Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Пузаті незручності - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Пузаті незручності Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Amanda 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 23 липень 2009 - 11:45

З 20 тижня у мене нарешті став помітним животик і виконувати деякі повсякденні справи виявилось дещо проблематично, як-от, защіпання ремінців на босоніжках, миття голови (у мене довге волосся і до вагітності я його завжди мила, нахилившись вперед над ванною), педікюр, гоління зони бікіні і т.д.... А особливо тяжко звикнути спати на боці :pardon: Можливо, знаєте якісь хитрощі? Порадьте!
My Signature
Зображення

Ніц так не красить жінку, як пергідроль... :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Galina111 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2009 - 11:54

Перегляд повідомленняAmanda (23.7.2009, 12:45) писав:

З 20 тижня у мене нарешті став помітним животик і виконувати деякі повсякденні справи виявилось дещо проблематично, як-от, защіпання ремінців на босоніжках, миття голови (у мене довге волосся і до вагітності я його завжди мила, нахилившись вперед над ванною), педікюр, гоління зони бікіні і т.д.... А особливо тяжко звикнути спати на боці :bye: Можливо, знаєте якісь хитрощі? Порадьте!

Мені допомагало (щоб не лягти на живіт) закинути ногу на чоловіка! Тільки так звикла! :D
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nemira 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 23 липень 2009 - 12:05

Amanda, по порядку: :)
- взуття застібаємо, нахиляючись вбік, а не вперед. На останніх тижнях я необережно нагнулась вперед і притиснула ніжку масі, яку він запхав під ребра, потім півдня ще жалівся, так ображено штовхався тою ніжкою.( А ще пам"ятаю, що чоботи взувала, не нагинаючись, а піднімаючи повище ногу.
- голову миємо, стоячи під душем. В мене теж була густа грива до пояса;
- педікюр робила, сидячи на одному стільці і закинувши ногу на такий же стілець, що стояв поруч. Згинаємось знову ж таки вбік, а не вперед;
- голилась спочатку із деркальцем, а потім так набила руку (останні 2 міс. голилась мало не щодня), що робила це за хвилину наосліп.
А спати на боку помагав чоловік - ми лягали спина до спини і я спиралась попереком на його, вибачте за подробиці, п"яту точку. Під живіт подушечка і ще одна між колінами. Дуже зручно :)

А взагалі, якщо вагітність протікає нормально, то раджу займатись спеціальною гімнастикою.
Я до 14 тижнів береглась, як часто пишуть вагітні дівчата, пчихнути боялась. А коли стала на облік і лікар запевнила, що все ок, то почала займатись вправами, щодня інтенсивніше. Почувалась легко до самих пологів.
Мені животик взагалі не заважав, хіба що з повної маршрутки складно було вибратись. )
My Signature
Спойлер

Будь-яка переміна пов'язана з незручностями, навіть якщо це переміна на краще
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Time Out 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2009 - 13:22

Я застібаю взуття сидячи на стільчику. Волосся теж мию під душем. А на боку хоч-не-хоч сплю, бо так малеча менше штовхається.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Marinka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2009 - 14:07

А в мене останнім часом від довгого перебування в одному положенні починає боліти спина(переважно в одній точці),тому я постійно рухаюсь,а в ночі кручуся так,що чоловік,напевно втече на інше ліжко... :D І до живота я привикла,він же ж не появився раптово :nyam2: ,а незручностей стараюсь не помічати і тішуся останніми тижнями вагітності :nyam2: З будь-якого положення є вихід(головне не лінуватися і знайти,пристосуватися) :)
My Signature
ЗображенняЗображення
МРІЇ МАТЕРІАЛІЗУЮТЬСЯ-МРІЙТЕ ПРАВИЛЬНО)))
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2009 - 16:02

В останній місяць (з 35 тижня) зі мною був чоловік, я розцмію не вкожного є така можливість, але...
1. Взував мене чоловік
2. Волосся мила тільки на стоячи в душі як пише Хмельничанка,
3. Ну а болі....до цього потрібно трошки звикнути, бо ще все впереді, або побавитись подушками, мене трохи рятувало, коли я собі між ноги))))клала подушку.
4. Педикюру неробила, небуло потреби, та нігті підстригав чоловік.
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Йанка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 липень 2009 - 16:46

А я якось більш менш уникаю таких незручних дій.
Зараз таке пекло на вулиці, що в соновному ходжу у лаптях, та якось недавно було тяжко зав*язувати шнурівки на макасінах, то прийшов на допомогу чоловік.
А коли чолоівка немає,то піднімаю ногу так, наче коли у позу лотоса сідаєш, коліном назовні і вправо. Побачила таке вивертання ноги у вправах для вагітних :D
Голитися, то і справді незручно, та намагаюся навпомацки.
А останнє гоління перед пологами покладу на чоловіка.
Я між ніг свого ведмедика кладу, коли сплю, а під ранок, ще йноги на стінку задираю.
А про педекюр, та який там педикюр, я й манікюр один раз на 2 місяці роблю. :clapping:
Основна незручність для мене - це повільна хода, ледь плентаюся по вулицям :gv:
My Signature
Зображення
Зображення
Сльози падали мов дощ - наш Іллюшка плакав.
- Мама, де твій смачний борщ, що я вчора знямкав?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мягенька 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 липень 2009 - 11:44

Важко було перевчитися спати, так як засинала лише на животі((( але я просто обманювала організм... я лягала не повність на бік, а між боком і животиком (тобто на 45 градусів, а не на 90) подушку обіймала з двох сторін руками (наче на животі лежу) і ноги також клала колінами донизу, а для зручності 1 ногу згинала (коліном в сторону)... виходило що я сплю на животі, тільки живіт "клала" збоку...
але перевертатися було складно, бо через все тіло перевертатися довго і не зручно, а через живіт, приходилося вигигати спигу, аби живота проштовхнути під собою :D акробаткою була :D
голилася нормально сама... животик і так не великий був, а я його ще й просто трішки підтягувала на верх, щоб заглянути кругом :D
педикюр не робила, нігті просто підстригала сидячи на ліжку, а ногу ставила на табуретку перед собою.
взувалася теж на бік, або спирала ногу на стілець перед собою.
також в досить людяних місцях (базар, маршрутка в час пік) я ходила, відвертаючи живіт від людей, на випадок штурханини, щоб не по животу був поштовх, а по плечі, руці чи боку. з маршрутки також так виходила, розтуляючи людей поворотами (живіт обхвачувала руками)
My Signature
Зображення

... А посмішка рветься від п'яток і до серця!!!! І хочеться сміятися, бо в мене це вдається!!!... ("ФлайzZza")
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Все буде добре 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 липень 2009 - 12:06

В мене особливих незручностей не було, все що не могла зробити сама - заставляла чоловіка :D А на останніх тижнях коли спала клала між ноги подушку і так спала. А коли даже хотілось поспати на спині, ложила маленьку подушку-валик під поясницю і так спала.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Amanda 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 липень 2009 - 15:37

Сьогодні спала з подушкою між ногами :aggressive: Так набагато зручніше, але все одно під ранок з"явився тягнучий біль в ногах... :diablo: А чоловік приревнував, каже, що я його на подушку проміняла :D :D :D
My Signature
Зображення

Ніц так не красить жінку, як пергідроль... :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 липень 2009 - 15:40

:D Я сьогодні спала з жабкою майже мого зросту між ногами, то чоловік просив її хоч спиною розвернути
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   мягенька 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 липень 2009 - 17:49

дівчата... ем...а я от вже вдруге вагітна і не знаю... а навіщо щось між ноги класти?.. :sorry: що воно дає і від чого помагає?.. бо щось ніколи так не спала і не думаю що зручно, постійно щось між ногами мати (коли перевертаєшся, крутишся чи в туалет вночі встаєш) коротше просвітіть мене :blush:
My Signature
Зображення

... А посмішка рветься від п'яток і до серця!!!! І хочеться сміятися, бо в мене це вдається!!!... ("ФлайzZza")
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nemira 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 липень 2009 - 18:39

мягенька, мені так менше ноги судомило, та й загалом було зручніше. Я вночі не переверталась, бо синочок був в животику постійно в одному положенні і я спала на тому боку, де була його спинка. А коли хотіла лягти на інший, йому було недобре і він боляче штовхався, поки не переверталась. Тому подушка мені не заважала, а дуже навіть навпаки
My Signature
Спойлер

Будь-яка переміна пов'язана з незручностями, навіть якщо це переміна на краще
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 липень 2009 - 21:03

мягенька важко сказати. Але мені стало незручно спати, а тут прочитала і сьогодні спродувала, справді краще.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ФІОНА 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 24 липень 2009 - 21:09

Я спала на спині , підклавши подушку під ноги. Так справді лекше спати - не натягується так шкіра на животі і ноги відпочивають.
А так як у мене були трохи набряки, то вони так за ніч сходили.
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 24 липень 2009 - 21:28

Перегляд повідомленняФІОНА (24.7.2009, 22:09) писав:

Я спала на спині , підклавши подушку під ноги. Так справді лекше спати - не натягується так шкіра на животі і ноги відпочивають.
А так як у мене були трохи набряки, то вони так за ніч сходили.

Про спання на спині
Текст, що розкривається
При таком положении возможно возникновение синдрома сдавления нижней полой вены, который может возникнуть у беременных женщин, особенно в том случае, когда женщина лежит на спине. Матка давит на нижнюю полую вену, которая при положении «лежа на спине» находится как раз под маткой. По этой вене венозная кровь поднимается от нижних конечностей и нижней части тела к сердцу, в связи с чем уменьшается венозный возврат крови к сердцу, происходит снижение артериального давления (при его резком снижении наступает обморок). Синдром сдавления нижней полой вены может проявляться беспокойством, чувством нехватки воздуха, учащением дыхания, головокружением, потемнением в глазах, побледнением, потоотделением, тахикардией (учащением пульса). Чаще всего синдром возникает при многоводии, беременности крупным плодом, при гипотонии (пониженном артериальном давлении), при многоплодии, а также у беременных маленького роста. Особого лечения обычно не требуется. При возникновении синдрома сдавления нижней полой вены достаточно немедленно повернуться на бок. Необходимо знать, что при выраженном длительном сдавлении нижней полой вены снижается маточный и почечный кровоток, малыш хуже снабжается кровью и питательными веществами. Возможны такие осложнения, как преждевременная отслойка плаценты, тромбофлебиты и варикозное расширение вен нижних конечностей, острая и хроническая гипоксия плода.

Але це не обов"язково у всіх має бути, але тики заважає кровообігу нижніх кінцівок і внутрішіх органів.

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
А також підвищує ризик отримаи геморой
Хоча, думаю, шо якщо себе нормально почуваєш, то можна
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   svetic. 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2009 - 01:23

Мені зараз незручно сидіти,дитинка впирається в ребра.А коли їду в маршрутці і починається тонус,то мало не лягаю. :cray:
Взутися теж тяжко.
А вночі малий починає активно рухатись,вже коли лягаю спати.То дуже тяжко заснути.Він напевно буде "сова",як і я! :cray:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Поночка 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 29 липень 2009 - 10:21

svetic., svetic., Привіт, моя мама говорила, що коли була мною вагітна то я знаходилася в неї десь високо і цілу ніч останніми місяцями не давала їй спати, то Вона було намостить високо подушок і ніби полусидя спить і тоді почала висипатися, а коли не допомагало виходила вночі на двір і ходила та дихала свіжим повітрям (це було влітку), бо родилася я у вересні.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Хомка 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 29 липень 2009 - 10:48

Ходити не зручно. Це вже не "качечка", а мінімум мамонт. Крім того, дитинка дуже активна, б*ється сильно, тому постійно болять боки, і чоловік робить масаж.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Йанка 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 30 липень 2009 - 07:42

Я теж відчуваю себе незручно у маршрутках.
По-перше, коли не спішу, то стою чекаю, доки пустенька підійде, щоб сісти можна було.
А як у повній їдеш, то можуть і не уступити, а як і сядеш, то все одно у боки давлять - нависають інші пасажири.
По-друге, ці жахливі дороги, у цих на кізяк розбитих маршрутках перетворюються на якісь кола пекла :yahoo: . Так розтрусить. що потім думаєш, як його ще додому від зупинки доплентатися
My Signature
Зображення
Зображення
Сльози падали мов дощ - наш Іллюшка плакав.
- Мама, де твій смачний борщ, що я вчора знямкав?
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 12 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів