Як часто ви даруєте подарунки персоналу дитячого садочка
Відправлено 13 лютий 2008 - 09:21
Відправлено 13 лютий 2008 - 10:17
Але насправді то емоції говорять, зараз так поставлено, що вони там то просто вимагають, а родітєльський колєктів йде на поводу. Бо якщо небуде подарунків на ці свята, то вашій дитині буде в садочку некомфортно щодня. Ось це вже проблема!

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 13 лютий 2008 - 10:29
Щасливий татусь (13.2.2008, 12:17) писав:
Але насправді то емоції говорять, зараз так поставлено, що вони там то просто вимагають, а родітєльський колєктів йде на поводу. Бо якщо небуде подарунків на ці свята, то вашій дитині буде в садочку некомфортно щодня. Ось це вже проблема!
Я такоїж думки і про це повідомила деяких батьків то вони на мене на кричали і довели до сліз
Відправлено 13 лютий 2008 - 10:35
Марія (13.2.2008, 10:29) писав:
Ось так ми самі привчаємо вихователів, завідувачок... прибиральниць... до подарунків. Тільки започатковуюють такі традиції мамочки у яких грошей кури не клюють, а ти маєш обовязково йти на поводу. Бо всі решта як вівці погоджуються на це! Прикро, що ми навчилися лізти в дупу без мила тим людям, до яких лізти не обовязково. Думаю, вихователі не дуже то краще ставляться до тих мамусь які більше дають!
Хоча вам видніше!

Відправлено 13 лютий 2008 - 10:43
Щасливий татусь (13.2.2008, 12:35) писав:
Хоча вам видніше!
Весь прикол в тому, що в батьківському комітеті якраз і бідні матусі, і є підозра що вони частину грошей прикарманюють. Але бісить не це - всі батьки поодиниці проти збору грошей. А коли відбулися збори - всі за. Навіть ті, що спочатку говорили проти на зборах в кінці заплатили. І ще придумали на день народження діток скидатися всім. Ну не свинство? :(
Відправлено 13 лютий 2008 - 10:52
Марія (13.2.2008, 10:43) писав:
Значить в комітеті беззаперчний лідер, а всі інші... скажімо, просто матусі, яким не вистачає сміливості, бо вони чомусь наперід думають, що не переговорять його, для того аби перечити йому.
Є один вихід, а точніше три: зібрати і згуртувати всіх тих хто проти і висловити вашу думку отому лідерові, протестувати самому, або мовчати і заплатити стільки скільки вони хочуть. вибирати вам!

Відправлено 13 лютий 2008 - 12:21
Щасливий татусь (13.2.2008, 10:17) писав:
Щасливий татусь, обережніше в висловлюваннях! Не потрібно порушувати правила спілкування на форумі.
А давайте інакше на це подивимось, от у вас в родині (припустимо ;)) є няня, якій ви дитинку свої довіряєте, прийшов Новий рік, може для когось це й не свято, але.... чи 8 березня, ви няню свою ніяк не привітаєте, не заохочете???
Ви ж їй і так платите і не малі гроші. А тут вихователька, якій ви теж свою кровинку довіряєте, невже вона не заслуговує на вашу подяку до свята? ;)
Мовчу про їх зарплатню, ви і так все знаєте.
Ви ж їй не даруєте побутову техніку чи золото, невже ви обіднієте від того, що здасте гроші накоробку цукерок та букетик квітів ???
Особисто я завжди здаю гроші, а потім ще від себе якийсь дріб'язок дарую, бо знаю, що це за важка праця
От ви кажете, що гроші мамки з батьківського комітету в кишеню собі кладуть? Так ви запитайте у них звіт, повинні бути чеки навсі покупки! А якщо не довіряєте, то беріть справу в свої руки і стійте під садочком збираючи гроші, а на вас будуть дивитись так, ніби ви їх собі збираєте на нове авто, одним словом, прапор вам в руки
І закінчуючи, скажу, ще таке, була нещодавно передача з одним провідним психологом російським, так він радив, щоб у вашої дитини в садочку, в школі було поменше конфліктів, потрібно, якщо не щодня, то по можливості прийти і декілька хвилин поговорити з дітьми, ні про що "про погоду", розпитати вчителів-вихователів, про дитину, про її успіхи-проблеми і
на свята пробігтися з "дежурной коробочкой конфет"(с)
Відправлено 13 лютий 2008 - 12:27
Viktoriya (13.2.2008, 12:21) писав:
А давайте інакше на це подивимось, от у вас в родині (припустимо ;)) є няня, якій ви дитинку свої довіряєте, прийшов Новий рік, може для когось цкей не свято, але чи 8 березня, ви няню свою ніяк не привітаєте не заохочете???
Ви ж їй і так платите і не малі гроші. А тут вихователька, якій ви теж свою кровинку довіряєте, невже вона не заслуговує на вашу подяку до свята? ;)
Мовчу про їх зарплатню, ви і так все знаєте.
Ви ж їй не даруєте побутову техніку чи золото, невже ви обіднієте від того, що здасте гроші накоробку цукерок та букетик квітів ???
Особисто я завжди здаю гроші, а потім ще від себе якийсь дріб'язок дарую, бо знаю, що це за важка праця
ИМХО головне людська увага.
От ви кажете, що гроші мамки з батьківського комітету в кишеню собі кладуть? Так ви запитайте у них звіт, повинні бути чеки навсі покупки! А якщо не довіряєте, то беріть справу в свої руки і стійте під садочком збираючи гроші, а на вас будуть дивитись так ніби ви собі к кажуть, прапор вам в руки
І закінчуючи, скажу, ще таке, була нещодавно передача з одним провідним психологом російським, так він радив, щоб у вашої дитини в садочку, в школі було поменше конфліктів, потрібно, якщо не щодня, то по можливості прийти і декілька хвилин поговорити з дітьми, ні про що "про погоду", розпитати вчителів-вихователів, про дитину, про її успіхи-проблеми і на свята пробігтися з "дежурной коробочкой конфет"(с)
Певно у нього жінка вихователькою працює! А то чого б він виступав за легалізацію хабарів прихованих за подарунками.
От тільки поясніть мені буль ласка, по скільки грошей скидаєтеся на таке свято дітки і скільки їх є в групі? Перемножте, і зясуєте яка маленька коробочка цукорок беде і який букетик квітів?
Думаю сума цілком потягне на золотий ланцюжок чи каблучку!!!

Відправлено 13 лютий 2008 - 12:33
Щасливий татусь (13.2.2008, 12:27) писав:
Думаю сума цілком потягне на золотий ланцюжок чи каблучку!!!
Почекайте, Ви не знаєте, що батьківській комітет дарує??? Справа в сумі?
Ви самі якось приймаєте участь в житті дитини в дошкільному закладі???
Відправлено 13 лютий 2008 - 12:40
Viktoriya (13.2.2008, 12:33) писав:
Ви самі якось приймаєте участь в житті дитини в дошкільному закладі???
річ не втому чи я приймаю чи я не приймаю! Ви маєте свою позицію, а я свою! Так от я Вас питаю, яку суму ви здаєте на такі свята, і скільки дітей в групі. Щоб ми всі мали уявлення, які подарунки виходять за ті гроші!!! Чи справді цукорки і букетик квітів так як ви це позиціонуєте! Чи може щось більше! Як на мене, якщо в групі 25-30 дітей, то зібрати з них скажімо по 3 гривні, то вже від цукорків дупа може злипнутися! Тай три гривні, думаю, нікому не шкода. Але ж не такі зараз гроші збирають на подарунки вихователькам чи не так?

Відправлено 13 лютий 2008 - 12:52
От ви говорите про легалізацію хабарів, але чи нормально, що наказом заборонили КВІТИ на езаменах вчителям дарувати?
Раз ви самі не хочете вирішувати це питання з батьківським комітетом, то вам тільки й залишається, що на жінок в форумі верещати
Хочеш змінити світ, зміни себе ;)
Відправлено 13 лютий 2008 - 12:56
Viktoriya (13.2.2008, 12:52) писав:
От ви говорите про легалізацію хабарів, але чи нормально, що наказом заборонили КВІТИ на езаменах вчителям дарувати?
Раз ви самі не хочете вирішувати це питання з батьківським комітетом, то вам тільки й залишається, що на жінок в форумі верещати
Хочеш змінити світ, зміни себе ;)
підмічене супер точно
А без хабарів поки майже нікуди не сунешся. А тим більше якщо стосується дитини... то чого не зробиш
Відправлено 13 лютий 2008 - 13:04
татіка (13.2.2008, 12:56) писав:
Ну чому одразу ХАБАР?
От про няню, я запитала, а всі мовчать, це теж хабар?
Цитата
Які злочинні дії буде вихователька робити?
Відправлено 13 лютий 2008 - 13:08
татіка (13.2.2008, 12:56) писав:
А без хабарів поки майже нікуди не сунешся. А тим більше якщо стосується дитини... то чого не зробиш
А ви обидві почитайте тему від само початку!
Може щось зрозумієте! Моя дитина ще в садок не ходить! Але я маю купу прикладів, коли на такі от свята вихователям на коробочку цукерок і букетик квітів здають по 10 -20 гривень, Залежно від садка. А на день народження і по 50. Багато. Та виглядає, що ні! А якщо помножити цю муму на 30 діток, які є в групі???
Як то кажуть за дєржаву обідно!
Тепер щодо квітів! Я відразу казав що це абсурд! І зараз кажу. Бо насправді не у квітах справа, а в самих студіках, які за хорошу оцінку самі несуть і не квіти, а мінімум 10-200 -300 доралів! Бо так легше. Батьки все одно граші дають. Це притому, що зараз практично викладачі не вимагають як колись ті гроші. Студіки самі приносять. А не так ми це вчимо своїх діток вчитися в майбутньому, роблячи виховательм такі подаруночки????

Відправлено 13 лютий 2008 - 13:13
Viktoriya (13.2.2008, 13:04) писав:
От про няню, я запитала, а всі мовчать, це теж хабар?
Які злочинні дії буде вихователька робити?
Буде ігнорувати дитя наскільки це можливо. А няня, якщо вона така як наша(купувала Насті з своїх грошуй соки кожен день) заслуговує і на більші подарунки.
Що до квітів учителям то це абсурд, таким можна визвати хіба що зневагу учнів до учительського складу. А, що чому повинні слухати якщо Ви полюбляєте хабарі тощо... Це діти вони жорстокі( знаю з досвіду молодшого брата, аргументів хоч відбівляй
Відправлено 13 лютий 2008 - 13:17
Щасливий татусь, от після ваших перших батьківських зборів в садочку і поговоримо ;)
Ви самі ще студент? Заводьте окрему тему і не флудьте.
Відправлено 13 лютий 2008 - 13:22
Viktoriya (13.2.2008, 13:17) писав:
Щасливий татусь, от після ваших перших батьківських зборів в садочку і поговоримо ;)
Ви самі ще студент? Заводьте окрему тему і не флудьте.
Уже 2 роки як не студент! Щодо флуду, не я почав про квіти в ВНЗ.
Та Ви також не відповіли, яка сума на квіточки та цукорочки виходить!
Що б це могло означати непідкажете? А може я таки маю рацію. Хоча б частково?

Відправлено 13 лютий 2008 - 13:24
татіка (13.2.2008, 13:13) писав:
Ви зтикались з таким ігноруванням? Невірю, що у виховательки є час думати, а це Саша і Маша, їх батьки гроші не здали, їх в ігнор :)
Але впевнена, що до дитини, батьки якої цікавляться життям садочка, допомагають чим можуть, буде швидше позитивне ставлення :)
Можна ж не тільки подарунки на свята носити, можна запитати, що потрібно групі, плакат намалювати, штори повісити... та безліч щоденних потреб, головне цікавитись.
Відправлено 13 лютий 2008 - 13:30
Щасливий татусь (13.2.2008, 13:22) писав:
Та Ви також не відповіли, яка сума на квіточки та цукорочки виходить!
Що б це могло означати непідкажете? А може я таки маю рацію. Хоча б частково?
Вітаю!
Читайте уважніше, я вже все Вам відповіла:)
Відправлено 13 лютий 2008 - 13:34
Viktoriya (13.2.2008, 13:24) писав:
Я ні та бачила, як ставляться дотаких дітей. Як розмовляють з їх батьками та обговорють, тему як не дати там щось тій дитині бо вони всеодно не дають ніколи грошей на такі "Загальні потреби"
неприємно та факт

Допомога