Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Плаский животик - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Плаский животик Поради, вправи, ідеї як набути гарного животика Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Коліжанка 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 15 липень 2009 - 01:00

Я вже нарешті схудла до своєї ваги, але залишилася одна проблема - талія. Не дочекаюся, щоб знайти час на тренаж зал і зайнятися животиком. Робила масажі антицеллюлітні і на животик, допомагає. Але без тренувань - ну ніяк. Може ще хтось порадить якійсь випробувані методи?
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   katze_nata 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 15 липень 2009 - 06:31

ну тут все просто, качати прес по кілька підходів на день і результат не за горами)
My Signature
Зображення

Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 15 липень 2009 - 06:40

Не всі люблять качати прес. Як на мене це малоприємне заняття. Дуже не подобається тип болю у мязах пресу (коли вони напружуються). Саме тому я майже ніколи прес не качала. Проте до пологів у мене був ідеальний животик. чому? Я багато бігала. Під час бігу живіт також тренується. Покм я займалася баскетболом (з 6 класу по 3 курс) у мене ніколи не було живота. а потім як закинула через рік-два став періодично появлятися. Ну тепер зрозуміло що є. Тому кажу з власного досвіду: можна вибирати між бігом і качанням пресу...
Бігати при цьому треба на середній швидкості і побільше.
А ще животик збільшують піздні вечері...
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Myrra 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2009 - 07:32

в мене з талією якраз все добре, а от нижній животик взагалі "розслабився"...Може хтось знає ефективні вправи для нижнього преса?????????????????крім банальної -піднімання ніг ....
My Signature
Зображення
Світ був навколо мене - я була з мамою. Світ був всередині мене - я чекала сина. Я стала мамою... і я навколо світу!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   orhid 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2009 - 07:39

Коліжанка, в мене теж була проблема з талією. Качання пресу не для мене, пару днів покачаю і швидко надоїдає. Тож я собі купила обруч і час від часу кручу. Звичайно, коли тільки купила, то крутила кожен день по пару раз на день. Талія стала тоншою на 7 см. Пробуйте, може і вам сподобається ;)
My Signature
ЗображенняЗображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Irynochka 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2009 - 07:45

Перегляд повідомленняorhid (15.7.2009, 8:39) писав:

Коліжанка, в мене теж була проблема з талією. Качання пресу не для мене, пару днів покачаю і швидко надоїдає. Тож я собі купила обруч і час від часу кручу. Звичайно, коли тільки купила, то крутила кожен день по пару раз на день. Талія стала тоншою на 7 см. Пробуйте, може і вам сподобається ;)

А я теж люблю крутити обруч - дуже допомагає і не важко! Правда, обов'язково треба крім того і займатись, можна аеробікою. Після першої дитинки я купила декіла касет з різними програмами і через день робила. Треба себе знову заставити, але вже як почнеш - то не хочеться пропускати занять! :girl_angel:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Nattik 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2009 - 09:27

От я вже вкотре чую гарні відгуки про обруч, краще важкенький такий....Треба якось таки зібратися і придбати :) А щодо пресу - кажуть, найкраще одночасне піднімання рук/ніг, раз так 300 на день - і животик як у Джулії Робертс :D Хто б ще порадив, де силу волі знайти :lol:
My Signature
Зображення

See? I can do it if I really try.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MeriEn 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2009 - 09:31

В мене в принципі завжди були пробле ми з животиком, я ніколи не була худенькою, а після пологів ця проблемка таки вже дістала... Та я все таки рішуче настороїлась боротись за фігуру. Зараз стараюсь кожен ранок, перед роботою, сходити в басейн, а вдома кручу обруч. дуже подобається аква-аеробіка. За тиждень скинула 2 кг і 4 см в талії. Доречі не поганим доповненням довсього стали антицелюлітні обгортування.
My Signature
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   оксаna 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2009 - 09:50

Можна спробувати зайнятися бодіфлексом. Сама не пробувала, але кажуть творить чудеса (Моя свекруха час від часу ним займається, дуже задоволена) . Правда недавно я натрапила на статтю де приводилися аргументи за і проти. Одні вважають що бодіфлекс це добре, а інші доводять , що це дуже шкідливо для організму, тому перед тим як займатися слід все добре проаналізувати.

Можна зайнятися йогою. В неті є йога для початківців теж класно, але вже не тільки для талії і животика, а й для організму вцілому.

