Сторінка 1 з 1
Теляча печінка Як вибрати,
Відправлено 12 серпень 2009 - 19:35
Як вибрати печіночку,і бути впевненою ,що малечі даєш телячу,а не гов"яжу печінку?Я купила кілограм нібито телячої печінки,коли приготувала,вона на смак гіркувата,попитавши по знайомих вияснила,що мені підсунули гов"яжу.Поділіться досвідом,як ви обираєте печінку і як готуєте для малюків?
Відправлено 12 серпень 2009 - 19:51
теляча має менше прожилок і частіше невеликих розмірів, завжди купуйте цілу, а не шматками, бо тоді точно підсунуть щось інше
Відправлено 12 серпень 2009 - 19:52
Знаю,про вимочування у молоці,але для свинної печінки,а ту я теж вимочувала,а результат нульовий.
Відправлено 02 березень 2011 - 17:42
Печінка гірка від того , що на неї потрапила жовч, коли з неї видаляли жовчний міхур і протоки. Печінка повинна бути гладкою, пружною, рівномірно пофарбованою, насиченого червоного або світло-бордового кольору, з фіолетовим відтінком. Горбисту темно-бордову, майже буру печінку краще обійти стороною. Нерівномірне забарвлення може бути ознакою того, що на неї потрапила жовч і тоді вона набуде гіркуватого присмаку. Чим старша печінка тим темніший у неї колір.
Відправлено 20 липень 2011 - 15:43
Я теж тепер зрозуміла,що телячу печінку кусками не ріжуть,вона невеликого розміру,але ціла і ще коли чистите то шкірка здирається легше,ніж при говяжій.Вимочувала в молоці,але різниці по смаку не побачила
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога