Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: Обручка... - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 31 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

Обручка... Оцінка: ***** 2 Голосів

Опитування: чи носите ви обручку? (892 користувачів проголосувало)Visualizar Votos

чи носите ви обручку?

1. так, ношу (665 голосів [74.64%])

Відсоток голосів: 74.64%

2. ні, неношу (78 голосів [8.75%])

Відсоток голосів: 8.75%

3. інколи знімаю (119 голосів [13.36%])

Відсоток голосів: 13.36%

4. інше (29 голосів [3.25%])

Відсоток голосів: 3.25%

Голосувати Гості не мають права голосу

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 05 липень 2009 - 19:53

Чому мене зацікавило це питання? Бо виявляється для мого чоловіка це важливо. Моя кума і водночас двоюрідна сестра, обручки неносить, і її чоловік теж, проте на хрещення її одягла. Під час вагітності зняла ще на 21 тижні, і змогла вдягнути тільки 2 тижні тому і то з допомогою води і мила))) Чоловік обручку постійно носить і каже, що гордиться, що він одружений, і жартома говорив, щоб я вже одягла її, коли я говорила, що невлазить, то він говорив, "Тоді одягни на ланцюжок...". Мене це трошки дивувало. А яку у вас?
Доречі багато моїх знайомих,......, викладачів з універу обручок неносили, а потім виявилось, що вони були одружені. Звісно є такі причини, як набряклі пальці (у вагітних), але це були чоловіки....

Вперше створюю опитування, тому незнаю чи вдалось, наперед вибачаюсь. Якщо є схожа темка ,то...теж вибачайте)))
Опитування чомусь невдалось?
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Halina 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 20:02

Мій чоловік теж на даний момент зняв обручку,бо працює на будівництві і каже,що вже й так дуже подряпав її,тому поки,що не хоче носити щоб не псувати,але коли не працює,то вдягає.Я зараз теж хочу зняти,бо пальці дуже понабрякали
My Signature
ЗображенняЗображення
Будьте внимательны к своим мыслям,они-начало поступков
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Katerinka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: ЗАБЛОКОВАНІ

Відправлено 05 липень 2009 - 20:09

Чоловіки не носять тому що вони не звикли носити прикраси. Можливо ще для того щоб дівчата заглядалися побільше:-)

а жінки не носять переважно через: набряки. або якщо забудуть одягти. або шкода подряпати. а от жінкам з обручкою легше звернути увагу чоловіків на себе. бо ті не бояться що жінка прилипне....:-)

я сама носила постійно, після пологів через місяць десь зняла бо побачила як вона псується через постійне миття, тертя. як з дитиною розберусь (памперси...) то знов одягну. а чоловік зняв після весілля і вже не одягав. не зручно йому.

коли я була вагітна то моя лікарка казала обручку не знімати. вона спостерігала чи не опцхаю я по вигляду пальця з обручкою. в кінці вагітності я її вже не могла зняти...
My Signature
Зображення
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 20:12

Ми з чоловіком постійно носимо обручки. Я вже так привикла що навіть не помічаю її. Під час вагітності не знімала ні разу. Якщо б я не носила то відчувала б що зраджую наш шлюб, нашу сім'ю. ІМХО
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 5
  • Back To Top

Користувач поза мережею   poiu 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 20:12

Мій чоловік не носить обручки, точніше він носив поки не згубив, потім ми купили йому іншу посвятили в церкві і він одіває її тільки по великих святах, або коли ідемо кудись разом. В мене також інша, але ця перша лежить бо після весілля я поправилася і вона стала за маленька, тому купила більшу, а цю зберігаю.
My Signature
Зображення Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ok_sanka 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 20:16

Ми обручки носимо: і я, і чоловік. Я б образилася, якби чоловік її не носив, а чоловік, якби я... Звичайно, бувають ситуації, коли обручку можна зняти: робота брудна, пальці набрякають...
Думаю, якщо люди одягають одне одному обручки під час шлюбу, то це для них не просто прикраси, а щось набагато важливіше. Інакше для чого їх взагалі одягати?
My Signature
Зображення
  • 2
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рівне 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 20:27

До обручки відношусь дуже серйозно,напевно загризла б чоловіка як би він її зняв хоч на день :D .Сама на даний момент не ношу,бо пальці набрякли трошки,боюсь що не з можу зняти))))
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Halina 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 20:36

Перегляд повідомленняРівне (5.7.2009, 20:27) писав:

До обручки відношусь дуже серйозно,напевно загризла б чоловіка як би він її зняв хоч на день :D .Сама на даний момент не ношу,бо пальці набрякли трошки,боюсь що не з можу зняти))))

Я теж одразу ніби трохи й образилась,що чоловік зняв оборучку,а потім подумала,що з цого роботою і справді краще без неї..Сама ніяк не наважусь зняти,думала ,що й не буду до полоргів(та й після теж)знімати,але невістка сказала ,що перед родами заставлять зняти,що вона свою в пологовому разом з кров"ю її здирала.Та й думаю,що краще її лишити вдома ніж потім десь в пологовому пропаде...
My Signature
ЗображенняЗображення
Будьте внимательны к своим мыслям,они-начало поступков
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Mysterious 

• Дока
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 05 липень 2009 - 20:37

мій чоловік обручки не носить, через те що раніше працював по будівництву, десь її поклав, а тепер неможливо знайти.
Я ношу, але як аксесуар.
Ніякої проблеми з того не робимо. Це раніше я думала,що одружена людина без обручки це намьок на шось, а тепер мені всеодно.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Veronika_S 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 20:41

Рівне, я свою, то вдягла, але зняти то неможу, там вже під нею шкіра біла))).
Для мене зараз якось дивно носити обручку, оскільки в кінці жовтня вийшла заміж і вже на початку грудня її зняла. Тому дивно, незвично....
My Signature
Зображення Мій блог:)
Важко знайти, легко втратити, неможливо повернути!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Котя 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 20:48

Для мене це не ідея-фікс, можу зняти і забути (напр. коли мию посуд), потім довгий час не вдягати. А для чоловіка то принципово, носить завжди, навіть в сауні не знімає. На мене часом ображається за таку забудькуватість, але якщо помітить :D
В нас це теж не ті обручки, що були на вінчанні. Ми обоє поправилися ( я від вагітності, він від доброго життя :D ), тому й замінили.
My Signature
Зображення
Зображення
Усі люди настільки різні, що іноді починає рябити в очах. Та лише "дальтоніки" можуть вважати це різнобарв"я "сірою масою".
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Серенада 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 21:00

Ми з чоловіком носимо, і жодного разу за 9 років не знімали. Я не ображуся, якщо він зніме, і навіть пропонувала, бо бачила як він здирає шкіру з пальця обручкою на роботі. А він на ці подряпини відповідав що нічого страшного, ну здер шкіру. Робота у нього така - лазити у недоступних і невидимих місцях серед купи металу.
А колись у мене була така ситуація. Клеївся до мене ну дуже симпатичний чоловік. Я була з коліжанкою, і визвався підвезти нас додому. Оскільки нас було двоє - ми поїхали. Посидівши потім ще втрьох у машині розмовляючи коліжанка запитала:"Чого ти клеїшся? Ти ж одружений." А він відповів що обручку носить як свідчення того що не хворіє венеричними хворобами. Ось таке буває. Не всі хто носить обручку чисті душею.
А обручку не боюся подряпати, чи ще щось. Вона у мене одна, і старіти буде теж зі мною. Не думаю що метал "зістариться" швидше за мене
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Рівне 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 21:00

Я вже майже місяць не ношу і нічого страшного не бачу,якось не звертаю уваги на те все)))))Але чоловік повинен носити,я так пишу бо він працює серед жінок,нема чого щоб красувався без обручки :D :D :D :D :D
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Люська* 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 21:03

А ми із чоловіком завжди носимо. Я інколи знімаю, якщо роблю щось таке, що може пошкодити її, а потім ще 3 дні забуваю одіти :cray: А от чоловік ніколи не знімає.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Tequila Rose 

• Своя людина
  • PіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 21:06

Тепер я ношу обручку постійно, просто приємно це робити. Час від часу носити золото мені набридає - ношу срібло, тоді обручку знімала. Але потім купила собі срібну обручку. Все-таки, для мене ця прикраса багато важить. Чоловік також носить, але якщо б і не носив - нічого страшного, це не головне.
My Signature
Зображення Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Мартин 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 21:23

Я ніколи не знімаю... Навіть коли берусь до якоїсь роботи по будівництву/ремонту, завжди забуваю...
Згадую тільки тоді, коли черговий раз подряпаю... :)
А знімати, щоб приховати сімейний стан, по-перше нема потреби, по-друге, нема змісту... Моя обручка за роки так "вросла" в палець, що навіть без неї все-одно добре видно на пальці рівчик та білу смужку без загару :) Хоча знімається легко...
Те саме можу сказати про свою кохану... :)
My Signature
Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4:16)
There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle. (Albert Einstein)
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   natalia220 

• Фахівець
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 21:38

Доречі я десь читала, що цей слід від обручки сходить аж за півроку, звичайно якщо нічого там не носити...так що ховай не ховай обручку, все одно видно :) .
My Signature
Зображення

Нехай наші бажання здуріють від наших можливостей
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ukrajinochka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 21:39

обручки з чоловіком носимо постійно, для обох це не просто прикраса чи шматок золота. Знаю, що коханий точно б образився якби зняла.
Veronika_S, спробуй зняти обручку так: на палець щільно намотай нитку і почни розмотувати знизу (нитка повинна проходити під обручкою). таким чином дуже легко зняти (колись підглянула в МЧСників :) ) сподіваюсь я зрозуміло написала :)
My Signature
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Soveniatko 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Орг СП Малечі

Відправлено 05 липень 2009 - 21:46

Для мене обручка має символічний зміст і саме та з якою вінчалися. Знімаю, тільки коли роблю коханому масаж :) . Чоловік знімає дома. Пару раз забував, я засмучувалась. Хоча звичайно, шо обручка ніколи нікого не стримувала, а бувають роботи, коли небезпечно її носити. Особисто для мене це важливо, коли раз загубила, ледь не посивіла, чоловік заспокоював, шо нову купим, таку саму...
нова мені не потрібна. Але обручка на щастя знайшлась.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   marime 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 05 липень 2009 - 21:48

Я свою не знімаю, ношу постійно, тай за одинадцять років я вже багатенько наїла лишніх кілограмів, то навіть при всьому бажанні не змогла би зняти. Чоловікові спочатку заважала, він знімав її коли мив руки, а потім забував вдягнути, я страшенно на нього ображалась. З часом він звик і також не знімає, хоча зараз для мене відсутність обручки не була би проблемою. Справді, за 10 років міняється відношення до багатьох речей.
My Signature
[Зображення
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 31 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Остання »
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему