На що ми закриваємо очі... Дорослі речі, як дитячі забавки...
Відправлено 12 серпень 2009 - 03:40
Я інколи коли хочу посидіти в інтернеті, то даю малій свою косметичку наприклад, вона там все перебирає, а я маю кілька хв спокою )))), хоча одного разу вона мені паркет олівцем обмалювала. Ще даю свій мобільний бавитися, включаю музику і вона з ним у візочку може їхати, коли вже ніякі іграшки не допомогають всидіти у візку.
Чи це тільки я така мамашка чи у вас теж є такі дорослі забавки?
Взагалі це не правильно, бо дитина губиться - як це тут можна бавитися косметикою, а потім вже ні??? Чи той мобільний - тут мама сама дає, а коли хочеться самій побавитися, то вже і не можна..та і взагалі про мобільний пишуть, що шкідливе поле, яке створюють хвилі від мобільного для дітей, але ці мобільні, компютери, радіо зі своїми хвилями всюди, як дитину ізолюєш.
А ще інколи мала речі перевертає, скидає на підлогу, які я приготувала для прасування, то я теж частенько роблю вид, що не помічаю, щоб за цей час щось інше зробити.. От так.
Відправлено 12 серпень 2009 - 08:03
Частенько з того приводу мене мучить сумлінні. Мол,теж мені мамочка(так малий мене завжди кличе) іншими методами дитини не може забавити. А потім,раптом, через півгодини тої речі вже не можна. Цікаво що думають малюки про таку непостійність своїх мамочок
Відправлено 12 серпень 2009 - 08:03
Коли я про це на роботі розказувала, то одна знайома, в якої на той момент не було власних діток дуууууже дивувалася, навіщо давати дитині такі речі?! І я ніяк їй не змогла довести, що чого тільки не зробиш для хвилини спокою

Хочу, як у дитинстві: гроші скінчилися - пішов, нарвав...
Відправлено 12 серпень 2009 - 08:20
Відправлено 12 серпень 2009 - 08:25
Відправлено 12 серпень 2009 - 08:31
Я раніше давала бавитись дитині всім, лиш би трохи відволікти його від мене. Але після того, як побачила, що мені це завдає лише одні збитки - просто купую йому нові іграшки, на деякий період часу ними цікавиться. Як перестає, то ховаю і купую інші :)
В мене вже поламаний мобільний, побита практично вся дорога косметика, ((((, поламані купа дисків....Короче не вартує воно того..
Зараз ще часто відволікаю його мультиками. Хоча це також не вихід, а що робити ???
Повідомлення відредаговано Рижуля: 12 серпень 2009 - 11:32

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 12 серпень 2009 - 09:07
Відправлено 12 серпень 2009 - 09:27
Косметичку якось сам занадився тігати, раз так нею гупнув, що в мене посипалися тіні, пудра і залишки рум"ян. Купила все нове (воно й так треба було вже купувати), але зараз недопускаю до косметики.
Зате спокійно даю різне кухонне приладдя - судочки, пласмасові тарілочки, баночки - все, що не б"ється.
Відправлено 12 серпень 2009 - 10:13
Я і фотоапарат і мобільний даю-результат-поломані обоє.
Але даю...., і ноут моїм тональним повимазувала, поки ми з чоловіком меблі складали.
І головна відмазка, щоб дитину чимось зацікавити, хоч на 5 хв,
наприклад коли я прасую, то дуже переживаю, щоб мала біля мене не бігала, то тоді даю їй в руки все,що в інших випадках неможна, лижби вона не бігла до мене і гарячої праски.
щодо облучення від мобільного, то в мене стоїть гармонізатор, і я непереживаю, що він шкідливий.
Але вже писала,що мій дорогий мобільний поломався.
Ну а фотоапарат поки в ремонті, може всетаки зремонтують.
Я знаю що так неможна, один раз давати дитині,інший забороняти.
Але роблю так як і більшість.
Повідомлення відредаговано Ірина І: 12 серпень 2009 - 10:15
Відправлено 12 серпень 2009 - 11:33
Відправлено 12 серпень 2009 - 11:47
Косметичку взяла тільки раз. Я малу залишила з мамою мама нічого не сказала і не прослідкувала за Ліною. Результат - кісточка від туші в баночці від блєску для губ і наоборот.
А так вона сама може сидіти за компютером включати мультік, якшо відкрите вікно з мультфільмами. 2 рази цокнути на кнопочку вміє, робить сама голосніше і перемотує.
Якшо їй цікава якась доросла річ я стараюся або навчити її нею правильно користуватися або купую похожу дитячу іграшку. Щоб я пилососила дорослим пилососом, а вона зі мною дитячим. Так само прасуємо. Правда готує їсти зі мною разом дорослими баняками.
Відправлено 12 серпень 2009 - 12:32

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 12 серпень 2009 - 15:11
Відправлено 12 серпень 2009 - 22:11
Відправлено 13 серпень 2009 - 00:00
аналогічно :) :) :)
ну про телефони - один завтра забараю з ремонту, інший здаю...обіцяла чоловіку що більше телефону в малої в руках не буде, хоча знаю що обманюю :)
з кухонного вже поламаний блендер - купили знов, новий, обійшовся в кругленьку суму, але без блендера ніяк. Від чоловіка наслухалася немало, і він взагалі завжди мене сварить,що мала грається всім підряд.
косметика - тоже миле діло, туші,блиски,памади :) креми...
Відправлено 13 серпень 2009 - 00:10
А так - мисочки-баночки-шнурочки-кіт, все не дитяче в руках буває. Лиш би трохи спокою! Ми спочатку кота малій самі показували, знайомили, а зараз як маніяки ховаємо, бо мала "шкіру знімає"))))
Відправлено 13 серпень 2009 - 07:02
Відправлено 13 серпень 2009 - 08:41
Зато! малий знає як собі включити двд, ресівер, телевізори, жорсткий диск, фотографує мене і все навколо в різних позах (як передивляюсь то не раз вмирала зі сміху, один раз бабцю сфотав коли вона передягалась-малий папарацці), телефонувати вміе до тата, бабусь і дідуся (швидкий набір, лиш іноді перепитує на яку цифру), і взагалі з технікою поводиться дуже акуратно.
Відправлено 13 серпень 2009 - 09:35
Загалом, зробила висновок, що нічим добрим такі ігри без не закінчуються, а іноді навіть можуть бути небезпечними і потребують посиленого контролю.
Відправлено 19 серпень 2009 - 21:26

Допомога