Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Трихомоніаз - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Трихомоніаз Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Каrіna 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 03 серпень 2009 - 15:46

Дівчата, допоможіть будь ласка. В мене виявили трихомонади, в партнера чомусь ні. Наші сім'ї готувались до весілля, ми планували дитину, тому й вирішили обстежитися. Відразу після результатів аналізу він мене залишив зі словами "Йди до того, де це підчепила"... Я дійсно його ні зким не зраджувала і навіть боялась про таке думати...Як це пережити? Ми були цілий рік найщасливіш пара, тепер двоє мучимось....Може хтось був у схожій ситуації!?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 03 серпень 2009 - 16:11

Каrіna, а ти впевнена взагалі що в тебе це є? Повторно здавали аналізи? Обовязково піди в іншу клініку і здай.

Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Каrіna, а що це взагалі за болячка і як вона передається? Із лікарем консультувалась?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sana 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 серпень 2009 - 07:50

Перегляд повідомленняКаrіna (3.8.2009, 14:46) писав:

Дівчата, допоможіть будь ласка. В мене виявили трихомонади, в партнера чомусь ні. Наші сім'ї готувались до весілля, ми планували дитину, тому й вирішили обстежитися. Відразу після результатів аналізу він мене залишив зі словами "Йди до того, де це підчепила"... Я дійсно його ні зким не зраджувала і навіть боялась про таке думати...Як це пережити? Ми були цілий рік найщасливіш пара, тепер двоє мучимось....Може хтось був у схожій ситуації!?

Каrіna в мене була схожа ситуація. Що ви маєте на увазі під словом виявили : ви як здавали аналізи які там показники. Тут багато нюансів. А ви впевнені у своєму партнері: бо наскільки мені відомо дуже часто чоловіки бувають просто носіями і легко заражують жінок. Моя вам порада зробіть повторний аналіз (бажано не кров здавати, а вагінально- результат точніший) і сходіть на консультацію до хорошого інфекціоніста.
В свій час ми з партнером довго мучилися через ці аналізи. Але після того що я вам порадила все склалося благополучно: ми одружені вже 3 роки і чекаємо на поповнення.
Тож не переживайте а дійте, і дуже добре розберіться в результатах. Хай вам щастить!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 серпень 2009 - 11:05

Цей діагноз не обов язково одночасно можуть показати аналізи у обох партнерів. Трихомони роками живуть у чоловічій простаті і ніяк себе не проявляють,тому якщо у вашого партнера ви не перші- то цілком можливим носієм являється він ( хоч 10 років). У жінок трихомоніаз легко проявляється при зниженні імунного статусу організму+ дизбактеріоз піхви.
Можу вас направду втішити: лікується він елементарно ( під мікроскопом трихомони виглядають як жучки,вони легко виявляються у стандартному мазку на флору і дуже чутливі до медикаментів):
10 днів обоє партнерів мають приймати трихопол ( або його аналоги)
Жінка- спринцюватися перед введенням свічок на ніч ( свічки- "Осарбон" чи їх аналоги),сринцюватися перед цим добре розчином сік з половинки цибулі на 0,5 кип яченої води.
під час лікування обом партнерам утримуватися від статевих зносин і вживання алкоголю. Потім- на протязі 3 місяців після закінчення лікування здаються контрольні мазки ( Жінка повинна приходити на прийом одразу після закінчення місячних-так аналізи будуть результативні).Якщо тричі аналізи будуть в нормі- вашій майбутній вагітності це не становитиме ніякої небезпеки.

Повідомлення відредаговано Ксюнка: 13 січень 2011 - 19:45

My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Каrіna 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 04 серпень 2009 - 14:37

Здавала аналізи я і в державній поліклінці і в приватній лабораторії (мазок, посів): і там і там високі лейкоцити та няавність трихомонад (хоча лаборантка як я дізналась та сама).
Те, що партнер здоровий (він теж здавав і мазок і кров), - каже лікар - великий виняток . Наскільки я розумію вони мені передались побутовим шляхом (унітазні сидіння, чужі рушники) - тут вже я стала винятком (доля вміє жартувати...). Як би там не було почала лікування: на початок лікар приписав уколи Перогіналу. В неті проти нього шквал негативних відгуків - але не буду ж я з лікарем дискутувати, вроді і непоганий він, Хто ще як лікувався? Що помогло, що ні?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   SMILE_DREAM 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 вересень 2009 - 09:16

Краще здавати "бак посів", це точно покаже, чи є вони у вас, чи ні. Бо в мене раз взяли мазок в державній поліклініці, сказали, що тріхомонади, дома чоловіку було "гром и молнія". Потім пішла в приватну клініку, і нічого не знайшли, сказали що просто "невеличке запалення і тому більші виділення. В Держ поліклініках використовують застарілі методи. А лікарка вже поназначала... ой-йой-йой.. Дякувати Богу дав розуму піти в приватну лабораторію!

Користувач подумав і додав через 5 хв.:
Чоловіки в більшості лише "переносять" тріхомонади, і якщо вони в вас точно є, то партнеру обов'язково потрібно лікуватись також, навіть якщо не виявили.. Як мені казали, т. схожі на туфельку інфузорії, такі ж підступні, і еавіть якщо за 1 разом після лікування вони не показались, то хоча б через місяць потрібно знову здати аналізи, бо це така зараза, що лікується довго і нудно
My Signature
Ми чекаємо, тебе, малюк:)Зображення
Підлийте деревце:)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Лукерія 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 вересень 2009 - 09:43

А мені якраз не вистачило тоді розуму піти в приватну поліклініку.Думала навпаки в приватних ще й лишнього подописують,щоб грошей злупити.В державній поліклініці мені назначили страшний курс антибіотиків.Мені так погано ніколи ще не було,я лежала весь курс в ліжку,навіть в кінці плямки в очах плавали,чесне слово,думала,що помираю.Але дуже боялась тих трихомонад і тому терпіла.Як результат -до цих пір маю проблеми з кишечником,бо тим диявольським курсом вбила собі здорову мікрофлору.(((Яка я зла на себе,де тоді був мій розум.Але саме цікаве-в чоловіка трихомонад не знайшли і коли я через місяць здавала аналіз уже в приватній лабораторій,виявилось трихомонад в мене нема і не було останні пів року :shok: :shok: :shok: Отак я скодила в поліклінічку і спортила собі здоров"я на рівному місці.Так що дівчата,обов"язково перепровіряйте в інших лабораторіях такі речі!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   allusya 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 27 вересень 2009 - 14:18

Ця тема мені також близька, цього тижня в мене виявили таку ж інфекцію :sad:
Лікар сказала, що ця інфекція може передаватись і побутовим шляхом. :cray:
коли почула першу її фразу що інфекція передається статевим шляхом, була в шоці, мяко кажучи, почала зразу думати погане про чоловіка, бо за себе то я впевнена на всі 100, але мабуть лікар побачила усі мої думки на обличчі і сказала, що може і побутовим шляхом передаватись, і що це все лікується, а от у чоловіків взагалі цю інфекцію вкрай важко визначити :nea:
Але варто зробити ще аналізи тільки в іншій клініці. :help:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   SMILE_DREAM 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2009 - 19:32

Перегляд повідомленняЛукерія (25.9.2009, 10:43) писав:

А мені якраз не вистачило тоді розуму піти в приватну поліклініку.Думала навпаки в приватних ще й лишнього подописують,щоб грошей злупити.В державній поліклініці мені назначили страшний курс антибіотиків.Мені так погано ніколи ще не було,я лежала весь курс в ліжку,навіть в кінці плямки в очах плавали,чесне слово,думала,що помираю.Але дуже боялась тих трихомонад і тому терпіла.Як результат -до цих пір маю проблеми з кишечником,бо тим диявольським курсом вбила собі здорову мікрофлору.(((Яка я зла на себе,де тоді був мій розум.Але саме цікаве-в чоловіка трихомонад не знайшли і коли я через місяць здавала аналіз уже в приватній лабораторій,виявилось трихомонад в мене нема і не було останні пів року :pardon: :wacko: :good: Отак я скодила в поліклінічку і спортила собі здоров"я на рівному місці.Так що дівчата,обов"язково перепровіряйте в інших лабораторіях такі речі!

У вас проблеми з кишечником, раджу попити таблетки "Йогурт", це від антибіотиків. І можливо, (швидше всього) в вас також "вбита мікрофлора піхви", тому також не зашкодить щоб її відновити в піхву капсули "вагілак", по 1 к. на ніч 10 днів (в піхву), або ті самі таблетки "йогурт" (бо вагілак дуже важко знайти, а ще є схожі на них, то вони дуже дорогі), за цією самою схемою, мені після операції, також багато антибіотиків приймала, то поприймала це все.. і пройшло.. тим більше немає ніяких протипоказань:) ніяк не зашкодять:)
My Signature
Ми чекаємо, тебе, малюк:)Зображення
Підлийте деревце:)
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 27 вересень 2009 - 20:25

Перегляд повідомленняMariya_AN (27.9.2009, 20:32) писав:

У вас проблеми з кишечником, раджу попити таблетки "Йогурт", це від антибіотиків. І можливо, (швидше всього) в вас також "вбита мікрофлора піхви", тому також не зашкодить щоб її відновити в піхву капсули "вагілак", по 1 к. на ніч 10 днів (в піхву), або ті самі таблетки "йогурт" (бо вагілак дуже важко знайти, а ще є схожі на них, то вони дуже дорогі), за цією самою схемою, мені після операції, також багато антибіотиків приймала, то поприймала це все.. і пройшло.. тим більше немає ніяких протипоказань:) ніяк не зашкодять:)

Я пила і "Йогурт" і "Біфі-форм" десь три рази і "Біфідумбактерин","Біфіфлору" .І навіть кефір з тібецького гриба уже майже рік п"ю.А в загальному вже три роки лікую дисбактеріоз і нічого не допомагає :36_1_44: .Напевно добряче я тоді "познущалась" з організму.А "там" з мікрофлорою все гаразд ,здавала мазки- всі хороші жителі флори на місці:)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   лесюняS 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 08 грудень 2009 - 18:50

Привіт всім! Таку заразу і в мене недавно виявили :godinnik: Стільки всього начиталась про цю хворобу, що вже нічого не розумію: одні кажуть, що легко лікується, інші -що важко. А про які ускладнення пишуть - просто жити не хочеться. От вже тиждень плачу в подушку, дуже боюсь, що не зможу вилікувати чи будуть якісь ускладнення. Хто може з власного досвіду чи з досвіду знайомих знає про цю хворобу, як складно її вилікувати і чи впливає це в подальшому на вагітність? Наперед вдячна!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Свято 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2009 - 17:29

ПРивіт дорогенькі дівчата!!!!!!і вмене завждивилазять якісь проблеми-хоч вірнасвому чоловіку....А трихомонада і в мене колись була виявлена.Незнаю до цього часу чи справді можна заразитись побутовим шляхом,але чоловік казав що він чемний....Незнаю чи ми всі такі наївні що вірим їм....Але трихомонада це не так страшно і лікується нормально.....От в мене зараз теж проблема в мазках велика кількість лейкоцитів -це свідчить про запалення якесь...Але маю збережені мазки 3 річної давності і шести річної то завжди в мене таке повторюється....Може хтось теж мав таку проблему- розкажіть як відновити флору ...що ви робили?
  • 0
  • Back To Top

• Швидка допомога
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 16 грудень 2009 - 20:27

Перегляд повідомленнялесюняS (8.12.2009, 18:50) писав:

Привіт всім! Таку заразу і в мене недавно виявили :8_2_64v: Стільки всього начиталась про цю хворобу, що вже нічого не розумію: одні кажуть, що легко лікується, інші -що важко. А про які ускладнення пишуть - просто жити не хочеться. От вже тиждень плачу в подушку, дуже боюсь, що не зможу вилікувати чи будуть якісь ускладнення. Хто може з власного досвіду чи з досвіду знайомих знає про цю хворобу, як складно її вилікувати і чи впливає це в подальшому на вагітність? Наперед вдячна!

лікується не складно,але потребує певних зусиль. Вилікуваний трихомоніаз ( до вагітності)ніяк не впливає на наступну вагітність та пологи.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:

Перегляд повідомленняСвято (16.12.2009, 17:29) писав:

,але чоловік казав що він чемний....

в чоловічій простаті трихомони можуть жити роками і ніяк себе не проявляти. А інфікувати другу половину чоловік може у момент виникнення запальних процесів у простаті, які знову-таки чоловік може не відчувати. Так мені колись пояснила одна хороша і досить старшого віку гінеколог.Тому,якщо навіть кілька років тому у вашого чоловіка була інша партнерка- усе можливо...
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Asta la vista 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 17 грудень 2009 - 16:57

Ось що знайшла про трихомоноз.

коротенькі витяги з довідника "Практична гінекологія":

Опис захворювання:
"Трихомоноз- инфекционное заболевание. Вызывается трихомонадами 3 видов:влагалищная,оральная,кишечная. Мочеполовые органы человека заражаются только влагалищной трихомонадой.Трихомонады очень неустойчивы в окружающей среде,поэтому следует полагать,что преимущественным путем заражения является половой. Трихомоноз нередко сочетается с гонореей.Поскольку трихомонады поглощают гонококки (гонококки вызывают гонорею),то после излечивания трихомоноза может выявляться гонорея.
...Носителями инфекции чаще всего бывают мужчины. У женщин возможны рецидивы болезни из-за наличия трихомонад в складках влагалища,в парауретральных ходах,куда лекарственные средства не всегда могут проникнуть."

"Препараты для лечения трихомоноза.
Прихований текст
Метронидазол  (флагил,трихопол)- по 1 таблетке (0,25) 2 раза в день в течение 7-10 дней. На курс лечения 5 г. Курс лечения можно повторить. Параллельно рекомендуется местное лечение - 1 таблетку (0,5) метронидазола вводят во влагалище 1 раз в день в течении 10-20 дней.  
  Тинидазол  (фасижин) - по 4 таблетки на прием однократно,принимают муж и жена (1 таблетка - 500 мг).  
  Трихомонацид - по 1 таблетке (0,1) 3 раза в день после еды в течение 3-5 дней. Лечение проводят на протяжении 3 менструальных цыклов.
...Паралельно рекомендуются сидячие ванночки из ромашки,при хроническом течении процесса смазывают вульву  4 % водным раствором метиленового синего. При хроническом вагините показано промывание влагалища раствором фурацилина (1:5000) на протяжении 8-12 дней.  
...Во время лечения половая жизнь исключается.Разрешить ее можно только после лечения при отсутствии трихомонад у мужа и жены (по окончании 2 очередных менструаций).   Профилактика трихомоноза состоит в соблюдении половой гигиены и воздержании от внебрачных половых сношений."

Будьте здоровими! :8_2_86v:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tanya_sun 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 15 січень 2010 - 17:46

В мене виявили цю фігню, але ми на ГВ. Хтось стикався з таким при годуванні дитини груддю? До лікаря попаду лише на наступному тижні, щось випишуть з ліків, але вже хвилююсь...
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 17:57

Tanya_sun,дівчата,я вас дуже прошу,обов"язково перепровіряйте в інших лабораторіях аналіз,перед тим,як почати лікування!Кажу з власного досвіду і з досвіду своїх знайомих,звичайний мазок дуже часто буває помилковим.Здавайте методом ПЦР,це один із найточніших способів перевірити,чи є у вас трихомонада.
Tanya_sun,трихомонаду лікують курсом антибіотиків,які напевно не сумісні з ГВ.Але ви не засмучуйтесь,можливо у вас і нема цієї бяки.А де ви робили аналіз?

Повідомлення відредаговано Лукерія: 15 січень 2010 - 18:00

My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 17:58

Лукерія,
А що це за метод ПЦР? ...
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 18:08

Tanya_sun,це коли в вашому аналізі виявляють унікальний фрагмент ДНК ,характерний тільки для даного збудника.Мені в державній поклініці виявили трихомонади.Це був жах і сльози.А коли я перездала в платній лабораторії методом ПЦР,виявилось,що в мене трихомонади нема і не було.І ще в двох знайомих така сама історія була.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 18:09

Лукерія,
зрозуміло, дякую. я зроблю аналіз в іншій клініці.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Швидка допомога
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 січень 2010 - 21:38

Перегляд повідомленняTanya_sun (15.1.2010, 17:46) писав:

В мене виявили цю фігню, але ми на ГВ. Хтось стикався з таким при годуванні дитини груддю? До лікаря попаду лише на наступному тижні, щось випишуть з ліків, але вже хвилююсь...

Її лікують направду не антибіотиками, але досить токсичними препаратами ( на зразок старого "трихополу")+ свічки+ спринцювання.Все має йти у комплексі. Але з ГВ ці ліки не сумісні.
Тому однозначно перевірте мазок ще раз, і дуже бажано,щоб одночасно аналіз здав і ваш чоловік ( це справді важливо!)
My Signature
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн