Трихомоніаз
Відправлено 03 серпень 2009 - 15:46
Відправлено 03 серпень 2009 - 16:11
Користувач подумав і додав через 1 хв.:
Каrіna, а що це взагалі за болячка і як вона передається? Із лікарем консультувалась?
Відправлено 04 серпень 2009 - 07:50
Каrіna (3.8.2009, 14:46) писав:
Каrіna в мене була схожа ситуація. Що ви маєте на увазі під словом виявили : ви як здавали аналізи які там показники. Тут багато нюансів. А ви впевнені у своєму партнері: бо наскільки мені відомо дуже часто чоловіки бувають просто носіями і легко заражують жінок. Моя вам порада зробіть повторний аналіз (бажано не кров здавати, а вагінально- результат точніший) і сходіть на консультацію до хорошого інфекціоніста.
В свій час ми з партнером довго мучилися через ці аналізи. Але після того що я вам порадила все склалося благополучно: ми одружені вже 3 роки і чекаємо на поповнення.
Тож не переживайте а дійте, і дуже добре розберіться в результатах. Хай вам щастить!
Відправлено 04 серпень 2009 - 11:05
Можу вас направду втішити: лікується він елементарно ( під мікроскопом трихомони виглядають як жучки,вони легко виявляються у стандартному мазку на флору і дуже чутливі до медикаментів):
10 днів обоє партнерів мають приймати трихопол ( або його аналоги)
Жінка- спринцюватися перед введенням свічок на ніч ( свічки- "Осарбон" чи їх аналоги),сринцюватися перед цим добре розчином сік з половинки цибулі на 0,5 кип яченої води.
під час лікування обом партнерам утримуватися від статевих зносин і вживання алкоголю. Потім- на протязі 3 місяців після закінчення лікування здаються контрольні мазки ( Жінка повинна приходити на прийом одразу після закінчення місячних-так аналізи будуть результативні).Якщо тричі аналізи будуть в нормі- вашій майбутній вагітності це не становитиме ніякої небезпеки.
Повідомлення відредаговано Ксюнка: 13 січень 2011 - 19:45

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 04 серпень 2009 - 14:37
Те, що партнер здоровий (він теж здавав і мазок і кров), - каже лікар - великий виняток . Наскільки я розумію вони мені передались побутовим шляхом (унітазні сидіння, чужі рушники) - тут вже я стала винятком (доля вміє жартувати...). Як би там не було почала лікування: на початок лікар приписав уколи Перогіналу. В неті проти нього шквал негативних відгуків - але не буду ж я з лікарем дискутувати, вроді і непоганий він, Хто ще як лікувався? Що помогло, що ні?
Відправлено 25 вересень 2009 - 09:16
Користувач подумав і додав через 5 хв.:
Чоловіки в більшості лише "переносять" тріхомонади, і якщо вони в вас точно є, то партнеру обов'язково потрібно лікуватись також, навіть якщо не виявили.. Як мені казали, т. схожі на туфельку інфузорії, такі ж підступні, і еавіть якщо за 1 разом після лікування вони не показались, то хоча б через місяць потрібно знову здати аналізи, бо це така зараза, що лікується довго і нудно
Відправлено 25 вересень 2009 - 09:43
Відправлено 27 вересень 2009 - 14:18
Лікар сказала, що ця інфекція може передаватись і побутовим шляхом.
коли почула першу її фразу що інфекція передається статевим шляхом, була в шоці, мяко кажучи, почала зразу думати погане про чоловіка, бо за себе то я впевнена на всі 100, але мабуть лікар побачила усі мої думки на обличчі і сказала, що може і побутовим шляхом передаватись, і що це все лікується, а от у чоловіків взагалі цю інфекцію вкрай важко визначити
Але варто зробити ще аналізи тільки в іншій клініці.
Відправлено 27 вересень 2009 - 19:32
Лукерія (25.9.2009, 10:43) писав:
У вас проблеми з кишечником, раджу попити таблетки "Йогурт", це від антибіотиків. І можливо, (швидше всього) в вас також "вбита мікрофлора піхви", тому також не зашкодить щоб її відновити в піхву капсули "вагілак", по 1 к. на ніч 10 днів (в піхву), або ті самі таблетки "йогурт" (бо вагілак дуже важко знайти, а ще є схожі на них, то вони дуже дорогі), за цією самою схемою, мені після операції, також багато антибіотиків приймала, то поприймала це все.. і пройшло.. тим більше немає ніяких протипоказань:) ніяк не зашкодять:)
Відправлено 27 вересень 2009 - 20:25
Mariya_AN (27.9.2009, 20:32) писав:
Я пила і "Йогурт" і "Біфі-форм" десь три рази і "Біфідумбактерин","Біфіфлору" .І навіть кефір з тібецького гриба уже майже рік п"ю.А в загальному вже три роки лікую дисбактеріоз і нічого не допомагає
Відправлено 08 грудень 2009 - 18:50
Відправлено 16 грудень 2009 - 17:29
Відправлено 16 грудень 2009 - 20:27
лесюняS (8.12.2009, 18:50) писав:
лікується не складно,але потребує певних зусиль. Вилікуваний трихомоніаз ( до вагітності)ніяк не впливає на наступну вагітність та пологи.
Користувач подумав і додав через 3 хв.:
Свято (16.12.2009, 17:29) писав:
в чоловічій простаті трихомони можуть жити роками і ніяк себе не проявляти. А інфікувати другу половину чоловік може у момент виникнення запальних процесів у простаті, які знову-таки чоловік може не відчувати. Так мені колись пояснила одна хороша і досить старшого віку гінеколог.Тому,якщо навіть кілька років тому у вашого чоловіка була інша партнерка- усе можливо...

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 17 грудень 2009 - 16:57
коротенькі витяги з довідника "Практична гінекологія":
Опис захворювання:
"Трихомоноз- инфекционное заболевание. Вызывается трихомонадами 3 видов:влагалищная,оральная,кишечная. Мочеполовые органы человека заражаются только влагалищной трихомонадой.Трихомонады очень неустойчивы в окружающей среде,поэтому следует полагать,что преимущественным путем заражения является половой. Трихомоноз нередко сочетается с гонореей.Поскольку трихомонады поглощают гонококки (гонококки вызывают гонорею),то после излечивания трихомоноза может выявляться гонорея.
...Носителями инфекции чаще всего бывают мужчины. У женщин возможны рецидивы болезни из-за наличия трихомонад в складках влагалища,в парауретральных ходах,куда лекарственные средства не всегда могут проникнуть."
"Препараты для лечения трихомоноза.
Тинидазол (фасижин) - по 4 таблетки на прием однократно,принимают муж и жена (1 таблетка - 500 мг).
Трихомонацид - по 1 таблетке (0,1) 3 раза в день после еды в течение 3-5 дней. Лечение проводят на протяжении 3 менструальных цыклов.
...Паралельно рекомендуются сидячие ванночки из ромашки,при хроническом течении процесса смазывают вульву 4 % водным раствором метиленового синего. При хроническом вагините показано промывание влагалища раствором фурацилина (1:5000) на протяжении 8-12 дней.
...Во время лечения половая жизнь исключается.Разрешить ее можно только после лечения при отсутствии трихомонад у мужа и жены (по окончании 2 очередных менструаций). Профилактика трихомоноза состоит в соблюдении половой гигиены и воздержании от внебрачных половых сношений."
Будьте здоровими!
Відправлено 15 січень 2010 - 17:46
Відправлено 15 січень 2010 - 17:57
Tanya_sun,трихомонаду лікують курсом антибіотиків,які напевно не сумісні з ГВ.Але ви не засмучуйтесь,можливо у вас і нема цієї бяки.А де ви робили аналіз?
Повідомлення відредаговано Лукерія: 15 січень 2010 - 18:00
Відправлено 15 січень 2010 - 18:08
Відправлено 15 січень 2010 - 21:38
Tanya_sun (15.1.2010, 17:46) писав:
Її лікують направду не антибіотиками, але досить токсичними препаратами ( на зразок старого "трихополу")+ свічки+ спринцювання.Все має йти у комплексі. Але з ГВ ці ліки не сумісні.
Тому однозначно перевірте мазок ще раз, і дуже бажано,щоб одночасно аналіз здав і ваш чоловік ( це справді важливо!)

Допомога