Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Такі милі папужки! - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 27 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Такі милі папужки! Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 15 лютий 2008 - 12:20

Мені завжди подобалися птахи. І ще з дитинства в нас вдома був папужка, який вмів розмовляти. А навчила його я :blush: Він був улюбленцем в родині, таким жвавим, цікавим і люблячим (зі всіма цілувався). Прожив він у нас 13 років і коли його не стало - вдома ніби зник член сім*ї... всі дуже сумували. Для мене це взагалі була трагедія... я його дуже любила.
Після одруження, ми з чоловік одразу придбали маленького папужку. І як не дивно, його характер, стиль поведінки дуже нагадують мого попереднього друга. Єдине чого він не вміє - то це розмовляти (мабуть тому що дівчинка). Але найосновніше: він приносить радість і втіху в нашому домі!
А які у вас були історії з папужками?
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 14 березень 2008 - 16:30

Мій старший син хоче купити папужку. У них у школі є, тому він захотів купити додому. Довго нас з чоловіком умовляв, умовив. У мене запитання. Як і де краще купити папугу, і як вибирати? На що звертати увагу, кули буду купувати?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2008 - 16:41

Про папугу я навіть не задумувалась,хоча з радістю би поповнила наш зоопарк.В нас є акваріум з рибками і ще кішка з собакою правда вона сплять на вулиці .Ага ще про кролика я забула.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2008 - 18:25

Перегляд повідомленнямамаПашіЖені (14.3.2008, 16:30) писав:

Мій старший син хоче купити папужку. У них у школі є, тому він захотів купити додому. Довго нас з чоловіком умовляв, умовив. У мене запитання. Як і де краще купити папугу, і як вибирати? На що звертати увагу, кули буду купувати?

Купувати краще на ринках, де продають тварин і птахів. Там і вибір великий і пташки доглянуті професіоналами.
Найголовніше у цій справі - щоб вам не підсунули старого папужку. А розрізняти треба по дзьобу, верхня частина якого повинна бути напівпрозорою з легким відтінком голубого кольору. Якщо ж верхня частинка дзьобу коричнева і груба - то це старий папужка. А ще можна дивитися на зовнішній вигляд папугайчика: свіже пір*ячко, розміри ще не дуже великі, грайливий, активний. Саме такого можна купувати. А клітку краще брати дерев*яну, в ній пташка краще почуватиме себе, ніж у пластмасовій.
Взагалі, ці птахи приносять багато радості, піднімають настрій, особливо, коли звикають до сім*ї і вже нікого не бояться.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2008 - 22:06

Перегляд повідомленняAntic (14.3.2008, 18:25) писав:

Купувати краще на ринках, де продають тварин і птахів. Там і вибір великий і пташки доглянуті професіоналами.
Найголовніше у цій справі - щоб вам не підсунули старого папужку. А розрізняти треба по дзьобу, верхня частина якого повинна бути напівпрозорою з легким відтінком голубого кольору. Якщо ж верхня частинка дзьобу коричнева і груба - то це старий папужка. А ще можна дивитися на зовнішній вигляд папугайчика: свіже пір*ячко, розміри ще не дуже великі, грайливий, активний. Саме такого можна купувати. А клітку краще брати дерев*яну, в ній пташка краще почуватиме себе, ніж у пластмасовій.
Взагалі, ці птахи приносять багато радості, піднімають настрій, особливо, коли звикають до сім*ї і вже нікого не бояться.

Дякую. А залізні клітки підходять?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2008 - 22:41

Папужки бувають різні....В нас живе (вже 9 років!!!) папужка Аркаша.Це просто дикун!Він не розмовляє,на руки не йде...Він тільки просо дзьобає,воду п"є і кричить-співає.Абсолютно "бесполезное животное"...
А у сусідів живе Бася,теж папужка,але говорить,з рук і рота їсть,на голову сідає і т.д...
Ось такі от два способи життя... :yahoo: і :yahoo: :blush:
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   musia_79 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2008 - 22:54

І у нас є папужка - Кузя. Стільки радості додає, особливо нашому синочку. Тарасик очей інколи не зводить, коли Кузя бігає по столу і їсть з усіх тарілок підряд. Головне, що клітці у нього повно корму, так ні - йому потрібно їсти те саме, що й ми: кашу, салат, макарони, супи і все інше. Прилетить, сяде на стіл і швиденько бігає від тарілки до тарілки, поки його не вигнали. Сміхота :yahoo:
А улюблене місце Кузі в нашому домі - це наші з чоловіком голови і плечі. І доки в клітці не закриєш, годі зігнати.
А ще він в нас такий чистюля. Щодня, коли хтось миє посуд, Кузя прилітає, сідає на руку і лізе під напір води митися.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 березень 2008 - 08:50

Перегляд повідомленнямамаПашіЖені (14.3.2008, 22:06) писав:

Дякую. А залізні клітки підходять?

Залізними повинні бути прути, а сама основа клітки - дерев*яною!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Маша 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 15 березень 2008 - 16:31

У мене є пара ожерєлових папуг. Вони тяжко привикають до людей, але дуже цікаві (гарно танцюють та їдять). В нас уже 1,5 року, але говорити ще не вміють, беруть їжу з рук, але на руки не сідають :hi: . Хлопчик дуже великий шкідник, а дівчинка - просто ангелочок :hi: . Так що ніколи точно не знаєш наперед з яким характером купиш.
Клітки з дерев'яним дном дійсно кращі, але в нас велика клітка і важко таку знайти. Зате в кімнаті ми поставили деревце з горіха і вони у нас майже постійно на волі.

Зображення
Зображення
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 березень 2008 - 09:44

Які красиві! А хто з них хлопчик/дівчинка? І де ви їх купували? На звичайному пташиному ринку я таких не бачила!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 березень 2008 - 13:45

Перегляд повідомленняAntic (16.3.2008, 10:44) писав:

Які красиві! А хто з них хлопчик/дівчинка? І де ви їх купували? На звичайному пташиному ринку я таких не бачила!

Хлопчик - жовтий, дівчинка - голуба. Вони в природі бувають лише зеленого кольору. В хлопчика повинне над червоною полоскою бути чорна, а у нас біла, дзьоб має бути теж з чорним і очі на фото завжди червоні, так що він у нас майже альбінос.
Ми ходили на пташиний ринок по нєразлучніка і там познайомились з жіночкою, яка тримає папуг на продаж і пішли до неї додому, а там аж очі розбігаються :hi: , чоловіку дуже сподобався цей жовтий і я йому зробила подарунок на день народження. Хочу сказати, що це ще "той подаруночок", має "препротівнєйший" характер, а от дівчинку ми купили через пів року і вона дуже спокійна і любить поспати, якби не було того жовтого, то б і не було що прибирати, а так він у нас уже багато чого погриз, але за ним цікаво спостерігати.
Ще у цих папуг є дуже пронизливий голос (чужих людей може вигнати з кімнати), вони ,звичайно, можуть і гарно співати, але в них краще виходить танцювати :D .
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 березень 2008 - 15:48

Перегляд повідомленняМаша (16.3.2008, 13:45) писав:

Хлопчик - жовтий, дівчинка - голуба. Вони в природі бувають лише зеленого кольору. В хлопчика повинне над червоною полоскою бути чорна, а у нас біла, дзьоб має бути теж з чорним і очі на фото завжди червоні, так що він у нас майже альбінос.
Ми ходили на пташиний ринок по нєразлучніка і там познайомились з жіночкою, яка тримає папуг на продаж і пішли до неї додому, а там аж очі розбігаються :hi: , чоловіку дуже сподобався цей жовтий і я йому зробила подарунок на день народження. Хочу сказати, що це ще "той подаруночок", має "препротівнєйший" характер, а от дівчинку ми купили через пів року і вона дуже спокійна і любить поспати, якби не було того жовтого, то б і не було що прибирати, а так він у нас уже багато чого погриз, але за ним цікаво спостерігати.
Ще у цих папуг є дуже пронизливий голос (чужих людей може вигнати з кімнати), вони ,звичайно, можуть і гарно співати, але в них краще виходить танцювати :D .

Можливо, з часом з*явиться потомство? :hi:
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 березень 2008 - 19:05

Перегляд повідомленняAntic (16.3.2008, 16:48) писав:

Можливо, з часом з*явиться потомство? :smile:

Можливо. Хлопчик буває топчеться, але нічого не виходить (ніхто не показав :blush: ).
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 березень 2008 - 08:12

Папуги, можуть довго не говорити, або не говорити взагалі, якщо їх двоє. Навіть якщо у когось є один говорящий, а купите для нього подругу чи друга, то й той чи та перестане говорити. Бо в неї чи у нього буде ким опікуватися, і вони собі постійно разом щебетатимуть, він її годуватиме, чистити пірячка тощо... ну це як постійне 8 березня.
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ІренаЯ 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 листопад 2008 - 22:07

а в мене є 2 нерозлучні дружбани- кенар і папуга, ніколи не думала, що такі різні птахи можуть подружитися
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Іннуся 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 08 листопад 2008 - 23:55

у нас є Кеша;весь часе гризе щось.літати лінується,говорити навіть недумає.зато в 6;00 "как спайот"...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ІренаЯ 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 листопад 2008 - 00:04

а мій Зелений вчиться співати як Кенар, так смішно виходить! :crazy: Кенар деколи так "дреться", що аж перепонки у вухах мало не лопаються... А чоловік злиться, каже, що від них голова болить(вони ніби це відчувають, бо при ньому особливо надриваються, як спеціально). Нічого, хай звикає, синочок же скоро буде..., хоч надіюсь буде спокійнішим і тихішим, ніж пернаті
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 листопад 2008 - 22:44

Ми два роки тому подарували діткам хвилястого папужку, гарного такого, голубенького. І от почали ми його до рук привчати, з клітки випускати. А він виявися кусючим до неможливості. Підлітає, сідає на плече і з усієї дурі як вкусить за мочку вуха!
Біль немовірна!!!! А ще почав на малих нападати. Підлітав і кусав просто. Одного разу малу вкусив прямо над очком, до крові. Я ошаленіла, якби розумів, то так би налупила!!! Моя мама його забрала і просто з клітки не випускає ніколи. Не знаю чи колись наважуся на папужку. :blum1:
  • 0
  • Back To Top

• Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 листопад 2008 - 08:39

Коліжанка, шкода, що вам трапився саме такий папуга. Просто він дикий... Треба уважно дивитись, брати до рук папужку, коли купуєш. Якщо він спокійний, не кусається, молоденький - то можна брати.
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Мышка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 листопад 2008 - 01:00

А у нас є 2 папужки вже десь 4 роки. Спочатку купили одного зеленого Стьопу, гадали навчимо розмовляти, але потім я пожаліла його, що він весь день сам, а ми на роботі, та вирішили купити йому подружку. І в нас появилася ще жовта Солнишко. Вони вільно літали по квартирі, а на ніч сідали у клітку.Але одного ранку ми забули закрити форточку, випустили їх та пішли на роботу. Приходжу, а Стьпа
сідить на вікні та кличе Солнишко ,а її немає. :sarcastic: Я посадила його до клітки, відкрила всі вікна та поставила клітку на підвіконня, щоб він її покликав а вона прилітіла. Він дуже голосно кликав, я вже вивчила їхню мову, знаю коли і як вони кричать, він її звав, але вона не прилітіла. :greeting:
Він та ми це дуже переживали, пішли та купили йому другу папужку, вже блакитну Соню. Літали вони разом по квартирі та гризлі обої і штори. а коли переїхали до нової квартири не випускаємо їх. Купили велику клітку і там вони живуть.Соня постійно спить та їсть. А Стьопа співає без умолку, днем дуже громко, особливо коли грає музика чи телевізор, із за нього нічого не чути. Буває що і вночі тихесенько щось цверенчить собі під ніс. :D
Але із за його голосливості ми ругаємося з чоловіком, він вже мріє коли вони улітять чи ми віддамо комусь. я так їх люблю, але коли чоловік сердится та нервує мені зовсім не подобається.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 27 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

2 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 2 гостей, 0 прихованих користувачів