Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Центральне передлежання плаценти... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Центральне передлежання плаценти... на скільки страшний цей "вовк" від "намальованого" Оцінка: -----

Користувач поза мережею   мягенька 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 07 серпень 2009 - 14:45

30 липня пішла на УЗД...
"все добре... дитинка в нормі... тікі от в вас є невеличкі проблеми... центральне передлежання плаценти, нижній край перекриває внутрішнє вічко... плацента перекриває вихід з матки, що є дуже не добре... хоча вона ще може піднятися... і ще є невеличкий тонус "+"... поки нічого важкого не підіймайте, не нагинайтеся, не любіть чоловіка... далі лікар вам все скаже що і як..."
ну, думаю, поки мій лікар в відпуску до 17 серпня, буду чекати її і робити як сказали... але щось мене вчора дьорнуло всеж подзвонити їй і розказати що і як... у відповідь почула крик(((( по її словах, з таким заключенням я мала відразу з УЗД йти на прийом до лікаря, який її заміняє... і взагалі з такими діагнозами до самих пологів лежать на збереженні!!!! сказала негайно йти до лікаря щоб він оглянув і вирішив, як далі... адже якщо почнеться кровотеча, матку вирізають моментально... :girl_angel: в мене сльози і паніка... навіть чоловік не може заспокоїти... ображається що я його не слухаю((((
мамина сестра (лікар) сказала що то дуже серйозно і краще лягти на збереження, щоб не зашкодити собі і малятку((((
лікар буде аж в понеділок... підемо до неї і якщо буде класти, то ляжу... думаю що під наглядом лікарів буде спокійніше і мені і всім...
але хотілося б почути думку форумчан, які мали таку ж новину(((( читала в неті, що нічого страшного (зараз в багатьох таке) і до 30 тижня повинна піднятися, але ще читала, що кровотеча, це ніби симптом мого діагнозу... от і боюся що і як... живіт буває ниє час від часу (навіть коли приляжу то починає)...
розкажіть як було в вас, що казали і як боролися? бо дуже вже переживаю :girl_angel: всю хату полила слізьми... :rofl2:

Повідомлення відредаговано мягенька: 07 серпень 2009 - 14:50

My Signature
Зображення

... А посмішка рветься від п'яток і до серця!!!! І хочеться сміятися, бо в мене це вдається!!!... ("ФлайzZza")
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Naya 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 серпень 2009 - 16:11

Звернися ще сюди по консультацію. Там консультують лікарі, і відповіді досить вичерпні.

Прихований текст

My Signature
Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аліска 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 07 серпень 2009 - 17:20

в мене було низьке розміщення плаценти, яка також перекривала вихід з матки, лікар не казав про збереження, просто не нагинатися (не мити підлогу), не можна інтиму, повільно ходити, побільше лежати та відпочивати. Я сама відчувала що живіт дуже низько, потім по мірі зростання піднявся і на наступному УЗД все було добре.
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Руня 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 серпень 2009 - 08:55

мягенька, В мене на 16 тижні на УЗД теж показало передлежання плаценти. Рекомендували нічого не піднімати і чоловіка не "любити", а про збереження не йшлося. :3_3_21: Там не має загрози для дитинки просто якщо не підніметься то будуть кесарський робити. А на 27 тижні знов була на УЗД і сказав лікар, :36_17_1: що все в нормі родити буду сама плацента піднялася.
Не хвилюйтеся в вас ще багато часу.
А і ще лікар попередив, що на пізніших термінах (35-39) може трошки кровити. Якщо не дуже то не переживати це через положення плаценти. Легких вам природніх пологів. :36_1_11: І не плакати!!!!!!!!!!!!!!
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 серпень 2009 - 10:18

Перегляд повідомленняNaya (7.8.2009, 17:11) писав:

Звернися ще сюди по консультацію. Там консультують лікарі, і відповіді досить вичерпні.

