Домашні сосиски дешево, сердито і смачно
Відправлено 23 липень 2009 - 23:26
кілограм жирної свинини, перемолоти її у блендері, щоб на вигляд була як у куплених сосисках. Добавити величеньку цибулину і також дрібно перемолоти. Сюди ж додати стакан піджареної до золотистого кольору муки, стакан молока, п’ять яєць. Усе це солимо, перчимо, добре перемішуємо і начиняємо в тонку свинячу кишку (продають в мясних рядах, головне добре помити).
Із кілограма виходить 30 невеличких сосисок. Їх закладається в морозилку, а потім або 5хв вариться (увага - мясо сіріє бо без хімії), або смажиться на жирі у духовці на невеличкому вогні протягом 20 хв....
А які ви знаєте рецепти?
Відправлено 25 липень 2009 - 23:29
можна один раз. зробити та зїсти...
але, пражене борошно, сирі яйці та молоко заморожувати? :db:
(це не моделіст - конструктор "Юний кухар")
Відправлено 26 липень 2009 - 21:23
А мене, до речі, здивувала назва теми, а саме "дешево і сердито" :) Не думаю, що приготування сосисок з якісного м'яса - то дешево і сердито, а навпаки однозначно дорожче ніж сосиски з паперу чи сої в магазині, і 100 відсотків, що смачніше і надійніше.
Я б задоволенням навчилась як їх робити (ну, або татуся свого попросила ;) ), бо сосиски в принципі люблю, але не пам'ятаю коли востаннє купувала їх в Україні.
Відправлено 26 липень 2009 - 21:57
Відправлено 26 лютий 2011 - 10:33
Відправлено 26 лютий 2011 - 11:16
Відправлено 17 квітень 2011 - 15:07
Відправлено 29 квітень 2011 - 12:24
мололи мясо спочатку в мясорубці, а тоді в блендері, так справді виходить маса схожа як в магазинних сосисках. єдине ще коли начиняти масою кишку, треба пильнувати, щоб вона лишалась дуже мякою, бо при варінні буде тріскати. варити їх треба однозначно довше, ніж 5 хв. а найкраще обварити і потім трішки обсмажити, буде гарний колір.
Відправлено 29 квітень 2011 - 12:45
Відправлено 29 квітень 2011 - 12:48
беру мясний фарш та нарізану шматочками курятину (обрізаю мяско з бедер), додаю спеції, яйця,молок, часник та кмин і добре вимішую. Тоді запихаю цю масу в кику і завязую маленькі ковбаски. Запікаю в духовці 20хв. Мій синок наминає їх за дві щічки, хоча мяса і не дуже любить.

Допомога