Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Причини ненависті Дня Валентина - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Причини ненависті Дня Валентина Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 13 лютий 2008 - 11:55

20 причин возненавидеть День святого Валентина

14 февраля – день безвкусных поэтических опусов, задранных цен, розовых безделушек и блесток... Все это нужно не праздновать, а просто переждать
Для девушек

1. О чем тут жалеть? Если у вас нет пары, вы выглядите как чахлая старая дева. Если пара есть, все думают, что вам приходится несладко.

2. Хуже не придумаешь, если мужчина, которого вы уже наметили себе в мужья, для выражения своих романтические намерений выбрал открытку с овечкой и каламбуром вокруг слова "ewe" ("ewe" – "овца", произносится как "you" – ты. – Прим. ред.).

3. Стресс, восковая депиляция всего тела и чуть ли не запрет флиртовать с кем-нибудь еще – День святого Валентина сродни маленькой свадьбе... но в феврале! в самое пасмурное, холодное и неподходящее время года! Никому не пожелаешь играть свадьбу в феврале, да еще и каждый год.

4. В этот праздник на свет появляются ужасные, разъедающие мозг стихи типа: "Что ни год, то преуспеваем, от любви, которую с тобою разделяем".

5. Чем усерднее изображаешь безупречное пушистое семейное счастье, тем сильнее подлое ощущение, что все вокруг влюблены друг в друга не в пример сильнее и в тысячи раз чаще могут себе позволить хороший секс.

6. Девица, которую вы на дух не переносите, обязательно получит в подарок пару красиво упакованных туфель от Manolo, а потом, когда ее половинки не будет поблизости, скажет, что на ее вкус они "малость вульгарные".

7. Такого явления, как удачный День святого Валентина, не существует в природе. Если вы и получите таинственную открытку/сувенир/букет, то почти наверняка окажется, что это подарок какого-нибудь до слез противного типа.

8. Вы ввязываетесь в соревнование за лучшее свидание. Ладно, Шарлотте из отдела маркетинга перепали самые дорогие розы, зато вас сводят в лучший ресторан. Но... о, ужас! Страшно вспомнить, что это было на самом деле.

9. Этот день заставляет нас худеть. Есть хороший шанс, что он подарит вам белье. Но не менее велика вероятность того, что на вашей талии отразились все эти Caramel Swirls (марка кондитерских изделий. – Прим. ред.), которые вы съели на праздники.

10. Вся эта безвкусица, все эти розовые бантики и блестки впечатляют только трехлетних детей и итальянских модельеров.

Для молодых людей

11. День святого Валентина заставляет вас ненавидеть всех остальных мужчин. Можно биться об заклад, что столики во всех приличных местах уже забронированы этими надутыми недотепами, так что всем остальным придется платить вдвое за ужасную еду в ненавистном ресторане.

12. Этот праздник вынуждает мужчин делать глупости – зажигать свечки и все такое прочее.

13. Мужчине несдобровать, если он не делает этих глупостей, не зажигает свечки и все такое прочее. Потому что она, вообще-то, очень ждала, что вы это сделаете, но просить об этом было бы так неромантично, правда ведь?

14. Это настоящий грабеж. Цветы, ужин в ресторане, такси – фунтов сто, не меньше. Может, просто дать ей денег?

15. Когда завязываются новые отношения, то купите ли вы ей подарок и выведете ли вы ее в свет, – все это красноречиво говорит о том, что "происходит между вами", – причем задолго до того, как вы созреете до разговора на эту тему.

16. Покупая ей нижнее белье, вы должны не просто выбрать нужный размер, стиль и цвет – вы должны делать вид, что не пялитесь на грудь девушек, которые рекламируют бюстгальтеры в Agent Provocateur, куда вы зашли за подарком.

17. Все ее мысли – только о Дне святого Валентина, а поскольку в этом году в феврале 29 дней, на протяжении следующих двух недель вы будете прескверно себя чувствовать всякий раз, когда в разговоре возникнет пауза.

18. Может быть, достаточно одного сеанса принудительного шопинга в год? На Рождество это более-менее простительно; в этот день можно даже в 11 утра выпить Baileys, и никто не будет требовать от вас чувственности. Но только не 14 февраля.

19. И где подарки для мужчин? Мы-то что получаем от этого праздника?

20. Хуже не придумаешь, если женщина, которую вы уже наметили себе в жены, даже не улыбнется, когда даришь ей открытку с овечкой.

Ваші враження, будьласка?
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 13 лютий 2008 - 12:14

НЕ ПСУЙ СОБІ СУМНІВАМИ СВЯТА!!! ТАЙ ІНШИХ НЕ СПОНУКАЙ ДО ЦЬОГО, В ЖИТТІ ТАК МАЛО ТАКИХ РОМАНТИЧНИХ ДНІВ :wacko3:
My Signature
ЗображенняЗображення

• 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Щасливий татусь 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2008 - 12:18

Перегляд повідомленнятатіка (13.2.2008, 12:14) писав:

НЕ ПСУЙ СОБІ СУМНІВАМИ СВЯТА!!! ТАЙ ІНШИХ НЕ СПОНУКАЙ ДО ЦЬОГО, В ЖИТТІ ТАК МАЛО ТАКИХ РОМАНТИЧНИХ ДНІВ :wacko3:

А тобі треба романтичних календарних днів? Помоєму день Св. Валентина то для дуже неромантичних і забудькуватих чоловіків, яке прийло нещодавно до нас із Заходу...
Романтику ми можемо створювати коли захочимо! І справжня романтика тоді, коли вона несподівана для протилежної коханої статі, а не тоді коли чикаєш на неї цілий рік!!!
My Signature
Майстер улюблених іграшок :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2008 - 13:27

Погоджуюсь на всі 100%! Якщо свят забагато, зникає їх смак! А у нас нескінченне "свято": новийрікстарийновийрікденьсвятоговалентинадвадцятьтретєфєвралявосьмеберезняпершетравняденьрибакаденьмолодіденьконституції...:)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2008 - 13:36

Перегляд повідомленняОсока (13.2.2008, 13:27) писав:

Погоджуюсь на всі 100%! Якщо свят забагато, зникає їх смак! А у нас нескінченне "свято": новийрікстарийновийрікденьсвятоговалентинадвадцятьтретєфєвралявосьмеберезняпершетравняденьрибакаденьмолодіденьконституції...:)

А Різдво і Паску забули :)
Ось стаття прикольна
Прихований текст

My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2008 - 15:20

Перегляд повідомленняViktoriya (13.2.2008, 13:36) писав:

А Різдво і Паску забули :)
Ось стаття прикольна
Прихований текст

Ні, не забула :) Різдво і Пасха то і є свята.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Viktoriya 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 лютий 2008 - 16:17

Перегляд повідомленняОсока (13.2.2008, 15:20) писав:

Ні, не забула :) Різдво і Пасха то і є свята.

Респект :angry: То я лапки непомітила :)
My Signature
Здоров'я вам та вашим малюкам!
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2009 - 11:59

Повністю погоджуюсь. Для того щоб кохати не може бути дня у календарі. Для цього все життя. А свято Валентина то дійсно для забудькуватих західних чоловіків. У славян є інше більш цікаве свято кохання - Івана Купала.
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ясочка 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2009 - 12:20

А тобі треба романтичних календарних днів? Помоєму день Св. Валентина то для дуже неромантичних і забудькуватих чоловіків, яке прийло нещодавно до нас із Заходу...
Романтику ми можемо створювати коли захочимо! І справжня романтика тоді, коли вона несподівана для протилежної коханої статі, а не тоді коли чикаєш на неї цілий рік!!

Цілком згодна. На щастя, і мій чоловік теж :give_rose:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2009 - 12:38

А я не маю ненависті до дня Валентина, хіба не приємно лишній раз подарунок отримати і коханого подарунком порадувати? :give_rose: А ще мені в цей день коханий зробив пропозицію!
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2009 - 12:44

Я до цього свята не маю ніяких емоцій-ні позитивних, ні негативних...Подарунки отримувати завжди приємно, а найбільше люблю їх отримувати "...так...просто так"
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач у мережі   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2009 - 13:17

Не знаю...Мені,наприклад,приємно хоч інколи ( якраз на подібні свята) отримати від свого такого не романтичного чоловіка якийсь презент :)
а " так.....просто так....." в нас практично не буває.Тому-це чи не єдина нагода потішитися його увагою ( матеріальною, маю на увазі ;) )
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   jane 

• Молода мама
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 23 січень 2009 - 13:38

mania4ka, погоджуюсь! Робити приємні речі просто так - це супер, але ж не ігнорувати день закоханих тільки тому, що ми дуже сильно одне одного кохаємо=)
Пропозиція в день Валентина - це дуже романтично. Цікаво, чи довго твій чоловік чекав, щоб дочекатись саме цього дня? А от весілля 14 лютого - тут не позаздрю, бо хооолодно!
My Signature
Виникло питання? Відповідь може бути в ЧаПах!

Дитинство закінчується вагітністю. Чоловіки не дорослішають ніколи.

мій блог
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Jana 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 23 січень 2009 - 15:21

Раніше я просто ненавиділа цей день, 7 пункт- це було про мене, мій тодішній бойфренд крім дурнуватих сердечок, дарував мені ще й найгучніші скандали, з приводу знову ж таки 7 пункту)) А потім я зустріла свого чоловіка і все змінилось..... :yahoo: А тепер цей день є для мене ще більш особливим, адже саме в цей день була зачата наша доня)) :yahoo:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2009 - 15:49

jane, казав що почав планувати ще з осені, придумував як би то зробити, і щоб оригінально було, і щоб я не здогадалась!
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2009 - 16:01

Чесно кажучи взагалі не святкуємо День Валентина. Є важливіші свята для нашої сімї - день весілля, день народження, іменини. Можуть бути спонтанні події, наприклад, якійсь особливі досягнення когось з сімї. А День Валентина тільки тим гарний, що по вулицях молоді хлопці ходять з квітками. Мене це просто "умиляє" :36_3_16:
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 23 січень 2009 - 16:13

думаю, що не можуть терпіти свято Валентина самотні люди, які в цей день почуваються найнещаснішими, найнепотрібнішими. Як на мене, мабуть жахливо іти по вулиці і скізь бачити закоханих із квітами, подарунками, і з поцілунками...
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2009 - 17:34

Перегляд повідомленняАнтік (23.1.2009, 16:13) писав:

думаю, що не можуть терпіти свято Валентина самотні люди, які в цей день почуваються найнещаснішими, найнепотрібнішими. Як на мене, мабуть жахливо іти по вулиці і скізь бачити закоханих із квітами, подарунками, і з поцілунками...

Самотні люди не люблять нек тільки це свято. Їм важко і в Новий рік, і в інші свята. Недаремно саме на святкові дні припадає пік самогнубств серед одиноких. Але... завжди є ймовірність зустріти свою половинку. І тоді будь-яке свято набуде особливого значення.
Ми не кожен день робимо подарунки, не кожен день говоримо слова кохання, влаштовуємо романтичні вечері. Все одно побут затягує. То чому б не скористатися цим святом - і зробити щось неймовірно романтичне, святкове?
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2009 - 19:28

Не знаю хто як, а мені здається, що нема чого відмовлятися від свята. Може в багатьох чоловіки дуже ніжні, уважні і романтичні 365 днів на рік, а от в мене ні. Якийсь він мабуть особливий:) Я чекаю свят, мало того - я замовляю подарунки і від такої прагматики свято менш святковим не здається. А те, що чоловіки говорять, що типу "ми і так романтичні і щоб це показати нам особливого дня непотрібно", то це лише привід "сліняти". Будьмо романтичні без приводу, але і з ним теж;)
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 січень 2009 - 19:41

Перегляд повідомленняКотя (23.1.2009, 19:28) писав:

Не знаю хто як, а мені здається, що нема чого відмовлятися від свята. Може в багатьох чоловіки дуже ніжні, уважні і романтичні 365 днів на рік, а от в мене ні. Якийсь він мабуть особливий:)

Вони всі такі. Романтичні на свята, і то не всі і не завжди.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему