Маленьке чорне плаття – класика моди. Сьогодні важко собі уявити, що колись не існувало цієї дрібнички. У гардеробі кожної сучасної, красивої і прогресивної жінки це плаття займає своє особливе, почесне місце, без нього ніяк. Адже воно – справжня палочка-виручалочка в світі повсякденного стилю. Вечеря з коханим, важлива ділова зустріч, день народження подруги, несподіване запрошення на круту вечірку – маленьке чорне плаття миттю прийде на допомогу, виглядатиме доречно в будь-якій ситуації, позбавить вас від тривалого вибору вбрання в екстремальній ситуації, а правильно підібрані аксесуари створять потрібний, особливий і неповторний образ. У одному і тому ж маленькому чорному платті можна виглядати кожного разу по-іншому, вибираючи різне взуття, сумочки і прикраси.
А які плаття є у вашому гардеробі?

У мене раніше було чорне плаття...але я його віддала малій...зараз у мене є синій та чорний сафани, плаття з відкритою спиною, там чорні вставки і тигрові...
я взагалі більше люблю ходити у брюках, хоча інколи хочеться і якесь прикольне платтячко вдягнути...
Повідомлення відредаговано nata1205: 10 серпень 2009 - 15:32

Допомога

[/url]