Розлучення під час вагітності
Відправлено 13 серпень 2009 - 11:33
Відправлено 13 серпень 2009 - 11:51
Відправлено 13 серпень 2009 - 13:00
Відправлено 13 серпень 2009 - 14:51
Відправлено 13 серпень 2009 - 15:32
Відправлено 14 серпень 2009 - 01:13
Повідомлення відредаговано Сонячна: 14 серпень 2009 - 01:15

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 14 серпень 2009 - 07:55
Сонячна (14.8.2009, 2:13) писав:
Вагітність була бажаною, а одружені ми менше року. Чоловіку 35 років, а мені - 25. Для нього і для мене це перший шлюб. До шлюбу це була зовсім інша людина, а те що сталося потім, мене просто шокувало. У перший же місяць подружнього життя, він просто не повернувся ночувати, а коли прийшов на ранок, то я була винною в усіх смертних гріхах. Він може запросто мене вдарити, образити, незважаючи на мій теперішній особливий стан. Найцікавіше те, що винна в усьому я. Як можна жити з цією людиною далі?
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
varvara (13.8.2009, 16:32) писав:
Дякую за пораду, а які саме можуть виникнути проблеми з реєстрацією дитини?
Відправлено 14 серпень 2009 - 08:40
Відправлено 14 серпень 2009 - 10:00
Чорнява (14.8.2009, 8:55) писав:
От скот.
Думаю, що поки термін малий то розлучитись можна. А сліди від побоїв залишаються? Я б зробила фото і до лікаря б звернулась, щоб дав довідку спеціальну. Із такими аргументами розведуть відразу.
Відправлено 14 серпень 2009 - 10:07
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Невже ви раніше не замічали агресії з боку чоловіка ще до одруження?

Відправлено 14 серпень 2009 - 10:11
Відправлено 14 серпень 2009 - 10:12
Чорнява (13.8.2009, 12:33) писав:
Вам необхідно відгородитись від цієї людини всіма можливими способами!!! Поїдьте на деякий час до родичів, де б ви могли відпочити, набратись хороших і позитивних емоцій. Я б навіть в село поїхала. Та і для дитини це буде на краще.
Я уявляю собі як Вам складно і дико боляче але впевнена на все 100% що все буде добре. "Що не вбиває, робить нас сильніше"!!!
Бережіть себе і втікайте від чоловіка що не оберігає Вас і вашого малюка!!!!
Відправлено 14 серпень 2009 - 10:15
Відправлено 14 серпень 2009 - 10:17
Чорнява (13.8.2009, 12:33) писав:
А на рахунок розлучення, навіть не думайте - розлучайтесь, і переконана, що все буде добре !!! Тікайте від такого, нехай проявляє свою любов інакшим чином!
Відправлено 14 серпень 2009 - 10:19
Відправлено 14 серпень 2009 - 10:20
Але в усякому разі вам зараз потрібен спокій, як фізичний, так і духовний. Поживіть у рідних, або друзів, які дуже раді ващій вагітності і узмозі оточити вас піклування та любов*ю.
Відправлено 14 серпень 2009 - 10:26
Повідомлення відредаговано АмІнка: 14 серпень 2009 - 10:27
Відправлено 14 серпень 2009 - 10:27
Дякую за пораду, а які саме можуть виникнути проблеми з реєстрацією дитини?
[/quote]
Незалежно від того, коли ви розлучитеся(я маю на увазі розлучення до народження дитини), по нашому законодавству дитина вважатиметься від вашого чоловіка ,з яким Ви перебували у шлюбі на момент зачаття... При реєстрації дитини можуть потребувать свідоцтво про шлюб. Тим більш, що процедура з розлученням не така скора, швидко може бути тільки тоді, коли ваш чоловік прийде на перше засідання суду і відразу дасть згоду... Але з Ваших дописів я зрозуміла, що характер у нього не ангельский(мяко кажучи), тож може не прийти, або просто все то затягувать. так шо на момент реєстрації дитини у Вас просто може не бути ще свідоцтва про розірвання шлюбу... Моя думка така(не знаю чи воно Вам цікаво .але вискажусь)- якщо він зараз Вас бє і гуляє, то не чекайте перемін, йдіть і не оглядайтеся, і не думайте, що дитина при народженні щось поправить, якщо він зараз так з вами поводиться...
Відправлено 14 серпень 2009 - 10:28
Я вас дуже розумію і раджу відгородитися від свого чоловіка як тільки зможете. Це у вас перша вагітність - найкраща і найщасливіша пора у вашому житті, ніколи більше вже такого не буде, бо після народження дитинки у вас з"являться дуже великі зобов"язання і вже ніколи буде просто насолоджуватися вільним часом і дозволяти собі прості радощі типу походу в кіно чи на виставку, не марнуйте свою вагітність на даремні хвилювання і сподівання, що чоловік зміниться, краще присвятіть цей час собі і маленькій істотці, що є вашою невід"ємною частиною Не робіть проти неї злочин, який я робила проти своєї дитини - не плачте і не депресуйте, адже ваше сонечко ні в чому не винне і воно не просилося на світ, це ви вирішили його народити, тож будьте тепер відповідальні перед ним і готуйте його прихід у цей світ сонячним, кольоровим і веселим, а не сумним і похмурим. Бо дитятко відчуває кожну вашу емоцію. Повірте, це не слова.
Можливо, коли ви поживете з чоловіком окремо, до нього щось дійде, і він зміниться. А якщо цього не трапиться, ви нічого не втратите, лише збережете свій позитивний настрій і нерви. Дай вам Бог всього хорошого, а найголовніше, здоров"я і добрих людей поруч!

Допомога

[/url]