Обручка...
Відправлено 05 липень 2009 - 19:53
Доречі багато моїх знайомих,......, викладачів з універу обручок неносили, а потім виявилось, що вони були одружені. Звісно є такі причини, як набряклі пальці (у вагітних), але це були чоловіки....
Вперше створюю опитування, тому незнаю чи вдалось, наперед вибачаюсь. Якщо є схожа темка ,то...теж вибачайте)))
Опитування чомусь невдалось?
Відправлено 05 липень 2009 - 20:02
Відправлено 05 липень 2009 - 20:09
а жінки не носять переважно через: набряки. або якщо забудуть одягти. або шкода подряпати. а от жінкам з обручкою легше звернути увагу чоловіків на себе. бо ті не бояться що жінка прилипне....:-)
я сама носила постійно, після пологів через місяць десь зняла бо побачила як вона псується через постійне миття, тертя. як з дитиною розберусь (памперси...) то знов одягну. а чоловік зняв після весілля і вже не одягав. не зручно йому.
коли я була вагітна то моя лікарка казала обручку не знімати. вона спостерігала чи не опцхаю я по вигляду пальця з обручкою. в кінці вагітності я її вже не могла зняти...
Відправлено 05 липень 2009 - 20:12
Відправлено 05 липень 2009 - 20:12
Відправлено 05 липень 2009 - 20:16
Думаю, якщо люди одягають одне одному обручки під час шлюбу, то це для них не просто прикраси, а щось набагато важливіше. Інакше для чого їх взагалі одягати?
Відправлено 05 липень 2009 - 20:27
Відправлено 05 липень 2009 - 20:36
Рівне (5.7.2009, 20:27) писав:
Я теж одразу ніби трохи й образилась,що чоловік зняв оборучку,а потім подумала,що з цого роботою і справді краще без неї..Сама ніяк не наважусь зняти,думала ,що й не буду до полоргів(та й після теж)знімати,але невістка сказала ,що перед родами заставлять зняти,що вона свою в пологовому разом з кров"ю її здирала.Та й думаю,що краще її лишити вдома ніж потім десь в пологовому пропаде...
Відправлено 05 липень 2009 - 20:37
Я ношу, але як аксесуар.
Ніякої проблеми з того не робимо. Це раніше я думала,що одружена людина без обручки це намьок на шось, а тепер мені всеодно.
Відправлено 05 липень 2009 - 20:41
Для мене зараз якось дивно носити обручку, оскільки в кінці жовтня вийшла заміж і вже на початку грудня її зняла. Тому дивно, незвично....
Відправлено 05 липень 2009 - 20:48
В нас це теж не ті обручки, що були на вінчанні. Ми обоє поправилися ( я від вагітності, він від доброго життя :D ), тому й замінили.
Відправлено 05 липень 2009 - 21:00
А колись у мене була така ситуація. Клеївся до мене ну дуже симпатичний чоловік. Я була з коліжанкою, і визвався підвезти нас додому. Оскільки нас було двоє - ми поїхали. Посидівши потім ще втрьох у машині розмовляючи коліжанка запитала:"Чого ти клеїшся? Ти ж одружений." А він відповів що обручку носить як свідчення того що не хворіє венеричними хворобами. Ось таке буває. Не всі хто носить обручку чисті душею.
А обручку не боюся подряпати, чи ще щось. Вона у мене одна, і старіти буде теж зі мною. Не думаю що метал "зістариться" швидше за мене
Відправлено 05 липень 2009 - 21:00
Відправлено 05 липень 2009 - 21:03
Відправлено 05 липень 2009 - 21:06
Відправлено 05 липень 2009 - 21:23
Згадую тільки тоді, коли черговий раз подряпаю... :)
А знімати, щоб приховати сімейний стан, по-перше нема потреби, по-друге, нема змісту... Моя обручка за роки так "вросла" в палець, що навіть без неї все-одно добре видно на пальці рівчик та білу смужку без загару :) Хоча знімається легко...
Те саме можу сказати про свою кохану... :)

Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4:16)
There are two ways to live: you can live as if nothing is a miracle; you can live as if everything is a miracle. (Albert Einstein)
Відправлено 05 липень 2009 - 21:38
Відправлено 05 липень 2009 - 21:39
Veronika_S, спробуй зняти обручку так: на палець щільно намотай нитку і почни розмотувати знизу (нитка повинна проходити під обручкою). таким чином дуже легко зняти (колись підглянула в МЧСників :) ) сподіваюсь я зрозуміло написала :)
Відправлено 05 липень 2009 - 21:46
нова мені не потрібна. Але обручка на щастя знайшлась.
Відправлено 05 липень 2009 - 21:48

Допомога