Дівчатка, перенесла всі ваші домовляння про спільні гуляння з дітками в цю темку. Темка "Пропоную форумівку у Львові" залишається для домовлення про форумівки, а тут можа домовлятися про все решту.
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.
Значить так, доповідаю!! Ми вже гуляємо і то дуже активно... Сьогодні ходили в гості до діда і баби, то аж 4 години потратили і все пішки!!
Якщо хтось має бажання приєднатися до нас - пишіть (або маячте в аську - дані в профілі) - погуляємо... Обіцяють сонечко і трішки дощика і на цей тиждень(але зовсім трішки!) і теплінь до 30 градусів... Провіримо?! Пропоную як тільки вигляне сонечко - здибатися в цій темі і домовитися про місце зустрічі.. Іде?
Настюша, не сумуй, я скоро і до центру доберуся з мацьопою - ти ж мене знаєш!! Дай тільки погодці встаканитися... ;)
Всі жінки ангели, але коли їм ламають крила, вони пересідають на мітлу.
martka,Veronika_S просвітьть мене - 95 школа це р-н.Грінченка,Б.Хмельницького - якщо так,то я зможу з вами там здибатися я живу в р-ні Рогатки,Новознесенська
Мати...Вона вкладає в молитву огонь своєї могутньої любові,краплини крові свого серця,свої гарячі сльози,цілу,як є,себе...[i]
[quote name='Руденька' date='7.6.2009, 23:27' post='130531'] IGORA, ви гуляєте десь недалеко від мене)))
Руденька то добре що хоч хтось з цього району бо думала ,що я тут одна
Мати...Вона вкладає в молитву огонь своєї могутньої любові,краплини крові свого серця,свої гарячі сльози,цілу,як є,себе...[i]
Можна щось організовувати з понеділка, ніби погодка стає краща, а то я бачу що біля Південного всі гуляємо і навіть не підозрюємо що заочно вже знайомі :db:
Користувач подумав і додав через 2 хв.:
Щось я трошки не додивилася на рахунок погодки.......................