас немає судом майже сім місяців (ми з ними цілий рік боролися). Але я чула, що таких дітей не хочуть брати. Поділіться будьте добрі своїми думками. Думаю, що є багато батьків, які таке пробували. Які самі популярні дельфінарії? Як туди попасти? Може хтось має якісь координати лікарів, які можуть поставити на чергу і може поділитися зі мною. Яка вартість курсу занять? Мене цікавить будь-яка інформація. Дякую.
smaili, я чула відгуки батьків, які їздили на дельфінотерапію. Дельфіни впливають на мозок дитини за допомогою ультразвуку, який ми часом навіть не чуємо. За розповідями, найбільше вони впливають на ділянки мозку, які відповідають за мислення, мову і творчість. На фізичний стан, на жаль, значного впливу ми не помітили. Коли я спиталась батьків, чи сподобалось їм, адже цей курс був досить коштовним, а дівчинка часом навіть не хотіла заходити у воду... - батьки сказали:
Навіть якщо це краплинка у морі, це вже добре. Ми готові збирати такі краплинки повсюди...

Найкоштовніше намисто у мами - це рученята її дитинки, яка ніжно пригорнулась до грудей[font=Arial]
Відправлено 27 серпень 2009 - 23:12
Switljachok (26.8.2009, 23:48) писав:
Навіть якщо це краплинка у морі, це вже добре. Ми готові збирати такі краплинки повсюди...
Привіт! Дякую за відповідь. Мене ще цікавить чи є різниця між тим, що дельфінотерапія проводиться у відкритому морі (ну там якась межа з морем має бути, може якісь буйки поставлені) чи в басейні. Я про то багато цікавлюся і недавно мені скажали, що краще якщо в морі. Це пов"язано з відбиванням ультразвуку я дослівно пояснити вам не можу. Ви щось чули про таке? Минулого року курс коштував 3500 (10 занять), а цього 5000. Гроші не малі. Дехто мені каже, що у нашому випадку результату не буде. В нас шість занять було з логопедом і я бачу, що появилось в дитини більше звуків. Зі складами важче. Тому може і заняття з дельфінами стимульнули ті ділянки мозку, які відповідають за мислення, мову і творчість. Фізичний розвиток в нас потрохи йде (може до десяти кроків зробити сам). Але ми з чоловіком настроєні попробувати. Я зрозуміла, що ви реабілітолог з Джерела. А можна нескромне питання ви приватно займаєтесь? Що ви можете сказати про ваш садочок.
Відправлено 28 серпень 2009 - 00:19
Про дельфінотерапію скажу, що важко передбачити, який ефект буде від контакту з дельфінами. Дельфіни самі вибирають "тактику" - підпливають, когось піднімають, когось підштовхують, з кимось "співають"... Я не є хороший радник по цій терапії, лише розповідаю те, що чула від батьків. Шкода, що не можу дати вам телефон, бо уся документація на роботі. Але ще пригадую, що вони привезли касету, записану спеціально для дівчинки з її ритмом серця та звуком дельфіна. Тобто, терапія продовжувалась ще й вдома.
Знайшла інформацію про дельфінотерапію http://www.delfinarium.ru/therapy.php

Найкоштовніше намисто у мами - це рученята її дитинки, яка ніжно пригорнулась до грудей[font=Arial]
Відправлено 28 серпень 2009 - 11:01
Switljachok (28.8.2009, 0:19) писав:
Про дельфінотерапію скажу, що важко передбачити, який ефект буде від контакту з дельфінами. Дельфіни самі вибирають "тактику" - підпливають, когось піднімають, когось підштовхують, з кимось "співають"... Я не є хороший радник по цій терапії, лише розповідаю те, що чула від батьків. Шкода, що не можу дати вам телефон, бо уся документація на роботі. Але ще пригадую, що вони привезли касету, записану спеціально для дівчинки з її ритмом серця та звуком дельфіна. Тобто, терапія продовжувалась ще й вдома.
Знайшла інформацію про дельфінотерапію http://www.delfinarium.ru/therapy.php
;) Switljachok я все одно вам вдячна за інформацію. Якщо будете десь щось чути на цю тему, дайте мені знати. Дякую. Всього вам доброго.
Відправлено 28 серпень 2009 - 16:14
Відправлено 29 серпень 2009 - 20:12
Лідо4ка (28.8.2009, 16:14) писав:
:) Привіт! Лідо4ка ви їздили в лікувальних цілях чи просто так. Це був закритий чи відкритий басейн? За скільки часу ви туди записувались? Як в Євпаторії з житлом(які ціни). Можливо маєте якісь координати або їх сайт.
Відправлено 01 жовтень 2009 - 22:41
Відправлено 11 жовтень 2009 - 22:44
киевляночка (1.10.2009, 22:41) писав:
Киевляночка а який у вас діагноз? Якого віку ваша дитина? Як ви туди потрапили? Напишіть в приват.
Відправлено 14 жовтень 2009 - 16:27
Відправлено 14 жовтень 2009 - 17:47
Відправлено 15 жовтень 2009 - 15:57
Ірина І (14.10.2009, 17:47) писав:
Я також чула таку інформацію про Львів. Це би було просто супер
Відправлено 15 жовтень 2009 - 16:35
Запитання: чи можна десь у нас купити чи скачати з нету записи з дельфінами, і чи взагалі ті записи без фізичного контакту приносять якусь користь?
Відправлено 15 жовтень 2009 - 16:46
Відправлено 16 жовтень 2009 - 11:14
ліка (15.10.2009, 16:35) писав:
Запитання: чи можна десь у нас купити чи скачати з нету записи з дельфінами, і чи взагалі ті записи без фізичного контакту приносять якусь користь?
В інтернеті є багато роликів з дельфінаріїв, але це показові виступи дельфінів. Цікаво би було подивитись на саме заняття коли дельфін з дитиною. Яка його поведінка, як дитина реагує на нього, які в дитини емоції?
Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Повідомлення відредаговано МанунА: 29 вересень 2010 - 22:51
Відправлено 19 жовтень 2009 - 23:46
А занятия, как я понимаю, в каждом дельфинарии проходят по-разному, где-то детей сразу погружаю в воду, где-то сначала играютс дельфинами на мостике, а потом запускают в воду, где-то чередуют игру с водой, везде своя методика. Доченьку спускали сразу в воду, мы купались не с тренером, а с папой. Дельфин плавал вокруг, целовал, пару раз кормили рыбой (нам давали).Не бойтесь дерзайте. И уже пора записываться, если хотите попасть летом.
P.S. Если вода холодная давали гидрокастюм, в нем малявка совсем не мерзла
Відправлено 20 жовтень 2009 - 18:31
Відправлено 20 жовтень 2009 - 19:07
может кто-то объснить, как вставить ролик, я бы показала наше занятие.
Відправлено 20 жовтень 2009 - 21:49
киевляночка (20.10.2009, 19:07) писав:
может кто-то объснить, как вставить ролик, я бы показала наше занятие.
Ви вже вибачте, що надоїдаю вам , але купа питань виникають по ходу. Я зрозуміла, що ви займалися у відкритому морі(якщо так можна сказати) не у приміщенні. Якщо так , то я чула, що у відкритому морі кращий ефект для дітей. Точно не можу пояснити, але пов"язано з відбиванням ультразвуків дельфінів. Киевляночка, а можете мені свій телефон кинути в приват я б вас детальніше розпитала. Буду вдячна вам.
Можливо спочатку перенесіть ролик на комп, а потім правою клавішою миші натисніть копіювати ссилку, а коли будете писати у "Відповідь" або "Відповісти" текст то знову натисніть праву клавішу миші і "вставить". Я пригадую, що так вставляла попередні ролики. Спробуйте можливо і вийде.
Повідомлення відредаговано smaili: 20 жовтень 2009 - 22:00
Відправлено 20 жовтень 2009 - 22:23

Допомога