мій чоловік працює над розробкою програм які пов"язані з відображенням трьохвимірних зображень, у тому числі за допомогою медичних приладів.
так ось всі ці моделі та копії лиш моделі у прямому значенні цього слова і швидш за все відрізняються від об"єкта моделювання.
саме з цих міркувань ми відмовилися від трьохвимірного УЗД і відповідно фото лялі в животику. для чого витрачати гроші за те, що не відповідає дійсності?
щодо тривимірного не знаю, а от двовимірне УЗД мало би відповідати дійсності. з його ж допомогою ставлять діагнози. і тут важливі і форма і розмір і вигляд. тому не згідна що фото двовимірного УЗД неправдиве. а на рахунок тих фігурок...здається це просто бізнес.
краще нехай мама щось розумне почитає чи погуляє замість того щоб бігати на УЗД за пластиковими забавками...
та й нічого гарного тут не бачу.
У мене чомусь моторошні відчуття від вигляду цих фігурок.
От усвідомлення, що в животику така малюсінька крихітка росте, викликає приємні емоції, такий трепет у душі.
Ключове слово - в животику. А от поза ним якісь ассоціації одразу з перерваною вагітністю - чи то викидень, чи аборт... не знаю, може в мене така хвора уява просто або програм про аборти передивилась.(
Спойлер
Будь-яка переміна пов'язана з незручностями, навіть якщо це переміна на краще
У мене чомусь моторошні відчуття від вигляду цих фігурок.
От усвідомлення, що в животику така малюсінька крихітка росте, викликає приємні емоції, такий трепет у душі.
В мене так само! Якось так неприємно і моторошно стало від них!
Хмельничанка, Я теж думаю, що такий зліпок страшнувато виглядає... дитинка росте і розвивається в животику, якби ми мали бачити її у реальному вигляді, то живіт був би прозорим... а так це велика таємниця народження... Можливо я старомодна, але мені здається, що немає чого пхати носа, туди куди не просять;)
Навіть дуже схожа... а класно би було мати такі пластикові фігурки своєї дитинки протягом всієї вагітності, а потім порівняти після родів)))
Шкода що в нас таке ще не роблять...
Погоджуюсь з думкою що зліпки не схожі на тих ляль які на фото. А от на рахунок УЗД з 3D зображенням, то раджу таким задоволенням скористатись якщо є можливість.