Прихований текст

там сказали, що на такому сроці нічого нікуди не підніметься і про природні пологи вже мова йтися не може((((( чи то просто в росіян так? я вірю що народжуватиму сама!!!!!!!!!
My Signature
Зображення

... А посмішка рветься від п'яток і до серця!!!! І хочеться сміятися, бо в мене це вдається!!!... ("ФлайzZza")
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 08 серпень 2009 - 10:53

мягенька, я б порадила через тиждень сходити ще раз на контрольне УЗД (тільки до інших спеціалістів). Мене теж скерували в ген.центр, то там написали крайове прикріплення плаценти. Прийти на контроль через 2 тижні. Я подзвонила лікарю, який мене раніше дивився на узд, а він каже - до них вже не йди, прийдеш, я подивлюся, бо вони таким чином (що щось погане напишуть і скажуть ще прийти, відмивають собі гроші). Той лікар ніякого крайового прикріплення не побачив, і казав думати за дитинку, а не перейматися всім решту - чого і тобі бажаю! До речі, я була на твоєму терміні.
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 серпень 2009 - 11:08

та навіть не знаю куди й сходити... в нас 1 ЖК і пологовий на все місто... в поліклініці не оглянуть-відправлять в ЖК.... та й УЗД в нас безкоштовне, тому на рахунок відмивання грошей сумніваюся...
на УЗД сказали через місяць прийти... але лікар і раніше може направити... а вже тиждень від УЗД пройшов... в понеділок до лікаря... побачимо... може й відразу заведе на УЗД... бо живіт досить високо піднявся порівняно з минулими тижнями... просо ніколи немала жодної операції і не знаю що таке наркоз взагалі... боюся кесаревого... та ще й зі старшою дитиною важко буде зашитою... нехочу одним словом на столі... хочу сама і впевнена що зможу, не зважаючи на вузький таз і ріст 1.58м, вагу 48кг (зараз)...
боюся кровотечі дуже....чи може все пройти без крововиділень? чи обов'язково будуть якісь кровянисті виділення?
розкажіть як було в вас, що казали, що робили і як все закінчилося... :air_kiss:
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 серпень 2009 - 12:28

в мене не було крововиділень взагалі, як це не підніметься, що вони розказують, не відомо хто там консультує, можливо якийсь студент першокурсник. Матка ще піднімається, животик росте, лікар ж на огляді постійно вимірює на скільки піднялася так що не переживай, головне віра, та щирі молитви.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 серпень 2009 - 12:35

Перегляд повідомленняАліска (8.8.2009, 13:28) писав:

в мене не було крововиділень взагалі, як це не підніметься, що вони розказують, не відомо хто там консультує, можливо якийсь студент першокурсник. Матка ще піднімається, животик росте, лікар ж на огляді постійно вимірює на скільки піднялася так що не переживай, головне віра, та щирі молитви.

то й на прийомі лікар може сказати чи піднімається чи ні? чи це лиже за допомогою апарату визначається? :air_kiss:
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 серпень 2009 - 12:40

Перегляд повідомленнямягенька (8.8.2009, 13:35) писав:

то й на прийомі лікар може сказати чи піднімається чи ні? чи це лиже за допомогою апарату визначається? :air_kiss:

на прийомі лікар може сказати чи піднялася матка, плаценту видно лише на УЗД, я думаю можна ще трішки почекати і зробити повторно бажано в іншому місці.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Naya 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 серпень 2009 - 15:32

Перегляд повідомленнямягенька (8.8.2009, 11:18) писав:

там сказали, що на такому сроці нічого нікуди не підніметься і про природні пологи вже мова йтися не може((((( чи то просто в росіян так? я вірю що народжуватиму сама!!!!!!!!!

Читала, що сказали.
Я теж там консультувалася, але це не означає, що все, що скажуть, треба брати на віру.
Сходи ще до когось з лікарів, на УЗД - і зробиш свої висновки. Якщо віриш, що все має бути добре, то так і буде!!!
Чудеса бувають, незважаючи на те, що медики в них не вірять.
Проте руку на пульсі все одно тримай, але не хвилюйся завчасно.
My Signature
Малюк - не плід, не об*єкт пологів. Він - дитя любові, і він сама любов. Прислухаючись до нього, вірячи йому, надіючись на його життєву силу в доповненні до власної, жінка отримає найвищу нагороду, яка тільки може бути їй суджена - гармонію із всесвітом і з самою собою.
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   elena0709 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2009 - 15:30

мягенька Ти так не хвилюйся бо від твого хвилювання краще не стане, а тільки гірше буде малятку. За видалення матки це повний абсурд, мені теж ставили передлежання плаценти, але слава Богу вона піднялась уже на 5 см. і буде підніматись упродовж усієї вагітності разом з ростом матки. Тим більше термін у тебе ще не великий і матка росте. Кровити буде не обов'язково, коли кровить це уже відшарування плаценти, зазвичай це відбувається уже тоді коли відбувається відкриття шийки, але якщо починає кровити то тоді треба мерщій в лікарню, але і це не вирок. Кровотечу зупиняють а маму просто тримають на збереженні до безпечного для народження малюка терміну. Правда недолік, що в такому випадку тільки кесарять, хоча я цьому страшного не бачу нічого. Тож заспокійся не нервуй своє малятко і чоловіка та по можливості через тиждень два піди ще раз на УЗД але до іншого лікаря (безпечна відстань краю плаценти до внутрішнього вічка 4 см.). Бажаю тобі і твому малятку здоров'ячка :dance2:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мартуська 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2009 - 15:41

В мене була така ж ситуація, я лягла на збереження, бо вже кровотечі були, краще сиділа би вдома.
Моя лікарка як побачила чим мене там лікували, то сказала, шо добре, що та дитинка ше зі мною.

Просто вам потрібно трішки відпочити, відмовтесь від домашньої роботи, підборів і тільки постільний режим хоча б два тижні
My Signature
Зображення
якщо є любов і є що рятувати-ТО ВОНО ВАРТЕ ТОГО!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2009 - 15:55

мягенька, плацента підніматиметься зі строком зростання вагітності, але коли вона нарзі перекриває вічко, певна небезпека є. Моя коліжанка з таким діагнозом лягала на підтримку ( і як виявилося недарма)
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 серпень 2009 - 18:38

я відзавтра теж лягаю... щойно від лікаря... сказала, що краще лягти... там все добре оглянуть, візьмуть всі потрібні аналізи, заведуть на УЗД... максимум на 2 неділі покладуть поки.. і запевнила, що ніхто не зацікавлений мене різати, тому будуть надіятися що все стане на свої місця)))
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   obaldenka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2009 - 14:37

Сьогодні і мені поставили такий діагноз на УЗІ. Спочатку думала плакати, але вирішила не хвилювати малятко зайвий раз, бо ще все попереду і у нас все буде добре. Лікар рекомендувала те ж що і вам + лежати попою на подушечці чим частіше, щоб змінювати положення плаценти :unknw:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 вересень 2009 - 14:48

Перегляд повідомленняobaldenka (23.9.2009, 15:37) писав:

Сьогодні і мені поставили такий діагноз на УЗІ. Спочатку думала плакати, але вирішила не хвилювати малятко зайвий раз, бо ще все попереду і у нас все буде добре. Лікар рекомендувала те ж що і вам + лежати попою на подушечці чим частіше, щоб змінювати положення плаценти

запитайте в лікаря про бандаж... бо я нещодавно купила, то лікарка сказала, що він попереджає передчасні пологи, кровотечі (що у вашому випадку недопустимо і цього потрібно найбільше боятися) і зменшує нагрузку на спину та животик... тікі от чи при низькій плацентації чи можна, незнаю... бо в мене вже піднялася плацента, то я не питала. але якщо можна, то обов'язково візьміть!!! більше впевненості буде... ;) не хвилюйтеся!!! сама жалкую за ті сльози, яких пролила к-ка літрів... зараз бачу що це в кожного третього таке ;) тому бережіться і чекайте наступної УЗД ;) обов'язково відчитайтеся ;)
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nasjka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2009 - 09:38

Я також кілька днів тому вийшла з лікарні з діагнозом Крайове передлежання плаценти....... Все почалось з коричневатих виділень......... далі УЗД і лікарня на 3 тижні. на останньому УЗД скказали, що плацента піднялась на 24 мм, ще низько, але краще в порівнянні з тим, що було........... Надіюсь, вона підніматиметься і надалі....
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2009 - 10:07

Перегляд повідомленняNasjka (24.9.2009, 10:38) писав:

Я також кілька днів тому вийшла з лікарні з діагнозом Крайове передлежання плаценти....... Все почалось з коричневатих виділень......... далі УЗД і лікарня на 3 тижні. на останньому УЗД скказали, що плацента піднялась на 24 мм, ще низько, але краще в порівнянні з тим, що було........... Надіюсь, вона підніматиметься і надалі....

бережіть себе!!! бо коли я лягала, разом зі мною поступала жінка з кров'яними виділеннями і казала що 80% що будуть чистити((( тому серйозно віднесіться!!!!! Нехай піднімається, аби не зупинялася і все буде добре!!!!!
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nasjka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 вересень 2009 - 10:10

Боже, ви мене лякаєте........... вже йду з роботи додому, буду лежати.........
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів