Заспокійливе для мами на ГВ Що можна?
Відправлено 23 липень 2009 - 15:29
Відправлено 23 липень 2009 - 15:35
В мене зустрічне питання-Чого хвилюєтесь?
заспокійливе допоможе місцево, але не зніме проблему. якщо є серйозні проблеми, можливо варто переглянути своє ставлення до них, мені колись допомагало вправи з розслабляння тіла, ще можна зайнятись йогою чи чимось подібним
Відправлено 23 липень 2009 - 16:05
Відправлено 23 липень 2009 - 16:35
Ірина І (23.7.2009, 15:35) писав:
В мене зустрічне питання-Чого хвилюєтесь?
заспокійливе допоможе місцево, але не зніме проблему. якщо є серйозні проблеми, можливо варто переглянути своє ставлення до них, мені колись допомагало вправи з розслабляння тіла, ще можна зайнятись йогою чи чимось подібним
Нервуюся, бо чоловік скоро залишиться без роботи і невідомо коли знайде нову, бо я сама цілий день з малюком, з яким навіть надворі погуляти не можна - весь час плаче в колясці.
Відправлено 23 липень 2009 - 16:45
Цікаво, а можна годуючим Магне Б6? Теж заспокоює непогано.
Відправлено 23 липень 2009 - 17:43
Рятуюсь автотренінгом - переконую себе, що труднощі ці тимчасові, а спокій в сім"ї - це найважливіше. І що від того, що я зриваюсь чи скандалю, робота швидше не знайдеться, а нерви треба берегти.
П"ю на сон чай з меліси, теж добре заспокоює, можна суміш трав м"ята+меліса.
А найкраще заспокійливе (для мене принаймні) - це малюк. Коли відчуваю, що тяжкі думки зовсім заполонили, хапаю синочка на руки, ношусь по хаті і голосно розказую байки, тіскаю його, цьомаю, сміюся з ним. Одним словом, все, щоб витіснити депресивний настрій.
Усе минеться, буде у чоловіка робота. Повірте, у всіх бувають важкі періоди, це просто треба пережити і постаратись по максимуму зберегти нерви один одному, підтримувати, а не дратувати і нервувати. Бажаю вам душевної рівноваги і щоб все налагодилось :)

Будь-яка переміна пов'язана з незручностями, навіть якщо це переміна на краще
Відправлено 23 липень 2009 - 22:46
Поменше нервуйся, все налагодиться!!!
Відправлено 23 липень 2009 - 22:53
Але розсмішила мене інструкція, в якій вказується, що його потрібно приймати за 15 хв ДО того як маєш рознервуватися.І як це вгадати чи буш ти нервуватися чи ні ? :D

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 23 липень 2009 - 23:03
Кілька годин тому випробувала цікавий спосіб заспокоїтись. Щось так мене все дратувало, хотілось щось чоловіку таке в"їдливе сказати. Але натомість я швидко до нього підійшла і пригорнулась. Він мене обійняв і зразу вся злість минулась і так добре в тих обіймах стало, що й забула, чого сердилась.

Відправлено 23 липень 2009 - 23:06
Тай самій в ті хвилини його об стіну розбити хочеться, а не голубитися :)

Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
Відправлено 23 липень 2009 - 23:08
А що врівноважений, то дійсно - в будь якому стані, на щастя, я йому мила.

Відправлено 23 липень 2009 - 23:45

Щастя можливе тільки тоді, коли людина стає джерелом щастя для інших.
Останнє слово має залишатись за чоловіком. І це слово: "Так, кохана!"
Відправлено 24 липень 2009 - 22:21
Відправлено 24 липень 2009 - 23:10
такий релакс надає нові сили.
Відправлено 29 липень 2009 - 20:07
Яринка (24.7.2009, 23:57) писав:
Маю таку саму ситуацію /маю на увазі із нервами/. Деколи так все дратує - жити не хочеться.
А чайки я пила і з мятою,і з мелісою .. реакції ніякою Не думаю,що як людина чимось "гризеться", то заспокійливе чи чайок допоможе. Я всі "раздражитєлі" послала далеко у прямому розумінню,себе настроїла,що не завжди так виходить як хочеться,що у людей буває і гірше... Трошки допомогло.. Переосмислила деякі речі, так бурхливо не реагую. Дитина плакати від того не перестала :) Як капризувала,так і капризує. А я спокійна,все так не буде
Відправлено 09 вересень 2009 - 10:27
У інструкції пише що неможна...бо він проникає у грудне молоко...але якщо потрібно малюку трішки заспокійливого (бо у нас діагноз: синдром підвищеної нейро-рефлекторної збудливості) то чим зле ...мабуть вини пишуь так бо зовсім здоровому маляті препарат магнію зовсім ні дочого...
До речі Вібурклові свічі від Хель мають заспокійливу дію...
Ще я пю заспокійливий чай від Хіп для немовлят, теж дуже допомагає...

Допомога