Можливо десь це вже обговорювалось, але я не знайшла...
Нещодавно були з доцею на огляді у невропатолога... вона сказала, що тім'ячко неспокійне і з підозрою на підвищений внутрішньо-черепний тиск направила на УЗД головки... проте на УЗД сказали, що в доці псевдо-киста (близько 3,5 мм)... приписали на місяць таблетки і через 2 місяці повторне УЗД... і хоча лікар-узіст, невропатолог і наш педіатр заспокоювали, говорили, що в цьому немає нічого страшного, саме пройде через пару місяців, я заспокоїтись не можу.. для мене це щось дуже страшне і незрозуміле... можливо хтось щось про це знає: яке лікування, наслідки?... пишіть...
Сторінка 1 з 1
Псевдо-киста Хто про таке чув?
Відправлено 10 травень 2010 - 13:28
Ми також робили УЗД голови, ы в нас також була псевдокиста. І лікар УЗД і невропатолог казали, що в цьому немає нічого страшного, що до пів року воно саме зникне. УЗД ми робили, коли нам було 1 місяць. Лікар приписав пити Траумель С. І прийти до невропатолога в через місяць. Ми прийшли, вона подивилася малого сказала, що все добре, вже немає напруженності і тремору, і що більше до неї приходити не треба ( тільки в 1 рік планово).
Відправлено 10 травень 2010 - 23:48
В нашої доці тоже таке було, правда вони називали це проста кіста. Нічого не приймали, бо вона знаходилась в якомусь там місці... короче не треба було. Пройшли повторну перевірку, все ок. Але попереживала сильно.
Відправлено 05 липень 2010 - 15:40
Ми сьогодні були на УЗД.відразу після народження синулька потрапив до реанімації новонароджених в обласній лікарні.Там його обстежили"від голови до п"ят".Однією з проблем також була псевдокіста.Отож,вчора нам виповнилося 3 місяці ,а вже сьогодні ми проходили планові обстеження.ПСЕВДОКИСТА в нас поки не зникла.Але,за словами лікаря,вона не є проблемою,на розвиток дитини не впливає,ускладнень не дає.Потрібно кожні 2 місяці перевірятись.В четвер підемо до невролога щоб отримати рекомендації для подальшого лікування.В 1 місяць нам прописали гомеопатичні таблетки і курс масажу.Я на УЗД запитала лікаря,чому в дитини,коли вона ще була в мене в животику,не виявили кісту.Відповідь дуже проста.Псевдокиста може виникнути,як під час перебування в утробі матері,шляхом внутрішньоутробного інфікування,так і при пологах-може бути крововилив.Отож,звідки вона-невідомо.Головне тепер її вилікувати.
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках