Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Дитячі садочки Ужгорода - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Дитячі садочки Ужгорода Де найкращий садочок Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Мамка 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 23 липень 2009 - 15:40

Всім привіт! Хочу знати чи задоволений хтось садочком в Ужгороді. Ми ходимо в м-р Шахта, вихователі хороші, а кухня і все інше бажає кращого. Хочемо писати скаргу, але не знаємо кому, хто може помогти :clapping: .
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 23 липень 2009 - 17:30

Я на сайті не дуже давно, але із Ужгорода тут матусь мало, або практично нема. :unknw:

Може краще зайти в тему "Закарпаття"? Мене теж ця тема скоро буде хвилювати......
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 23 липень 2009 - 19:27

Я коли була маленька (20 років назад) ходила в 22 садочок. там мені дуже подобалося. кухня була домашня. вихователі хороші.
правда давно це було...
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   стожари 

• Вихор ідей
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 06 серпень 2009 - 23:16

Ми ходим у "Ластівічку".Поки лиш місяць.Все ніби добре.
Як далі буде напишу.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Svitlana HP 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 лютий 2010 - 15:59

Проблеми з харчуванням є в багатьох садочках. Мабуть скаргу треба писати завідуючій садіка, і краще колективну. Інакше не буде ефекту. Ми ходили в садік-школу, що на проспекті (за Деліцією). Там дітям в молодшій групі на вечерю давали пильмені та піццу (добре, що кетчуп не дали). В доньки почалися проблеми з підшлунковою. Ми залишили той садок. Зараз ходимо в 39 біля автовокзалу. Годують ліпше, але все одно це не домашня їжа.
My Signature
Зображення

– Как довести девушку до сумасшествия? – Дать ей кучу денег и закрыть все магазины!
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 лютий 2010 - 16:12

Чи знає хтось, щось про приватні садочки в Ужгороді. Буду вдячна за любу інформацію. :man_in_love:
My Signature
Зображення

– Как довести девушку до сумасшествия? – Дать ей кучу денег и закрыть все магазины!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   НаталіШ 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 21 грудень 2010 - 00:34

Найкращим в Ужгороді вважається 39 садочок "Ластівка" біля автовокзалу. В основному із-за басейнів. Ми пробували записатись, не дуже то нам получмилось, але маємо надію.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 грудень 2010 - 10:38

Перегляд повідомленняНаталіШ (21.12.2010, 0:34) писав:

Найкращим в Ужгороді вважається 39 садочок "Ластівка" біля автовокзалу. В основному із-за басейнів. Ми пробували записатись, не дуже то нам получмилось, але маємо надію.

Ми ходимо в 39 Журавлик (Ластівка на Легоцького в новому районі). Записувала за рік наперед. Але не тільки басейн - хороше в ньому. Мені подобається те що вихователі сумлінно ставляться до своєї роботи (в них завідувачка строга і вони її бояться). Хороша підготовка до школи, великі приміщення для груп (спальня і ігрова кімнати окремо) і т.д.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   НаталіШ 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 грудень 2010 - 23:45

Дякую за уточнення. Записуватись зараз потрібно за 2 роки. Цього літа ми приходили і нас зможуть прийняти тільки у 2012 році. Ще чула, що можна записати дитинку на танці і малювання з 18,00 до 19,00, що є дуже важливо, якщо батьки довго працюють
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 грудень 2010 - 17:40

Перегляд повідомленняНаталіШ (21.12.2010, 23:45) писав:

Дякую за уточнення. Записуватись зараз потрібно за 2 роки. Цього літа ми приходили і нас зможуть прийняти тільки у 2012 році. Ще чула, що можна записати дитинку на танці і малювання з 18,00 до 19,00, що є дуже важливо, якщо батьки довго працюють

Нам теж так казали, але я прийшла через рік завідувачка сказала, що є місця. Танці і малювання після 17.00 (десь 40 хв.), але не спеціалізовані групи працюють до 19.00.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюня84 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 грудень 2010 - 17:58

Доброго дня мене теж уже цікавлять садочки в Ужгороді, а свме в Новому районі, я так і не зрозуміла де той садок Ластівка знаходиться?
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 22 грудень 2010 - 18:08

Ксюня84, Біля ЗакДУ. здається вул. Тлехаса, як їхати від нового круга до в.Дівочої, то з лівого боку.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Катя Дудко 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 лютий 2011 - 14:51

А ми записалися і в Ластівку і в садочок, що навпроти 19-ї школи.я пішла записуватися, коли малому був 1місяць. В Ластівку ми вроді би 41 в списку в молодшу групу (тобто в яслі не попадаємо, раніше треба було записуватися...), а в другий садочок попадаємо у ясельну групу.
Андрійкові лише 7,5місяців, так що часу для роздумів ще маємо :96:
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ніка_k 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Новачки

Відправлено 05 березень 2011 - 23:41

Підскажіть, чи є у нас садочки які приймають діток з 1,5 року.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 липень 2011 - 22:00

Ніка_k, якщо ще актуально то є. Знаю, що мені обіцяли малого взяти у 28. Це біля вул. Загорської. Зараз знаю, що набирали у 31 (за Веселкою). Але подруга не задоволена тим садком.
Я так подумала, що дитина часто буде хворіти і вирішила дати в приватсадок. Це няня сидить із 4-6 дітками (біля Дюті Фрі на набережній). Думаю, що так буде краще для дитини. Там хоч догляд належний, а в 31 подруга казала, що прийшла скоріше а там вікна і двері були відкриті. Дитина на другий день хвора була.

Користувач подумав і додав через 5 хв.:
Я теж дитину записала у 39 садок. Але ми туди попадаєм тільки у 2013році. Ми 40 у списку. В яслі не попадем. До наступного року ще подумаю куди краще давати. Бо не знаю де буду жити, тому загадувати щось важко.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2011 - 18:30

Колись подруга казала, що на Швабській у приватсадочку потравили дітей, їх накормили крабовими палочками.
А сьогодні прийшла свекруха і сказала, що то насправді дітей потравили біля Дюті Фрі. Незнаю чи то ревнощі, що я дитину туди вожу чи то правда. Хто що чув напишіть будь-ласка.
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2011 - 18:59

Люська*, а хіба на Швабській є приватний садочок? Про той що біля Дюті Фрі чула лише позитив.
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 липень 2011 - 22:09

Svitlana HP, із слів подруги чула, що був. Але після того як діти там отравились, то закрили вони то все діло фактично і довго не працювали.
А біля Дюті Фрі (на Володимирській) є держсадок. Там якиїсь крутий садік. Я бачила, що батьки на джипах дітей забирають. Та й на ремонти скидуються по 3500грн.
А я вожу до людей додому. Мені там дуже подобається, та й по дитині бачу, що йому там добре, лиш з їдою проблеми ( не хоче їсти). Від мам на дитмайданчиках теж чула тільки хороше. Діти звідти не хочуть іти потім. Але після слів свекрухи взнаю чи хтось щось чув ще про них.
  • 0
  • Back To Top

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2011 - 11:12

Люська*, на Володимирській це мабуть Гранд-прогімназія. А багато дітей в групі (там де ви водите), якого віку, яке харчування, як заняття проходять і скільки коштує таке задаволення (якщо не секрет)?
My Signature
Зображення

• 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2011 - 21:30

Svitlana HP, там просто хазяйка і ще одна жінка, яка готує їсти і переважно вона і займається дітьми. Зараз їх 2 (хлопчиків). Черезтиждень має бути ще одна дитина. І із серпня буде більше, але більше 6 дітей казали не було. Мені дуже там подобається. Великий двір, дитячі гірки, машини, є дерева і прохолодно, є басейн, дітки сплять у літній кухні із круглого дерева. Сьогодні сама бачила як вони із дітками плавали. Їжу кожного дня готують свіжу. Коштує 70грн/день (але це із їжею, дитині єдине що можна принести фрукти, я ще також печиво якесь даю).
Спочатку малий ходив і ніби добре все було, а зараз почав плакати. Мабуть зрозумів, що я його залишаю. Тільки привожу, то аж заходиться. Коли забираю, то спочатку прихожу тихенько і дивлюсь як він там грається, то видно що йому подобається. А як мене побачить то довго скиглить, жаліється. Сподіваюсь, що скоро звикне. Але може то тому ще така реакція бо він на груді

Користувач подумав і додав через 4 хв.:
Щодо занять, то які можуть бути заняття із такими маленькими? Коли я їх питала теж про це то казали, що і малюванням займаються і т. д. І потім до свят все щось готуютьсвоїми руками. Але чесно скажу ніразу не бачила, щоб вони щось там із дітками робили. Знаю, що можуть дітей повести у Боздош до коника. Умови в них дуже хороші. Бо я узнавала, що у Новому районі ще жінка сидить і 3-4 дітками, але там не так гарно і бере вона 10грн/год, а це виходить 100грн. Ще в Минаї жіночка сидить із дітками бере 5грн/год+своя їжа або давати гроші на їжу. Але особисто вважаю, що умови жахливі. І там де діти сплять воняє сиростю.

Повідомлення відредаговано Люська*: 15 липень 2011 - 21:37

• 1
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн