Центр зайнятості і прописка...Де вихід? Вимога прописки для реєстрації в центрі зайнятості, неможливість пропи
Відправлено 12 серпень 2009 - 15:10
1. Зарегистрирована (прописана) я не во Львове, а в Трускавце. Во Львове не могу прописаться только потому, что один из владельцев квартиры (всего три - мой муж, свекровь и муж сестры) заграницей и с концами. От него ни слуху ни духу, пропал! Сестра как бы замужем, но без мужа!
Биржа труда требует для регистрации прописку и во Львове меня направят в Трускавец. Но я ведь там не живу! И ездить отмечаться туда как-то не радует. И зачем мне поиск работы в Трускавце?
2. Это прописка. Не ужели я не имею права прописаться на часть своего мужа. Как быть в такой ситуации, когда согласия на прописку от всех владельцев квартиры не могу получить?
Вот скоро поеду в Трускавец и пойду на биржу. Может мне оттуда взять запись, что я там не зарегистрирована? Знаю ЖЕК дает справку про фактическое проживание. Я ею пользовалась, когда оформлялась в львовский СОбез. Тоже была такая ситуация, но ее решила. Теперь тоже собираюсь бороться!
Відправлено 12 серпень 2009 - 15:57

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 12 серпень 2009 - 16:52
Відправлено 12 серпень 2009 - 17:29
Відправлено 12 серпень 2009 - 17:50
Відправлено 12 серпень 2009 - 18:34
Я пригадала, що там ситуація ( з якої навела приклад) була про прописку дитини. бабуся не хотіла приписувати її в квартирі, але згода бабусі тоді була непотрібна, так як дитина може бути прописана за адресою одного з батьків без згоди на те інших мешканців.
Стосовно твоєї ситуації, якщо проблема лише в чоловіку сестри, то його можна подати як безвісті пропавшого ( слід дізнатися, які для того умови потрібні вже в юристів) і тоді спокійно собі приписуватися.

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 12 серпень 2009 - 19:46
вот только по вашему сообщению больше выглядит что вы хотите не работу найти а помощь получать. может поискать работу? для этого есть кадровые агенства...
Відправлено 12 серпень 2009 - 20:06
Відправлено 12 серпень 2009 - 20:51
Написати заяву, щоб вас поставили на облік в центр зайнятості по місцю прописки вашого чоловіка, оскільки фактично ви проживаєте з ним.
Дізнайтеся про цей варіант. Його, як правило, чомусь замовчують.

Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
Відправлено 12 серпень 2009 - 22:13
Відправлено 12 серпень 2009 - 22:16
Відправлено 12 серпень 2009 - 22:16
Попробуйте в Жеці зробити довідку про фактичне місце проживання.
Вона повинна замінити прописку.
Мій чоловік після продажі квартири був без прописки. А треба було в МРЕО. Так сказали, що вона заміняє.
Повідомлення відредаговано gato: 12 серпень 2009 - 22:18
Відправлено 14 червень 2011 - 13:39
Відправлено 04 липень 2011 - 19:58
Буду дуже вдячна за відповідь!
Відправлено 27 вересень 2011 - 19:05

[/url][/img]

Допомога