Сподіваюся модератори не видалять цю темку. Я бачу тут навчаються роботі у фото шопі та створенню сайтів. Я сама вже 3 роки займаюся створенням сайтів і знаю наскільки важливо показувати свої роботи на огляд публіки для оцінки. Тому що тільки так можливо вдосконалювати свої уміння, бо сам ніколи не помітиш своїх помилок :D
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Я сама за допомогою вашого форуму зробила сайт, зовсім недавно за шаблоном. Дуже багато питань виникає, основні з них: як дізнатися кількість відвідувачів на сайті і як його зареєструвати у пошувиках? Похвалюся сайтом - mebly ХО ЮА.
Можна я трохи покритикую. Ви марно втулили такі великі картинки у шапку сайта інформація губиться зовсім. Роблячи сайт треба використовувати правило 3-х кліків. Якщо користувачеві потрібно зробити більше трьох кліків щоб отримати корисну інформацію, сайт не матиме успіху.
- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4:16) There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle. (Albert Einstein)