Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Поява на світ коханого Янголятка-Назарчика - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Поява на світ коханого Янголятка-Назарчика або Як Біль перетворилася на Щастя!))) Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Красунечка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 09 лютий 2008 - 12:22

Моя вагітність.... Вона була легкою! Незапланованою, але такою Бажаною! :wub:
З коханим ми були одружені вже пів року. І от святкуючи таку дату, ми захотіли створити плід нашого кохання! Сталося, як і бажалося! Вже через місяць я відчула, що вагітна!!!!! :wub:
9 місяців пролетіли дуже повільно і миттєво водночас! Солодкі 9 місяців очікування, переживань, планів на майбутнє, турботи коханого та ворушіння маленького синочка, що ріс і розвивався всередині мене! З 4 місяца ми почали ходити до басейну, що дуже допомогло при пологах! Останнього разу хлюпали животик за тиждень до пологів! :wub:
ПДП у мене був 12 жовтня... на це ж число припадав і попередній захист диплому! ) Я сподівалася захиститися ще з животиком. 9 жовтня зібралася до університету завезти на кафедру підшитий диплом. А перед цим між іншим заскочити до моєї лікарки в пологовий будинок для огляду. Таня (так її звати) змінилася на обличчі та запитала - Оксан, а ти маєш із собою постіль?! Я - ні! А треба вже лягати на зберігання так, як відкриття 2 пальці, сьогодні-завтра народжуватимеш!
Важко описати мій стан, я в шоці!!!!!!!!! Які пологи, невже вже час????? :bad:
Я відпосилася додому, сказавши, що завтра буду зрання! Весь день я була занепокоїна. Тато відвіз мене до універу на машині, та я хвилювалася дуже! Щось тягнуло, кололо та і взагалі просто колотило від страху!!!
Увечері вдома я зробила всі "жіночі" справи для пологів, окрім звісно ж клізми :cool:
Зранку прибули в пологовий. Перший день в лікарні минув спокійно, тому увечері я втікла ночувати додому. Зранку прокинулася від перейми і з думкою, що вже почалося, "полетіла" в лікарню! Але, нічого, відкриття як і було 2 пальці.
В обід того ж дня почало тягнути в попереку з періодичністю. Але я все боялася зізнатися собі, що це вже ВОНО! До вечора перейми ставали сильнішими, але ще не такими чіткими. Тим паче, народжувати мені було вперше і я ще нічого про це не знала.
Увечері ми поїхали до свекрухи на вечерю, і за столом тамуючи біль, що вже почав давати про себе знати, я наминала смачний салат і домашню курочку! :D
Вдома ми були близько 10. Дивилися телевізор та я намагалася вязати носочки для синочка! Рахувала перейми.....
О 12 ночі ми пішли спати, але я так і не змогла заснути, інтервал вже 10 хвили, далі 8.....Боже!!!!!! Точно народжую, нарешті збагнула! Чоловікові - сонечко, почалося! Він розплющив очі і побачив як я вишу над ним та тру собі спину! :bad: оце так видовище!
My Signature
Зображення
  • 4
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 лютий 2008 - 20:44

:smile: І от ми вже мчимося до пологового будинку! По дорозі телефоную мамі - Вже почалося!......сама не вірю своїм словам.....Далі лікарю (вона правда просить, аби подивилася черговий лікар, адже напередодні вранці я також гадала, що народжую :D ).
В лікарню потрапила нишком, адже я вже лежала в них і не мала права йти додому :blush: Не роздягаючись, але одягнувши капці, розбудила акушерку. Вона була вкрай здивована, чого це породілля стоїть серед ночі в светрі та штанах.
Знайшли чергового лікаря і вона, позіхаючи, констатувала факт - так, народжуєте.......... :wacko3: я мало не впала з крісла, ноги дуже тряслися, сльози наверталися на очі - я ж так цього чекала, та певно, ще дужче цього боялася!
Акушерка повела мене на диво-процедуру під назвою клізма! Дівчата, це щось!!!!!!!!!!!!!!!!! :rofl: відчуття не передати! Всі тяжкі перейми забулися на якийсь період, я була на одинці зі своєю вечерею...а зїла я напередодні багато! :rofl:
і от ми вже прямуємо до "" До пологового" відділення! Акушерка залишила мене в кімнаті з якоюсь дівчиною, яка також народжувала. І та 2 години розповідала мені якісь безглузді історії зі свого життя, а я лежала і думала - Боже, як же їй пощастило, її перейми "не беруть", а я тут підпираю батарею......але невдовзі лікар повідомила їй, що вона не народжує, це тренувальні перейми, і та пішла спати....на годиннику близько 3 ночі, Таня (лікар) вже є, мені спокійніше. Рахуємо перейми та інтервали - кожна перейма вже 45-50 сек., а інтервал 4, а потім 3 хвилини......процес іде!
Мій коханий та моя мама вартують під вікнами та телефонують мені що 10 хвилин, питають "як ти, сонечко?"...Ну як я можу бути, - кажу,- я ж народжую!!!!! :ireful:
"Ти - мій герой, я так пишаюсь тобою кохана!!!!" - вже легше, чоловік ніби поруч......і лиш в цей момент я згадала, що ми збиралися народжувати разом. :D
Далі відповідати на дзвінки не можу, вже важко.... рідні починають телефонувати лікарю. Вона благала їх іти додому спати, але вони не слухались...та мені від того було легше.
Десь о 5-ій прокололи пузир, відійшли води....як не дивно, та це було зовсім не боляче!
І тут почалося саме важке..... почалося щось подібне до потуг, але відкриття було 8 пальців, на крісло не можна. Лікар, аби не стимулювати, почала руками розтягувати мене...... :36_1_25: Боже, відчуття просто жах! До цих пір я мовчала, лікар - мамина подруга, мені було не зручно кричати, Таня навіть дивувалася потім,як це я так могла триматися.....але тут мене порвало, просто сил не було терпіти......а відкриття все немає і потуг також. Так я чекала десь 2 години....мені дозволили походити, потім знову лежала на спині. На бік не дозволяли перевертатися, оскільки так процес буде ще повільнішим......І ось нарешті відкриття 9,5!!!!!!! :lol: Можна прямувати на крісло до пологової зали.
Прийшли потуги.....ннароджувала я разом з усім відділенням, всі медсестри і лікарі прийшли на допомогу, бо малюк показував голівку, але перед 3 потугою тікав, я тужилася неправильно :36_1_10: Акушерка була дуже хороша, все робила так, аби я не порвалася.......
і ось сама не знаю як, не рахуючи на якій потузі я відчула, як щось вислизнуло з мене і закричало найсолодшим у світі криком!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Це був мій синочок! Мій коханий, такий бажаний СИНОЧОК!!!!!!!! :36_3_16:
Боже милий - Я СТАЛА МАМОЮ!!!!!! Мокреньке чорненьке горнятко поклали мені на живіт, і можу сказати напевно - такого щастя і екстазу я ще ніколи не відчувала!!!!!! :36_1_33:
Еа жаль, плацента відходила погано, покришилася, тому Зайчика забрали і мене почистили. А потім знову повернули на живіт мого коханого Назарчика!!!!!!! :smile: І дві години ми лежали з ним, усвідомлюючи, що ми тепер назавжди одне ціле - Мама І Синочок!!!!!!!!! Ми Зателефонували нашому Татусику, він плакав від щастя разом з нами!!!!!!!!

Так на світ з'явився наш маленький Янгол, якого ми назвали Назарієм! :15_5_12:
My Signature
Зображення
  • 23
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 09 лютий 2008 - 21:19

Чудова розповідь !

Хай росте малюк здоровий і щасливий ! ;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 лютий 2008 - 21:51

Щиро дякую!))))))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Галочка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 09 лютий 2008 - 23:12

Читала і згадувала свої пологи.Дуже гарно написано.
Вітаю вас з малюком,хай росте на радість батькам!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 лютий 2008 - 10:52

Вітаю вас з народженням синочка. Нехай росте здоровий та щасливий
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 лютий 2008 - 11:59

Розповідь просто чаруюча, особливо єднання мами з синулькою. У мене навіть сльози радості :blush: :ireful: виступили на очах. Бо сама з дня на день буду проходити щось подібне.
Щастячка Вам і Вашому синочку!!!!!!!!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Антік 

• Симпатія форуму-Романтик форуму
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 10 лютий 2008 - 15:24

мені сподобалось у цій історії те, що пологи пройшли досить спокійно, без ускладнень. Напевно тому звернула увагу, бо самій через деякий час прийдеться народжувати і вже дуже страшно. Мамуся молодець!
My Signature
Діти - це квіти життя!
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 лютий 2008 - 18:16

Дівчата! Щиро дякую за вітання та побажання!
Пологи стали для мене однією з найбільших радостей в житті! Головне не здаватися до останнього та поменше переживати! Вагітність і пологи - це чаруюча та приголомшливо красива частина жіночої долі, яка закінчується довгожданною зустріччю з малям! :blush:
Будьте впевнені та сильні! Бажаю всім наснаги на народження здорових діточок! Легких пологів та чудової зустрічі з синочками та донечками!!!!!!! :36_3_8: А я вже хочу планувати сестричку для Назарчика! :ireful:
oksanocka Тримайтеся та поменше хвилюйтеся! Слухайте акушерку і під час пологів думайте про те, що вже так скоро побачете Малюка! Легкості вам в пологах!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   denysko 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 10 лютий 2008 - 21:08

Читаючи розповідь,я ніби знову народжувала :36_3_8: . Розболівся живіт, запаморочилось у голові, а добігши рядки до кінця закричав МІЙ ДЕНИСКО! :blush: Я,наче,отямилась.Добре,коли поруч з тобою є люди,що можуть підтримати.
Вітаю від щирого серця :blush: . Здоров*ячка,здоров*ячка і ще раз здоров*ячка вам обом!!! :ireful:
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 лютий 2008 - 00:27

denysko Дякую!
Бажаємо і вам міцного здоров'я та смачного молочка!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Olesya 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 лютий 2008 - 09:33

Дуже гарна розповідь, я відразу згадала як народжувала сама. Це було зовсім недавно, але вже помаленько забувається. Бажаю вам з Назарчиком здоров'я, сили і наснаги у вихованні і зростанні :angry:
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 лютий 2008 - 19:47

Olesya Красно дякую! Ніби і часу після пологів пройшло мало, та все потихеньку забувається. От і вирішила все звести у розповідь.
Дитинка - плід кохання :36_3_16: , а її поява на світ - це створення вже справжньої родини! :music: :music:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Curly 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 лютий 2008 - 09:54

Красунечко, чудова розповідь! :music: На очі навернулися сльози, адже сама не так давно пережила таку хвилюючу мить. Наші синочки тезки, тому ваша історія здалась мені ще ближчою! Нехай росте ваше янголя здоровеньким! Назарчику пощастило мати таку люблячу маму - кожне речення вашої історії сповнене любові до нового життя! :36_3_16:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Natik 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 лютий 2008 - 10:54

Я теж приєднуюсь до побажань здоровя, солодкого молока, спокійного сну і щастя!!!
От згадалось мені як ми "носились" з пузіками... Кожен тиждень був дорогим і приносив якісь нові відчуття. Але під час самих пологів такі емоції напливають, аж здається, що всі переживання 9 місяців зібрались в одну здоровенну мить. І важко передати все словами. Головне що коли на животику лежить цей маленький любимий комочок - забуваєш про всі турботи і негаразди, просто хочеться ЖИТИ ДЛЯ ЦЬОГО МАЛЯТКА!

Ростіть здоровенькі!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 лютий 2008 - 15:32

Curly Привіт Тезкам!!!!! :bye:
Natik Дякую!

Хай ростуть кохані дітки на радість батькам!!!! :blush:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 15 лютий 2008 - 17:48

Красунечко прийми вітання і від мене. Твоя розповідь, ще раз підтверджує те що ми жінки настільки зайняті клопотами, що забуваємо про все... І про передпологовий біль, і про те що народжувати то є важливіше ніж навчання чи ще якісь життєві проблеми...
Дуже радуюсь за тебе і малюка, а також дякую за таку ємоційну розповідь
My Signature
ЗображенняЗображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 лютий 2008 - 21:23

Перегляд повідомленнятатіка (15.2.2008, 17:48) писав:

Красунечко прийми вітання і від мене. Твоя розповідь, ще раз підтверджує те що ми жінки настільки зайняті клопотами, що забуваємо про все... І про передпологовий біль, і про те що народжувати то є важливіше ніж навчання чи ще якісь життєві проблеми...

Це точно! :36_3_18: У жінки перейми, а вона все думає про різні дурощі...........якесь навчання, роботу тощо.)))))))))))
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 лютий 2008 - 15:01

Помітила, що не все згадала! )))
Народився Назарик о 8:30, 3400(так написали, але дитяча лікар при огляді поважила і сказала, що це багато написали :rofl: , ми 3250. Виписували нас 3100 :D ), зріст 49 см! 8/8 по Апгар.
Народилися ми точно в ПДР - 12 жовтня! Ніби все!
А ще мама тепер дуже-дуже-дуже щаслива!!!!! :crazy:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Сонце 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 лютий 2008 - 01:08

Просто пречудова розповідь!
Кожний рядочок пройнятий надзвичайною ніжністю та сильною любов"ю до дитинки!
Дуже приємно читати такі прекрасні спогади!
Всього Вам найкращого!
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему