Сторінка 1 з 1
Серебріння зубків В яких випадках це необхідно?
Відправлено 11 лютий 2008 - 13:54
Тема красивої і здорової посмішки хвилює кожну мамочку. А разом із нею і те, як правильно доглядати за молочними зубками? Чи можна їх пломбувати, а також яка користь від серебріння.
Ми також постали перед такою проблемою. Після того, як Настюша поломала руку у неї почали портитись зубки. Лікар стоматолог порадив вкрити зубки сріблом, але вибірково. Ми так і зробили тих 2 зубчики посеребрили. Кожних півроку ходим до стаматолога та на черговому прийомі виявилось, що ще 3 зубчика хворі. Результат вибіркове серебріння.
Я такого не розумію, бо знаю малят, яким серебрили усі зубки відразу. Та чи здоровіші ті зубки від такого методу?
Ми також постали перед такою проблемою. Після того, як Настюша поломала руку у неї почали портитись зубки. Лікар стоматолог порадив вкрити зубки сріблом, але вибірково. Ми так і зробили тих 2 зубчики посеребрили. Кожних півроку ходим до стаматолога та на черговому прийомі виявилось, що ще 3 зубчика хворі. Результат вибіркове серебріння.
Я такого не розумію, бо знаю малят, яким серебрили усі зубки відразу. Та чи здоровіші ті зубки від такого методу?
Відправлено 23 лютий 2008 - 12:36
Болюча тема зубів. В малої почали псуватись в 1,8 р., від чого - не зрозуміло. Два зубки запломбували, 2 лікували озоном і покрили фторлаком, а решту пошкоджених - сріблимо кожні 3-4 місяці. Нових дирок не виникає ось уже більше року. Від срібнення зубки чорніють, якщо всі посрібнити- діти потім затероризують, та й змісту немає. Ще здається зуби фторлаком покривають для профілактики, але нам лікар такого не пропонувала.
Відправлено 02 липень 2010 - 21:13
А я чула, що від того що зуби покривають сріблом-потім "постійні" зубчики дуже погані...
Відправлено 02 липень 2010 - 21:38
Franchesk@ (2.7.2010, 22:13) писав:
А я чула, що від того що зуби покривають сріблом-потім "постійні" зубчики дуже погані... 
Що за нісенітниці??

Найщасливіша жінка та, у котрої два імені: перше - Кохана, а друге - Мама!!!
Відправлено 07 лютий 2011 - 23:29
Думаю проблема у недостачі кальцію, у частих прийомах антибіотиків,або наявність полстійного джереля інфекцій.
Поділитися темою:
Сторінка 1 з 1

Допомога