Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Коли чоловік хворіє... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Коли чоловік хворіє... його поведінка... Оцінка: -----

Користувач поза мережею   nata1205 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 18 липень 2009 - 11:52

Мій чоловік знову випив холодну мінеральну воду і захворів...Чому вони знають, що не можна, і всеодно роблять?...А потім самі ж і мучаться, і ми біля них, все таки шкода.. :good: ...
Так само і зі шлунком, намагаюсь не давати гострого, багато майонезу, бо одного разу як почав боліти шлунок, то пару днів мучився, пив таблетки, і траву, все аби стало легше, зате коли полегшало, все герой...знову амає все що хоче... :good: ...А коли ти щось кажеш, що тіпа не можна, то ще і сердиться...

Коли чоловік хворіє, то саме ти повинна знати що йому болить, і коли, саме ти повинна запитати, чи не треба якісь ліки купити, саме ти повинна за цим слідкувати...Тому що їм тяжко самим сказати, будуть мовчати до останнього, тож чоловіки...Але коли лежить в ліжку, кашляє і невелика температура, то подай те, принеси інше...
Щось за собою такого я не помічала...Виникає думка, що вони коли хворіють, то такі як діти... ;)
А як Ваші чоловіки поводяться, коли захворіють..?
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ФІОНА 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 18 липень 2009 - 12:02

Мій чоловік не любить хворіти, а тим більше лежати.
А бувало що коли мав грип, то випивав фервекс і йшов на роботу, щоб ще і нас не заразити. :nea:
Хоча я йому завжди кажу полежати, вилікуватися, а не ходити хворому. :good: :good:
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   таня23 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 18 липень 2009 - 12:03

Мій любить дуже!!!!!!!!!!!!!!! шоб його доглядал.Щоб шось смачненьке приготували чи купили,любить шось повигадувати .Але мушу догоджати ,бо коли я хворію,то він мене так гарно доглядає.
Але завжди дратує те що знає що того не можна ,бо шкодить і того не можна,але поки здоровий ,то на це увага не звертається,а вже як хворий ,то згадує .
Зараз дуже активно борюся з курінням і питтям coca-cola.Набрав собі за звичку йти до дому і купити пляшку тої трійки.А про куріння я взагалі мовчу,вже просто руки опускаються,ніякі доводи не допомогають.
My Signature
Зображення
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   nata1205 

• Старожил
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2009 - 12:04

ФІОНА, так мого також не заставиш дома залишитись на один хоча б день, всеодно йде на роботу... :good:

Користувач подумав і додав через 2 хв.:
таня23, напвено всі чоловіки полюбляють щоб біля них побігали...
в мене також схожа ситуація була, але з водою Караван...постійно її пив...і почав боліти шлунок...то зараз вже не купляє... :good: ...а про куріння, то мона і не згадувати...нічого не діє.. :nea:
My Signature
Навіть якщо ти - ангел, завжди знайдеться той, кому не сподобається шелест твоїх крил...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2009 - 12:25

Перегляд повідомленняnata1205 (18.7.2009, 12:52) писав:

Але коли лежить в ліжку, кашляє і невелика температура, то подай те, принеси інше...
Щось за собою такого я не помічала...Виникає думка, що вони коли хворіють, то такі як діти... ;)

Це більше про мене сказано. Мій простіше: лікуватись взагалі не хоче, тількм якщо вже із температурою лежить. І все треба проконтролювати, щоб випив. Але не привередиливй, щоб те подай і те принеси, такого нема. Зараз ходив із насморком тиждень і навіть не дав ніс закапати. То його мама провела із ним бесіду, що мене не дай Боже заразить ще, і тоді дітки будуть хворі. І тільки під таким натиском погодився капати. Ох ці чоловіки ..............Але все одно ми їх любимо :good:

Користувач подумав і додав через 2 хв.:

Перегляд повідомленнятаня23 (18.7.2009, 13:03) писав:

Щоб шось смачненьке приготували чи купили,любить шось повигадувати .

Про смачненьке я мовчу, бо без цього не можна. Кожного дня як приходжу, то перші слова: "А що смачненького ти мені принесла?". Ну як маленька дитина. Але мені це подобається.

Користувач подумав і додав через 3 хв.:
таня23, а про куріння треба казати, що воно не так йому як тобі шкодить. І може тому не виходить поки що із діткаим. На мого подіяло молнієносно.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   kvito4ka 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2009 - 12:47

Перегляд повідомленняnata1205 (18.7.2009, 12:52) писав:

Коли чоловік хворіє, то саме ти повинна знати що йому болить, і коли, саме ти повинна запитати, чи не треба якісь ліки купити, саме ти повинна за цим слідкувати...Тому що їм тяжко самим сказати, будуть мовчати до останнього, тож чоловіки...Але коли лежить в ліжку, кашляє і невелика температура, то подай те, принеси інше...

