Термокомбінезони міф чи реальність?
Відправлено 11 лютий 2008 - 00:58
І я хочу маленькій запастися на наступний рік. Мене моя знайома з Києва переконує на тоненькі термокомбези від Lenne або Reima.
Я зупинилася на Lenne але мене лякає що вони досить тонкі. Чи має ще хтось досвід використання таких речей у морозні зими?
Відправлено 11 лютий 2008 - 01:02
І я хочу маленькій запастися на наступний рік. Мене моя знайома з Києва переконує на тоненькі термокомбези від Lenne або Reima.
Я зупинилася на Lenne але мене лякає що вони досить тонкі. Чи має ще хтось досвід використання таких речей у морозні зими?
Беріть, не пошкодуєте!!! Я малому на зиму теж ленни візьму, на рейму грошиків шкода. У моїх знайомих у кого діточки постарше носять. Не мерзнуть. Ми й на цю зиму хотіли брати, але малий майже весь час у візочку проводив з бабусею, то взяли з пухом. А для активних діточок термо - це тема.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 11 лютий 2008 - 08:39
Відправлено 11 лютий 2008 - 09:21
Відправлено 11 лютий 2008 - 11:39
Відправлено 11 лютий 2008 - 22:50
Він такий класний червоний з ведмедиком. Напевно озадачу свою київську подругу хай купить а чоловік мій потім привезе як буде у відрядження їхати. Дякую вам за поради дівчатка :-)
Відправлено 12 лютий 2008 - 08:53
Емма (11.2.2008, 22:50) писав:
Він такий класний червоний з ведмедиком. Напевно озадачу свою київську подругу хай купить а чоловік мій потім привезе як буде у відрядження їхати. Дякую вам за поради дівчатка :-)
Емма, у наших Антошках вже теж майже нічого немає нажаль.
Відправлено 12 лютий 2008 - 15:43
Емма (11.2.2008, 22:50) писав:
Носимо Reima другу зиму.Дуже подобається! Останній комбез купили в дитячому магазині Смік, що в універмазі Україна, на площі Перемоги в Києві. Там є і великий вибір Lenne. Знижки 25-30%. Зважте, що у Reima розміри йдуть на один більше 80 на 86 і т.д.
Відправлено 17 лютий 2008 - 20:50
Відправлено 17 лютий 2008 - 21:07
Дивись поки що є в Сміку у Каравані комбінезони Ленне на хлопчиків багато розмірів, на дівчаток менше але трохи теж є. У сміку на позняках є рейма зимня, було декілька курточок 86 розміру, та пару комбінезонів 80, багато 74 розміру, 104 теж був. Ленне є курточки 86 розміру, вони і в каравані теж є, штанів до низ нема :( . В антошках вже нічого нема розпродаж пройшов майже, вже завезли нові коллекції. Так що раджу поспішити і з'їздити у сміки.
Відправлено 18 лютий 2008 - 13:03
Нам подарували, а тепер не знаю, як на щось гірше вже перейти
Доречі, ми вже з нього виросли і я збираюсь його продавати, написано зріст 80, але на 1 рік він завеликий, ми його носили в 2 роки і ще трохи в цю зиму, при зрості 98 :)
Напевно створю тему в оголошеннях
Відправлено 18 лютий 2008 - 14:41
Viktoriya (18.2.2008, 13:03) писав:
Нам подарували, а тепер не знаю, як на щось гірше вже перейти
Доречі, ми вже з нього виросли і я збираюсь його продавати, написано зріст 80, але на 1 рік він завеликий, ми його носили в 2 роки і ще трохи в цю зиму, при зрості 98 :)
Напевно створю тему в оголошеннях
Віка, а я купила 86 розмір комбінезон і от думаю все чи не замалий буде. Причомуу курточка 80 розміру така сама як 86 комбінезон, я вже нічого не розумію в цих реймовських мірках.
Відправлено 18 лютий 2008 - 15:46
Яблучко (18.2.2008, 14:41) писав:
Да, з розмірами у них
Осока (18.2.2008, 15:37) писав:
А ще є інтернет магазин ;)
Відправлено 18 лютий 2008 - 16:56
Відправлено 03 березень 2008 - 01:58
мої діти (5 р.8 міс і 9 міс.) зустрічали зиму в суцільних ленне, а коли виросли з них - перейшли на рейма ТЕК (купили синові куртку і штани, а доці - суцільний). мала всю зиму каталася в автокріслі, встановленому на коляску (у нас quinny), без конвертів і накидок - не мерзла.
добре змивається бруд, не промокають.
до речі, і ленне, і рейма бувають 2 видів.
не знаю, як це розрізняється у ленне, але вони є тонші (Lenne Active), а є товстіші, ніби з наповнювачем (теж пишуть Lenne Active). малий носив тонкий - задоволені.
рейма поділяється на рейма (reima casual) і рейматек (reima TEK). основна різниця - в тканині поверхні: у reima casual вона м'якша, а в reima TEK - більш жорстка, але за рахунок цього досягається більша стійкість до води і бруду. ми брали ТЕК на зиму, а на весну взяли маленькій casual, спробуємо. старшому взяли ТЕК. він в 1,5-2 рази дорожчий за casual, але, як на мене, небезпідставно.
Відправлено 03 березень 2008 - 08:54
В майбутньому буду також шукати такі комбінезони. Дякую дівчата, що надали таку цікаву інформацію.
Я вже думала про такі комбінезони, але нажаль не було в кого спитати.
Відправлено 04 березень 2008 - 11:35
Відправлено 04 березень 2008 - 11:58

Допомога