"все добре... дитинка в нормі... тікі от в вас є невеличкі проблеми... центральне передлежання плаценти, нижній край перекриває внутрішнє вічко... плацента перекриває вихід з матки, що є дуже не добре... хоча вона ще може піднятися... і ще є невеличкий тонус "+"... поки нічого важкого не підіймайте, не нагинайтеся, не любіть чоловіка... далі лікар вам все скаже що і як..."
ну, думаю, поки мій лікар в відпуску до 17 серпня, буду чекати її і робити як сказали... але щось мене вчора дьорнуло всеж подзвонити їй і розказати що і як... у відповідь почула крик(((( по її словах, з таким заключенням я мала відразу з УЗД йти на прийом до лікаря, який її заміняє... і взагалі з такими діагнозами до самих пологів лежать на збереженні!!!! сказала негайно йти до лікаря щоб він оглянув і вирішив, як далі... адже якщо почнеться кровотеча, матку вирізають моментально...
мамина сестра (лікар) сказала що то дуже серйозно і краще лягти на збереження, щоб не зашкодити собі і малятку((((
лікар буде аж в понеділок... підемо до неї і якщо буде класти, то ляжу... думаю що під наглядом лікарів буде спокійніше і мені і всім...
але хотілося б почути думку форумчан, які мали таку ж новину(((( читала в неті, що нічого страшного (зараз в багатьох таке) і до 30 тижня повинна піднятися, але ще читала, що кровотеча, це ніби симптом мого діагнозу... от і боюся що і як... живіт буває ниє час від часу (навіть коли приляжу то починає)...
розкажіть як було в вас, що казали і як боролися? бо дуже вже переживаю
Повідомлення відредаговано мягенька: 07 серпень 2009 - 14:50

Допомога

[/url]