З коханим ми були одружені вже пів року. І от святкуючи таку дату, ми захотіли створити плід нашого кохання! Сталося, як і бажалося! Вже через місяць я відчула, що вагітна!!!!!
9 місяців пролетіли дуже повільно і миттєво водночас! Солодкі 9 місяців очікування, переживань, планів на майбутнє, турботи коханого та ворушіння маленького синочка, що ріс і розвивався всередині мене! З 4 місяца ми почали ходити до басейну, що дуже допомогло при пологах! Останнього разу хлюпали животик за тиждень до пологів!
ПДП у мене був 12 жовтня... на це ж число припадав і попередній захист диплому! ) Я сподівалася захиститися ще з животиком. 9 жовтня зібралася до університету завезти на кафедру підшитий диплом. А перед цим між іншим заскочити до моєї лікарки в пологовий будинок для огляду. Таня (так її звати) змінилася на обличчі та запитала - Оксан, а ти маєш із собою постіль?! Я - ні! А треба вже лягати на зберігання так, як відкриття 2 пальці, сьогодні-завтра народжуватимеш!
Важко описати мій стан, я в шоці!!!!!!!!! Які пологи, невже вже час?????
Я відпосилася додому, сказавши, що завтра буду зрання! Весь день я була занепокоїна. Тато відвіз мене до універу на машині, та я хвилювалася дуже! Щось тягнуло, кололо та і взагалі просто колотило від страху!!!
Увечері вдома я зробила всі "жіночі" справи для пологів, окрім звісно ж клізми
Зранку прибули в пологовий. Перший день в лікарні минув спокійно, тому увечері я втікла ночувати додому. Зранку прокинулася від перейми і з думкою, що вже почалося, "полетіла" в лікарню! Але, нічого, відкриття як і було 2 пальці.
В обід того ж дня почало тягнути в попереку з періодичністю. Але я все боялася зізнатися собі, що це вже ВОНО! До вечора перейми ставали сильнішими, але ще не такими чіткими. Тим паче, народжувати мені було вперше і я ще нічого про це не знала.
Увечері ми поїхали до свекрухи на вечерю, і за столом тамуючи біль, що вже почав давати про себе знати, я наминала смачний салат і домашню курочку! :D
Вдома ми були близько 10. Дивилися телевізор та я намагалася вязати носочки для синочка! Рахувала перейми.....
О 12 ночі ми пішли спати, але я так і не змогла заснути, інтервал вже 10 хвили, далі 8.....Боже!!!!!! Точно народжую, нарешті збагнула! Чоловікові - сонечко, почалося! Він розплющив очі і побачив як я вишу над ним та тру собі спину!

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках