Токсикоз вагітності Як боролися?
Відправлено 10 лютий 2008 - 23:02

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 10 лютий 2008 - 23:05
Зранку мене нудило буквально пару разів. Так що похвалитися нема чим. Зазвичай знаю, що рекомендують їсти не встаючи з ліжка крекери чи сухарики, щоб зменьшити ранкову слабкість.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 31 березень 2008 - 18:14
Мені трошки допомагає ківі, але ненадовго :( Та й скільки можна того ківі їсти, скоро вже і від нього почне тошнити
Може хтось ще знає якісь чарівні методи? ;)
Відправлено 31 березень 2008 - 18:55
Відправлено 31 березень 2008 - 20:29
Відправлено 31 березень 2008 - 21:06
думаю ,кожній вагітній треба знайти щось своє (до смаку)
Відправлено 01 квітень 2008 - 11:00
Відправлено 01 квітень 2008 - 11:25
Відправлено 01 квітень 2008 - 13:08
А потім почалась печія....
Тоді здавалось що це все дуже вже дістало, а зараз розумію, що це не так і страшно, проходить і легко забувається. Хоча трохи залишився острах - наступного разу буде так само?
Відправлено 01 квітень 2008 - 13:36
У мене токсикоз був до 16 тижня включно.Один раз в день обов"язково була рвота, нудило постійно, не лише від запахів а і від вигляду продуктів, схудла на 3 кг (це при моїй нормальній вазі в 49 кг), допомагала лише вода з лимоном без цукру, і то тільки трошки легше ставало...
А потім почалась печія....
Тоді здавалось що це все дуже вже дістало, а зараз розумію, що це не так і страшно, проходить і легко забувається. Хоча трохи залишився острах - наступного разу буде так само?
[/quote
Мене так само токсикоз замучив. Я вже нічого не хотіла. Ще й тиск так впав, що з ліжка встати не могла. Зараз я на 15 тижні, вже таких страшних відчуттів немає, але в машині закачує. Казав лікар, що можливий такий стан до перших рухів малюка. Так що я вже чекаю-не дочекаюся...
Відправлено 01 квітень 2008 - 14:12
Відправлено 01 квітень 2008 - 15:03
Відправлено 01 квітень 2008 - 22:14
Цього разу мені було значно легше,але все одно тошнило три місяці.Та розслаблятися я не могла,бо треба було на роботу ходити.А працюю я в такому місці,де запахів "практично" немає-в кафе :D І схудла я тільки на 2 кг.
Відправлено 02 квітень 2008 - 08:46
Відправлено 02 квітень 2008 - 12:03
Різним "пузікам" до смаку різне, тому треба старатись щось зїсти не встаючи - сухарики, пряники і т.д. Головне дати щось жолудку для роботи.
Від печії добре помагають сире гарбузове насіння чи прості пластівці (кукурудзяні чи "геркулес").
Мій малюк народився з довгим чорним волоссячком - всі лікарі і медперсонал питали чи в мене була печія. Існує думка що ріст волосся у карапуза супроводжується печією.
Відправлено 02 квітень 2008 - 13:47
Але які то все дрібниці скажу я вам, якщо мати почуття гумору :) зараз я згадую цей токсикоз і печію і багато іншого із посмішкою, та власне і тоді намагалася знайти хоч щось смішне у кожній ситуації, бо інакше з глузду з"їдеш.
Відправлено 02 квітень 2008 - 13:52
Відправлено 02 квітень 2008 - 15:04
Зараз в мене постійна нудота,згадаю що їла вчора і вже тошнить,хоча рвоти немає.Здається хочеться соку, випила трошки,потім вже на нього дивитись не можу.
Відправлено 17 квітень 2008 - 20:56

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках

-