Barbarris Vulgais (2.8.2009, 16:39) писав:
Інтернет, ніби чарівне дзеркало, перетвоює всіх на принців і принцес, розповідаємо про себе прикрашену правду або "пускає слину", щоб видаватися кращими, ніж є. Хоча, і фото не сподобалось, і стиль спілкування не ваш, але ж вам лестять, вас хвалять, тут ви ідеальні, ваші поради безцінні.
Цілковита правда. Тим і притягує усіх нас, недосконалих, ота нетовська реалія. І ніц поганого в тому нема...

Якшо комусь подобається - то чому б і ні?

А подобається, бачу, більш ніж багатьом... "Чому б не зробити приємно людині, нехай навіть награно?" - така думка більшості і вона має місце на існування точно так само як і думка тих, кого це дратує ;)
Про "i стиль спілкування не ваш" - також правда. Скажу більше - за моїми спостереженнями - якраз ті форумчани які мають і дотримуються власного стилю спілкування (а їх не так вже й багато) - рідко коли пишуть оті "приторно-солодкі" речі, про які йдеться в темці... хіба коли дійсно знимка, допис, чи шо там, сподобалися
Від себе особисто можу сказати: народ, які би не були форуми, які б не були форумчани - з усіма їх недоліками чи достоїнствами, хай навіть надуманими.... але вони є... і їм подобається спілкуватися один з одним, лестити чи не лестити, писати прямо правду чи просто промовчати... Тай раз вже хтось (читай "ми") залізає шодня в оті нетівські тенета і сидить там годинами, то значить комусь то тре
Hапевнo багато кого багато що дратує, але мало хто наважується писати про це в окремій темці :db: З іншого боку - більшості все-таки це подобається...

то давайте побажаємо побільше позитиву в їх серця!

І нехай вони ніколи-ніколи не сумніваються, шо "солодкі" слова по відношенню до них - щирі...
Barbarris Vulgais, по великому рахунку я тебе розумію... просто дописи такого характеру завжди викликають шквал емоцій і не вітаються, якшо тільки форум не має назви "не_кажи_мені_хто_я_і_я_не_скажу_куди_тобі_йти.com.ua" ;) :D :D
Повідомлення відредаговано Львів'янка: 10 серпень 2009 - 13:53