А у нас є 2 папужки вже десь 4 роки. Спочатку купили одного зеленого Стьопу, гадали навчимо розмовляти, але потім я пожаліла його, що він весь день сам, а ми на роботі, та вирішили купити йому подружку. І в нас появилася ще жовта Солнишко. Вони вільно літали по квартирі, а на ніч сідали у клітку.Але одного ранку ми забули закрити форточку, випустили їх та пішли на роботу. Приходжу, а Стьпа
сідить на вікні та кличе Солнишко ,а її немає.

Я посадила його до клітки, відкрила всі вікна та поставила клітку на підвіконня, щоб він її покликав а вона прилітіла. Він дуже голосно кликав, я вже вивчила їхню мову, знаю коли і як вони кричать, він її звав, але вона не прилітіла.
Він та ми це дуже переживали, пішли та купили йому другу папужку, вже блакитну Соню. Літали вони разом по квартирі та гризлі обої і штори. а коли переїхали до нової квартири не випускаємо їх. Купили велику клітку і там вони живуть.Соня постійно спить та їсть. А Стьопа співає без умолку, днем дуже громко, особливо коли грає музика чи телевізор, із за нього нічого не чути. Буває що і вночі тихесенько щось цверенчить собі під ніс. :D
Але із за його голосливості ми ругаємося з чоловіком, він вже мріє коли вони улітять чи ми віддамо комусь. я так їх люблю, але коли чоловік сердится та нервує мені зовсім не подобається.