Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Центр зайнятості і прописка...Де вихід? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Центр зайнятості і прописка...Де вихід? Вимога прописки для реєстрації в центрі зайнятості, неможливість пропи Оцінка: -----

Користувач поза мережею   tusij 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 12 серпень 2009 - 15:10

Опишу мою ситуацию. Живу во Львове с 2005 года. С 2006 г. в декретном отпуске. Скоро выход на работу, но мою должность и большинство магазинов сетки, где я работала уже не существует. Остался только один. Естественно, мое место пропало. Звонила на фирму, нужно приежать и увольняться. Спросила как, сказали можна "по собственному желанию", можна "за згодою сторін". За возможность уволиться за сокращением лаконично промолчали. Да и понятно, не хотят платить выходное пособие. А я хочу уволиться и встать на биржу труда, чтобы получать матер. помощь, пока не найду новое место. В связи с этим у меня такие вопросы.
1. Зарегистрирована (прописана) я не во Львове, а в Трускавце. Во Львове не могу прописаться только потому, что один из владельцев квартиры (всего три - мой муж, свекровь и муж сестры) заграницей и с концами. От него ни слуху ни духу, пропал! Сестра как бы замужем, но без мужа!
Биржа труда требует для регистрации прописку и во Львове меня направят в Трускавец. Но я ведь там не живу! И ездить отмечаться туда как-то не радует. И зачем мне поиск работы в Трускавце?
2. Это прописка. Не ужели я не имею права прописаться на часть своего мужа. Как быть в такой ситуации, когда согласия на прописку от всех владельцев квартиры не могу получить?
Вот скоро поеду в Трускавец и пойду на биржу. Может мне оттуда взять запись, что я там не зарегистрирована? Знаю ЖЕК дает справку про фактическое проживание. Я ею пользовалась, когда оформлялась в львовский СОбез. Тоже была такая ситуация, но ее решила. Теперь тоже собираюсь бороться!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2009 - 15:43

А якщо знов у декрет? :D
А так навітьне знаю, що порадити. :dance2:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 12 серпень 2009 - 15:57

tusij, я знаю, що згоди всіх власників квартири і не потрібно.Тебе може прописати чоловік. Просто як би ти часом хотіла продати ту квартиру втіхаря, вже будучи прописаною, то тобі б це не вдалося без згоди всіх співвласниківа ;)
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 1
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2009 - 16:52

Рижуля, а откуда знаешь? Поделись знаниями, а то надоела эта ситуация!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2009 - 17:29

tusij, згадала. Здається для того, щоб прописатись в квартирі потрібна згода власника квартири, а не всі хто в ній прописаний. Думаю, що власники не всі троє!? Зайди краще в ЖЕК і там запитай.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2009 - 17:50

коли я прописувалась в квартиру чоловіка, то згода потрібна була всіх мешканців(співвласників квартири). Це був 2007 р
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2009 - 18:34

tusij, трохи ввела тебе в оману :(
Я пригадала, що там ситуація ( з якої навела приклад) була про прописку дитини. бабуся не хотіла приписувати її в квартирі, але згода бабусі тоді була непотрібна, так як дитина може бути прописана за адресою одного з батьків без згоди на те інших мешканців.
Стосовно твоєї ситуації, якщо проблема лише в чоловіку сестри, то його можна подати як безвісті пропавшого ( слід дізнатися, які для того умови потрібні вже в юристів) і тоді спокійно собі приписуватися.
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 12 серпень 2009 - 19:46

чтобы не гадать: идите в Жек и Центр занятости поочереди. (тучше в центр занятости сначала-там покультурнее народ). и расскажите ситуацию. вам скажут варианты...
вот только по вашему сообщению больше выглядит что вы хотите не работу найти а помощь получать. может поискать работу? для этого есть кадровые агенства...
My Signature
Зображення
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2009 - 20:06

Katerinka, понятно что я буду искать работу, но на весну. Поэтому хочу оформиться на биржу. Да и сама понимаю что так просто не найти сейчас работу, поэтому помощь будет кстати.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Naya 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2009 - 20:51

tusij, , не знаю, чи в центрі зайнятості таке пройде, ( я писала, коли ставала на облік в ЖК, теж не хотіли ставити без прописки), але можна:
Написати заяву, щоб вас поставили на облік в центр зайнятості по місцю прописки вашого чоловіка, оскільки фактично ви проживаєте з ним.
Дізнайтеся про цей варіант. Його, як правило, чомусь замовчують.
My Signature
Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   gato 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2009 - 22:13

В мене вдома також двоє власників. Квартира після розлучення поділена між мамою та татом. Так я свою донечку приписувала разом з мамою на її частину.
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2009 - 22:16

gato, проблем прописать ребенка у меня не было. Собрала справки про фактическое проживание мамы и ребенка в Жеке и прописала. А вот я в полете...
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   gato 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 серпень 2009 - 22:16

Можливо це ще залежить яка квартира. Є якісь кооперативні, комунальні..... не знаю точно.
Попробуйте в Жеці зробити довідку про фактичне місце проживання.
Вона повинна замінити прописку.
Мій чоловік після продажі квартири був без прописки. А треба було в МРЕО. Так сказали, що вона заміняє.

Повідомлення відредаговано gato: 12 серпень 2009 - 22:18

• 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   orestyk 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 червень 2011 - 13:39

У нас склалась ситуація,що мама чоловіка хоче його виписати з квартири,яка приватизована,чоловік був на приватизації але чомусь частки він не має(брат хоче підгребти все під себе),який йде процес виписки?і чи може він бути не прописаний?до себе приписати не можу,бо він має дочку від першого шлюбу,тому не хочеться всяких нюансів в майбутньому,На їхню квартиру він не претендує,батьки подарували йому дачу,тепер брат сказав що дача теж має бути йому і буде подавати на суд.Що він може відсудити?і що зміниться якщо чоловіка випишуть звідтам?батьки живі,але залякані старшим сином
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Djade 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 04 липень 2011 - 19:58

Доброго дня! Може хтось орієнтується і допоможе порадою в моїй ситуації. Справи такі: хочу прописатись до чоловіка. Він співвласник квартири разом з мамою і колишньою жінкою. Свекруха і колишня згоди на прописку не дають. Чоловік виділив частку майна - 1/4 у 52-метрівці - через суд. Тепер маю іти в жек, але проблема в тому, що свекруха обпаскудила мене скрізь де тільки можна, і боюсь в той жек навіть сунутись, думаю вони там знайдуть якусь зачіпку щоб відмовити у прописці. Може хто знає - чи можуть вони ще до чогось вчепитися у нашій ситуації? Може є якісь ліміти по метражу для прописки?Чоловік хоче прописати мене на свою частку.Прописані в квартирі свекруха, колишня, старша дочка від першого шлюбу, чоловік і наша спільна дитина - всього п"ятеро. Фактично живе свекруха зі старшою внуцьою в одній кімнаті і ми з чоловіком та дочкою в іншій.
Буду дуже вдячна за відповідь!
My Signature
Зображення
Зображення

Смерть, окончанье, развязка, старый бессмысленный спор.
Нежная, добрая сказка - эльфы ушли в Валинор...
В круглых листах земляники спряталась злая беда.
Книги - всего только книги. Эльфы ушли. Навсегда. [c]
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sunivita 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2011 - 19:05

Підскажіть, може хтось знає, де чи за яких умов можна прописатись ("за винагороду") у Львові, можливо гуртожитки чи ще десь...
My Signature
Зображення
[/url][/img]
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

Сторінка 1 з 1
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн