Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Особливий подарунок для дитини - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Особливий подарунок для дитини Який подарунок може запам"ятатися на все життя ? Книжка, альбом.. Оцінка: -----

Користувач поза мережею   lesi 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 14 серпень 2009 - 18:03

Шукала,шукала і вирішила створити нову тему. На мою думку для дитини найкращий подарунок книжка. Звісно він доречніший, коли дівчинка чи хлопчик вже вміє читати, але це пам"ять на все життя. Зараз дуже багато подарункових видань дитячої літератури. Але інколи приходиш в магазин і не знаєш що вибрати на подарунок для тої чи іншої вікової категорії дітей.Недавно купила на подарунок подрузі (в неї народилося малятко) Казки АБАБАГАЛАМАГА (чудові ілюстрації, тверда палітурка).Справді для вікової категорії від 2 до 102(мені самій подобається) І буде пам"ять на все життя. Зараз є багато різноманітних видань з казками, а це ІМХО - найкраща.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 серпень 2009 - 18:41

А ще знайшла в інтернеті цікавинку, книжка Казки про вашого малюка, їх пишуть індивідуально, мова російська, виглядає цікаво, може хтось таке замовляв ? Поділіться досвідом.
Прихований текст

Повідомлення відредаговано Тато Карло: 06 грудень 2009 - 10:21

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 серпень 2009 - 22:08

Знайшла цікавий відгук про книжки Абабагаламага, вирішила додати.
Текст, що розкривається
Подаруйте дітям книжки “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-Ги” Дорогі мої українці! Мені не дає спокою безмежне бажання поділитися з вами усіма моєю радістю, тим теплом і безконечним відчуттям споріднености з Україною як мамою, які опанувалимоїм серцем після спілкування з творіннями його рук, розуму і душі. Йдеться про видавця дитячої літератури, поета Івана Малковича та дивовижні книжки, які він дарує українській дитині. Вам, напевно, знайома ця людина, не дивно, якщо навіть особисто. Але не впевнена, що про нього знають всі українці, що мешкають за межами України. Чому я так хочу розповісти про Івана Малковича саме вам, мої любі, такі далекі українці? Спробую пояснити. Уявіть собі, що вас переповнює всеохоплююча радість і піднесений захват, і ви просто не можете ними не поділитися, ви прагнете, щоб і ще хтось відчув це все, щоб не тільки ваша дитина, а й усі маленькі українці, розвіяні по світах, знайшли собі доброго й незрадливого друга – чарівну книгу, яка навчить їх любити й зберігати у серці співучу материнську рідну мову. Певна річ, що в такому разі ви шукатимете людину, якій би ця радість була зрозумілою й близькою. Ось тому я до вас і пишу, щоб ваші діточки занурилися в цю дивовижну казку, в цей чарівний книжковий світ, у пестливе і лагідне море рідної української мови, опинилися серед улюблених героїв, які дивитимуться на них з неперевершено гарних магічних ілюстрацій. Все це їм подарують книжечки українського видавництва Івана Малковича “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА”. Візьміть у руки їх українську “Абетку”. Вона, наче немовля, що прийшло у світ з великої людської любови і саме тому має стати початком справжньої людини. Так і це Диво-Абетка, народжена з таланту, натхнення і любови її творців, є початком справжньої непонівеченої материнської мови для малюка-українця. Мені здається, що якщо душа людини є Храмом Божим, то душа нації має бути Храмом Бога на ім’я Мова. Книжки “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-Ги” – немов маленькі ікони, що несуть дитині образ Бога-Мови, його велич і могуть, доброту і вічність, милість і любов, тепло й лагідність. Таке щастя, що нехайне я колись у совєтському зрусифікованому дитинстві, але хоча б моя дитина зараз має змогу приймати красу світу крізь пестливі промінчики сяйва ореолів, які обгортають кожну ікону-книжечку, зроблену руками видавців. Коли читаєш книжки “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-Ги”, начезанурюєшся в море насолоди. І все це завдяки талановитій поезії самого видавця, його тотальній праці над перекладами і переспівами, а також завдяки досконалому професійному редагуванню справжнього знавця української мови – все того ж самого Івана Малковича. А які з ним художники працюють – у мене не вистачає слів. Це треба бачити на власні очі, бо це фантастично гарно, просто неперевершено. І доки серед нас, національних бусурманів, що мешкають в Україні, є такі, як Іван Малкович, іконописці, що несуть Бога-Мову в наші зневірені серця і приспану свідомість, все ж таки жевріє іскорка надії, що нація виживе й відбудеться саме як нація. Ми з моїм чотирирічним сином є двома звичайними пересічними українцями, ми не маємо честі бути знайомими особисто з такою людиною, як Іван Малкович, але ми приятелюємо з його книжками, і наша вдячність цій людині не має меж за те, що він робить для українських діточок. Стільки, скільки зробив Іван Малкович для пересічного маленького українця, подарувавши йому серію книжок “Міні-диво” (це мініверсії великих подарункових книг), не зробила в цій державі, мабуть, жодна людина, якої б фінансової або посадової моці вона не мала. Це, можливо, незрозуміло, я поясню. Видавництво започаткувало випуск серії цих міні-книжечок, що є маленькими копіями великих подарункових видань, за ціною 1 гривня, яка є більш-менш доступною напівголодним сім’ям пересічних українців (навіть ця ціна була досягнена завдяки залученню спонсорів до випуску книжечок). Це дало змогу хоч якось втамувати мовно-духовний голод українських малюків. Створюються чудові домашні міні-бібліотечки сучасної класичної української і світової дитячої літератури, і, повірте – така бібліотечка це не абищо. Наш Андрійко є україномовним в суцільно російськомовному місті Херсоні. Я навіть не можу знайти у місті бодай одного україномовного однолітка йому в товариство, щоб він не відчував себе гидким каченям. Єдині його справжні друзі – це книжки “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-Ги”, вони розмовляють з хлоп’ям його рідною мовою лагідно і ніжно, жартуючи і звеселяючи, напевно, даючи йому відчуття, що він не самотній, що є ще на світі такі ж, як він, люди,– українці. Є ще один витвір мистецтва – касетка або СД – звукова версія подарункової книги “Улюблені вірші”. Благаю вас, знайдіть можливість і придбайте своєму малюку це... не доберу вже слів. Повірте, це не просто якась там “версія” – це Літургія. Якщо ви її почуєте, ви не зможете вимкнути апаратуру, доки не дослухаєте до кінця. Магічне сплетіння високої й доброї події з талановитою працею акторів. Слухаєш її – і літургія звучить... Під дзюркотіння струмочка – голосу маленького Тарасика Малковича – ця тендітна мелодія наче лунає з казкової каплички, де співають і б’ють у маленькі дзвоники сяючі янголятка... Даруйте, але описати ці відчуття словами я не здатна. Обов’язково подаруйте її своєму малюку і послухайте разом із ним. Наш Андрійко слухав її дванадцять днів поспіль майже цілодобово, наче змучена спрагою людина в пустелі не може відірватися від життєдайної вологи – джерельної води. А дістав він цю касетку разом із “Абеткою” в подарунок від видавництва. І таких, як Андрійко, діточок було ще 700 по всій Україні. Це я знаю напевно. А скільком дитячим закладам вони дарували свої книжки. Ну хто ще за власний кошт зробив в Україні щось подібне для пересічних малюків заради цих же малюків, а не заради реклами? Не знаю. Ви скажете: “Яка дрібничка книжечка та аудіокасета...” Так, можливо, десь, та тільки не в Україні, де платня батьків цих дітей лише в п’ять разів, а в декого втричі більше вартости такого подарунка. Про такі книжки пересічні українці можуть тільки мріяти, повірте, шановні. Але мрії збуваються у казках, і цю казку створив для них Іван Малкович. Такого альтруїста годі й шукати в теперішній Україні. Нехай Господь благословить усі діяння цієї людини та його колег, а Божа Мати оберігає їх від негод, щоб українцям все ж таки було ким пишатися по-справжньому, щоб була в Україні людина, яка дасть цій знекровленій нації животворну силу – українську дитячу книгу. Отож, купіть і читайте своїм дітям “А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-Гу”, милуйтеся разом з ними рідною мовою та чарівними ілюстраціями. Естетика цих книжок поки що не перевершена жодним дитячим видавництвом України. Даруючи це диво своїй дитині, ви, напевно, даруватимете в майбутньому можливість мати продовження серії “Міні-диво” маленьким пересічним українцям, що мешкають у далекій Україні, тому що без достатніх продажів, видавництво, мабуть, не зможе вийти на такі тиражі, що дадуть змогу поповнити випуск “Міні-дива” без залучення спонсорів. А в Україні мало хто може забезпечити таку кількістьпродажу книжок, бо панує суцільна купівельна неспроможність. Впевнена, що, придбавши принаймні одну з їх книжок, ви вже не зможете зупинитися. І не зупиняйтеся, будь ласка. Кращого дарунка дитині годі й шукати. Хай вам усім щастить. З повагою і любов’ю щиро Юлія Юзова, м. Херсон, Україна

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   irunka 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новинарі

Відправлено 24 серпень 2009 - 07:35

Я думающо як для якої вікової категорії дітей.Мені завжди запам"ятовувались гарні іграшки.
My Signature
Зображення
Чоловік у своєму житті повинен любити лише трьох жінок-ту,що його народила,ту,що йому народить і ту,що в нього народиться
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 24 серпень 2009 - 08:48

Ми недавно купили класну книжку на подарунок племіннику чоловіка - видавництва Махаон називається "Подорож до місяця", там дуже гарні об"ємні картинки - не просто панорамна, а прямо різні механізми, віконечка відкриваються, одним словом - я сама від тієї книжки була у захваті!!

lesi, якщо ви не проти, я б з"єднала тему з "Книжечки для нашої малечі" - якщо вже в темі йдеться лише про книжки. А про вибір подарунків є кілька тем
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 24 серпень 2009 - 09:16

jane, звичайно що треба об'єднати.
У нас стільки тем -подарунок дівчинці на 5 р, подарунок дитині на 2 міс, що подарувати хлопчику, похреснику і т.д.

або назвати якось типу найкращі книжки для діток
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 28 серпень 2009 - 08:15

jane ,звичайно не проти :smile: об"єднуйте, просто хотілося виділити, власне ще хотіла написати про дитячі фото-альбоми, або пам"ятні книжечки-альбоми, але якось часу бракне :36_22_25:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 28 серпень 2009 - 08:25

Якщо мова йде не лише про дитячі емоції від подарунка, але й про пам'ятку на все життя, то таким подарунком може стати колекційна монета, наприклад, з знаком зодіаку (місяць або рік народження) малюка.

Такі монети бувають різного дизайну, з срібла чи золота, з вставками дорогоцінного каміння чи без, навіть кольорові. Відтоді і вартість їх дуже варіюється від цілком доступної суми (200-300 грн.) до цілого статку.
Отож, буде гарна пам'ятка дитині на все життя, ще й можливо колись стане потім колекційною рідкістю ;)

Прихований текст

Прихований текст

Повідомлення відредаговано Sonya: 28 серпень 2009 - 08:28

My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонячна 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 25 жовтень 2009 - 18:49

Взагалі-то про салати не в цю темку. Для салатів місце тут.
А щодо тих хробачків, то мені не дуже щось...з вигляду :shok: ...мабуть, на любителя...
My Signature
Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.

Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Varrya 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2009 - 01:01

Как по мне - ребёнок до 5 лет не оценит книгу ...

вернее оценит хорошую книгу, но это не будет подарок на всю жизнь!

Гораздо больше запомнится какая-то игрушка
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Суничка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2009 - 02:01

Більшість АБАБАГАЛАмагівських книжок рахуються від 2 років, судячи по своєму синочку можу порадити що для найменших найкращим подарунком будуть книжечки з однією казочкою, наприклад: Мед для мами, Золотий павучок і тп , так як до тому 100 казок ще рости і рости(гарний подарунок дитині на 5р)!
Нещодавно отримала багато книжечок замовляла в СП, і можу сказати, що дитина в захопленні від книжечок!
Дуже красиві ілюстрації і дуже гарна якість самої книжки. Це справді річ яку приємно тримати в руках :).
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Флоріана 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 06 грудень 2009 - 08:22

Ми дарували своїй Катрусі 100 казок на 4 роки. Дуже вдало. Читаємо часто і дуже любимо. Навіть молодший долучається. От зараз плануємо якусь книгу придбати, але ще не визначились. Перепрошую за темноту, але що таке СП і як там замовляти?Дякую
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 грудень 2009 - 12:15

Скоро Новий рік. В тому році для доні замовили привітання від Діда мороза. Щастю не було меж. Вона вже починає питати, чи в цьому році Дід мороз її також привітає. Сайт для замовлення

Прихований текст

My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 грудень 2009 - 13:38

Перегляд повідомленняoka (7.12.2009, 13:15) писав:

Скоро Новий рік. В тому році для доні замовили привітання від Діда мороза. Щастю не було меж. Вона вже починає питати, чи в цьому році Дід мороз її також привітає. Сайт для замовлення

Прихований текст

у нас так почта работает ... что вряд ли дойдёт письмо :acute:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 07 грудень 2009 - 14:01

якщо сумніваєтесь в нашій пошті, можна таке ж зробити самому!
знайти якийсь шаблон для фотошопу новорічний, трохи переробити, чи навіть самому щось намалювати.
чи взагалі намалювати на папері, щоб не роздруковувати - так мабуть навіть краще буде! написати побажання дитині, покласти в конверт, наклеїти "марку" - і чим не лист від діда мороза? :)
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 грудень 2009 - 14:07

Перегляд повідомленняjane (7.12.2009, 15:01) писав:

якщо сумніваєтесь в нашій пошті, можна таке ж зробити самому!
знайти якийсь шаблон для фотошопу новорічний, трохи переробити, чи навіть самому щось намалювати.
чи взагалі намалювати на папері, щоб не роздруковувати - так мабуть навіть краще буде! написати побажання дитині, покласти в конверт, наклеїти "марку" - і чим не лист від діда мороза? :)

Вот именно так и планирую поступить :-) !!!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 грудень 2009 - 14:08

Varrya, в тому році проблем не було. Правда в нас поштар сусідка і важливі листи віддає особисто в руки. А листа від Діді Мороза вручила особисто доні, вона була щаслива.
jane, чудова ідея зробити лист самому!!!!
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   martelita 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 19 листопад 2010 - 14:53

для моєї племінниці це лялька!!!зараз в неї ціла колекція порцелянових ляльок, якими вона бавилась коли була маленька, дуже ними пишається!!!
My Signature
Зображення
живемо у любові 2,5 роки!!!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн