Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Чому Бог не дає дітей? - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Чому Бог не дає дітей? Спроба зрозуміти Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Осока 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 10 лютий 2008 - 15:04

Уявімо ситуацію: перед кабінетом гінеколога дві жінки. Одна прийшла вже на десятий аборт. А інша десять років ходить, бо не може завагітнити... Чому іноді Бог не дає дітей тим, хто хоче цього найсильніше? Що цим хоче сказати? Чому навчити? Як пояснити ситуації, коли жінки, які за показаннями лікарів не можуть ніколи мати дітей, народжують здорових гарних діточок? (У всіх на вустах приклад з відомою українською гімнасткою, яка всиновила дитину, а через декілька місяців дізналась про свою вагітність). Як думаєте Ви?
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 10 лютий 2008 - 15:19

Іноді Бог карає людей за їхні гріхи. Іноді за гріхи батьків повинні розплачуватись діти, і тому вони не можуть мати потомство (аж до сьомого коліна).
Але я ніколи на зрозумію, чому Бог посилає дитину жінці, яка вже кілька разів робила аборт...
Це просто жахливо!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 лютий 2008 - 15:33

Дуже влучно було згадано приклад Подкопаєвої. Адже вона теж спочатку проходила усілякі сеанси лікування, і лише після того як взяла дитинку на усиновлення, Бог як подяку подарував їй ще одного ангела.
На мою думку, всі негаразди у нашому житті стаються саме для того щоб ми були сильнішими. Адже коли нам добре? лише після того, коли ми пізнали, що таке погано.
Ви думаєте, тій жінці яка робить вдесяте аборт добре? Зараз мабуть, так, але потім коли їй захочеться мати дитинку, навряд чи це стане для неї можливим. Бо коли добре - треба цьому радіти, а не шукати чогось кращого. Що ж до тієї яка не може мати тих самих діточок, може їй слід продивитись ще раз, детальніше своє життя, може колись вона також зробила щось не таке вже хороше, через що й її карма заважає досягнути отого щастя материнства.
Адже безгрішних серед нас немає.
ще раз кажу усілякі невдачі у нашому житті для того й існують, щоб ми озирнулись на наше минуле і зробили майбутнє кращим.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Golka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 10 лютий 2008 - 23:11

Ви знаєте, в житті багато ситуацій, коли задаєш собі питання "Чоту так?", "Чому зі мною?", "невже я заслужив на таке?" інколи абсолютно не зрозуміло чому Бог так розпорядився?просто треба прийняти ситуацію і надіятися на чудо, робити добрі справи, допомагати бідним, молитися і чекати на Боже благословення!
знаєте, недавно по телику дивилась телепередачу, жінка розповідала, що з чоловіком живуть вже багато років, але діточок не мають і не можуть мати (лікари поставили діагноз "безпліддя"). І одного разу перед Різдвом Вона збила машиною на вулиці безпритульного, забрала його додому, нагодувала, вони разом певечеряли на Святвечір. Через місяць жінка дізналася, що вона вагітна. Героїня впевнена, що це Брже чудо. отакі бувають дива...
на мою думку, випадок з Подкопаєвою, теж приклад Божого дива...
до речі, приклад з моєї родини. моя тітка не могла мати дітей майже 20 років, Вона вже практично змирилася з тим.. але в 42 роки вона таки народила синочка!
так що, мабуть, все ж таки варто молитися Богові і надіятися!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 лютий 2008 - 14:03

Молитися до Бога і не вірити лікарям які категорично ставлять діагноз безпліддя.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 13 лютий 2008 - 09:07

Один лікар мені сказав: ставити категоричний діагноз безпліддя можна тільки в тому разі, коли відсутні репродуктивні органи. Отже, надіє є!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галина 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 лютий 2008 - 11:48

Перегляд повідомленняAntic (10.2.2008, 15:19) писав:

Іноді Бог карає людей за їхні гріхи. Іноді за гріхи батьків повинні розплачуватись діти, і тому вони не можуть мати потомство (аж до сьомого коліна).
Але я ніколи на зрозумію, чому Бог посилає дитину жінці, яка вже кілька разів робила аборт...
Це просто жахливо!

Господь не карає людей, Він можливо, саме через це хоче, щоб людина до нього наблизилась, подивилась на своє життя та встала на вірний шлях. Як часто ми забуваємо подякувати Богу за те добро, яке Він нам надсилає!!! А якщо щось стається погане, то ми нарікаємо на Бога "Чому Він це допустив і чому саме зі мною?". Але в багатьох випадках своїх негараздів - є винні ми.
Потрібно молитись, розкаятись у своїх гріхах у таїнстві Сповіді, приймати часто Святе Причастя і я цілком впевнена в тому, що Господь це вислухає і виконає наші побажання.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Kim 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 лютий 2008 - 13:58

Моїй знайомій лікарі сказали, що вона ніколи не завагітніє. За сімейними обставинами вона всиновила хлопчика своєї сестри. Через 3 роки я дізнаюсь, що вона народила також сина. Чудеса бувають, адже Бог благословив її за такий вчинок.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Annette 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 травень 2008 - 10:23

Є багато прикладів. кои лікарі помиляються з діагнозом "безпліддя".
З одною моєю подругою сталася просто вражаюча історія. під кінець першої вагітності в неї почалися передчасні пологи і вона народила хлопчика. Він помер, а в неї почалися ускладнення. діагноз був "безпліддя". Але в неї дуже розумний чоловік, сам лікар, він забрав її додому, нічого не розповіши про діагноз. Прсто сказав: "Все буде добре!". Зараз вона мама сімох(!) чудових діточок.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   musia_79 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 вересень 2008 - 23:06

А чому Бог так довго не давав дітей Йоакиму і Анні, а в пізній старості у них народилася Діва Марія?
А чому Бог так довго не давав дітей Захарії і Єлизаветі, а в пізній старості у них народився Іван Хреститель?
Тому що Бог знає, що робить і для чого це йому потрібно. Ми не здатні цього розуміти...
My Signature
Зображення Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Світланkа 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 вересень 2008 - 08:30

Дуже гарно висловилась Галина,і це правда - Бог ніколи не карає,ми самі винні у своїх бідах. Все залежить від того,наскільки є сильною наша віра,бо чим дальше ми від Бога - тим ближче до нас сатана.
А на рахунок того,чому дехто не має дітей,то це мабуть теж якийсь знак зверху,щоб можливо ті дітки,від яких відмовляються,теж мали хорошу сім"ю. В мене є одна знайома,зрозуміти яку я не можу. Вона не може мати дітей,робила безліч операцій по штучному заплідненню,і все марно. В неї вже яйники не витримали тих стимуляцій,і вона залишилась з половиною одного яйника. Шансів завагітніти в такій ситуації небарато,але вона знову іде на стимуляцію,знову робить штучне. Так от я ії і кажу,не муч себе і свій організм,бо вона вже тих операцій перенесла,жах просто.То розрив яйника,то внутрішня кровотеча. Кажу їй,візьміть собі поки ще молоді з чоловіком дитинку новонароджену,і ти її полюбиш,бо неможливо не полюбити таке маленьке щастя.Так вона не хоче,бо каже що то буде НЕ ЇЇ дитина,і вона ніколи не зможе ту дитину любити так як свою. Дякувати Богу,я ніколи не буду на її місці,але я б в такому випадку напевне все ж таки всиновила дитину.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Оленка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 вересень 2008 - 09:40

Аж не віриться, але статистика каже, що кожна 5 сімя не може мати дітей. Я подумала і дійсно, лише на моїй вулиці, серед моїх сусідів 4 молодих сімей мають діток, а 5 сімя бездітна. І дивлячись на ту жінку, яка ще молода, красива, добре забезпечена, з люблячим чоловіков, нібито й щаслива зовні. Але коли бачиш, як вона дивиться на сусідських діток, то серце болить, бо лише можна здогадатись, яка вона нещасна.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Руденька 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 вересень 2008 - 10:36

Мені 30, а дітей все ще немає ( вірніше не було). Останні 2 роки займалась вихованням чужої дівчинки з родини де батьки пили. Протягом 3 місяців поховала її батьків, зараз оформлюю дівчинку на себе....і на минулому тижні взнала що я вагітна!!!! Тепер буду мати двох дітей..... :give_heart:
Я думаю що не мож :на опускати руки, Бог все бачить і про всіх пам ятає.
My Signature
Зображення
Щоб освітлювати світлом інших, треба носити сонце в собі:)
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 вересень 2008 - 10:58

Перегляд повідомленняРуденька (5.9.2008, 11:36) писав:

Мені 30, а дітей все ще немає ( вірніше не було). Останні 2 роки займалась вихованням чужої дівчинки з родини де батьки пили. Протягом 3 місяців поховала її батьків, зараз оформлюю дівчинку на себе....і на минулому тижні взнала що я вагітна!!!! Тепер буду мати двох дітей..... :give_heart:

Колись читала , що якщо немає дітей у сім ї- таким чином перекривається родова лінія за попередні гріхи.маю на прикладі одну порядну сім ю , обом в якій вже за 40, точних причин безпліддя не встановлено .Але мати жінки з цієї сім ї все життя пропрацювала гінекологом в одному з львівських райцентрів і характеризувалась як хороший спеціаліст по абортам.І ще один випадок із також знайомою сім єю_одружені 20 років, дітей не було, причини- не відомі. В певний період вони вирішують взяти маля з пологового.А за два місяці після того дізнаються про власну вагітність.Так у віці 40 років ( а чоловіку вже було 50) жінка стала мамою одразу 2 дочок -власної і прийомної).
а щодо безплідності пар- статистика направду страшна.із чотирьох сімей , з якими дуже дружна наша в однієї немає діток. з такою ж проблемою стикнулась і моя співробітниця, яка "облазила" вже усіх лікарів- правда їй лише 26 ,так що надія ще є. ще одна знайома сімейна пара , яким "немного за 30" ,на щастя, зараз очікують малюка після прцедури штучного запліднення.
треба надіятися і вірити... І дуже-дуже просити у Бога.....
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   musia_79 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 вересень 2008 - 11:15

Мені 30, а дітей все ще немає ( вірніше не було). Останні 2 роки займалась вихованням чужої дівчинки з родини де батьки пили. Протягом 3 місяців поховала її батьків, зараз оформлюю дівчинку на себе....і на минулому тижні взнала що я вагітна!!!! Тепер буду мати двох дітей..... :ireful:

Руденька, вітаю, уявляю собі вашу радість :bye:
Бажаю вам щастя!!! :bye:
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сеструлька 

• Дока
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 вересень 2008 - 11:21

Действительно, сейчас столько несчастных бездетных пар...да и вообще не ясно почему так жизнь складывается. Упоминала уже где-то свою куму. Сейчас ей 31 год, была 5 лет в браке и как не старались, не лечились, а деток так и не дал Бог. Как только они разъехались она забеременела(от него, они встречались зимой короткое время, пытались начать сначала всё) и теперь ей скоро рожать и будет она сама воспитывать своего малыша, а он помогать не собирается ни материально, ни физически...
My Signature
Зображення - перчинка форуму!
мои тортики
ВСЁ ПОЛУЧАЕТСЯ ТОЛЬКО У ТЕХ, КТО НИЧЕГО НЕ ДЕЛАЕТ!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 вересень 2008 - 12:07

Мені 30, а дітей все ще немає ( вірніше не було). Останні 2 роки займалась вихованням чужої дівчинки з родини де батьки пили. Протягом 3 місяців поховала її батьків, зараз оформлюю дівчинку на себе....і на минулому тижні взнала що я вагітна!!!! Тепер буду мати двох дітей..... :ireful:

Ти просто молодчинка! Я в захопленні!
Щастя тобі і твоїм діткам.
Усе буде добре.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   АМА 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 вересень 2008 - 12:29

Хочу також сказати кілька слів на цю тему. Насправді існують різні думки, що Бог карає за гріхи наші, за батьківські, іноді кажуть може покарання відбиватись до 7-го коліна, також, що не Бог карає, а самі ми винні, але бувають люди які ні в чому не винні, і карати їх немає за що, тоді - це випробування. Дуже часто Бог просто посилає людині випробування, через яке людина ніби очищається і стає кращою, десь змінює своє життя, переосмислює. Кажуть кого Бог любить, тому посилає різні випробування. Насправді, не тільки безпліддя, але і багато інших хворіб іноді зустрічаються людям, через які вони повертаються саме до Бога і переосмислюють своє життя. Іноді тільки тяжке захворювання, або якась трагедія чи біда може повернути людину до істинни. Чому так, багато хто скаже, що Бог жорстокий і т.д., але насправді нам цього не збагнути, залишається вірити, бо як то кажуть - по вірі вашій і дасться вам.
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Натусiк 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 07 жовтень 2008 - 15:25

Хочу розповісти одну історію.У мене був двоюрідний брат,який помер 10 років тому,мав сім"ю,дружину і доньку,але розвівся,бо дружина зрадила.У другому шлюбі дітей не було.Про похорон ми доньку повідомили , але вона не приїхала.І більше ми про ню ніколи не чули.Вчора телефоную додому і дізнаюся,що братова донька з матір"ю приїхали на могилу до батька.А причина ось яка:у цієї дівчини народилося двоє діток і обоє померли і через деякий час її чоловікові сниться сон,що якись незнайомець каже ,що це він забрав до себе діток,бо йому там сумно і за нього забули.Коли дружина показала фотографію батька він сказав ,що у сні він розмовляв з цією людиною.Тепер вони приїхали на могилу просити прощення.В мене аж коси диба стають :blink: Все-таки пов"язано у цьому світі багато речей про які ми часто навіть не задумуємося!
My Signature
"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Іннуся 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 07 жовтень 2008 - 16:14

Перегляд повідомленняAntic (10.2.2008, 16:19) писав:

Це просто жахливо!
погоджуюсь з вами на всі 100%.А чому посилає Бог тій жінці знову дитинку?та мені здається,щоб перевірити цю жінку чи покається вона і зрозуміє що це ВЕЛИКИЙ ГРІХ!я незнаю чи я правильно думаю,але мені здається і та жінка,яка немає діточок-теж первірка Богом чи буде вона молитись,чи буде проклинати Бога ...
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів