Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Добровільна відмова від ГВ. - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Добровільна відмова від ГВ. причини, мотиви Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Teтянка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 21 липень 2009 - 02:46

Здається мені,що ця тема провокативна,але не нова. Бо ще декілька місяців тому мала необережність,завантажуючи фото через радикал,клацнути на банер "Грудное вскармливание не так полезно, как говорят!"
Перший пост гласив:
Текст, що розкривається
Дорогие леди! Я вижу, что на форуме появился раздел "естественный уход", в котором пишут про грудное вскармливание и запрещают его критику, однако я не могу промолчать, хочу высказать свое мнение на счет грудного вскармливания, может быть кто-то задумается.

Так ли полезно грудное вскармливание? Почему врачи настаивают на нем? Я вижу только две очевидных причины, которые имеют общий корень:
1) грудное вскармливание дешевле
2) матери, которые не могут себе позволить адаптированную смесь или недостаточно осведомлены, могут заменить грудное молоко на коровье или козье и тем самым навредить ребенку.

Однако если речь идет об обеспеченной, образованной женщине, почему она обязана кормить грудью? Почему при всех достижениях современных технологий нужно терпеть неудобства, портить фигуру, ходить выпачканной в молоке, спать в одной кровати с ребёнком и сидеть на строгой диете? Зачем все это? Я не вижу иных причин, кроме желания матери показать окружающим свой фанатизм.

Антитела, иммунитет? Среди всех моих знакомых детей самые здоровые - искусственники, грудные же к году успевают переболеть ОРВИ по 5-6 раз. Рахит? В смеси правильное соотношение кальция и фосфора, есть витамин Д3, а что есть в молоке матери, которая питается гречкой и сухарями? Между прочим, несмотря на страшилки "рахит вероятнее у искусственников", встречающиеся в интернете, педиатры, если они не старой закалки, говорят, что у искусственников рахит встречается как раз намного реже, так как в смеси есть все необходимые вещества.

У моих родственников недавно родилась дочка, и отец, уже имея ребенка от предыдущего брака, взял на себя принятие всех решений и запретил жене кормить чем-либо, кроме груди. Жена сидит на строгой диете из-за аллергии дочки, в итоге в 6 месяцев у девочки обнаруживается проблема - из-за недостатка кальция одна нога растет короче другой! И это на фоне общего недобора веса.

Сколько слышала от подруг, что сначала врачи настаивают "грудь, только грудь", а потом начинают бить тревогу из-за дефицита веса и начинают впаривать прикорм в три месяца (нужно срочно вводить мясо!).

Зачем это нужно? Зачем рисковать здоровьем ребёнка только ради собственных амбиций или того, что называют "естественностью"?

Я никого не хочу обидить или оскорбить, но я вас очень прошу: задумайтесь!
Смесь на порядок удобнее, стабильнее по составу, полезнее, питательнее. Это гораздо важнее для ребенка, чем мифический "контакт с мамой"!!!

Далі йшла дискусія... Кому цікаво-пошукайте самі цю пургу на просторах нету...
My Signature
Зображення

Желание не дается без силы на его осуществление
Ричард Бах "Иллюзии"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   hrystyna 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 21 липень 2009 - 08:53

бідна дитинка біля такої мами.....що тут сказати? без коментарів!!!!!
а в мене навпаки груди стали красивіші(та й не в мене одної), впевнена у більшості форумчанок!
але чи то відповідає введенню прикорму.......
My Signature
Зображення
Зображення
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Cherika 

• Розумниця року
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 08:55

Припинення годування груддю малюка до 6 місяців (за умови що це молоко є в мами) - це злочин проти дитини! Вибачте за різкість, але ж мамине молочко таке корисне для дитинки, невже ви як мама зможете поставити свої інтереси вище здоров"я дитини? Я чомусь впеснена що коли ви народите то поміняєте свою думку :unknw:
My Signature
Зображення Зображення
  • 4
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ukrajinochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 09:16

мені здається коли почнете годувати мацьопство своїхм молочком, такі думки у вас пропадуть. Під час годування, ми з синочком насолоджуємось одним одним, це фактично єдині моменти коли з дитинкою можна просто посидіти/полежати/постояти і кайфувати від того що ти МАМА.
бажаю вам щоб ваша думка все-таки змінилась. Легких вам пологів та багато-багато молочка.
З.І. а груди в мене теж зараз набагато привабливіші ніж до годування і жодних розтяжок.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   krasotisha 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 21 липень 2009 - 09:21

Я б вам такого не радила робити, я сама не збиралась довго годувати, жаліючи свої груди, але коли спробувала :acute: то тепер сама хочу годувати якнайдовше, бо це просто надзвичайно приємно. А крім того груди найбільше страждають зразу коли приходить молоко, тобто якщо вони не розтягнуться за 2 місяці то і далі нема чого переживати, далі лактація налагоджується і вже не буває таких сильних припливів. Я як прийшла з роддому то була подібна на Памелу Андерсон, тоді і пару розтяжок заробила, а зараз все вже прийшло в норму. Тай краса різна буває, 17 річна дівчина красива по одному, а 30 річна жінка зовсім по іншому, і це не обов"язково товста або з обвислими грудьми жінка, просто трохи інша. Крім того ГВ підтримує дитячий імунітет і дітки ростуть здоровіші, а коли дитина здорова, то й мама спокійна і красива.
My Signature
Зображення
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   МанунА 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 09:23

А ще ГВ запобігає виникненню раку грудей.
My Signature
Кращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими.(Оскар Уальд)
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   krasotisha 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 21 липень 2009 - 09:25

Перегляд повідомленняМанунА (21.7.2009, 10:23) писав:

А ще ГВ запобігає виникненню раку грудей.

Так але тільки тривале ГВ, більше року.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   RomaIIIka 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 21 липень 2009 - 09:25

Моя знайома відмовилась годувати малого своїм молочком, бо спочтаку довго не з'являлось а "прийшло" на 8 день то вона і не стала грудьми годувати. Ну я не скажу що в неї груди лишились як були, вона з маститом намучилась... Про витрати на суміш я вже мовчу (в середньому 40-80 грн в середньому банка якої вистачає на 2-3 дні якщо годувати тільки сумішшю) невже у вас є 600-1200 грн в місяць зайвих на суміші?!
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ксюнка 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 21 липень 2009 - 09:28

не хочу голосно матюкатися, але як взагалі можна ставити свої інтереси вище здоров"я своєї дитини????????? Думаю, що зі мною погодяться всі форумчанки, що коли народжується дитина ТИ на другому плані. Найголовніше, найкраще ти віддаш своїй дитині.
My Signature
ЗображенняЗображення
Навіть найбільші перемоги жінки на роботі не компенсують її поразок в сім'ї.
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sonya 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 09:43

Мені видається, що думки "а яка ж я буду після вагітності і народження дитини" так чи інакше відвідують кожну дівчину/жінку на тому чи іншому етапі життя.
І звичайно, кожна хотіла б залишатись як мінімум такою ж, якою була до вагітності, а можливо, навіть гарнішою стати ;) (я зараз не говорю про духовну красу, а саме про фізичну)

Зрозуміло, що все в наших руках - розумне обмеження в їжі, фізичні навантаження, косметичні процедури, йога і т.д. Але є якісь речі, які від нас не залежать.
Наприклад, генетична схильність чи форма і розмір грудей до вагітності. Є жінки (переважно з маленьким розміром грудей), чиї груди дійсно не змінились після народження і довгого годування малюка. А є жінки, для яких вже сама вагітність серйозно вплинула на стан молочних залоз стріями (розтяжками) і відвисанням, відтоді годування навряд чи ще більше це погіршить.

Так чи інакше, вирішувати Вам. Є десятки вагомих причин, щоб годувати свого малюка грудним молоком і не позбавляти себе такої радості, і лише одна в даному випадку, щоб відмовитись від цього. І то ніхто не гарантує що відмова від вигодовування навіть взагалі (від першого дня) збереже Ваші груди без змін.

Користувач подумав і додав через 13 хв.:

Перегляд повідомленняКсюнка (21.7.2009, 10:28) писав:

не хочу голосно матюкатися, але як взагалі можна ставити свої інтереси вище здоров"я своєї дитини????????? Думаю, що зі мною погодяться всі форумчанки, що коли народжується дитина ТИ на другому плані. Найголовніше, найкраще ти віддаш своїй дитині.

Я дозволю собі не цілком погодитись з Вашою думкою. Я обома руками за грудне вигодовування (врешті, підтверджую це власним прикладом до сих пір ;) ), але це повинно бути свідоме рішення жінки. Бо якщо таке рішення прийматиметься під тиском думки інших, то користі воно, на жаль, ні жінці, ні малюку не принесе. Кожного разу мама відчуватиме злість, що хтось "псує" її гарні груди, а малюку передаватиметься з емоціями почуття вини.

І я не вважаю, що є щось погане в тому, що жінка хоче виглядати на відмінно і після народження дітей. І немає значення наскільки кого і за що кохає чоловік. Просто варто спробувати знайти розумний баланс між жіночим і материнським євством, і не бути надто категоричною ;) Бо позиція звучить - або "я жертовна мати, яка забуває про все на світі і про саму себе заради дітей", або "самозакохана егоїстка, якій наплювати на інтереси дитини". А невже немає чогось третього, що робитиме щасливою і маму , і дитину ?
My Signature
Зображення
  • 10
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 09:57

З малим я теж про таке думала, але сталося зовсім не так. Груди змінюють свою форму вже під час вагітності, а приплив молока після народження довершують справу. В кожної жінки ці зміни різні: на комусь і сліду не залишається, а в когось розтяжки з"являються ще на ранніх термінах вагітності. Мені не дуже пощастило, але вправи дійсно роблять своє. Також маю знайомих, які свідомо відмовилися годувати. Їм в гроші не впиралося і сказати, що вони менше люблять своїх дітей я не наважуся. Це справа кожного, головне розставити пріоритети. Для мене здоров"я сина було важливішим ніж форма грудей. Не скажу, що цілком задоволена їх зовнішнім виглядом, але й не побиваюся через це.
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 09:58

в такому випадку ви вибрали себе, а не дитину. Годувати дитину, це ж такий клас, для мене це ніби трошки гордість, особливо коли були проблеми з ГВ на початку, я плакала і нехотіла догодовувати, добре що зараз налагодилось.
Ви думаєте, що на ГВ себе обмежуєте, а купувати суміші за такі гроші (мені знайома казала за якись час, незнаю за який витратили 18 тис. грн. на таке харчування!!!, незнаю чи вірити але краще задуматись) і вставати вночі робити суміш, коли дитя буде кричати від голоду. Ще не факт, що маля буде брати пляшечку і захоче їсти суміш, що тоді робити.....з тою красою.
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 10:02

Перегляд повідомленняVeronika_S (21.7.2009, 10:58) писав:

Ви думаєте, що на ГВ себе обмежуєте, а купувати суміші за такі гроші (мені знайома казала за якись час, незнаю за який витратили 18 тис. грн. на таке харчування!!!, незнаю чи вірити але краще задуматись) і

Мені видається, що матеріальний аспект повинен бути на останньому місці при прийнятті рішення на користь грудного вигодовування.
Невже якби якісні суміші коштували не 2000-3000 гривень на місяць, а 20-30 грн. , то це було б суттєвим аргументом на користь пляшечки з соскою ? :acute:
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oka 

• Креатив року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 10:03

Приєднуюсь до думки, що ГВ найцініше що може дати мати дитинці. А форма грудей залежить не від того годуєте ви чи ні, а від генетичної спадковості і трохи від фізичних вправ. А відмова від годування у більшості випадків призводить до маститу (а це досить велика проблема для форми грудей), відсутності звязку між вами и дитинко, поганий імунітет малюка і можливість раку грудей зростає. Думайте, що головніше.......
My Signature
Зображення Зображення

Якось син сказав мені: "Хочу щоб у тебе ,,,,,як у пташки гарні крила ,,,,виросли до неба ,,,,,"
Ніжно серце защеміло,,,,,Я відчула силу! "І куди ж я полечу?", - запитала в сина
Відповів син: " Нікуди ,,,,Мами не літають! МАМИ КРИЛАМИ СВОЇМИ ДІТОК ЗАКРИВАЮТЬ!!!"
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Niki 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 10:05

Та це на перший погляд так здається. Мої груди після першої дитини збільшились з 2 до 4 а потім зменшились до 3 розміру. Я годувала свою Юлю будучи вагітною, але не змогла дотягнути до тандему. Зараз в мене 5 розмір грудей. Мій чоловік бачив мене і з 2 і 3 і 5 ромірами і кожного разу каже які вони красиві. Я бачу, що вони стали не такими пружними і т.д. хоча я робила вправи, але моя масажистка сказала і я цілком з нею погоджуюсь - дай дитині здоровя, а потім твої груди ми поставимо на місце.
А годувати - це ж таке блаженство :acute:
My Signature
Зображення Зображення
Мені чужого не потрібно. Але своє я візьму, чиїм би воно не було!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 10:07

Перегляд повідомленняSonya (21.7.2009, 11:02) писав:

Мені видається, що матеріальний аспект повинен бути на останньому місці при прийнятті рішення на користь грудного вигодовування.
Невже якби якісні суміші коштували не 2000-3000 гривень на місяць, а 20-30 грн. , то це було б суттєвим аргументом на користь пляшечки з соскою ? :acute:

Якщо є можливість ГВ, то навіщо???? Мій малий їв з пляшечки і нічого, ніяких проблем немає, я розумію це по-різному, я навіть так йому ліки давала.
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 10:08

Спочатку подумала, що авторці не більше 15-ти років ( тоді б ще я зрозуміла- молоде-зелене). але я виявилась неправою..Тому в повному нерозумінні...
До речі підтримую думку, що втрата форми грудей не обов"язково повинна залежати від ГВ.Маю знайому, яка годуючи всього 2 міс - попрощалася зі своїми формами на завжди (((( Одні "тряпочки" висять ((((
п.с Після першої вагітності і годування груди через певний час приходяить в свій попередній вигляд, у 90 %. випадків.
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   діна 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 21 липень 2009 - 10:17

Я також приєднуюсь до всіх форумчанок, які за грудне годування. Особисто я знаю і навіть не сумніваюсь, що буду годувати своє дитя лише грудним молоком. Це ж здоров'ячко, імунітет вашої дитинки і ніяка, навіть най дорожча суміш не дасть йому стільки корисного і поживного. Наприклад, моя братова годує свою малу вже 2 руки і доречі груди у неї дуже красиві і набагато ліпші ніж до родів. Є коригуючі креми (якщо ви вже так дуже хочете), є різноманітні вправи і це все можна застосовувати. Тому добре подумайте перед тим, як робити такий сміливий крок. Адже багато жінок лише й молять Бога, щоб у них було молочко і вони могли його дати своїй дитині, а ви так просто хочете її того позбавати.
My Signature
Зображення

• 1
  • Back To Top

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 11:07

Перегляд повідомленняТетянка (21.7.2009, 12:00) писав:

Здається мені,що ця тема провокативна,але не нова. Бо ще декілька місяців тому мала необережність,завантажуючи фото через радикал,клацнути на банер "Грудное вскармливание не так полезно, как говорят!"
Перший пост гласив:
Текст, що розкривається
Дорогие леди! Я вижу, что на форуме появился раздел "естественный уход", в котором пишут про грудное вскармливание и запрещают его критику, однако я не могу промолчать, хочу высказать свое мнение на счет грудного вскармливания, может быть кто-то задумается.

Так ли полезно грудное вскармливание? Почему врачи настаивают на нем? Я вижу только две очевидных причины, которые имеют общий корень:
1) грудное вскармливание дешевле
2) матери, которые не могут себе позволить адаптированную смесь или недостаточно осведомлены, могут заменить грудное молоко на коровье или козье и тем самым навредить ребенку.

Однако если речь идет об обеспеченной, образованной женщине, почему она обязана кормить грудью? Почему при всех достижениях современных технологий нужно терпеть неудобства, портить фигуру, ходить выпачканной в молоке, спать в одной кровати с ребёнком и сидеть на строгой диете? Зачем все это? Я не вижу иных причин, кроме желания матери показать окружающим свой фанатизм.

Антитела, иммунитет? Среди всех моих знакомых детей самые здоровые - искусственники, грудные же к году успевают переболеть ОРВИ по 5-6 раз. Рахит? В смеси правильное соотношение кальция и фосфора, есть витамин Д3, а что есть в молоке матери, которая питается гречкой и сухарями? Между прочим, несмотря на страшилки "рахит вероятнее у искусственников", встречающиеся в интернете, педиатры, если они не старой закалки, говорят, что у искусственников рахит встречается как раз намного реже, так как в смеси есть все необходимые вещества.

У моих родственников недавно родилась дочка, и отец, уже имея ребенка от предыдущего брака, взял на себя принятие всех решений и запретил жене кормить чем-либо, кроме груди. Жена сидит на строгой диете из-за аллергии дочки, в итоге в 6 месяцев у девочки обнаруживается проблема - из-за недостатка кальция одна нога растет короче другой! И это на фоне общего недобора веса.

Сколько слышала от подруг, что сначала врачи настаивают "грудь, только грудь", а потом начинают бить тревогу из-за дефицита веса и начинают впаривать прикорм в три месяца (нужно срочно вводить мясо!).

Зачем это нужно? Зачем рисковать здоровьем ребёнка только ради собственных амбиций или того, что называют "естественностью"?

Я никого не хочу обидить или оскорбить, но я вас очень прошу: задумайтесь!
Смесь на порядок удобнее, стабильнее по составу, полезнее, питательнее. Это гораздо важнее для ребенка, чем мифический "контакт с мамой"!!!

Далі йшла дискусія... Кому цікаво-пошукайте самі цю пургу на просторах нету...

Тетянка, мені видається що статейка ця з серії проплаченого ПР від виробників сумішей. Адже їм однозначно не подобається те, що все більше і більше жінок стають прихильниками грудного вигодовування.

Абсолютно погоджуюсь з Вами, що це вибір кожного і кожній мамі вирішувати як їй поступати.

Але не торкаючись особистості автора теми, видається, такі сумніви з'являються в голові багатьох адекватних жінок, які просто намагаються розібратись в цьому питанні.

То ж я думаю наша аргументована дискусія для них була б більш вагомим доказом необхідності і важливості грудного вигодовування, ніж просто категоричні дописи :)

І не обов'язково піддаватись на провокації ;)
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sweet one 

• Швидка допомога
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 21 липень 2009 - 11:32

Провокативний допис чи ні- він породжує дискусію. Про корисність ГВ відомо всім. Але у кожного свій вибір. І знову-таки,засуджувати когось за його вибір- не "наших умов дело".
Кожна мама бажає добра своїй дитинці , а вибирає те, що на її думку , є для неї наразі пріорітетом. Є "жінки -мами", а є "жінки- дружини".Кожному своє!
На рахунок краси грудей- ГВ не так впливає на подальшу "обвислість", як на це мають вплив спадкові особливості. Я з народження годувала малого лише зцідженим вручну молоком ( хто через це пройшов- знає особливості "регулярної дойки"). Мене віс "втішали" тим, що "вушка спанієля" гарантовані. Фігушки! Ні граму обвислості ( дякую за спадкові особливості своїй мамі, яка вигодувавши двох і в свої за 50 дасть фору іншим "грудастикам"). В той же час, маю знайому, яка розпрощалася з формами лише за місяць ГВ,
My Signature
"Жизнь слишком коротка, чтобы тратить ее на диеты, жадных мужчин и плохое настроение!" Ф.Раневская
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 9 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів