Чи робите ви щепленя своїй дитині? усі за і проти
Відправлено 06 лютий 2008 - 11:56
Відправлено 06 лютий 2008 - 12:13
Відправлено 06 лютий 2008 - 12:47
Відправлено 06 лютий 2008 - 13:22
Annavi, від гепатиту взагалі в ПБ щеплення то дурня повна. Мені мій лікар що приймав пологи сказав не робити, я й написала відмову...
Взагалі я за!! я вважаю, що імунітет в дитятка має бути до важких хвороб.... але - робити нормальними вакцинами, і після року, коли дитинка зможе справитись з тою вакциною без ексцесів )) То медикам важко умовляти і розвеселяти дитинку, в рік уже маленьке кумекає що йому будуть робити боляче...
Відправлено 06 лютий 2008 - 14:31
Але у мене є співробітниця у якої досить хороша і толкова лікавка, так от вона не радила деяких прививок робити, оскільки в цьому немає необхідності. Вона казала, що деякі прививки майже ні на що не впливають. Тому не робила, але в особову справу записала всі прививки. Бо куди ж без них.
У цьому є певний парадокс - прививки ніби добровілльні, хоч роби, хоч не роби, але в садок без них не візьмуть, в школу також треба, щоб дитина мала всі прививки. В санаторій чи на море їдеш - теж саме!
От і виходить добровільні-обовязкові!
Залишається знайти нормальну лікавку, що б та порадила, які прививки обовязкова треба робити, а які ні. Але щоб записала всі що треба.

Майстер улюблених іграшок :)
Відправлено 06 лютий 2008 - 14:40
Т.т.т. всі уколи перенесли без ускладнень і температури.
Відправлено 06 лютий 2008 - 14:57
Яблучко (6.2.2008, 11:56) писав:
Привіт, моїй донечці 1,5 рочки, їй зроблено не всі щеплення, наприклад від нових ми відмовились, тому що вони давали багато побічних ефектів. А тепер знову відмовились тому що понизився гемоглобін, прийде весна побачимо...
Відправлено 06 лютий 2008 - 15:04
Відправлено 07 лютий 2008 - 10:44
Мій чоловік десь надивився по 5 каналі передач про прививки і твердо вирішив, що ми будемо від багатьох відмовлятись. Там йшлося, що вітчизняні вакцини виготовляють десь на заводах, власниками якиєх є наші політики (про Богатирьову точно пам'ятаю), що сировина вже втратила термін придатності і т.д. Проти гепатиту не робили, далі побачимо.
А взагалі, тут же є десь подібна тема.
Відправлено 07 лютий 2008 - 13:46
Відправлено 07 лютий 2008 - 14:42
Відправлено 07 лютий 2008 - 21:17
в нас в Україні щеплення є добровільно примусові, як тут вже писалося. і, як на мене проводяться бездумно, всім діткам однакові дози, одні терміни, без належного інформування батьків про можливі наслідки чи протипокази прививки; вакцинують діток вітчизняними уколами, склад яких сам по собі є шкідливим!!!.
наразі ми відмовилися від прививок
вважаю, що, якщо проводити вакцинацію, то для того потрібен індивідуальний підхід, певні обстеження, чутливість до препаратів, схильність до тієї чи іншої хвороби. Так є за кордоном, кожна дитинка має такий своєрідний " прививочнний паспорт". Якщо прививати дитину, то хоча би з 2-3-х рочків, коли імунітет дитинки вже більш-менш сформований
в перший рочок життя, коли повинен формуватися природній імунітет дитинки, їй вводиться багато вакцин (порахуйте по паспорту прививок!!!!), які аж ніяк не сприяють укріпленню імунної системи!!
Важко взяти на себе відповідальність відмови від прививок, але ж роблячи їх, ми теж відповідаємо за нашу дитинку!!! повірте, жоден лікар не понесе відповідальності за можливі наслідки. так що, слід добре подумати, перш ніж колоти дитині ТІ прививки; або ж подумати які слід колоти, а які ні!!!
Відправлено 08 лютий 2008 - 10:28
Я не кажу, що не треба прививок, але якщо робити, то з якісної сировини, а як бути впевненою в якості, якщо в нашій країні люблять схалявити на чому-завгодно, навіть на здоров'ї наших дітей?
Відправлено 08 лютий 2008 - 14:28
У старшої є усі і це вважаю добре. Адже прививаючи наших дітей ми не стільки турбуємся про них скільки про майбутніх онуків. Адже важливо, щоб вони отримали хоч якісь антитіла ще в утробі
Відправлено 08 лютий 2008 - 16:28
Отже, ми робимо свідомий вибір і це я вважаю правильно і справедливо - покладатися на власні сили.
Відправлено 08 лютий 2008 - 22:02
Я думаю так: якщо навіть перечитати гори літертури на цю тему і вислухати думки багатьох мудрих лікарів то все одно тяжко визначити істину. Адже будуть існувати 2 протилежні табори які наводять досить вагомі аргументи в свій захист.
Тут також важливу роль має зіграти материнське серце, як воно підскаже. Я на 90% впевнена що щеплення потрібні.
А уявімо на якийсь момент якби усі батьки в Україні відмовилися від усіх щеплень? Було б більше здорових дітей чи почалася б епідемія?
Відправлено 09 лютий 2008 - 00:01
тішить, що зараз є повно інформації для обох таборів - "за" прививки і "проти" них. Зараз ми маємо вибір! Якщо робимо щеплення, то не так бездумно, як це було в попередні роки!
Відправлено 09 лютий 2008 - 00:32
Зараз про свою поліклінику трохи розкажу.
Ми останнє що робили це манту. І в той самий час у малого дерматолог знайшла контагіозного молюска. При чому спочатку ще взимку в нього з'явилась, як на мій погляд папіломка, вона швидко зростала. Лікар - педіатор дільничий сказав, що то прямо вже пухлина, треба робити тести на онкологію і направив до хірурга. Хірург глянув- сказав папілома, спостерігайте і після року приходьте. От ми й після року прийшли - зробили манту. Пішли до хірурга, а там інший лікар, перенаправив до дерматолога. При тому що тих папілом вже більше стало, на ніжці декілька і біля першої на спинці три великих і посіялись маленьки ще.
Дерматолог вже майже не дивлячись сказало що то є насправді.
Лікували ми ту заразу рідким азотом в дерматологічному центрі досить довго, одні прижгуть - інші з'являються. Вілікували аж перед новим роком. Щеплення ніякі не робили, й так імунитет слабенький. Зараз треба робити АКДС, так зубки лізуть. Я й не роблю. А в полікліниці мені кажуть, що АКДС вони не будуть робити поки я не зроблю паротит, краснуха, кір. А від них я відмовилась. І страшают менінгітом.
Я це все написала до того, що я ну аж ніяк не можу довірити дитину лікарю, який взагалі не розбирається в дитячих хворобах. Я не впевнена, що прийду до нього на прийом і він дозволить робити щеплення не цілком здоровому малюкові.
Справа не тільки в корисності чи шкоді щеплень, а саме в халатному відношені до дітей в нашій державі.

Компанія Google дала мені більше, ніж школа та університет.
Не бійся ворогів - у гіршому випадку вони можуть тебе вбити. Не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити. Бійся байдужих - вони не вбивають і не зраджують, але тільки з їхньої мовчазної згоди існують на землі зрада і вбивство.
Відправлено 09 лютий 2008 - 00:32
Припустімо, я маю змогу почитати, подивитися інформацію в інтернеті, розпитати фахівців про те, що мене цікавить, вивчити і зробити власний вибір, знайти більш-менш хорошого лікаря (хоч це теж умовно, бо в нашому містечку немає приватних педіатрів, лише державна поліклініка). Але є багато таких, які не можуть собі такого дозволити, переважно люди з сільської місцевості. Що ж їм робити? Лише покладатися на кваліфікованість лікаря. Як не прикро, але наші лікарі плюють на те, що від них залежать долі і життя людей.
І як це я не повинна покладатись на безкоштовну медицину? У мене теж вчительська зарплата 650 грн, хіба більша, ніж в них? Уроки ж у мене не приватні, грошей не беру, на мене теж покладаються. І контролюють: приїдуть, висобачать, якщо щось не так зроблено.
Відправлено 09 лютий 2008 - 00:36
Не було у них Чорнобиля, не тим повітрям вони дихали і не їли вони емульгаторів та барвників якими нашпигована уся наша їжа. А які енергетичні поля створює наша побутова техніка?

Допомога
Вподобай нас на Фейсбуці
Ми ВКонтакі
Ми в Однокласниках