Пузаті незручності
Відправлено 23 липень 2009 - 11:45
Відправлено 23 липень 2009 - 11:54
Amanda (23.7.2009, 12:45) писав:
Мені допомагало (щоб не лягти на живіт) закинути ногу на чоловіка! Тільки так звикла! :D
Відправлено 23 липень 2009 - 12:05
- взуття застібаємо, нахиляючись вбік, а не вперед. На останніх тижнях я необережно нагнулась вперед і притиснула ніжку масі, яку він запхав під ребра, потім півдня ще жалівся, так ображено штовхався тою ніжкою.( А ще пам"ятаю, що чоботи взувала, не нагинаючись, а піднімаючи повище ногу.
- голову миємо, стоячи під душем. В мене теж була густа грива до пояса;
- педікюр робила, сидячи на одному стільці і закинувши ногу на такий же стілець, що стояв поруч. Згинаємось знову ж таки вбік, а не вперед;
- голилась спочатку із деркальцем, а потім так набила руку (останні 2 міс. голилась мало не щодня), що робила це за хвилину наосліп.
А спати на боку помагав чоловік - ми лягали спина до спини і я спиралась попереком на його, вибачте за подробиці, п"яту точку. Під живіт подушечка і ще одна між колінами. Дуже зручно :)
А взагалі, якщо вагітність протікає нормально, то раджу займатись спеціальною гімнастикою.
Я до 14 тижнів береглась, як часто пишуть вагітні дівчата, пчихнути боялась. А коли стала на облік і лікар запевнила, що все ок, то почала займатись вправами, щодня інтенсивніше. Почувалась легко до самих пологів.
Мені животик взагалі не заважав, хіба що з повної маршрутки складно було вибратись. )

Будь-яка переміна пов'язана з незручностями, навіть якщо це переміна на краще
Відправлено 23 липень 2009 - 13:22
Відправлено 23 липень 2009 - 14:07
Відправлено 23 липень 2009 - 16:02
1. Взував мене чоловік
2. Волосся мила тільки на стоячи в душі як пише Хмельничанка,
3. Ну а болі....до цього потрібно трошки звикнути, бо ще все впереді, або побавитись подушками, мене трохи рятувало, коли я собі між ноги))))клала подушку.
4. Педикюру неробила, небуло потреби, та нігті підстригав чоловік.
Відправлено 23 липень 2009 - 16:46
Зараз таке пекло на вулиці, що в соновному ходжу у лаптях, та якось недавно було тяжко зав*язувати шнурівки на макасінах, то прийшов на допомогу чоловік.
А коли чолоівка немає,то піднімаю ногу так, наче коли у позу лотоса сідаєш, коліном назовні і вправо. Побачила таке вивертання ноги у вправах для вагітних :D
Голитися, то і справді незручно, та намагаюся навпомацки.
А останнє гоління перед пологами покладу на чоловіка.
Я між ніг свого ведмедика кладу, коли сплю, а під ранок, ще йноги на стінку задираю.
А про педекюр, та який там педикюр, я й манікюр один раз на 2 місяці роблю.
Основна незручність для мене - це повільна хода, ледь плентаюся по вулицям
Відправлено 24 липень 2009 - 11:44
але перевертатися було складно, бо через все тіло перевертатися довго і не зручно, а через живіт, приходилося вигигати спигу, аби живота проштовхнути під собою :D акробаткою була :D
голилася нормально сама... животик і так не великий був, а я його ще й просто трішки підтягувала на верх, щоб заглянути кругом :D
педикюр не робила, нігті просто підстригала сидячи на ліжку, а ногу ставила на табуретку перед собою.
взувалася теж на бік, або спирала ногу на стілець перед собою.
також в досить людяних місцях (базар, маршрутка в час пік) я ходила, відвертаючи живіт від людей, на випадок штурханини, щоб не по животу був поштовх, а по плечі, руці чи боку. з маршрутки також так виходила, розтуляючи людей поворотами (живіт обхвачувала руками)
Відправлено 24 липень 2009 - 12:06
Відправлено 24 липень 2009 - 15:37
Відправлено 24 липень 2009 - 15:40
Відправлено 24 липень 2009 - 17:49
Відправлено 24 липень 2009 - 18:39

Будь-яка переміна пов'язана з незручностями, навіть якщо це переміна на краще
Відправлено 24 липень 2009 - 21:03
Відправлено 24 липень 2009 - 21:09
А так як у мене були трохи набряки, то вони так за ніч сходили.
Відправлено 24 липень 2009 - 21:28
ФІОНА (24.7.2009, 22:09) писав:
А так як у мене були трохи набряки, то вони так за ніч сходили.
Про спання на спині
Але це не обов"язково у всіх має бути, але тики заважає кровообігу нижніх кінцівок і внутрішіх органів.
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
А також підвищує ризик отримаи геморой
Хоча, думаю, шо якщо себе нормально почуваєш, то можна
Відправлено 29 липень 2009 - 01:23
Взутися теж тяжко.
А вночі малий починає активно рухатись,вже коли лягаю спати.То дуже тяжко заснути.Він напевно буде "сова",як і я!
Відправлено 29 липень 2009 - 10:21
Відправлено 29 липень 2009 - 10:48
Відправлено 30 липень 2009 - 07:42
По-перше, коли не спішу, то стою чекаю, доки пустенька підійде, щоб сісти можна було.
А як у повній їдеш, то можуть і не уступити, а як і сядеш, то все одно у боки давлять - нависають інші пасажири.
По-друге, ці жахливі дороги, у цих на кізяк розбитих маршрутках перетворюються на якісь кола пекла

Допомога