Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Дитинка кашляє - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 31 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Дитинка кашляє річ іде просто про кашель /не ангіна чи бронхіт/ Оцінка: ***** 1 Голосів

Користувач поза мережею   kisika 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 16 серпень 2009 - 17:31

Якщо є подібна темка перенесіть будь ласка :)

Я шукала тему з такою назвою, не знайшла...от що ви застосовуєте в подібних випадках.... У моїх обох карапузиків /2,6р та 1,1р / після алергічних ринітів на зубки, почався кашель...не знаю що б їм такого дати, щоб полегшити відкашлювання...бо думаю що відкашлюють вони сопельки...звичайно можна сходити до лікарки, але це буде завтра, якщо мені вийде....температури немає, максимальна яка була це 37-37,5 трималася добу не більше ...
My Signature
]Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lori 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 16 серпень 2009 - 18:10

А може це і кашель на алергію? Тоді нічим не спасетесь, тільки може "Грудний збір" купіть в аптеці і спробуйте. Малюйте йодом сітку на грудях, тільки не в області серця
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 17 серпень 2009 - 13:31

Що вам сказав лікар? Я, як тільки доня починає кашляти натираю грудку бальзамом Д.Тайса(якщо не має алергії на компоненти) і вдягаю шкарпетки з сухою гірчицею а ще даю багато пити теплого чаю, можна травяного, якщо не має алергії. "Грудний збір" є різним за складом, є №1 та №2 - обовязково уточнюйте в аптеці який для відхаркування.
Не хворійте!!!!
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 серпень 2009 - 15:22

А ще в аптеці можна придбати суху мікстуру від кашлю - також допомагає!
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 серпень 2009 - 22:55

Я також користувалася сухою мікстурою+пертусін. :15_1_55: . А ще Віці давала недавно сироп "Бронхіал" з ірландським мохом.Допоміг за 3 дні ( також був просто кашель).
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 серпень 2009 - 07:41

Я думаю в вас таки алергічний кашель сходіть до хорошого лікаря він підкаже. При ньому не бажано вживати мікстурки бо можуть виникнути ускладнення.
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   irunka 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 18 серпень 2009 - 08:04

Коли в нас був звичайний кашель то ми використовували Ереспал сиропчик,але все ж таки краще проконсультуйтесь з лікарем.
My Signature
Зображення
Чоловік у своєму житті повинен любити лише трьох жінок-ту,що його народила,ту,що йому народить і ту,що в нього народиться
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Костина мама 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2009 - 12:25

Эреспал он снимает отечность - его можно принимать если ребенок в нос разговаривает(т.е насморк и слизистая восполенная) нам хорошо от кашля помагает ПРОСПАН, Микстура сухая нам тоже помагает
А на счет растирания др.Тайсом - это можно не при всех кашлях, потому как у нас от него еще хуже кашель стал и врач нам сказала, что если кашель уже сильный то нельзя!
My Signature
Зображення
Зображення

Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kvito4ka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2009 - 12:44

В нас тиждень тому почався нежить,зубки різались,і трохи малий прокашлював,то я декілька днів капала носик Називіном-потім перестала,бо бачу,що не допомагає,і давала проспан-від кашлю гарно допомагає.А щоб дитині легше було дихати,і не так мучили ці сопельки-то я включала гарячий душ у ванні,напускала пару,і дихали у ванні з малим десь 15-20 хв.А в лікарню ми не ходили-бо там чуть що,то зразу антибіотики приписують.Але якби почався сильний кашель,то звичайно треба йти до лікаря.

Повідомлення відредаговано kvito4ka: 25 серпень 2009 - 12:45

My Signature
Даже черные полосы жизни у меня состоят из шоколада!!!!!!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Vesta* 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 25 серпень 2009 - 13:02

А я своїх рятувала інгаляціями . Якщо немаєте інгалятора , то наливаєте в чайник десь 0,5 л. завареного грудного збору і 1 чайну ложку соди. Нагріваєте це щоб парувало. Малі діти не вміють дихати над чайником + можливі опіки. То я ставила чайник в туалеті або ванні ( щоб приміщення було маленьке) малого туди і ми просто дихали. При температурі інгаляцію робити не можна. Допомагає за 2 разом (якщо погано відкашлюється)
My Signature
Зображення

Гордая, потому что обижали… Сильная, потому что делали больно… Смелая, потому что уже не боюсь …
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Lori 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 серпень 2009 - 16:04

От і я роблю майже так. Нагріваю до парування воду, наливаю в мисочку фарфорову та додаю ефірне піхтове масло. Цими випарами дихаємо. Прочитала, що треба 5-7 раз на день робити.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лєнок 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 вересень 2009 - 22:42

Я від кашлю малому даю Проспан (на основі листя плюща), навіть сама з чоловіком пили, бо він і для дорослих. Він мені подобається, бо на травах, зразу як почала давати, то здавалося, що ще гірше стало але дня 3 і все проходить.
А ще допомагає сік цибулі з медом (в рівних пропорціях 1 ст.л. 3 рази на день).
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Дашка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 26 вересень 2009 - 22:54

Ми також рятуємся проспаном,і треба часто пити давати дитинці щось тепленьке.Який би кашель там не був,а до лікаря то обов"язково,щоб послухав.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   olia14 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2009 - 08:16

Від такого кашлю, як пише автор теми, треба добре чистити носика, промивати і поки будуть сопельки кашель буде і буде мокрим, а щоб його полегшити, хоч він не є різким і сильно не мучить дитинку, це швидше для того щоб слиз відходив, потрібно давати амброксол, амбробене або проспан, це вже чому ви надаєте перевагу, але дія їх одна-покращення відходження мокротиння.
My Signature
я все зумію, все встигаю! А часу зовсім я не гаю :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Магда 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2009 - 16:54

irunka (18.8.2009, 9:04) писав:

Коли в нас був звичайний кашель то ми використовували Ереспал сиропчик,але все ж таки краще проконсультуйтесь з лікарем.

Іринка ви використовували сироп коли в дитинки були сопельки і паралельно кашель,чи просто кашель.В нас зараз сопельки і кашель мокрий і незнаю чи давати синочку паралельно від кашлю чи почекати,можливо сам пройде. :sneeze:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2009 - 17:13

Магда, Ми приймаємо цей сироп коли є кашель і сопельки.Він зменшує виділення слизу з носа,і полегшує відкашлювання.Сироп суто від кашлю ще не давайте,а щоб був з відхаркуючим ефектом,щоб дитинка то все викашляла.Нам цей сироп допомогає.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2009 - 21:31

Народ, ну я не знаю...як ви можете пропонувати 4 місячній дитині ереспал? по-перше це дуже сильні антизапальні ліки(це бомба для шлунка, його дорослим радять молоком запивати, не те що діткам..), а по-друге, ви хоч пробували ту заразу на смак? я б ереспал давала тільки, коли б у нас було запалення, або дуже сильний бронхіт, та ще і з температурою, щоб показувала, що той запальний процес є...про який відхаркуючий ефект 4 місячної дитинки можна говорити, як малюк, що лежить, може відкашлятись?.. а ви пробували як добре лежачи кашляти? це вам..а дитині я взагалі мовчу, короче, неображайтесь, я нідокого конкретно, просто прочитала і вражена, як легко дитині від сопель і кашлю, що швидше за все через ті сопельки і є можна "влупити" ереспал...Магда, будьте здорові! і без ереспалу, сподіваюсь.
My Signature
  • 2
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2009 - 21:52

olia14, По-перше Ереспал призначають дітям від народження,і це не є такий страшний препарат,яким ви його описали,і на смак він нормальний.По-друге якщо в дитини мокрий кашель,то і в такому віці потрібно давати відхаркуючі препарати,для того щоб розрідити то мокротиння,і воно легше вийде.А як по вашому та слизь має вийти???І по-третє,на рахунок лежачої дитини яка кашляє,під час кашлю дитинку перевертаєш на животик і все вона гарно відкашлює,можна ще й масажик зробити.Від вашого допису,таке враження що діти до року взагалі не кашляють!!!!!!!!!!І на кінець,я нікому його не радила,запитались і я відповіла.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2009 - 22:30

Дашка, та я зовсім не хотіла нікого образити, про це писала...діти кашляють, але до пів року той слиз ходить туди-сюди, тому його розріджують,бо ніхто і не розраховує, що дитинка відкашляється, розріджують спеціальними ліками, я вже писала вище, а ереспал призначають, коли вже дитинка за крок до запалення, коли більше тижня кашель не проходить, при запальних процесах, коли йде загострення хронічного перебігу хвороб..і т.д. Це не суха мікстурка і не плющ чи подорожник, страшно чи не страшно вирішувати кожному особисто, я просто наголосила, щоб люди не думали, що це типу пертусіну, це значно сильніші ліки і все.

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
ну і смак в кожного свій, але те, що ту гіркоту підсолодили, зовсім не робить його смачним, запхати його піврічній дитині нереально, хоча і в діток смаки різні...
My Signature
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2009 - 22:41

olia14, Я не ображаюсь.Ереспал також розріджує слиз,а якщо він є,то не виключення що і є бронхіт.Ну і напевно я його сама не призначала своїй дитині.Кожен сам вирішує які ліки приймати,для когось і пертусін страшний.
Все,не будем дискутувати на цю тему,бо нас ще насварять.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 31 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему