Хочу знову змінити зубну пасту, а то одна на ясна хороша, то на відбілювання, ....хочеться якусь універсальну. Дехто з моїх знайомих пробував Лакалут, кажуть, що марна трата грошей, а дехто в захваті. Багато є в неті, а хочеться почути вашу думку...
Blend-a-med вообще плохая стала, раньше ей чистила, а потом Глистер, сейчас купила Сенсадин, и Лакалут пробывала сразу отбеливала хорошо, а потом перестала нарвиться, раньше было 3 пасты и зубной порошок все довольные были, а сейчас огромный выбор и качества нет, так же как и шампуни
Великие умы обсуждают идеи, средние - обсуждают поступки, а малые - людей
Лакалут щось мені недуже. Як на мене то вже краще Блендамед.
А я відкрила для себе супер-пасту. "Апачі" виробник Росія "АРГО" Мені дуже подобається, користуюся вже , мабуть, рік. Шкода тільки що продається тільки у консультантів (так як Ейвон) та й коштує 28 грн. Але вже краще на чомусь іншому зекономлю, а пасту таки куплю. :D
Коден раз користуюся іншою пастою: бленд-а-мед, колгейт, саніно, лакалут, парадонтакс - і ще купою. Найбільше мені подобалася лакалут відбілююча, а актив - просто жах.
vik100307, я пробувала відбілюючу, дійсно відбілює, мої подруги теж брали. Я й зовсім забула за неї)))
А яка то саме паста?
Користуюсь тепер пастою Кора дуба,бо ясна й так потребують реставрації. Вроді нічо. Довго користувалась Лакалут актів, а потім Лакалут та з дорогих гривень за 50. Вартує свого. Блендамед не підходить,ще Колгейти можуть бути
шукаю роботу на неповний робочий день (поки). Без офіційного працевлаштування. Писати в ПП
До недавна користувалася лише Blend-a-med, а зараз чередую Blend-a-med з Colgate. Я б не сказала, що є якийсь фантастичний результат, але і не є вони дуже погані, як на мене. Лакалут ніколи не пробувала
Дуже подобається мені Колгейт. Блендамет зовсім не підходить, так від неї кровоточать ясна - що це просто жах. А ПАРОДОНТАКС!!!!!! взагалі слів нема.....кошмар!
Ми всією сімєю користуємося пастою "Лєсной бальзам", різними видами, особливо подобається у вигляді гелю. Недавно і доця почала нею чистити зубки. Хороша якість за доступні гроші. І ще, за допомогою цієї пасти вирішила проблему з яснами (кровоточили).