Чому Бог не дає дітей? Спроба зрозуміти
Відправлено 10 лютий 2008 - 15:04
Відправлено 10 лютий 2008 - 15:19
Але я ніколи на зрозумію, чому Бог посилає дитину жінці, яка вже кілька разів робила аборт...
Це просто жахливо!
Відправлено 10 лютий 2008 - 15:33
На мою думку, всі негаразди у нашому житті стаються саме для того щоб ми були сильнішими. Адже коли нам добре? лише після того, коли ми пізнали, що таке погано.
Ви думаєте, тій жінці яка робить вдесяте аборт добре? Зараз мабуть, так, але потім коли їй захочеться мати дитинку, навряд чи це стане для неї можливим. Бо коли добре - треба цьому радіти, а не шукати чогось кращого. Що ж до тієї яка не може мати тих самих діточок, може їй слід продивитись ще раз, детальніше своє життя, може колись вона також зробила щось не таке вже хороше, через що й її карма заважає досягнути отого щастя материнства.
Адже безгрішних серед нас немає.
ще раз кажу усілякі невдачі у нашому житті для того й існують, щоб ми озирнулись на наше минуле і зробили майбутнє кращим.

Відправлено 10 лютий 2008 - 23:11
знаєте, недавно по телику дивилась телепередачу, жінка розповідала, що з чоловіком живуть вже багато років, але діточок не мають і не можуть мати (лікари поставили діагноз "безпліддя"). І одного разу перед Різдвом Вона збила машиною на вулиці безпритульного, забрала його додому, нагодувала, вони разом певечеряли на Святвечір. Через місяць жінка дізналася, що вона вагітна. Героїня впевнена, що це Брже чудо. отакі бувають дива...
на мою думку, випадок з Подкопаєвою, теж приклад Божого дива...
до речі, приклад з моєї родини. моя тітка не могла мати дітей майже 20 років, Вона вже практично змирилася з тим.. але в 42 роки вона таки народила синочка!
так що, мабуть, все ж таки варто молитися Богові і надіятися!
Відправлено 11 лютий 2008 - 14:03
Відправлено 13 лютий 2008 - 09:07
Відправлено 14 лютий 2008 - 11:48
Antic (10.2.2008, 15:19) писав:
Але я ніколи на зрозумію, чому Бог посилає дитину жінці, яка вже кілька разів робила аборт...
Це просто жахливо!
Господь не карає людей, Він можливо, саме через це хоче, щоб людина до нього наблизилась, подивилась на своє життя та встала на вірний шлях. Як часто ми забуваємо подякувати Богу за те добро, яке Він нам надсилає!!! А якщо щось стається погане, то ми нарікаємо на Бога "Чому Він це допустив і чому саме зі мною?". Але в багатьох випадках своїх негараздів - є винні ми.
Потрібно молитись, розкаятись у своїх гріхах у таїнстві Сповіді, приймати часто Святе Причастя і я цілком впевнена в тому, що Господь це вислухає і виконає наші побажання.
Відправлено 14 лютий 2008 - 13:58
Відправлено 10 травень 2008 - 10:23
З одною моєю подругою сталася просто вражаюча історія. під кінець першої вагітності в неї почалися передчасні пологи і вона народила хлопчика. Він помер, а в неї почалися ускладнення. діагноз був "безпліддя". Але в неї дуже розумний чоловік, сам лікар, він забрав її додому, нічого не розповіши про діагноз. Прсто сказав: "Все буде добре!". Зараз вона мама сімох(!) чудових діточок.
Відправлено 04 вересень 2008 - 23:06
А чому Бог так довго не давав дітей Захарії і Єлизаветі, а в пізній старості у них народився Іван Хреститель?
Тому що Бог знає, що робить і для чого це йому потрібно. Ми не здатні цього розуміти...
Відправлено 05 вересень 2008 - 08:30
А на рахунок того,чому дехто не має дітей,то це мабуть теж якийсь знак зверху,щоб можливо ті дітки,від яких відмовляються,теж мали хорошу сім"ю. В мене є одна знайома,зрозуміти яку я не можу. Вона не може мати дітей,робила безліч операцій по штучному заплідненню,і все марно. В неї вже яйники не витримали тих стимуляцій,і вона залишилась з половиною одного яйника. Шансів завагітніти в такій ситуації небарато,але вона знову іде на стимуляцію,знову робить штучне. Так от я ії і кажу,не муч себе і свій організм,бо вона вже тих операцій перенесла,жах просто.То розрив яйника,то внутрішня кровотеча. Кажу їй,візьміть собі поки ще молоді з чоловіком дитинку новонароджену,і ти її полюбиш,бо неможливо не полюбити таке маленьке щастя.Так вона не хоче,бо каже що то буде НЕ ЇЇ дитина,і вона ніколи не зможе ту дитину любити так як свою. Дякувати Богу,я ніколи не буду на її місці,але я б в такому випадку напевне все ж таки всиновила дитину.
Відправлено 05 вересень 2008 - 09:40
Відправлено 05 вересень 2008 - 10:36
Я думаю що не мож :на опускати руки, Бог все бачить і про всіх пам ятає.
Відправлено 05 вересень 2008 - 10:58
Руденька (5.9.2008, 11:36) писав:
Колись читала , що якщо немає дітей у сім ї- таким чином перекривається родова лінія за попередні гріхи.маю на прикладі одну порядну сім ю , обом в якій вже за 40, точних причин безпліддя не встановлено .Але мати жінки з цієї сім ї все життя пропрацювала гінекологом в одному з львівських райцентрів і характеризувалась як хороший спеціаліст по абортам.І ще один випадок із також знайомою сім єю_одружені 20 років, дітей не було, причини- не відомі. В певний період вони вирішують взяти маля з пологового.А за два місяці після того дізнаються про власну вагітність.Так у віці 40 років ( а чоловіку вже було 50) жінка стала мамою одразу 2 дочок -власної і прийомної).
а щодо безплідності пар- статистика направду страшна.із чотирьох сімей , з якими дуже дружна наша в однієї немає діток. з такою ж проблемою стикнулась і моя співробітниця, яка "облазила" вже усіх лікарів- правда їй лише 26 ,так що надія ще є. ще одна знайома сімейна пара , яким "немного за 30" ,на щастя, зараз очікують малюка після прцедури штучного запліднення.
треба надіятися і вірити... І дуже-дуже просити у Бога.....

"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
Відправлено 05 вересень 2008 - 11:15
Руденька, вітаю, уявляю собі вашу радість
Бажаю вам щастя!!!
Відправлено 05 вересень 2008 - 11:21
Відправлено 05 вересень 2008 - 12:07
Ти просто молодчинка! Я в захопленні!
Щастя тобі і твоїм діткам.
Усе буде добре.
Відправлено 05 вересень 2008 - 12:29
Відправлено 07 жовтень 2008 - 15:25

"Все, що існує на світі, колись було мрією". К. Сендберг
Поганий правопис розвиває уяву
Відправлено 07 жовтень 2008 - 16:14
Antic (10.2.2008, 16:19) писав:
Це просто жахливо!

Допомога

-