Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків: "Мій шлях до здоров'я" - Родинний форум "Малеча" - форум для сучасних батьків

Перейти до вмісту

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

"Мій шлях до здоров'я" Про мої вагітності та домашні пологи Оцінка: -----

Користувач поза мережею   Sonechko 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Користувачі

Відправлено 01 лютий 2008 - 17:31

Перегляд повідомленняЯблучко (31.1.2008, 15:31) писав:

Sonechko, свята наївність. Життя набагато прозаїчніше нажаль. :( Чи ви думаєте що ті мама в яких діти хворіють тільки і думають про те що все погано. А от через необачність потім і виникають такі запитання, а звідки це в дитини і як же я недогледіла. Знаєте такий вислів Береженого Бог береже.
Та це ваше право. Бажаю щоб у вас усе було добре.

Саме так, Яблучко, береженого Бог береже :). І не необачність - а, навпаки, свідоме материнство і батьківство.
Я знаю сім'ї, в яких діти просто не хворіють. Ніколи, або ну дуже рідко, але швидко виліковуються. Це діти, яких народили шляхом, приближеним до природнього, їх годують своїм молочком до 3-4 років, вони не роблять бездумно всі підряд щеплення, загартовують і виконують динамічну гімнастику, не купляють їм чіпси і цукерки і т.д.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Досвідчені користувачі

Відправлено 01 лютий 2008 - 17:54

Перегляд повідомленняSonechko (1.2.2008, 17:47) писав:

Вибачте, а якщо УЗД раптом в когось покаже, що в якоїсь дитини якісь вади, то що, за це лікар буде нести відповідальність? Сильно я в цьому сумніваюсь. Якщо створення дитини свідоме, батьки до нього готувались, його бажали, вели здоровий спосіб життя до зачаття, мають сильну волю і світлі думки - все буде відмінно! Треба просто мати світлу чітку Мрію - і вона обов'язково збудеться! Бо це залежить тільки від нас самих.

В дітей, створених батьком і матір'ю в Просторі Любові, в світі гармонії і щастя, просто не буде ніяких "але". Діти нової ери будуть народжуватись абсолютно здоровими і розвинутими. По іншому просто не може бути!

Вибачте за некоректне питання, але не могли б ви часом сказати яку літературу читаєте. Бо у мене є та ( і вона мені подобається), в якій пропагуються подібні думки. Напрклад В.Мегре, серія "Звенящие кедры России" чи В. Лермонтов "Библия любви", "Праздник навсегда", тощо.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 лютий 2008 - 17:56

Перегляд повідомленняSonechko (1.2.2008, 17:31) писав:

Саме так, Яблучко, береженого Бог береже :). І не необачність - а, навпаки, свідоме материнство і батьківство.
Я знаю сім'ї, в яких діти просто не хворіють. Ніколи, або ну дуже рідко, але швидко виліковуються. Це діти, яких народили шляхом, приближеним до природнього, їх годують своїм молочком до 3-4 років, вони не роблять бездумно всі підряд щеплення, загартовують і виконують динамічну гімнастику, не купляють їм чіпси і цукерки і т.д.

Sonechko, ну а скыльки ви знаєте сімей в яких все це роблять, та діти всеодно хворіють. А ще скільки діток привозять потім до лікарень після ось такого відповідального бітьківства. Покладатися на себе -це особисто я не вважаю відповідальним батьківством. Зараз купа хвороб та патологій про які навіть думати не хочеться, скільки випадків коли все добре добре, а тут бац і купа операцій та ліків як у дорослих так нажаль і у дітей. Нехтувати сучасними досягненнями я вважаю не варто.
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Lara! 

• Фахівець
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Vip-модератор

Відправлено 01 лютий 2008 - 19:03

Я протягом усієї вагітності була переконана, що у мене будуть природні пологи, бо інакше бути не може, протягом 25 годин перейм я говорила з моєї Донечкою, підбадьорювала її, вмовляла, а потім в напівсвідомості мене поклали на операційний стіл. Я не змогла і не змогла б народити сама, у мене все життя усілякі гормональні проблеми, от і далися взнаки. Власне тоді я зрозуміла, що позитивне мислення - це не все і не запорука успіху, хоча я ніяк не заперечую, що власне так і треба мислити.
І ще, Sonechko, ви зараз скажете, що такого не писали, але власне з ваших постів випливає, що корінь усіх бід наших дітей в несвідомому батьківстві і неправильному мисленні і підході. Невже ви думаєте, що котрась мама у думках допускає, що з її дитиною станеться якесь лихо. Ви ж самі розумієте, що кожна з нас переконана, що з її дитиною НІЧОГО ПОГАНОГО НІКОЛИ НЕ СТАНЕТЬСЯ. Проте, чи завжди достатньо цього переконання... :(
My Signature
Зображення
Мій "смачний" сайт
Те, що ми говоримо про інших людей, більше розповідає про нас самих. © Un.Known
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2008 - 09:57

Перегляд повідомленняЯблучко (1.2.2008, 17:56) писав:

Sonechko, ну а скыльки ви знаєте сімей в яких все це роблять, та діти всеодно хворіють. А ще скільки діток привозять потім до лікарень після ось такого відповідального бітьківства. Покладатися на себе -це особисто я не вважаю відповідальним батьківством. Зараз купа хвороб та патологій про які навіть думати не хочеться, скільки випадків коли все добре добре, а тут бац і купа операцій та ліків як у дорослих так нажаль і у дітей. Нехтувати сучасними досягненнями я вважаю не варто.

От якраз всі сім'ї, які це все роблять, і не хворіють. І нікого потім до лікарень не привозять. Вони в лікарні взагалі не ходять, бо їм це не потрібно. Такі діти краще розвиваються, в них набагато кращий імунітет, бо в нього не втручаються, а тільки природнім шляхом зміцнюють. І, як наслідок, їх організм набагато краще справляється з різними інфекціями, він їх просто не підпускає, або переносить в найлегших формах.
А от "сучасні досягнення" - ще далеко не перевірені, і це буде відомо тільки через 15-20 років, корисні вони були, чи, навпаки. Чомусь, з ростом таких "досягнень" люди, які ними користуються, не стають здоровішими, а, навпаки, більше і складніше хворіють.

Здоров'я ваш і вашим дітям!
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Яблучко 

• Божевільна матуся
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2008 - 10:41

Перегляд повідомленняSonechko (4.2.2008, 9:57) писав:

От якраз всі сім'ї, які це все роблять, і не хворіють. І нікого потім до лікарень не привозять. Вони в лікарні взагалі не ходять, бо їм це не потрібно. Такі діти краще розвиваються, в них набагато кращий імунітет, бо в нього не втручаються, а тільки природнім шляхом зміцнюють. І, як наслідок, їх організм набагато краще справляється з різними інфекціями, він їх просто не підпускає, або переносить в найлегших формах.

Здоров'я ваш і вашим дітям!

а звідки така впевненість що не привозять :( Ну вас марно запевнювати я бачу. Хочете літати в облаках, на здоров'я
My Signature
Зображення

- Ви хто?
- Добра фея
- А чому з сокирою?
-Та настрій щось не дуже
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2008 - 11:28

Перегляд повідомленняLara! (1.2.2008, 19:03) писав:

Ви ж самі розумієте, що кожна з нас переконана, що з її дитиною НІЧОГО ПОГАНОГО НІКОЛИ НЕ СТАНЕТЬСЯ. Проте, чи завжди достатньо цього переконання... :(

Звичайно, одного переконання недостатньо. Звичайно, батьки самі повинні щось робити. Але, це тільки моя думка, не просто слухати все, що скаже лікар і тільки це робити. Я вже вище писала і відповідала на точно таке питання. З мого досвіду материнства знаю, наскільки лікарі можуть помилятись і скільки всього шкідливого і недоцільного можуть призначати. На жаль, зараз в нас така система.
Коли мені було 20 років, лікар-гінеколог поставив діагноз: дитяча матка, неможливість завагітніти, а якщо вдасться - викидні. Я тоді дуже засмутилась, ридала, але підсвідомо чомусь відчувала, що я все переможу. Я вірю, що жінка сама може і доростити матку до потрібного розміру і, взагалі, налагодити всі процеси в свому організмі. Як - це інше питання. Ні, не простою молитвою і просінням у когось чогось. Бог, якби він не хотів допомогти, але якщо людина сама нічого для покращення не робить - просто не може допомогти. Як говориться в старому анекдоті, йому треба дати шанс. Диво буває тоді, а я вірю в Диво, коли людина вірить, що вона сама здатна досягти його. Я зуміла виростити свою матку. З дитинства вірила в свою репродуктивну здатність і мріяла про дітей. Коли вийшла заміж, мені потрапила до рук перша книжка В.Мегре. Там я зустріла дуже багато думок, близьких мені. Не вірю в випадковості, ця книга потрапила до мене не випадково, я цього прагнула. (це відповідь на питання Оксаночки). Після весілля ми з чоловіком не "предохранялись". 4 місяці я не вагітніла, чоловіка це трошки бентежило, на що я йому відповідала: "наша дитинка прийде до нас в найкращий для цього момент" і була абсолютно спокійна. В січні, 12 і 19(водохрестя) січня, мені дуже захотілось скупатись в озері - ми з чоловіком це зробили. Тоді мені приснився сон, наче іду я по дорозі, навкруги все зелене - дерева, трава, а потім раптом якісь двері - сірі, зякимось візерунком, відкриваються - там дим, чи туман, все сіре і голос Бога питає: "Чого ти хочеш?", відповідала я вже в напівсні: "прожити дуже довге щасливе життя разом з коханим і нашими дітками", на що, як відповідь Бога, мені прийшла думка, що якщо зараз я обійму чоловіка і він зразу прокинеться, то ми сьогодні зачнемо дитинку. Тільки я поклала руку на плече Коханого, як він відразу повернувся до мене і на ранок я вже була впевнена, що в нас все добре і дитинка всередині. Через 2 тижні зробила тест - 2 рисочки є. Пішла до лікаря - вона каже, що ще рано говорити про вагітність, але як я знаю, що вагітна, для чого мені думка лікаря? Протягом вагітності мене один раз намагались лякати тим, що в мене міопія і напевно будуть робити кесарево. Але з тими людьми я просто перестала обговорювати свою вагітність і знала, що дитинка навпаки чи допоможе покращити, чи, принаймні, не погіршить зір. Всю вагітність робила вправи на розслаблення, гімнастику, елементи йоги для вагітних, багато ходила, дивилась на все гарне, уявляла, який синок народиться, хотіла, щоб очі були, як в чоловіка, але мого кольору, волосся як в чоловіка, смуглий як я. Дитинка народилась точно така, як я уявляла :). Писала вірші, співала пісні разом з моїм Чудом в животику. Робила різні розтяжки, зміцнення м'язів, уявляла, як під час пологів я розтягуюсь, як резинова, розповідала синочку (з самого початку знала, що син) про нашу зустріч, про пологи. Говорила з сином і отримувала відповіді на свої запитання. Дитинка ще в утробі багато чого може підказати мамі, в пологах в дитинки є свої рухи, важливо, щоб рухи мами і дитинки були гармонійними. За 2 тижні до пологів пила профілактичну гомеопатію(профілактика кровотеч, хорошого розкриття, потуг).

Коли дитинка народилась, відразу приклали його до грудей - смоктав молозиво, завдяки цьому плацента народилась буквально за кілька хвилин, після чого наш тато завернув сина в свою рубашку і виніс з ванної кімнати. Всю ніч дитинка спала то на моєму животі, то на татовому, пуповину перерізали тільки через добу, коли затихли всі пульсації - і фізичні, і енергетичні. Після цього акушерка зробила бебі-йогу - завдяки цьому розправляються всі кісточки, знімаються можливі блоки, що могли виникнути під час пологів. Потім зробила динамічну гімнастику, потім дитинка поплавала в ванній на спинці, на животику, потім поїв молочка і заснув. Годувались ми до 3 років 3 місяців. Щеплень ми не робили до 1 року і 9 місяців, відповідно зовсім не хворіли до 2-х років. Потім почали готуватись в садочок... Планово по затвердженій педіатрами схемі почали робити щеплення. В дитини почали з'являтись сопельки, потім кашлі, лікарі призначали ліки. Інстукції до ліків я читала. Часто призначались ліки або не від того, або, наприклад, для дитини 2,5 роки - які можна приймати тільки з 6-ти років. З кожним щепленням дитина починала частіше підхоплювати різні ГРВІ і т.д. Правда, вітрянку, підхоплену в садочку, переніс всього за кілька днів, захворів пізніше всіх в садочку, хоча інші дати з групи хворіли по 2 тижні. Після щеплення Priorix(кір, паротит, краснуха) отримав ускладнення, почав кашляти, температура, потім сильний гострий алергоз. Діагноз наші славні лікарі встановлювали 3 дні, відсилаючи один до одного. Потім хотіли покласти нас в лікарні під крапельницю на тиждень(лікувати від алергозу). На що, дай Бог здоров'я тій жінці, сама завідуюча відділення відвела нас в сторону і тихо, по секрету сказала: краще шукайте хорошого гомеопата. Гомеопата ми знайшли в гомеопатичному центрі ім. Попова. Дитина була вся червона (спочатку з'являлись поодинокі плями на обличчі, на руках, потім все злилось) Гомеопат вивела дитину з такого стану за кілька днів. Дзвонила нам вдень і вночі, регулювала прийом і розведення тих чи інших гранул. Потім моя знайома, яка все ж таки потрапила в ту лікарню, розповідала, що виписали її з дитиною ще з гіршими аналізами, чим були при прийомі в лікарню. До цих пір не розумію, як могла "заснути" і дозволити робити щеплення своїй дитині, адже відчувала, що це йому зашкодить.

З тих пір ми щеплень не робимо, знову пишемо відмови. Син, слава Богу, вже рік здоровий, з 1-го вересня до цього часу ходив в садочок без прогулів і відгулів, коли всі діти там засопляні і кашляють, він здоровий. З першого дня від народження після ванної ми обливали його холодною водою, в якій розтало кілька кубиків льоду. Зараз, в 4 роки 4 місяці, він не закінчує купання без обливання принаймні ніжок холодною водою. Їмо ми переважно овочі і фрукти, стараємось запасатись в селі, де жили бабушки і дідусі, щоб знати, що вони нічим не "підлиті". Це коротко :).

В ту ніч, коли завагітніла вдруге, мені знову приснився сон - не сон, наче було наяву, я не спала. Бог мене запитав: "Чого ти хочеш?", я відповіла: "Щоб всім було добре". Через 2 тижні тест на вагітність показав дві рисочки... і я чомусь не здивувалась :). Ну як після такого не повіриш в Диво?!

Бажаю всім Здоров'я і Щастя!
Капітошка, вибач, це, напевно не підходить до цієї теми, якщо треба, я можу перенести в ту, що потрібно, або зовсім витерти, коли той, кому цікаво, прочитає. :)
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2008 - 11:45

Перегляд повідомленняoksanocka (1.2.2008, 17:54) писав:

Вибачте за некоректне питання, але не могли б ви часом сказати яку літературу читаєте. Бо у мене є та ( і вона мені подобається), в якій пропагуються подібні думки. Напрклад В.Мегре, серія "Звенящие кедры России" чи В. Лермонтов "Библия любви", "Праздник навсегда", тощо.

Чому некоректне питання :) ? Так, мені дуже подобається "Звенящие кедры России", а щодо пологів і вагітності, то мені близькі такі книги, як "Откровения матери о родах и не только о них" Алли Кіржаєвої , "Рождение в пространстве любви" Світлани Бондар, киянки, матері 5 дітей. Після того, як прочитала її книгу, захотілось, щоб саме вона допомагала нам при пологах. Вона й навчила нас правильно робити динамічну гімнастику, і вправам в ванній. Перших двох дітей Світлана народила шляхом кесаревого розтину в пологовому будинку, після чого природнім шляхом народила вдома з чоловіком ще трьох чудових здорових діточок. Алла Кіржаєва - мудра жінка, ветеринарний лікар за фахом, вона вже живе в своєму Родовому маєтку.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 1
  • Back To Top

Користувач поза мережею   oksanocka 

• Старожил
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 04 лютий 2008 - 14:41

Перегляд повідомленняSonechko (4.2.2008, 11:45) писав:

Чому некоректне питання :) ? Так, мені дуже подобається "Звенящие кедры России", а щодо пологів і вагітності, то мені близькі такі книги, як "Откровения матери о родах и не только о них" Алли Кіржаєвої , "Рождение в пространстве любви" Світлани Бондар, киянки, матері 5 дітей. Після того, як прочитала її книгу, захотілось, щоб саме вона допомагала нам при пологах. Вона й навчила нас правильно робити динамічну гімнастику, і вправам в ванній. Перших двох дітей Світлана народила шляхом кесаревого розтину в пологовому будинку, після чого природнім шляхом народила вдома з чоловіком ще трьох чудових здорових діточок. Алла Кіржаєва - мудра жінка, ветеринарний лікар за фахом, вона вже живе в своєму Родовому маєтку.

Взагалі-то дуже рада зустріти однодумців.
Та знаєте так радикально змінювати своє ставлення до технологічного прогресу, мені все таки ще не вдається
Що ж до Родового маєтку, то я теж про нього мрію, але це поки що мрії :(
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 04 березень 2008 - 14:42

Sonechko, нема слів.... З Ваших постів в мене таке відчуття виникло, що Ви себе вважаєте НАДлюдиною. Не ображайтеся, просто Ви пишите деколи такі речі, що аж дивно, як може так мислити доросла людина у наш час...
От у мене син, ми ї прививки робимо, і лікарства приймаємо коли треба, і УЗД під час вагітності ним ми робили стільки разів, скільки це було потрібно. Не думаю, що при зрівнянні з дитиною вирощеною таким шляхом, про який пишете Ви, мій Святослав виявиться якимось менш здоровим, менш розвинутим і т.п.
Думаю, Вам варто подивитися на життя з більш реальної сторони, велику роль у розвитку дитини відіграють гени і багато випадковостей у житті, які можуть порушити гармонійний розвиток і здоров"я.
Ні в якому разі не кажу, що динамічна гімнастика, свіжі свої вирощені фрукти-овочі це погано. Це навпаки супер!!! Просто у всьому треба знати міру, як то кажуть "Що занадто, то не здорово". Десь я вже писала. що ми живемо далеко не в ідеальному світі і ціле життя не зможемо дитину оберігати від поганого...
Бажаю щастя і не переймайтеся, це моя власна думка.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 березень 2008 - 11:25

Настюша, я звичайна людина, якщо в мене не така думка, як в вас, це не означає, що треба мене ображати. Якби ви уважно читали, то побачили б, що і щеплення я робила своїй дитині, і ліки давала, і УЗД робила в вагітність. Але побачила в цьому шкоду. І в мене дуже багато однодумців, не на цьому форумі. На іншому. Але там людей, які думають, як ви, майже нема. В кожного своя думка, тому будь ласка, поважайте мій спосіб життя. Я його буду захищати не переконаннями на словах, а прикладом на ділі. Кому треба, той побачить, в кожного свій шлях.
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач у мережі   Настюша 

• МАМА ТРЬОХ СОНЕЧОК!
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати
  • Група: Модератори

Відправлено 12 березень 2008 - 13:25

Sonechko, я не ображала Вас, ні одного образливого слова не було у моєму пості. Просто я не Ваш однодумець і таким шляхом виказую свою протилежну позицію, от і усе.
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Sophy 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 12 березень 2008 - 13:42

Sonechko, повністю погоджуюсь з вами відносно прививок, ліків і лікарів. Також вірю в дива. Взагалі якщо поцікавитись, то у світі відбувається дуже багато чудес засвідчених лікарями. Просто це чудо мало хто може заслужити. Люди вірять, просять в Бога і отримують. Що тут ще можна сказати. На все воля Божа.
  • 0
  • Back To Top

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 березень 2008 - 09:15

Sophy, :ireful:
My Signature
Зображення
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   relfang 

• Перехожий
  • Pіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 01 серпень 2008 - 12:49

2 Sonechko: Хочу підтримати Вас у Ваших переконаннях. На мою думку - вся фішка у тому що Ви зуміли, так би мовити, знайти певні правила біоетики у відношенні до самої себе, до свого організму та до умов існування у наявному середовищі, й організм на таке ставлення відреагував як камертон у резонансі. А враховуючи, що люди у переважній більшості своїй розучились не те що знаходити, а навіть намагатись шукати той резонанс з самим собою, а то й взагалі вірити що він існує, то на цьому тлі невігластва наявніть такої взаємодії зі своїм організмом й сприймається як Диво дивне й нереальне.
Насправді ж це саме те до чого кожен має прагнути і рухатись: до гармонії, до поваги до власного організму й здоров`я, до того що тобі Богом даровано.
Щодо літератури - цікава автрока Лууле Віілма (Luule Viilma). Дуже пізнавальні твори як на мій погляд.

2 Настюша: Чесно кажучи не зовсім зрозумів логіку Вашої "протилежної" точки зору.

"...ми ї прививки робимо, і лікарства приймаємо коли треба, і УЗД під час вагітності ним ми робили стільки разів, скільки це було потрібно. Не думаю, що при зрівнянні з дитиною вирощеною таким шляхом, про який пишете Ви, мій Святослав виявиться якимось менш здоровим, менш розвинутим і т.п."

У тому й вся проблема, що більшість батьків не думають а приймають "коли треба" ліки й систематично глушать ультразвуком нанароджене дитя "во ісполнєніє прєдпісанія" його величності Мінздрава. А й справді, навіщо мізки собі сушити, коли все вже затверджено й узгоджено. Лишається тільки покласти свою дитинку на конвейєр, і їй вже "що треба" вколять, "чим треба" нагодують та обстежать в усіх місцях "як положено". Тільки після такого підходу не варто дивуватись, що Ваш світ має "більш реальний" вигляд ніж міг би мати, якби вчасно задуматись що саме за ліки прописані, і чи є їм більш природня альтернатива, та чи потрібні вони взагалі; яка саме вакцина використовується при щепленні, хто і з чого її зробив, де її зберігали і чи потрібне те щеплення вашій дитинці взагалі; врешті решт який склад продуктів харчування, що потрапляють до вашого столу. Ви хоч раз задумувались над тим, наприклад, чому коли звариш м`ясо магазинної курки - від бульону запах неначе варив у ньому полову ганчірку?Чи чому тварини гребують їсти ковбасу? А молоко - взагалі апогей продуктового лохотрону!
Безумовно, керуючись Вашими переконаннями, логічно буде "розслабитись і отримувати задоволення" купуючи те що продають, щоб потім від нього лікуватись тим що пропишуть, списуючи "іздержкі" на чорно-білість реальності сучасного світу, тільки чи є це раціональним підходом? Чи можна вважати обдуманим рішення їсти напічкані хімією продукти, маючи можливість купувати те саме, тільки домашньої якості? Чи можна вважати розумним рішення приймати традиційні ліки, нейтралізуючи симптоми, замість того щоб пройти гомеопатичний курс та усунути першопричину хвороби?
Безумовно, для того щоб придбати якісні харчі треба щонайменш раз на тиждень не полінуватись, встати раненько та з`їздити за місто, бо в супермаркетах такого немає; безумовно, курс гомеопатії - це необхідність відмови від частини продуктів та від алкоголю на період до року і більше, а впродовж курсу організм може "видати" несподівані сюрпризи. От тільки результатом цих зусиль є те що Вам здається Дивом дивним, а тим хто живе у Справжньому а не "реальному" світі - це логічний результат раціональних дій та зусиль.
Щодо генів - ніхто не псує наші гени більше за нас самих. Іншими словами - ніхто крім нас самих не переймається збереженням нашого власного генофонду, а якщо ми і самі цим не переймаємося - то можна з упевненістю рахувати, що здоров`я нащадків кинуте на призволяще. Безумовно наш світ не ідеальний, ніколи ним не був і напевне вже не буде, але навчитись свторювати у ньому достойні умови існування, а також привчити до цього дітей цілком можливо.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Ясна 

• Чарівник дитячих мрій, Найактивніша форумчанка, Родзинка форуму
  • PіpPіpPіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 14 жовтень 2009 - 11:58

Sonechko,
Шкода, що про пологи ви так дуже тактовно розказали :) з монтажем так би мовити. Дуже цікаво було б почитати як все проходило.
My Signature
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Премудрість 

• Завсідник
  • PіpPіpPіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 11 грудень 2009 - 07:49

Sonechko,історія народження у вас незвичайна.
Ми теж народжували дома,з допомогою Господа все пройшло успішно.З власного досвіду можу сказати,що часто людям заважає рішитися на таке саме СТРАХ(перед хворобами,складнощами,а раптом щось?) В мене з самого початку була впевненість,що все буде добре.Але от звідки береться ця впевненість? І чому одним вона дається,а іншим ні?
My Signature
Ісус Христос дарує спасіння кожному, хто увірує у Нього і прийме Його своїм Господом і Спасителем!
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   swetlowa.mar 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 лютий 2010 - 12:16

Перегляд повідомленняПремудрість (11.12.2009, 7:49) писав:

Sonechko,історія народження у вас незвичайна.
Ми теж народжували дома,з допомогою Господа все пройшло успішно.З власного досвіду можу сказати,що часто людям заважає рішитися на таке саме СТРАХ(перед хворобами,складнощами,а раптом щось?) В мене з самого початку була впевненість,що все буде добре.Але от звідки береться ця впевненість? І чому одним вона дається,а іншим ні?

А з ким ви народжували вдома, можете порадити лікаря?
Ми поки ще стадії завагітнення, але в мене вже зараз є переконання, що вдома буде емоційно значно простіше і мені і майбутній дитині.
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   Noa 

• Зацікавлений
  • PіpPіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 23 лютий 2010 - 13:12

Перегляд повідомленняswetlowa.mar (23.2.2010, 12:16) писав:

вдома буде емоційно значно простіше і мені і майбутній дитині.

емоційно простіше, але якщо поруч не виявиться лікаря. коли він буде необхідний. ви цього собі не вибачите. краще оберіть лікаря, який має співзвучні з вами погляди, лікарн дружню до дитини і гайда. читала (не хочу вас лякати звісно) про досвід пари, які народжували вдома. то в дитини випала пуповинка і вона сама себе задушила. в лікарні дитину врятували б
подумайте ще раз
My Signature
Зображення
Зображення
  • 0
  • Back To Top

Користувач поза мережею   swetlowa.mar 

• Початківець
  • PіpPіp
  • Перейти до щоденника
  • Вставити нік
  • Цитувати

Відправлено 25 лютий 2010 - 12:51

Перегляд повідомленняNoa (23.2.2010, 13:12) писав:

емоційно простіше, але якщо поруч не виявиться лікаря. коли він буде необхідний. ви цього собі не вибачите. краще оберіть лікаря, який має співзвучні з вами погляди, лікарн дружню до дитини і гайда. читала (не хочу вас лякати звісно) про досвід пари, які народжували вдома. то в дитини випала пуповинка і вона сама себе задушила. в лікарні дитину врятували б
подумайте ще раз

Абсолютно згодна з Вами, що поряд має бути професіонал.
тому то і запитую у людей яких був досвід народження вдома з ким вони це робили.
Мені не подобається ідея народження в пологовому, але не без лікаря, ні-ні
Якраз вчора знайшла указ, ще за царського режиму в Росії зробити пологові будинки, даби жінки, що не мають власного будинку не народжували дітей на вулиці (під цю категорію в першу чергу підпадали шльондри).
Всі нормальні жінки в ті часи народжували вдома з повитухами, лікарями, навіть прості крестьяни і ті народжували вдома з повитухою.
  • 0
  • Back To Top

Поділитися темою:

• 2 Сторінок +
  • 1
  • 2
  • Ви не можете створити нову тему
  • Ви не можете відповісти в тему

1 відвідувачів читають цю тему
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

Пиши українською Перекладач онлайн