Так я ще ніколи не шкодувала! Як важко пробачити собі крок з минулого!
Відправлено 29 липень 2009 - 22:11

Популярне повідомлення!
Приблизно через рік, на 6 тижні, я взнала що вагітна... Батьком моєї дитини був одружений чоловік. І розлучитись він не міг. Не міг він і підтримати мене у рішенні залишити дитину. Так само як і батьки. В моєї мами тільки народився хлопчик і ні фінансово ні морально вони підтримати мене не могли. Крім усього рік до того я попала в аварію і зламала собі хребет. і лікарі заборонили мені вагітніти на протязі наступних 3-х років, бо імовірніше всього що мене паралізувало б.
Попри те, що я в сльозах просила усіх про підтримку у рішенні бути мамою, усі настоювали на тому, що це не час.... Усе це зламало мене. Напевно я просто слабка духом....
Ми купили дорогі таблетки (біля 3.5 тис. грн.) які спричиняють аборт і я випила їх так як було вказано... Пішли місячні... Через тиждень я прийшла на огляд і взнала про те, що таблетки не подіяли....
Ось тут всі хором заохали, що це чудо, що такий випадок буває 1 раз із 100, що це знак і так як з дитиною нічого не станеться, що ніяким чином це не нашкодить їй в майбутньому розвитку... І батьки і батько дитини вирішили що підтримають мене усім що мають....
Як я зраділа!!! Так було страшно, але яка я була щаслива ще декілька тижнів! Поки низ живота не почав різати.... Я не могла спати вночі... потім почались виділення дивні, а згодом невеликі кровотечі.
Я звернулась до лікарів по аборту і була повідомлена про те, що після прийому таких таблеток як я випила, дитину лишати не можна! в любому випадку треба робити чистку.
Мене ніби вбили,воскресили і знову вбили!
в той же день я лягла на крісло для операції. Коли я прокинулась від наркозу, хотілось померти! І навіть та дика біль внизу живота не могла порівнятись з тим як боліло щось в серці.
Я так мріяла про це немовля а коли мрія здійснилась я злякалась залишить самотньою.... І мала б я шанс повернути все назад, я б віддала все щоб ніколи не зробити цього кроку!
Відправлено 20 серпень 2009 - 06:24
Відправлено 20 серпень 2009 - 08:27
Відправлено 20 серпень 2009 - 22:07
Лисичка (20.8.2009, 7:24) писав:
Це зовсім не просто. Але Ви праві на всі 100. Дякую Вам, я намагатимусь!!!
Відправлено 06 вересень 2009 - 09:40
Лисичка дуже гарно сказала про прощення самої себе.
А якщо все переосмислити з роками, то небо обов"язково дасть іще шанс.
Відправлено 06 вересень 2009 - 09:52
Відправлено 15 вересень 2009 - 15:37
Відправлено 15 вересень 2009 - 16:02
Відправлено 15 вересень 2009 - 16:12
А от батьки і коханий чоловік.....я повір ніяк не можу їх зрозуміти
Відправлено 15 вересень 2009 - 16:20
Ти зараз шкодуєш, але не факт, що ти б витримала всі випробування долі - виносити, народити дитину самій без підтримки і допомоги. Але звичайно на своїх помилках вчаться - якщо тобі буде дано другий шанс - не упусти його - треба по любому народжувати - тому що діточки це сенс нашого майбутнього життя.
Ти ще знайдеш чудового чоловіка, який тебе полюбить і від якого народиш прекрасну крихітку і ви будете щасливі. А зараз старайся чимось зайнятися корисним - будуй кар'єру, допомагай батькам, насолоджуйся молодістю, розважайся з друзями.
Повідомлення відредаговано Ліньтяйка: 15 вересень 2009 - 16:22
Відправлено 15 вересень 2009 - 16:34
Відправлено 15 вересень 2009 - 16:49
Відправлено 16 вересень 2009 - 11:40
Відправлено 16 вересень 2009 - 12:28
Відправлено 16 вересень 2009 - 12:44
Відправлено 16 вересень 2009 - 13:32
Сочуствствую потере ребенка, но это было твое решение. Так что на родственников не греши. Поступала так как считала нужным. Значит нужен был в первую очередь тот мужчина, но... Чужая семья - дебри!
Жалко что не хватило силы воли и моральных принципов отказаться от таких отношений. Но и ты причинила страдания. Так что плакать над несчастной судьбой не надо, а взять себя в руки и жить дальше. Расскаилась? Ну вот и хорошо. Проси прощения у тех людей, в чью жизнь ты вторгнулась и считай то, что с тобой случилось справедливым наказанием. Тогда и груз саможаления отпадет.
Відправлено 16 вересень 2009 - 13:50
Багато хто думає, що зробити правильний вибір легко, головне - сила волі і моральні принципи, та не дай Бог їм опинитися на вашому місці, коли весь світ проти. Ваше рішення я не підтримую і не виправдовую, але й не підтримую тих хто вважає смерть ненародженої дитини покаранням. Тримайтесь, вірю ви знайдете заспокоєння і обов"язково народите дитинку.
Відправлено 16 вересень 2009 - 16:02
Значить ви так хотіли дитину якщо так вчинили...
Відправлено 16 вересень 2009 - 18:08
В мене дуже схожа історія, але одночас і зовсім не така. Я вже мама гарного здорового малючка. Після народження синочка, на огляді в гінеколога, та мене переконала поставити спіраль. Мов, абортів не робила, та й не надо воно тобі, -так сказала.
Через рік після того,як я поставила спіраль, я дізналася, що вагітна. Це для мене був шок. Чоловік хотів, щоб я зробила аборт, а мені так шкода було моєї лялечки. Він здався, і я пішла ставати на облік.
Я вже мріяла, що буду мамою двох манюсиків, що в них буде невелика різниця у віці, і вони будуть найкращими друзями. Я вже мріяла кормити груддю, вибирала ім'я, думала як я буду сравлятися з двома бешкетниками.
Ставши на облік, мені моя врачиха зробила УЗД, все було добре.
Через кілька днів їй вздумалось витягнути спіраль. (Через спіраль в мене був тонус).
А потім як в страшному сні. Я прийшла до генетиків на УЗД(вже здала кров), і там почула звістку про лімфатичний набряк плоду, на головці не всі кістки, сердце не в нормі. Діагноз: рекомендація преривання вагітності.
На слідуйчий день я пішла на саму страшну операцію в цьому світі. Я вбила свою дитину. Я і досі не можу отямитися, у ві сні пусту коляску катаю. Подивлюсь туди, а там нікого.
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
An_ya, Не судіть, ви не Бог! Кожен має право на помилку, бо тільки цій людині з цим жити!
Відправлено 16 вересень 2009 - 19:58

Допомога

-