Та й прес непогано крім того допомагає і спині. (Маю проблеми зі спиною то ж лікар порадив качати прес) Найшвидше позбутися животика мені допомагає саме прес. М*язи перестають боліти за кілька днів, і якщо займатися регулярно то вже й не болять. Хоча проти бігу нічого проти немаю, але особисто для мене ходити бігати, це дууууже велика проблема, заставити себе нереально. :lol:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2009 - 09:57

В мене також така проблема з животиком, до вагітності була, не те щоб худенькою, але мене моя фігура задовільняла, а тепер я починаю комплексувати, животик великий(((, одного разу навіть жінка хотіла місцем поступитись в маршрутці((((. Качала прес, але швидко набридло, маю коло позичила подружці, напевно треба буде забрати, воно залізне. Вчора купила стягуючі трусики, але мені треба трошки вищі, бо животик вище починається.
Планую піти на плавання, чуло добре допомагає та й корисно.
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Христуся-Бамбінік 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2009 - 10:02

Привіт!А як ви думаєте, можу я вже коло для талії крутити, якщо після пологів пройшло лише 3 тижня. Воно в мене легеньке, сильно по животі не бє...
В мене живота ніколи не було, крутила колечко з підліткового віку, стану перет телевізором і кручу годинами... А от бедра і ноги - вічна проблема. Почала тепер трохи на велосипеді кататися. Після родів животика наче не має, але й до пресу мені ще дуже далеко. А от бочки наїла, в старі штани не влажуся:( Тепер як холітаю каляску надворі, то нагинаюся в різні боки за її рухом. поєдную корисне з приємним:)
My Signature
Зображення

Якби мені тепер мати той розум, що буде через 5 років,
І той ентузіазм, що був 5 років тому.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   ФІОНА 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 15 липень 2009 - 10:07

Христуся-Бамбінік, я думаю що крутити коло вам ще зарано. А от тривалі прогулянки ( ходьба ) з коляскою підуть вам на користь. :)
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Аріка Ікара 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2009 - 11:09

Ой,той животик разом з лишніми см на талії та бедрах :15_5_3v: . Маю обруч залізний,ніяк руки не дойдуть до нього.Боюся,що знову буду ходити вся в синьцях :D . Прес качаю, але почали боліти шийні та поперечні хребці :give_rose: І що то ше таке вигадати????Животик помаленьку сходить,але...Як була товстенька і не влажу в свій гардероб,то такою і залишилася :15_5_3v:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   MeriEn 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2009 - 11:31

Перегляд повідомленняVeronika_S (15.7.2009, 10:57) писав:

Вчора купила стягуючі трусики, але мені треба трошки вищі, бо животик вище починається.

Так, ці трусики допомагають підягнути животик внизу, але водночас псують верхню частину живота, так як вони постійно скочуються і те що вище трусиків починає вилазити і обвисати :15_5_3v:
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   hrystyna 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 15 липень 2009 - 11:49

для нижнього пресу гарно допомагає така вправа - просто лягти на спину, руки вздовж тіла, піднімаєте прямі! ноги вверх і опускаєте. Для більш "загартованих" - разом з ногами піднімайте дупцю. Можна ще ускладнити - коли опускаєте рівні! ноги і помаленько! вниз, то робіть ними кругові рухи. Так ще й ніжки поправите.
Я, наприклад, люблю цю біль в м"язах після тренувань. Ні я не садо-маза, просто це свідчить про гарно виконане завдання і роботу. І якщо займатися регулярно - то болю нема, м"язи в тонусі в ви просто красуня)))))
а тим дівчаткам, в кого тільки народилася ляля - не раніше ніж через 3-4 міс. рес качайте!!!! і то, бажано в лікаря запитати! Бо понакачуєте собі "фартушки" на животиках.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   lilyuska 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 20 липень 2009 - 21:51

А можна робити фізичні вправи коли годуєш груддю,і прес качати??? :unknown
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Златуся 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 13 вересень 2009 - 23:12

В мене також проблема з животом. Та недавно почала тренуватися нескладно, а головне часу не так багато займає. тільки вибачте, що не російській мові, нема часу перекласти. Про свої досягнення напишу пізніше.
Гимнастика

1. Ноги в коленях согнуты руки за голову, подъем отрывая лопатки-вдох, опускаешься выдох. Руки не сцеплять локти в стороны, голова смотрит вверх. Работает верхний пресс. 3 подхода по 25р. Каждый 25-ый раз пружиним. (тянешься вверх)

2. Лежа на спине, руки под ягодицы, поднимаем прямые ноги. На выдохе поднимаем на вдохе опускаем, высоко ноги не поднимаем. раз 50 без остановок. Можно начать с 15-20. (нижний пресс)

3. Скрестить ноги в коленях, так чтобы образовался прямой угол, руки за голову, подъем с отрывом лопаток, техника дыхания та же. Локти не сгибаем. (работают все мышцы живота)

4. Ноги под себя (скрещены как по турецки). Выполняем лежа, скручивание 3 подхода по 20 (работает верхний и нижний пресс)

5. Ноги в колнях согнуты. Руки в замок за голову, поочередно тянемя локтями к колняем, не сгибаем, тянемся корпусом. 2 по 50. (работают косые мыщцы пресса) При соблюдении данных рекомендаций через 1,5-2 месяца мышцы живота окрепнут и будут хорошо держать брюшную стенку.

Не забывайте регулярно делать и невидимую гимнастику живота — втягивать и расслаблять переднюю брюшную стенку (повторять по 8 раз). Кроме упражнений, также полезно ежедневно растирать живот холодной водой, вначале от правого бока (на уровне талии) к левому и наоборот, затем круговыми движениями по часовой стрелке. При больших физических нагрузках обязательно носите поддерживающий пояс. Также это крайне необходимо при беременности (специальные поддерживающие пояса, которые можно сужать и расширять).

Особо стоит обратить внимание женщин на то, что начинать заниматься укреплением мышц живота после естественных родов можно только через 6-8 недель, после кесарева сечения - через 2-2,5 месяца. При нагрузках на живот на более ранних сроках вас могут ожидать серьезные неприятности: расхождение швов (например, после кесарева сечения или после зашивания промежности при ее разрыве), повышение внутрибрюшного давления и опущение стенок влагалища. Поэтому не спешите с физическими нагрузками, а во время восстановительного периода обратите внимание на рацион. А при ослабленной брюшной стенке, особенно во время резкого похудания или после родов следует, полезно еще растирать живот следующей смесью: отвар розмарина (столовая ложка на 0,5 л воды), 2 столовые ложки винного уксуса, 2 столовые ложки водки и 1 столовая ложка поваренной соли.

Несколько правил тренировки мышц живота:

Никогда не используйте отягощения. Вес формирует объемные мышцы, а я не знаю ни одного человека, кто был бы рад объёмному прессу.

Никогда не тренируйте непосредственно косые мышцы живота, особенно если у вас широкие бедра и широкая талия. Развитые косые визуально сделают талию еще шире.

Во время упражнений пресс держите в постоянном напряжении. Внимательно следите за техникой выполнения упражнений. Результат будет лучше, если сделать 20 раз, но правильно, чем 50 раз спустя рукава. Тренируйтесь с интенсивностью. Некоторые тренеры советуют себя щадить, говорят, что можно все делать вполсилы. Безусловно, можно, если вы тренируетесь для развлечения, но если вы хотите хороший результат, то нужно будет выкладываться. Если вы до этого никогда не тренировались или приступаете к тренировкам после длительного перерыва, начинайте постепенно, с одного подхода на пресс, постепенно доведите до четырех .

Делайте после гимнастики массаж с питательными или антицелюллитными кремами. Массаж для похудения направлен на то, чтобы разбить жировые отложения в области живота. Лучше всего делать массаж до гимнастики, поскольку он помогает мышцам расслабиться, что в свою очередь благотворно влияет на то, как они будут реагировать на физические упражнения. Для проведения массажа можно использовать специальный массажер или же обойтись подручными средствами.

Как часто тренировать пресс? Как минимум три раза в неделю, максимум - хоть каждый день.
My Signature
Зображення

Зображення
  • 3
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Halochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 січень 2010 - 11:42

:blush: Така ж проблема,живіт зійшов, а м"язи розтягнуті виглядає не дуже. Хто знає, який обруч кращий, металічний, такий типу як колись в школі крутили, чи пластмасовий?
My Signature
Зображення

Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   rayvera 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 січень 2010 - 12:37

я качаю прес, також вправи бодіфлексу роблю (ножиці ногами,ледь відриваючись від підлоги). ще користуюся косметичним роликовим засобом Гариньєр (для плаского живота),ще й масаж одночасно забезпечується.
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   м@рійк@ 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 31 січень 2010 - 12:37

Підкажіть, будь-ласка, чи можна крутити обруч, якщо годую грудьми. Бо десь чула, що від того пропадає молочко.
My Signature
Зображення
Найдорожчий скарб у нас - це життя... А найщасливіші ті люди, які можуть його з насолодою прожити!
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 3 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн