Літо, сонце, спека. Довго не могла визначитись яке молочко придбати малому. Зупинилась на чікковському молочці з SPF 30. Поки нарікань немає. А малий має чудову засмагу.
Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет. Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
мы на море пользовались обычным маслом оливковым, и Джонсонс Бэби (по совету врача). Почему не рискнула малому купить специальные средства - потому что состав у них пугающий... ну и соблюдали режим - до 11-00 и после 16-00. И все ок. Не сгорели :)
Я читала в Комаровського, що до трьох років не можна користуватися сонцезахисними засобами \навіть тими, на яких написано "з року" чи "з двох років"\ Тому ми влітку гуляли лише до 11-11.30 та після 17 години. Лише трошки засмагли, зате опіків не було.
цікаві поради, бо поки нічим не користувалися, трохи загорілі, шоколадні :)), а от як поїдем "на моря" то певне треба буде....бачила в продажі від ЧІКО з 0 місяців з spf 50
для захисту від сонця ми купили сонцезахисний крем, spf 50. але звичайний для дорослих. ми перечитали складники дитячих та дорослих кремів, і вирішили, що великої різниці немає.
вже 2 рік користуємося дорослим кремом і цілком задоволені. особливо зважаючи на наше літо, котре починається в квітні та завершується в кінці жовтня.
мастимося за півгодини до виходу на вулицю, потім на самій вулиці і в під час подорожі в разі потреби.
ми на морі використовували Бюбхен спф 50 і молочко цієїж фірми після засмаги.
Дуже задоволена, дитина була багато під сонцем а шкіра залишилась без почервоніння і опіків.
Зараз нічим не користуємось, але в кінці літа збираємось на Чорне море. Замовила сонцезахисний крем для дітей з алоє та вітаміном Е SPF 50 від AVON. Попробуємо і розкажемо свої враження :)
Я використовую для малого дитячий сонцезахисний крем від Avon, просто звикла до цієї фірми, в студентські роки сама займалася...
Кремом повністю задоволена і на морі і вдома ним користуємось, буває, що й сама намажусь.
А з якого віку можна їх використовувати? Чи можна нам вже з рочку мазатись? І використовуєте їх тільки на пляжі чи коли йдете на вулицю також? Бо ми коли гуляємо на сонечку зараз то в малого щічки червоніють, думаю може варто на вулицю теж личко мазати.