Сторінка 1 з 1
"Кріоцел- Кріоцеребрум" Мамусі і татусі поділіться досвідом у застосуванні того кріопрепарату
Відправлено 13 серпень 2009 - 13:14
Дуже хотілося би знати хто проводив курс лікування тим препататом. Які ваші результати після цих уколів?.Дякую.
Відправлено 13 серпень 2009 - 22:22
Svitlana83 (13.8.2009, 15:26) писав:
Вперше чую про такий препарат! А можна в приват Ваш діагноз?
Доброї ночі! Svitlana83 не знаю ще як відіслати в приват, тому пишу так. Нам 2, 6.Наш діагноз: гіпоксія, спастичний тетрапарез, симптоматична епілепсія , вроджена мікроцифалія, гідроцифальний синдром. якщо одним словом, то цілий букет. Нам цей препарат порадила попробувати наша невролог(ми спостерігаємся в Чорнобильській лікарні). Це уколи основний склад їх то стовбурові клітини. Ми закінчили курс два місяці тому. Чекали набагато більшого, але задоволені і тим, що є. Тому мене і дуже цікавить чи хтось з батьків колов це своїй дитині. На даний час, як нам кажуть це саме єфективне. Ми пробуємо все, що тільки нам говорять. Зараз будемо приймати "церепро" (я не знаю чи це новий препарат чи зі старих, але лікар порадила пробувати).[/size]
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Вибачайте але я новачок без досвіду спілкування.
Відправлено 14 серпень 2009 - 07:29
smaili,
пропоную поспілкуватися телефоном. Мій тел. кидаю Вам в приват)
пропоную поспілкуватися телефоном. Мій тел. кидаю Вам в приват)
Відправлено 31 серпень 2009 - 13:17
Скажіть будь ласка, мікроцифалія лікується, якщо так то як
;) Не можу сказати ні так ні ні. Ми робимо все, що в наших силах. Нам поставили діагноз вроджена мікроцефалія, але дитина народилася з нормальним обводом голови. Зараз трошки відстає по розмірах, але відповідно до комплекції дитини то голова нормальна. Я бачила недавно хлопчика (йому зараз 8 років) мама його "витягнула" з гідроцефалії. Прекрасна дитина по вигляду і нічого не скажеш. Є трошки елементи аутизму. А в загальному нормально. Про мікроцефалію не знаю.
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога