Моя Юля має одну тканинну книжечку італійською мовою, їй вона дико подобається. Тому я вирішила пошукати українську . Знайшла в Знайці вижавництва Кашалот по ціні 45 грн. за книжечку. Мені це здалося дороговато, потративши ще трошки часу можу похвалитися вартістю цих же книжечок 27-29 грн. на сайті видавництва. Заказую книги вже і Вам раджу.
Повідомлення від модератора Капітошка
Повідомлення відредаговано. Посилання видалено, бо воно заперечує правилам форуму. Якщо користувачам буде потрібна інформація щодо адреси сайту, то напішіть їх через приватне повідмлення.
У нас вже аж три таких книжечки, теж видавництво Кашалот. Синочкові 4,5 місяців, а з книжок очей не зводить ще починаючи з 2-ох, просто дивом дивуюсь. Ну що він там може розуміти? Я купила спочатку одну ще в 2 місяці так просто на майбутнє, так вона зразу ж стала улюбленою іграшкою. Потім я не пожаліла грошей і докупила ще дві. Ну просто диво, кращого способу заспокоїти і зацікавити свого Тарасика я просто не знаю, читаємо по 20 разів на день. Всім раджу!
У нас є декілька м'яких книжечок, мені сподобалась фірма K`s Kids , там бали різні книжки і казки і вгадай чий хвіст, найди чья косточка, я в захваті
отакі книги
- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
Моя Юля має одну тканинну книжечку італійською мовою, їй вона дико подобається. Тому я вирішила пошукати українську . Знайшла в Знайці вижавництва Кашалот по ціні 45 грн. за книжечку. Мені це здалося дороговато, потративши ще трошки часу можу похвалитися вартістю цих же книжечок 27-29 грн. на сайті видавництва. Заказую книги вже і Вам раджу.
Повідомлення відредаговано. Посилання видалено, бо воно заперечує правилам форуму. Якщо користувачам буде потрібна інформація щодо адреси сайту, то напішіть їх через приватне повідмлення.
А я в суботу купила на Петрівці книгу видавництва Кашалот за 39 гривень. Правда, аж у самому кінці ринку. Купила б дві, але поки дойшла, багато грошей потратила. :D
Доречі ми теж придбали книжечку " Чий хвіст?" - враження непевне, обов*язково треба все посмикати з силою бо якесь воно нетривке (в моїх руках повисмикувалися нитки), втім дитині сподобалося наразі читаємо її ногами переважно :D
Доречі ми теж придбали книжечку " Чий хвіст?" - враження непевне, обов*язково треба все посмикати з силою бо якесь воно нетривке (в моїх руках повисмикувалися нитки), втім дитині сподобалося наразі читаємо її ногами переважно :D
А наші книжечки крепкенькі, не рвуться. :D Про ріпку купили давно, а оце ще одну - витримують експерименти Жені.
У нас теж є книжечка видавництва "Кашалот". називається "Їде поїзд" - лічба до 5. Ми її і прали уже не раз у пральній машинці, і прасували - навіть кольори не потьмяніли.
Цікава тема. У нас теж є такі книжечки. 2 купували старшій донечці і ще одну молодшій. Одну, тому що перші дві витримали випрбування і на міцність і на "з"їдання" (коли у старшої зубки різались гризла все, що потрапляло під руки) і кольори не потьмянішали після прання. Доречі, купували на книжковій ярмарці по 15-25грн, вона у Києві 2 рази в рік проходить.
Дівчата!
Прохання надіслати вам щось в приват надсилайте безпосередньо В ПРИВАТ!!
Користувачка може взагалі на сайт не заходити, чи не заходити в цю тему, а ваші дописи тут так і висітимуть. Навіщо?