О,це 100% про мого!Слава Богу ,що хворіє дуже рідко,ну і не курить.А ще мене бісить,що я вже 3-й день хворію,а він хоч би раз чайку мені зробив,чи ще щось.Вранці не снідає,бо я не можу встати,а сам же борщу не розігріє,так і увечері-прийде і сидить перед ТВ,чекає поки поглажу на завтра йому одяг,а потім зроблю йому яєшню,та щей малого забавляю,бо чоловік втомився на роботі і не має сили з ним півгодинки погратися.Саме обідно,що так він повівся на мій День народження-ніякої уваги...
My Signature
Даже черные полосы жизни у меня состоят из шоколада!!!!!!!!!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Руня 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2009 - 12:50

Мій коли хворіє то це жах! таблеток він не п"є , але зате любить чай з малини. Хоч щось добре.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рижуля 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2009 - 12:54

в мене аналогічна сиуація з ФІОНОЮ, .
Чоловік не визнає всякі болячки, тому переносить їх дуже просто - на ногах.))
з цим. ттт, не маю клопотів, бо мені тіко не вистачало ше однієї вередливої дитини в хаті ))
My Signature
Не все, що спадає на розум - має до нього відношення..
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ljybanchuk 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 18 липень 2009 - 13:15

Ой мій так поводиться ніби вмирати думає!!! Для мене тоді :diablo: Ну бідна я тоді.......
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ліньтяйка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2009 - 13:28

Мій чоловік взагалі таблеток не хоче пити, ледве впросила, щоб чайочки з травичок пив, коли був хворий ГРЗ чи коли шлунок болів. Взагалі він себе не дуже любить жаліти - всі хвороби на ногах, але ж я стільки чула про те, що потім можуть бути ускладнення, якщо хворобу "на ногах перенести". Вже коли температура висока, ломить тіло, соплі рікою - от тоді він гірше малої дитини - ляже на ліжко і каже: лікуй мене. Але таблеток все одно не вип'є, не хоче свій імунітет портити... Хворіє він дуже рідко т т т. Заставити його пополоскати горло чи зробити інші процедури - це не можливо - я йому хіба через кожні 20 хв. чай теплий роблю з лимончиком, якщо висока температура - протираю його водою з оцтом і то він ниє, шо йому смердить. Нервує, що він не дає себе лікувати номально, бо наш синок ще маленький - йому не можна зараз заражатися - теж пив не раз холодне пиво, газовану воду з морозілки, боліло горло. Трохи обідно бувало, коли я хворіла - він навіть чаю не зробив, все одно вважав, що я мала зварити їсти, поприбирати в хаті і таке інше - типу я сиіла вдома (мені лікарняне давали) балділа. А взагалі я вже рік не хворіла т т т, хоч би і не хворіти зараз, бо маленька дитина в хаті, не знаю як би я справилася, якби захворіла, це би був жах.
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   mania4ka 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2009 - 13:29

Мій як хворіє, то мене шляки трафляють! :pardon: Лежить з температурою 37, як вмираючий лєбєдь, стогне, їжою перебирає, таблетки пити або не хоче, або вип"є одну, а потім стогне, що не допомогло! Коли має нежить- то якийсь жах: ходить, сьорбає носом, висморкатись не хоче, а як гаркнеш, то трохи подує в серветку, щоб намокла, і вважає, що так висморкався, що мало не лопнув, і далі те саме...Ніс капати не дає, втікає по хаті від мене, а як зловлю і заллю нарешті ті каплі, то потім ще тиждень згадує, який я ізвєрг і як мені подобається над ним знущатись!
Коротше, легше забити і не мучитись, ніж його лікувати! :diablo:
My Signature
ЗображенняЗображення

Чоловік завжди повинен говорити жінці всього три слова – Люблю! Куплю! Поїдемо!
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   таня23 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2009 - 16:16

Люська*, ой та я кажу .Вже понавіидумувала,що лікар сказав ,що в нас не виходить через те що чоловік курить,ну то став трохи менше,але що казати щоб зовсім кинути,то вже не знаю
My Signature
Зображення
сьогодні ми кохаємо один одного більше ніж учора, але менше ніж кохатимемо завтра...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2009 - 21:32

Перегляд повідомленняmania4ka (18.7.2009, 14:29) писав:

Мій як хворіє, то мене шляки трафляють! :help: Лежить з температурою 37, як вмираючий лєбєдь, стогне, їжою перебирає, таблетки пити або не хоче, або вип"є одну, а потім стогне, що не допомогло! .....
Коротше, легше забити і не мучитись, ніж його лікувати! :help:

:lol: :lol: :lol: У нас те саме! Ну просто мала дитина. Самій іноді хочеться так "похворіти" :wacko:

То все звісно не стосується насправді серйозних хвороб, хай Бог милує усіх.
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 18 липень 2009 - 21:42

Так чоловіки як діти, а коли захворіють, то капєц))) За своїм такого незамічала поки що, але дійсно знає як вип"є сильної (!!!) кави зранку, то мучиться цілий день, шлунок вже "полетів наніц", зараз коли одружені відівчила його, п"є чай, а деколи нічого. За спільне життя хворів мало, але гарно поводився, навіть раз зимою сам за ліками ходив :wacko:
А от коли хворіє мій тато, то взагалі, як каже моя мама треба "хукати і дмухати", хоче, щоб над ним всі бігали)))

Як казав Карлснон "....я самий бальной чєловєк на свєтє"))))
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nemira 

• Завсідник
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 19 липень 2009 - 10:24

Лицом измученным и серым,
На белой смятой простыне,
Как жертва бешеной холеры,
Лежит коленками к стене.
Протяжно стонет, как при родах,
Трясётся градусник в руках.
Вся скорбь еврейского народа
Застыла в суженных зрачках.
По волевому подбородку
Струится пенная слюна.
Он шепчет жалобно и робко:
"Как ты с детьми теперь одна??.."
В квартире стихли разговоры,
Ночник горит едва-едва.
Темно... опущены все шторы...
У мужа тридцать семь и два!!!

Мій чоловік теж за найменшого пчиху збирається "вмирати", але доглядати за собою не заставляє.
Таблеток ніяких не п"є, якщо зроблю якусь трав"яний чай, то може випити.
Як ходив на роботу, то ніколи не брав лікарняного, всі хвороби на ногах стійко переносив.
My Signature
Спойлер

Будь-яка переміна пов'язана з незручностями, навіть якщо це переміна на краще
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Валюся 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 19 липень 2009 - 10:59

Мій чоловік рідко звертає увагу на мої поради щодо лікування, він свою маму слухає (ми разом з батьками живемо), вона його лікує.
А коли діло стосується профілактики, то це мов горохом об стіну.
Хоча коли хворіє, то він зовсім не ниє, терпить, і що саме дивне нічого не робить.
У них у сім"ї така уже звичка: чекають поки хвороби хронічними стануть.
Для мене образливо коли він не приймає моєї турботи, у мене інколи руки просто опускаються, і як цьому зарадити не знаю :10_12_9:
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Зайка* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 липень 2009 - 11:27

Якщо мій чоловік захворів, то старається всіма силами показити, що він здоровий. Не любить хворіти, не любить коли його жаліють і таке інше. Навіть, старається по-менше пігулок приймати. Деколи, навіть, може приховати, що його що болить.
My Signature
Щастя бути мамою...
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Татусечка 

• Мама трьох принцес, Матуся року
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 липень 2009 - 12:05

Ну не знаю! Я не з тих жінок, що витиратимуть шмарклі хворому чоловіку з термометром під мишкою, бо він мій єдиний, коханий годувальник, татко і все таке!!! А що найбільше мене бісить, це коли при якихось найменших проявах просиш випий щось, щоб не розвезло, ні все нормально, я не хворий, всьо нормально, а потім вже пізно і доводиться лікувати серйозно. Кому потрібна ця липова бравада? Так не слухав мене один раз я тебе тисячу не почую. І взагалі жінка яка б хвора не була встає і робить все по господарству, а чоловікам зась. Розумію, що ніс у них більше так влийте туди більше капель і арбайтен любі, арбайтен. Ніхто не любить хворих (як каже моя сверуха)!
В нас особисто до фанатизму доходило декілька разів, але зараз при перших симтомах відразу лікується. Я якщо бачу, що він хоче видужувати всіляко допомогаю. А хоч розкиснути і похворіти, так то вже сам любий, сам!!!
My Signature
ЗображенняЗображення

• 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ameli 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 19 липень 2009 - 13:08

Мій чоловік коли хворіє то катастрофа. Температура 37, лежить не встає, лише в туалет, ніби останні дні доживає. Ак оли насмарк то тиждень какрантин, навіть до свого тат наДень народження не пішов бо насмарк. Таблетки п"є, але 30 хв. роздивляється, що я йому дала, таке враження, що я надумала його травити, їсти хоче щоб під ніс підносити. Коротче дурдом, бо для мене це найгірші дні. :give_rose: :bye: :girl_angel:
My Signature
Зображення

Зображення

Постійно хочу дві речі: схуднути і поїсти.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Наташа М 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 липень 2009 - 10:35

Перегляд повідомленняmania4ka (18.7.2009, 14:29) писав:

Мій як хворіє, то мене шляки трафляють! :36_3_11: Лежить з температурою 37, як вмираючий лєбєдь, стогне, їжою перебирає, таблетки пити або не хоче, або вип"є одну, а потім стогне, що не допомогло! Коли має нежить- то якийсь жах: ходить, сьорбає носом, висморкатись не хоче, а як гаркнеш, то трохи подує в серветку, щоб намокла, і вважає, що так висморкався, що мало не лопнув, і далі те саме...Ніс капати не дає, втікає по хаті від мене, а як зловлю і заллю нарешті ті каплі, то потім ще тиждень згадує, який я ізвєрг і як мені подобається над ним знущатись!
Коротше, легше забити і не мучитись, ніж його лікувати! :36_3_11:

mania4ka, наші чоловіки мабуть "брати-близнюки" :D Написано як про мого на всі 100%.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 7 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему